Tiens Aculife - Calmeaza durerile si regleaza fiziologia

* Preturile contin TVA   Pret USD: 600 $

                                  Pret RON: 2280
Produsul Tiens Aculife ajunge la dumneavoastra prin curier rapid direct din depozitul producatorului.
Comanda pentru Tiens Aculife se poate face online sau telefonic, plata se face ramburs la primirea coletului.
Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda mai mare de 100 usd.
Aparatul de masaj Tiens Aculife

Aculife Magnetic Wave Stimulator

Tiens Life Electro-Acupunctures
Diagnosticare - Vindecare - Profilaxie

Aculife Magnetic Wave Stimulator este un produs rezultat din desavarsirea a 5000 de ani de acupunctura traditionala chinezeasca, cunostinte medicale combinate cu tehnologia medicala moderna de prevenire si imunitate.
Pana astazi, Japonia a studiat aceste de mai bine de patruzeci de ani, si peste un milion de oameni au beneficiat de acest tratament. Metoda de vindecare da rezultate extraordinare fara efecte adverse. 

Terapia Tiens-Life se bazeaza pe terapia magnetica si electrica. Efectul ei este deosebit, eliminand efectele secundare ale medicamentelor. In prezent, aceasta terapie fiind una dintre cele mai cautate. 

Aparatul Tiens-Life Electro-Acupuncture combina principiile electricitatii si a magnetismului, rezultatele fiind exceptionale. 

Functii si avantajele aparatului sunt multiple, mentionam cateva: 
1. Efectul Terapiei magnetice si electrice este deosebit, elimina efectele secundare ale medicamentelor. La ora actuala, este una din terapiile dintre cele mai cautate. 
2. Detectarea zonelor acupunctice: aceasta "broscuta" ajuta sa se gaseasca, cu usurinta, pozitiile corecte pentru zonele acupunctice.
3. Imbunatatirea circulatiei sangelui: unde magnetice care stimuleaza acupunctele imbunatatesc circulatia sangelui ajungand la performantele acupuncturii traditionale.
4. Aparatul mareste nivelul de oxigenare al eritrocitelor (celulele rosii) si dilata vasele sanguine, marind astfel metabolismul.
5. Ajuta la contractia muschilor la trecerea curentului, efectul pacientilor ce sufera de hemiplegie (paralizie care afecteaza o jumatate a corpului), paralizie totala sau dureri.
6. Cu acest aparat se pot revitaliza functiile de nervi pentru pacientii cu paralizie, poliomelita si cu tulburari ale nervilor faciali.
7. Aparatul calmeaza durerile, in special in cazul nevralgiei trigeminale (afecteaza nervul trigemen, care cauzeaza dureri in falca, scalp, frunte, ochi, nas si buze), durerile articulatiilor si oaselor dentare si dismenoreei. 
8. Aculife-ul poate imbunatati functiile urinarii, uretrei si muschilor constrictori.
9. Efectul de magnetism: unde magnetice care actioneaza asupra lichidelor din corp si care maresc imunitatea impotriva bolilor.
10. Sanatate si ingrijire: sporeste imunitatea si previne efectiv imbolnavirea.
11. Aparatul este de folos pentru a imbunatati digestia in caz de diaree sau de constipatie (aparatul regleaza activitatea si functiile intestinelor).
12. Aparatul poate reduce inflamatiile, poate mari numarul de leucocite, astfel marind imunitatea si functiile anticorpilor, consolidandu-se capacitatea de a distruge microbi.
13. Aculife-ul Tianshi reduce febra si micsoreaza temperatura cauzata de germeni si mediul exterior.
14. Stimuleaza punctele de acupunctura.
15. Metoda dubla de usurare: Aparatul detine controlul total asupra sanatatii tale. "Palm acupoints" si "Ear acupoints" pot fi realizate impreuna.
16. Usor de folosit: Acest aparat este potrivit pentru toata familia si este foarte simplu de folosit. 
17. Portabil si usor: Il poti lua cu tine peste tot, oricand si oriunde!
18. LCD-display: cu ajutorul ecranului LCD se poate indica frecventa si durata undelor magnetice, se poate regla frecventa dupa bunul plac.
Electroterapia

In 1950, un doctor - medic japonez Nakatani Yoshio, a utilizat un aparat pe baza de rezistori pentru a masura cantitatea de curent de sub pielea pacientului, descoperind o serie de puncte de acupunctura sub pielea talpii, cantitatea de curent fiind mai mare in aceste locuri. Linia de legatura intre aceste puncte a coincis cu cea dintr-o carte veche - Cartea Rinichiului. Dupa aceea, el a demonstrat ca inca douasprezece canale si colaterale au dat rezultate asemanatoare. El a declarat ca punctele de acupunctura sunt bune conducatoare de electricitate, si din moment ce aceste puncte erau legate, aveau sa fie un bun canal conducator. Deci, electroterapia combina acupunctura clasica cu stimulii electrici.

Magnetoterapia este procesul de marire a energiei magnetice 

Pamantul este un magnet urias. In interiorul si exteriorul pamantului se afla un ax magnetic inimaginabil. Locul prin care strabate acest ax magnetic este campul magnetic al pamatului. Locul in care traim noi, oamenii este plin de magnetism inca de la inceput. Astfel, cand magnetismul sufera o schimbare, noi suntem influentati la randul nostru. In ultima suta de ani, magnetismul pamantului a scazut, intr-o rata de 5%. Din cauza inmultirii cladirilor din beton armat, mediul inconjurator a avut de suferit, magnetismul sau fiind micsorat drastic. 

O echipa de tehnicieni japonezi au folosit aparate pentru a masura magnetismul, si au determinat ca, in zilele noastre, oamenii sufera o scadere a energiei magnetice in corpul lor. Aceste lipsa a magnetismului poate cauza boli la sistemul nervos autonom al organismului. In ziua de zi, tratamentele magnetice au devenit mai cautate ca in trecut. 

Vechile inregistrari medicale arata ca generatii de medici practicanti au afirmat ca 6 din cele 12 meridiane energetice din corpul uman sunt conectate la ureche si la palma. 

Este dovedit faptul ca prin stimularea meridianului din ureche si din palma este posibil sa-ti afli starea de sanatate prin monitorizarea schimbarilor magnetice. Cand exista semne de imbolnavire, meridianul va avea undele electro-magnetice scazute. Cand Aculife va detecta aceste schimbari se va simti o mica gadilitura de ac. Aculife poate de asemenea corecta aceste schimbari si va permite corpului sa se vindece de unul singur. 

Prin stimularea mainii si urechii prin unde magnetice foarte lungi, aparatul poate imbunatati micro-circulatia corpului, se pot imbunatati metabolismul si spori imunitatea pentru a preveni numeroase boli ale zilelor noastre. In plus, acest produs are efectul unui masaj cald si bland astfel incat elimina starea de oboseala si imbunatateste circulatia sangelui. 

„Tiens Aculife" functionarea aparatului de masaj pe baza undelor electromagnetice
actioneaza asupra organismului. Rezultatul este -fantastic! Acest aparat minune scade efectele secundare de la medicamente si injectii.

Tratament Bioelectric

In 1771 anatomistul si fiziologul italian Galvani Luigi a inceput sa experimenteze pe
animale: a probat pe broasca preparata cum reactioneaza muschii la efectele electrice prin contractia acestora. In 1791 a editat cartea „Tratat despre puterea musculaturii in electroterapie".
In 1796-ban englezul Perkins a fost primul care autilizat introducerea curentului electric static prin acele de acupunctura, aceasta imbinare intre cele doua tipuri de terapii i-a adus un mare succes.
In 1983-ban japonezul Hashimoto Sokishi om de stiinta a utilizat terapia cu bioelectricitate pe oameni, dovedindu-se efectele beneficeale acestei terapii.
Primele informatii despre acele electrice le putem citi din cartea medicului francez Sarlandjer: „Referat despre acele electrice in acupunctura si medicina orientala" . Sarlandjer prin acele introduse in corp a condus curent electric cu aparatul „Wimshurst" (aparat ce produce curent static), asa a infiintat electroterapia prin ace. Sarlandjer a fost primul care a folosit ca analgezic electroterapia cu ace,- precum a si scris: -"m-am gandit, ca prin aceasta modalitate schimb nivelul de durere in asa mod incat dupa terapie dipare durerea". Sakumo Shozan om de stiinta japonez in 1859 a fabricat un aparat care folosea undele electrice de anumite intensitati cu care trata diferite boli.
In 1950 Dr.Yoshio Nakatani cercetator japonez a gasit o linie energetica pe corp, care conducea energia rinichilor si care este compusa din cateva puncte de acupunctura si care din punct de vedere al conductibilitati electrice a fost mai buna decat celelalte linii de meridian, cand Nakatani a inceput sa masoare la anumiti bolnavi rezistenta la nivel de piele care au avut vanatai din cauza rinichilor.
Mai tarziu cand a verificat amanuntit la bolnavi cu probleme renale a primit acelasi rezultat.
La persoanele sanatoase nu au reactionat la fel.
Nakatani a oservat ca aceasta linie care conduce bine a numito „riodaraku" care se traduce: „linie conductoare buna". Nakatani a ajuns la concluzia ca riodaraku, adica linia conductoare buna inseamna boala defapt. Nakatani punctele de meridian le-a denumit dupa prima litera a partilor corpului. La mana cu litera „h"a denumit punctele (din engleza „hand" = mana), la picior cu litera „f"( din engleza „foot" = picior). El aceste meridiane le-a numerotat. Acele puncte de acupunctura care au o conductibilitate buna le-a denumit puncte de conducere, deoarece sunt in legatura stransa unul cu celalalt lea denumit canale conductoare energetice.
 Cu descrierea amanuntita a punctelor de acupunctura ne intalnim in cartea antica „Drumul bolilor renale". Prin verificarea amanuntita a punctelor de acupunctura si conductibilitate electrica, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca daca creste rezistenta in corp scade nivelul de conductibilitate electrica si invers, cu cat este mai slaba rezistenta cu atat creste puterea conductibilitatii electrice. Daca punctele de acupunctura arata ca au o proasta rezistenta electrica, masandu-le sau folosind ace cu electricitate atunci in jurul lor va aparea o zona cu 2 dureri. Cu ajutorul noului aparat „Tiens Aculife", zilnic la doar 5 minute de utilizare va puteti ajuta refacerea si mentinerea nivelului de sanatate al organismului.
Terapia Magnetica
Terapia magnetica inseamna cresterea energiei magnetice in organism.
Planeta noastra este un magnet urias. De aici deducem ca are un camp magnetic in continua schimbare, aceasta schimbare o simtim de fiecare data la nivel de organism.
In ultimi o suta de ani magnetismul planetei a scazut cu 5%. Cauza este  nenumaratele cladiri din beton construite de-a lungul acestor ani. Cercetatorii japonezi au demonstrat ca toate organismele vii sufera de aceasta pierdere a magnetismului, care dealtfel duce la foarte multe tipuri de boli. Au lucrat la aceasta problema 40 de ani cum sa suplineze aceasta lipsa, aproape un milion de oameni au muncit pentru a avea acest aparat.
Aparatul de masaj „Tiens Aculife" - imbina perfect campul magnetic cu conductibilitatea electrica, de aceea este exceptional pentru dureri.
Specificatii (pentru modelul: Smw-A01) - conditii tehnice:

- Adaptor: DC 9 V (poate fi conectat cu un adaptor AC/DC);

- Energie: apasati butonul On/Off;

- Curent electric: 2,3 -12uA;

- Ecran: LCD (Liquid Cristal Display);
- Rezistenta siliconului: 250-300 ohmi;
- Materialul butonului oprire/pornire: silicon;
- Reglarea frecventei: 1-60Hz (ajustabil);
- Consumul energetic: 60 mA
- Marime: 119,74 mm (lungime) x 65mm (latime) x 31,12 mm (inaltime).
Brevete acordate aparatului "Aculife" Tianshi

- Statele Unite ale Americii: brevetul nr. 6285905Bl;

- Japonia: Brevetul nr. 3065692;

- Australia: brevetul nr. 55027/00;

- Coreea: brevet nr. 0184917;
- Taiwan: brevet nr. 177857;
- Malaysia: brevet nr. MV-120391;
- Aparatul este in cursul de a obtine brevete si in alte tari;
- Aculife a primit Certificat din partea F.D.A. ale Statelelor Unite ale Americii, cu nr. K051197;
- Aculife "Tianshi" este considerat in Taiwan drept un Echipament medical cu nr.001205.

0767948273 - Comenzi telefonice 


Luni-Sambata,09:00-22;00

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu