Puterea gândului există 2- Obiecte încărcate cu intenţii


Joi, 06/11/2009 - 15:23 Nina May
În fiecare religie există obiecte şi lăcaşuri de cult, care parcă sunt încărcate cu anume intenţii. Astfel de intenţii sunt de fapt gânduri bune pentru un scop, de exemplu, vindecarea bolnavilor, protecţia împotriva răului sau îndeplinirea dorinţelor.În religia creştină ortodoxă, obiecte încărcate cu intenţii pot fi icoanele,moaştele sfinţilor sau agheasma.De asemenea, există anume locuri de pe pământ - de exemplu, piramidele din Egipt,cercuri pietroase Stonehenge din Anglia sau Sarmisegetuza, şi sfinxul la munţii Bucegi -unde pietrele parcă sunt încărcate cu o anume energie.Energie înaltă, acolo poate produce senzaţii deosebite pentru vizitator, mai ales pentru cei care au ajuns la o stare de sensibilitate ridicată pentru fenomenele parapsihologice. Ori avem acolo gânduri sau idee, care apar uimitor de brusc şi clar în minte, ori simţim sau chiar vedem energia respectivă când stăm mai mult timp în acest loc.Eu am vizitat sfinxul prima data în decembrie 24 anul 2006, şi de atunci viaţa mea sa schimbat brusc. În acel moment, când am privit în faţă piatra ca într-o oglindă, am văzut reflecţia sufletului meu. Am simţit o nevoie puternică să schimb totul în viaţa mea, să împart cu toată lumea ce am învăţat până acum despre superioritatea conştiinţei asupra materie...Dar dacă materia poate fi influenţată de gând, cine o încarcă? Noi, care credem în astfel de fenomen! Un experiment puţin cunoscut, confirmat şi acceptat din partea lumii ştiinţei, a dovedit influenţa conştiinţei asupra materie - chiar dacă lipseşte până astăzi o explicaţie cum şi de ce.
Experimentul a fost condus de Dr. William Tiller, profesor la Universitatea Stanford din SUA. Tiller a construit un aparat simplu, care poate măsura dintre mai multe lucruri şi aciditatea apei (PH-ul) purificat. După aceea, Tiller a însărcinat patru persoane cu experienţă profundă în meditaţie, să se concentreze împreună să ridice PH-ul apei în acest aparat pentru un grad întreg, folosind numai puterea gândului. Experimentul a reuşit şi Tiller a dovedit pentru prima dată efectul gândurilor asupra unui sistem complex!
În acelaşi timp, experimente cu efectul gândurilor asupra materie au fost conduse şi de japonezul Masaro Emoto. Emoto a dezvoltat o metodă proprie, să fotografieze cristale de apă sub microscop în stare de dezvoltare. Fotografiile lui Emoto arată cristale care apar în forme perfecte, simetrice şi uimitoare de frumoase, dar numai dacă apa a fost încărcată înainte cu gânduri bune: iubire, pace, vindecare. Pe de altă parte, cristalele apei influenţate prin gânduri negative ca ura, ucidere, distrugere au luat forme inestetice şi asimetrice în aceleaşi condiţii. Emoto a publicat o carte despre acest fenomen şi călătoreşte de acum în
toate ţările de pe pământ, unde arată pozele lui. Din păcate, oameni de ştiinţă încă nu au acceptat dovada din lucrările lui. Dar pozele lui Emoto vorbesc mai tare decât părerea oamenilor blindate cu realitatea construită din formule şi cifre...
Ce învăţăm din astfel de experimente? Concluzia mea este simplă: dacă există influenţa gândurilor asupra materie, atunci, realitatea materială şi conştiinţa sunt croşetate dintr-un singur fir. Şi dacă găsim firul, atunci înţelegem totul! Poate lumea materială care ne înconjoară este numai o reflecţie, ce simţim şi ce gândim - o reflecţie a conştiinţei noastre?
Atunci realitatea apare ca o perdea care ascunde un lucru mai profund: oglinda sufletului! Trebuie neapărat să înţelegem firul care leagă totul, şi simbolismul care se ascunde în spatele tuturor evenimentelor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu