Ozonator pentru carne, legume şi fructe

Ozonator pentru carne, legume şi fructe 

 PRET:(1440)

Conceput prin sinteza unor cunoştinţe teoretice de microbiologie, electronică şi inginerie, Igienizatorul TIENS pentru Legume şi Fructe TR-YCA utilizează cu succes proprietăţile unice, benefice, ale ozonului pentru un mod de viaţă mai sănătos. Datorită concepţiei ultramoderne şi capacităţii de ecranare a interferenţelor electromagnetice, Igienizatorul TIENS asigură o excelentă stabilitate în funcţionare şi un volum de ozon mărit. Datorită utilizării ozonului, acest aparat are capacitatea de a descompune pesticidele din legume şi fructe, de a distruge hormonii din carne sau peşte, de a creşte perioada de prospeţime a alimentelor şi de a purifica apa.
cel-mai-bun-ozonator-pentru-carne-legume-fructe
Ozonator pentru carne, legume şi fructe, TR-YCA

Mod de utilizare

1. Descompunerea pesticidelor din legume şi fructe, distrugerea hormonilor din carne sau peşte
După conectarea igienizatorului la priză, aşezaţi legumele sau fructele (capacitatea maximă de lucru, 5 kg) în recipient, aşezaţi sonda pe fundul vasului, apoi umpleţi cu apă. După o durată de funcţionare de 3-10 minute, ozonul va oxida reziduurile de pesticide de pe coaja legumelor şi fructelor. Această metodă înlocuieşte folosirea tratamentelor la temperaturi ridicate, păstrând valoarea nutritivă a produselor.
2. Împrospătarea produselor din carne
După conectarea igienizatorului la priză, aşezaţi carnea (capacitatea maximă de lucru, 5 kg) în recipient, aşezaţi sonda pe fundul vasului, apoi umpleţi cu apă. După o durată de funcţionare de 10-20 minute, ozonul va oxida hormonii și va reduce concentraţia de bacterii din carne, prelungind astfel perioada de prospeţime.
3. Distrugerea bacteriilor şi creşterea perioadei de prospeţime a alimentelor
Pentru a dubla perioada de prospeţime a alimentelor, aşezaţi-le într-o pungă de plastic şi pompaţi ozon în aceasta până la umflarea completă, apoi sigilaţi punga.
Notă: asiguraţi-vă că punga este ermetic închisă, fără pierderi de aer.
4. Igienizarea şi curăţarea veselei, tacâmurilor, recipientelor pentru păstrarea laptelui, prosoapelor şi aîmbrăcămintei
Plasaţi obiectele în interiorul unui recipient plin cu apă şi ozonaţi pentru 10-20 de minute. După o durată de funcționare de 10 minute, puteţi adăuga o lingură de detergent. Obiectele vor fi curăţate şi vor arăta  ca noi. Pentru îmbrăcăminte, ajustaţi perioada de ozonare în funcţie de cantitate, 20 de minute fiind, de regulă, suficiente. Hainele ozonate vor fi mai curate şi mai catifelate. Periuţele de dinţi şi alte ustensile pot fi, de asemenea, igienizate.
5. Fortificarea organismului
Spălarea pielii cu apă ozonată nu prezintă absolut niciun risc. Spălaţi-vă faţa şi membrele cu apă ozonată sau îmbăiaţi-vă, pentru a vă proteja pielea împotriva bacteriilor, viruşilor şi ciupercilor. De asemenea, apa ozonată ajută la îmbunătăţirea circulaţiei periferice şi a metabolismului, pentru o mai bună stare de sănătate. Spălarea pielii afectate de fungi cu apă ozonată poate ajuta la obţinerea unor bune rezultate.
6. Purificarea aerului în spaţii închise
Asiguraţi-vă că spaţiul respectiv are uşile şi ferestrele închise. Lăsaţi aparatul să funcţioneze pentru 30 de minute. Ozonul poate îndepărta mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor şi ale altor materiale de construcţie. De asemenea, poate îndepărta substanţe chimice toxice și gaze nocive precum monoxidul de carbon sau fumul provenit din arderi incomplete.
Notă: Nu rămâneţi în încăpere în timpul funcţionării aparatului! Nu lăsaţi animale în încăpere în timpul funcţionării aparatului! Puteţi reintra în încăpere după 15 minute de la oprirea aparatului.
7. Distrugerea bacteriilor, creşterea nivelului de oxigen din acvariu
Aşezaţi sonda în acvariu. Ozonul eliberat distruge bacteriile, oxidează impurităţile, previne deteriorarea hranei și creşte
cantitatea de oxigen din apă. Un astfel de tratament efectuat pentru 5 minute zilnic poate feri acvariul de paraziţi şi de boli ce pun în pericol viața peştilor.
8. Alte beneficii
Înlătură mirosurile neplăcute din frigider.

CARACTERISTICI

Igienizatorul deţine următoarele avantaje tehnologice:
A.      Certificare CE
B.      Deţine 3 patente pentru: design exterior, design structural şi pentru concepţia circuitului de protecţie.
C.      Testat şi certificate de numeroase instituţii de specialitate.
Denumirea şi funcţiile componentelor:
1.      Orificiu de evacuare a ozonului
Debit 150mg/h±20%
2.       Afişaj electronic
Afişează perioada de funcţionare, între 0 şi 40 de minute
3.       Indicator luminos pentru operare
Becul de culoare verde va fi aprins în cazul în care tasta de operare va fi apăsată, după setarea perioadei de funcţionare.
4.       Indicator luminos pentru alimentare
Becul de culoare roşie va fi aprins în cazul în care comutatorul de alimentare se află în poziţia pornit.
5.       Comutator alimentare
6.       Tastă operare Pornit/Oprit
7.       Taste pentru setarea perioadei de funcţionare
Intervalul de funcţionare poate fi setat prin intermediul a doua taste + şi -. Creşterea vitezei de variaţie a timpului pe afişaj poate fi obţinută prin apăsarea continuă a uneia dintre taste pentru câteva secunde. Intervalul de setare a timpului de funcţionare a aparatului este cuprins între 0-40 de minute.

Caracteristicile ozonului :

Ozonul are formula chimica O3, este creat din combinarea a 3 atomi de oxigen. Are o capacitate de oxidare care este deosebit de utila in dezinfectie si sterilizare. Poate distruge majoritatea bacteriilor si virusilor din apa si din aer.
Ozonul este o componenta importanta a atmosferei. Atmosfera contine 0,01-0,04 ppm din ozon, care echilibreaza nivelul bacteriilor si mucegaiul in natura. Ozonul este creat si in urma descarcarilor electrice din natura, in timpul furtunilor. Descarcarea electrica produce acel miros plaacut perceput ca aer curat.
Molecula de ozon este instabila si tinde sa se transforme repede in molecule de oxigen. De aceea ozonul este un bun purificator pentru aer si apa. Moleculele din ozon prin combinarea cu alti compusi oxideaza componentele organice si le transorma incomponente inofensive. Pentru ca ozonul se transorma in oxigen, este considerat lipsit de toxicitate si ECOLOGIC in comparatie cu dezinfectantele chimice. Ozonul este cel mai curat (ECOLOGIC) oxidant si dezinfectant.
Pret Ozonator pentru carne, legume şi fructe, TR-YCA
Cum actioneaza ozonul ?
1. Distruge micro-organismele:bacteriile si sporii acestora; virusii; protozoarele parazite.
2. Ce poate afecta capacitatea de dezinfectare a ozonului ?
- Concentratia de ozon;
- Temperatura (la temperatura de maxim 32°C capacitatea de dezinfectare a ozonului este maxima).
Pret Ozonator pentru carne, legume şi fructe, TR-YCA
INF COMENZI0767948273

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu