Puterea gândului există -partea 1Nina May - Puterea gândului există Nina May este o scriitoare germană, fizician nuclear ... care s-a îndragostit de România dupa şase ani de misiune în Bucureşti! Acum, Nina s-a stabilit în patria ei noua
- şi scrie: cârţi în limba germana şi engleza, articolele de ziar în nemţeşte (Allgemeine Deutsche Zeitung, www.adz.ro) şi în româneşte (Formula AS, Râsunetul).
Subiectele preferate sunt ecologie, agricultura naturala, medicina naturista, calatorii,oameni minunaţi şi proiecte remarcabile în Romania, precum şi fizica cuantica, înclusiv filosofia care se naşte prin această ştiinţa...
Pe lânga scrisul, Nina face dtp, grafica şi arta pe computer

Puterea gândului există
Mie, 06/03/2009 Nina May
Ce înseamnă puterea gândului?
Există într-adevăr o influenţă a conştiinţei asupra materiei? Şi cum ar fi posibil astfel de influenţă?
Prin ce mecanism poate acţiona modul nostru de a gândi asupra lumii materiale care ne înconjoară în fiecare zi?Ce trebuie să facem, cum trebuie să ne comportăm sau să gândim mai bine, pentru a beneficia de rezultate pozitive în viaţa noastră? În acest serial săptămânal, o să aruncăm de fiecare dată o rază de lumină pe acest subiect fascinant dintr-un unghi diferit, să ajungem în sfârşit la o părerea mai substanţială.Ce zice ştiinţa naturală, de exemplu? Se pare, până acum nu prea există nicio confirmare pentru puterea gândului din partea ştiinţei. Sau există - şi numai noi nu ştim? Eu mărturisesc, această dovadă a fost dată deja de foarte mult timp! În acelaşi moment mă întreb: de ce nu a lovit o veste atât de bună ca un fulger în toate ţările de pe pământ? De ce sunt oamenii de ştiinţă încă aşa de precauţi, sceptici sau chiar ironici când vine vorba de un fenomen, care a fost aruncat de la început sub acoperişul unei clădiri pe care scrie cu litere negre parapsihologia", şi mai departe "nu trebuie luat în serios".Un edificiu cam slab şi neglijat faţă de cetatea fortificată construită de fizica contemporană, care numeşte "realitatea".

 

Şi dacă există influenţa gândului conştient asupra materiei fizic, oare unde ar fi gemuleţul mic, care ne permite o privire din clădirea materială la partea spirituală de dincolo? Am ales pentru scopul meu de viaţă să încerc să vă construiesc acest pod. Un pod dintre lucrurile care parcă nu se leagă de loc până acum: ştiinţa şi spiritualitatea, realitatea şi fenomene de al şaptelea sens, lumea pământească şi lumea sufletească. Pentru că eu sunt convinsă că există o legătură puternică. De fapt, în sfârşit poate să ajungem la concluzie, că totul este acelaşi lucru, văzut numai din unghiuri diferite, descris cu cuvinte diferite – roşii sau tomate, krumpli sau cartofi?
Atunci, hai să dăm jos ochelarii întunecaţi care produc iluzii despre lumea materială stabilă şi neschimbătoare. Hai să învăţăm împreună cum să ajungem la mai multă fericire, la mai multă sănătate şi la mai mult succes în viaţă prin puterea modului de a gândi!
Pentru că în orice domeniu trebuie învăţate anume reguli şi cum se aplică să fie eficient. Dacă nu ştii nimic despre electromagnetism, nu poţi face un aparat de radio dintro bucată de sârmă, o spirală şi un condensator şi o simplă emisiune de radio ţi se pare ca o minune! Dacă ştii, este destul de simplu – numai dacă nu ştii suficient de bine, atunci poţi să te electrocutezi! Exact aşa este şi cu puterea gândului. Ne electrocutăm în continuu cu necazuri în viata. Dar nu pentru că puterea gândului nu funcţionează - funcţionează prea bine, numai că noi facem încă o grămadă de greşeli!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu