joi, 26 ianuarie 2017

Femeia si barbatul/Dubla flacara

 
Ca membri ai Familiei de Lumină, sunteţi aici să suferiţi transformări în numele întregii specii. Dacă renunţaţi să vă mai ataşaţi atât de strâns de drame, vă veţi simţi eliberaţi. Veţi înţelege că aveţi, de fapt, de-a face cu o pluralitate de energii. Dacă reuşiţi asta, veţi transmite noi vibraţii întru împăcarea femeilor şi a bărbaţilor.
Ori de câte ori simţiţi că vă reuşeşte ceva, nu e un sentiment gratuit. Nu ignoraţi progresele pe care le faceţi. 
De fapt, vă discreditaţi şi vă consideraţi, pe voi înşivă şi pe ceilalţi, nedemni când vă evaluaţi activitatea. Mai bine v-aţi evalua rezultatele.Adevăratul conflict se duce între bărbatul şi femeia din fiecare din voi. Nu vă pricepeţi încă să îi reuniţi, şi sunt mulţi în situaţia voastră. Fiţi blânzi şi generoşi cu voi înşivă.
În toleranţa reciprocă dintre partea masculină şi cea feminină veţi găsi puterea de a vă îngădui între voi ca indivizi pe toată suprafaţa Pământului şi chiar în întreg Universul. Trebuie să preluaţi controlul asupra propriei existenţe.
Schimbarea trebuie să aducă şi extinderea spaţiului în junii fiecăruia, unde autonomia să vă aparţină în întregime. Veţi redefini conceptul de relaţionare şi cooperare. Relaţionarea este cooperare. Este o cooperare a frecvenţelor acceptată reciproc, sau o fuziune a modulării de frecvenţă. Multe dintre vechile cutume de relaţionare vă irită acum, când descoperiţi frecvenţele libere.
Misiunea voastră este să generalizaţi pentru toată planeta eliberarea frecvenţelor.
Desigur,veţi începe cu propria viaţă şi familie, cu relaţiile cu apropiaţii voştri. Iar în cursul acestor eliberări cel mai bine ar fi să învăţaţi să fiţi liberi, chiar dacă rămâneţi constanţi în relaţiile cu ceilalţi. 
Din păcate, printre Oameni, a avea o relaţie implică în cele mai multe cazuri o stare de dominare. La căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, se obişnuieşte ca tatăl ei să o cedeze viitorului soţ.
Cu alte cuvinte, personajele masculine iau toate deciziile. 
În orice relaţie, fiecare partener are idei preconcepute despre cum trebuie să se comporte celălalt. Stabiliţi- vă pentru voi înşivă la ce vă aşteptaţi de la o relaţie, ca să mai uşuraţi lucrurile pe termen lung. Nici părinţii, nici partenerii nu au vreun drept asupra voastră. Vă legaţi de celălalt după cum energiile voastre rezonează. Dar toate trebuie să se petreacă într-o comunicare veşnic deschisă.

Vibraţiile masculine renunţă la putere în egală măsură cu cele feminine. O predau guvernelor care îi duc cu zăhărelul: „Vino, pune-ţi în pericol viaţa. Stai drept şi trage pentru noi. Dacă te măcelăreşte careva, te vom îngriji la spital şi vom da şi ceva bani. Ce naiba, nu-ţi e de-ajunş?", iar bărbaţii se supun.
Lanţul supunerii, al renunţării benevole la putere se întregeşte astfel.
Vă deschideţi centri ai simţirii. Bărbaţii tind să aibă mai multe blocaje decât femeile. Energia bărbatului s-a blocat, parcurgând traseul dintre prima şi a doua chakră şi oprindu-se în dreptul celei din urmă. Centrul simţirii nu a mai fost activat la bărbat.
Totul e parte din experimentul care se desfăşoară în ultimii patru — cinci mii de ani.
Energia feminină, sursă a vieţii şi a creativităţii pe toată planeta, s-a supus vibraţiei masculine, pentru ca aceasta din urmă să profite şi să preia conducerea.
Trebuie să vă îndreptaţi privirea spre imaginea de ansamblu. Ne referim la evoluţia conştiinţei. 
Femeia, purtătoare a magiei şi a intuiţiei, a fost de acord să renunţe la ambele—femeia ca şi conştiinţă feminină, nu numai ca entitate fizică.  
Majoritatea culturilor arhaice pământene, înţelepte în ceea ce priveşte viaţa, au fost feminine.
Reţineţi că femeia aduce viaţa pe planetă, fiindcă viaţa iese din corpul femeii.
De aceea, ea este şi purtătoare a afectivităţii,fiindcă nu poţi da naştere fără să simţi nimic—doar dacă te alături mişcării patriarhale care dezvoltă medicamente care blochează simţurile.
Dacă nu poţi simţi viaţa,nici nu o poţi preţui. Dar dacă o simţi şi participi la crearea şi la naşterea ei, o preţuieşti mult fiindcă ajungi să o cunoşti în profunzime.
Mişcarea patriarhală din ultimele cinci milenii s-a îndepărtat de procesul naşterii ca să se preocupe de experimente ale războiului şi ale genocidului. Energia a fost înadins blocată la bărbaţi. 
Nu îi învinovăţim pentru asta.
Dar considerăm că energia părţii bărbăteşti pe toată suprafaţa Pământului a rămas la nivelul celei de-a doua chakre, localizată în penis.
Femeile au energiile la nivelul gâtului, întrucât în urmă cu patru — cinci mii de ani au fost de acord să nu scoată un cuvânt despre magia şi intuiţia care erau în posesia lor, ca parte a dublei flăcări. Dubla flacără înseamnă cele două părţi, masculină şi feminină, în acelaşi corp,indiferent de structura fizică.
Societatea patriarhală s-a aflat sub influenţa aspectului masculin al sinelui, pe care îl aveţi cu toţii.
Aţi făcut diverse experimente cu conştiinţa şi aţi descoperit ce funcţionează mai bine,pregătindu-vă pentru momentul în care flăcările vor arde laolaltă într-un corp. Astăzi, făclia dublă nu mai este căutată ca partener extra-corporal, ci înţeleasă ca integrare a eurilor masculin şi feminin în plenitudinea sinelui. Doar după ce veţi învia flacăra dublă în voi,partenerul pe care îl căutaţi va fi, la rândul său, complet şi nu o persoană care să umple un gol pe care n-aţi reuşit să vi-l umpleţi singuri.
Vremurile schimbării le vor permite femeilor să vorbească. Acum e momentul. Iar bărbaţii au ca sarcină să le înţeleagă pe femei şi pe ceilalţi bărbaţi simţind şi acceptând afectivitatea ca factor secund al sexualităţii. Bărbaţilor le vine foarte greu să înţeleagă femeile, îi înnebunesc 
Femeia simte că trebuie să trezească principiul feminin care stă ascuns în ea.
Într-un corp feminin, a ajuns să stăpânească principiul masculin din ea. A ieşit în lume şi se simte puternică. Poate să se plimbe acum fără voalul care-i acoperea faţa şi hotărăşte singură când şi cu cine să se mărite. Este singură stăpână pe viaţa ei.
În Statele Unite, este responsabilă pentru deciziile pe care le ia. Şi se temperează singură, descoperind partea care o hrăneşte şi care o alimentează permenent cu viaţă. Reîntregirea masculinului cu femininul din interiorul fiecărei femei o face să simtă lucrarea noului ADN, pe care îl emite apoi de jur împrejur. Este
frecvenţa care va predomina pe Terra.
Inevitabil, şi bărbaţii îşi vor deschide centrul afectivităţii.
Este pasul următor pe care trebuie să-l facă bărbaţii ca să se echilibreze cu evoluţia femeilor.
Va fi o schimbare rapidă pentru ei.
Nu va dura trei decenii, ca în cazul femeilor, fiindcă astăzi bărbaţii sunt deja într-o stare de confuzie. Îşi dau seama că nu le place ce li se întâmplă şi pun la îndoială autoritatea.
Cât de curând, frecvenţele se vor amplifica sesizabil. 
De pildă, un laborant realizează experimente pe un animal când, dintr-o dată, centrul simţirii i se deschide subit. Simte durerea pe care animalul o încearcă şi capătă oroare de experiment. Se întoarce cu spatele şi părăseşte laboratorul unde nu va reveni în veci, fiindcă totul a fost atât de dureros
. Asta se va întâmpla cu vibraţia masculină.
Îți poți imagina ce se întâmplă în imaginea asta?
Milioane de oameni au fost impresionați până la lacrimi de o poveste teribilă!
Ultima corida pentru toreadorul Alvaro Munera i-a adus o experiență șocantă. A privit în ochi taurul pe care trebuia să-l omoare în fața a zeci de mii de oameni și n-a mai avut puterea să continue spectacolul sângeros. S-a așezat pe marginea arenei, distrus de remușcări. Reacția animalului e absolut fabuloasă! Taurul s-a apropiat de el și l-a privit în ochi, fără să-l atace. Matadorul a izbucnit în plâns și n-a mai putut continua! După retragere, a inființat o organizație care să lupte pentru scoaterea în afara legii a coridelor!
Am afirmat că vibraţia bărbaţilor se va transforma într-un interval de timp mic. Nu vă vom spune cum sau de ce fiindcă probabil nu veţi înţelege. Dar vă mai spunem că la venirea constantă a undelor se va petrece o evoluţie la unison a conştiinţei populaţiei. Într-un anumit moment, când bărbaţii se vor lupta din răsputeri să-şi controleze sentimentele, centrul afectivităţii li se va deschide. 
Ori se va petrece paşnic, ori va fi deschis cu forţa. 
Nici femeile nu vor scăpa de impact, deoarece chakra din inimă se va deschide, pentru a-şi manifesta compasiunea pentru bărbaţii care încep să-şi manifeste afectivitatea. Vorbim de evenimente colective, care-i vor atinge pe toţi prin valuri de lumină.

Energia feminină, care simte şi leagă vieţile una de alta, se trezeşte acum în voi toţi.
Femeile trebuie să îşi redefinească ideile de feminitate şi putere.
Să înţeleagă ce înseamnă să fii puternic ca femeie, la fel cum şi bărbaţii trebuie să înţeleagă cum este să fii vulnerabil ca bărbat. Ce e atât de plăcut la un bărbat vulnerabil? Dar la o femeie independentă—versiunea feminină a puterii, lipsită de caracteristicile puterii masculine?
Femeile s-au ascuns într-o carapace dură, care le acoperă câmpurile energetice; s-au protejat.
Dar de-abia de acum înainte îşi vor amplifica adevărata capacitate afectivă.Carapacea externă va dispărea, iar lumina corporală va iradia din inimă. Zeiţele şi zeii se folosesc toţi de aceste energii. Astfel se vor desfăşura ostilităţile.Vechile legende care relatează magia femeii creatoare, a născătoarei şi a celei care deţine puterea sângelui—forţă vitală—şi care o poate reda Pământului au fost uitate de mult timp.Unde sunt poveştile Zeiţei—cea care iubeşte, simte şi hrăneşte? Şi bărbaţii aveau energie de la Zeiţă, pe care o venerau deopotrivă cu femeile.
Sugerăm ca vibraţia masculină—dar şi cea feminină care îşi foloseşte aspectul masculin—să accepte sentimentele ca expresie a sexualităţii. Căutaţi emoţia în orice gest cât de mic, nu vă cramponaţi pe sexualitate gratuită şi stimulare corporală. Stimularea emoţională are nevoie de angajare şi de încredere afectivă. Din punct de vedere electromagnetic,stimularea va deschide noi frecvenţe în fiecare din voi. Frecvenţa sexualităţii vă va aminti de partea divină din fiecare.
Bărbatul şi-a blocat centrul afectivităţii pentru a prelua conducerea pe Pământ. A reuşit să ducă războaie, să ucidă şi să domine întrucât nu a mai simţit nimic. Femeia a convenit să-şi cenzureze centrul vorbirii pentru a-i permite bărbatului să preia controlul sistemului.Dar totul se îndreaptă spre stabilitate şi egalitate.
Femeia şi-a deschis pentru prima oară gura în urmă cu treizeci de ani, când i s-a oferit ocazia de a discuta liber. Numai că multe femei au ajuns să-şi cenzureze centrul afectiv în procesul de deschidere a centrului vorbirii.
Au început să se comporte exact ca bărbaţii.
Aveţi nevoie de echilibru. Femeia simte că trebuie să trezească principiul feminin care stă ascuns în ea. Într-un corp feminin, a ajuns să stăpânească principiul masculin din ea. A ieşit în lume şi se simte puternică. Poate să se plimbe acum fără voalul care-i acoperea faţa şi hotărăşte singură când şi cu cine să se mărite. Este singură stăpână pe viaţa ei.
Ca să se asigure că vă vor supune pe deplin în aceste ultime milenii, extratereştrii v-au impus un nou set de mituri. Ei au pus bazele tuturor instituţiilor religioase. V-am mai povestit că sunteţi nişte cobai. În unele situaţii, experimentele au fost făcute din dragoste şi compasiune, însă în ultimă vreme v-au făcut să degeneraţi incredibil de mult. Ca membri ai Familiei de Lumină, aţi venit să scuturaţi bine planeta şi să readuceţi lumina printre locuitorii ei, ca să nu se mai încreadă în schisme şi războaie.  
Bărbatul şi femeia trebuie să se completeze unul pe celălalt, nu să fie potrivnici. 
Tineţi cont că afectivitatea este mijlocul care vă poate scăpa de pe planeta aceasta; este calea către eul multidimensional, pentru vindecarea şi reîntregirea lui. Tot ea poate reactiva imensa Bibliotecă Vie de pe Pământ, cu toată valoarea intrinsecă pe care o conţine. Din cauza bărbaţilor şi a societăţii patriarhale care a condus planeta în ultimele milenii, ţinând femeile subjugate, nici nu e de mirare că separarea s-a menţinut în toată această perioadă,în absenţa afectivităţii.
Aţi rămas automate reci, care îndeplinesc ordinele date şi rămâneţi în starea de separare care v-a fost impusă. 
Nu există în cultura voastră un panteon feminin. Nimic nu evocă imaginea feminină a puterii.
Bărbaţii încearcă din răsputeri să-şi dovedească masculinitatea, iar femeile se străduiesc să ţină pasul apelând la acelaşi prototip masculin, fiindcă nu au o imagine clară a puterii feminine.
Trebuie să v-o creaţi.Fiţi atenţi la bogăţia energetică din versiunea feminină a sinelui, care cuprinde intuiţia, receptivitatea, creativitatea, compasiunea şi hrănirea. E cazul să vă descoperiţi esenţa discreditată atât de mult timp. Ca femeie, sunteţi întruchiparea vie a acestei esenţe. Iar bărbaţii trebuie să descopere Zeiţa în ei înşişi, unde ea se contopeşte cu zeitatea masculină. 
Şi viziunea asupra masculinului este distorsionată din considerente similare.
Din punct de vedere cultural, nu aveţi nici un exemplu de bărbat puternic şi sentimental deopotrivă.
Societatea îi consideră pe bărbaţii sentimentali neputincioşi şi lipsiţi de masculinitate.
Bărbaţii devin interesaţi de ceea ce simt şi consideră: „Ce bine! Pot simţi asta!" şi nu cred că sunt mai puţin bărbaţi din această cauză. Ambele genuri dezvoltă arhetipuri în vederea obţinerii unor versiuni de masculin şi feminin holistice.
Arhetipurile se apropie din urmă. S-a sfârşit cu separările inutile.
V-am atras atenţia că nu în afară trebuie căutat partenerul din dubla flacără. Fiinţa voastră trebuie să găzduiască cele două esenţe, masculinul şi femininul, pentru a forma un întreg.Fiinţele reîntregite sunt în căutarea altora de felul lor, ca şa stabilească relaţii bazate pe încredere, dorinţă şi liber arbitru. Nu sunt de genul:Am nevoie de tine să mă completezi şi să mă îmbărbătezi.'' Fiecare veţi fi compleţi în sine şi vă veţi alătura altei persoane completă în sine şi care vă oferă un teritoriu cu totul nou pentru a fi explorat.
Când cele două limbi ale dublei flăcări se împreunează, recunoaşteţi latura intuitivă, a Zeiţei născătoare şi a afectivităţii, stând alături de latura puterii, a raţiunii şi a intelectului. Una aparţine Pământului, iar cealaltă Spiritului. Fuziunea celor două tipuri de energii vă determină să căutaţi entităţi în care se petrec fenomene asemănătoare. Nu v-aţi înţelege cu o persoană care nu s-a reîntregit încă.Oamenii vor începe să vină spre voi fără să depuneţi cel mai mic efort. Vă veţi împreuna doar din dorinţă şi din recunoaştere reciprocă, nu de nevoie. Vă veţi, simţi ca niciodată în vreo altă relaţie şi veţi da relaţiei cu celălalt o personalitate proprie, noi frontiere şi o nouă definiţie. Veţi deveni modele pentru voi înşivă prin noile relaţii. Mulţi veţi înţelege că instituţia căsătoriei nu are nici cea mai mică importanţă. 
Nu se va mai potrivi aşteptărilor voastre în noua viaţă. În încercarea de a integra extremele în acelaşi corp, vor ieşi la iveală alte şi alte dificultăţi.Primiţi-le cu inima deschisă, fiindcă vă pot dezvălui multe.
Concentraţi-vă pe modul în care evoluaţi, pe sinele vostru, nu pe ce fac cei din jur.
Apelaţi la androginul lăuntric şi determinaţi-l să accepte dialogul între extreme, să le facă să colaboreze în armonie perfectă. 
Dăruiţi-vă dragoste şi încurajări.
Întâlniţi-vă cu voi înşivă şi declaraţi-vă: 
„Te iubesc, sine al meu. Eşti minunat. Eşti cel mai bun sine posibil."
Dacă vă acordaţi demnitatea iubirii de sine, asemeni unui monarh care primeşte ovaţiile supuşilor, veţi simţi schimbarea. Puterea şi reîntregirea vor trece de partea voastră fiindcă va iubiţi şi aveţi încredere în ceea ce sunteţi. Toate vor merge după voia voastră. Cel mai greu vă vine să acceptaţi că meritaţi să fiţi iubiţi. Nimeni nu trebuie să vă iubească în locul vostru. 
Nu aţi venit să cerşiţi dragostea de la alţii, ca să vă convingeţi că o meritaţi.
În schimb, veţi realiza o transformare extrem de dificilă într-un sistem întunecat, lipsit de informaţii despre adevărata istorie. Trebuie să realizaţi imposibilul. Mâi întâi, iubiţi-vă în permanenţă şi totul va fi în regulă. Redeveniţi întregi, compleţi. Sunteţi pregătiţi astfel pentru o relaţie cu altcineva care e complet şi, împreună cu acesta, puteţi accesa teritorii nepătrunse.
...Mesaje din Constelatia Pleiadelor -Barbara Marciniak
Diferenta dintre o perla si o femeie 
Un discipol dintr-un templu Shaolin isi intreaba mentorul spiritual: 
- Intelepte si onorabile Maestre, ati putea sa-mi spuneti care este diferenta dintre o perla si o femeie? Maestrul ii raspunde: 
- Diferenta, mic si umil nestiutor scarabeu, este ca perla poate fi `insirata` din doua parti, iar femeia dintr-o singura parte!... 
Discipolul, confuz, insista: 
- Dar, Maestre, cu toata rusinea pentru a fi indraznit sa contrazic intelepciunea dumneavoastra himalayana, trebuie sa va comunic faptul ca am auzit vorbindu-se despre femei care se lasa `insirate` de pe ambele parti!... 
Cu un mic suras, Maestrul ii raspunde: 
- Atunci, nu este o femeie, ci este o perla!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...