duminică, 6 noiembrie 2016

Nivele de constienta in explorarea lumilor-Universul creierului


"N-am drept sa stau, o torta-mi fac fiinta, arzand s-arat pericolul strain, sa pot trezi eroic constiinta... in toti ai mei cati sunt si cati mai vin." - Traian Dorz 

Explorarea Lumilor Spirituale se face prin intermediul EXPANSIUNII CONSTIENTEI. Daca explorarea acestor Lumi se va face prin intermediul Ego-ului (afect +mental), perceptia va fi deformata si departe de Adevarata Realitate. 

Pierre Weil, Maurice Bucke, Allan Watts, Patrick Drouot si altii au incercat de-a lungul timpului sa faca o cartografie a constientei. Ultimul porneste de la principiul ca fiinta umana prezinta un sistem septenar (sapte chakre, sapte lumi, etc.) si face o clasificare a nivelelor de constienta (caile terapeutice ale viitorului). 

Voi incerca sa va prezint cele 7 nivele, in speranta ca veti realiza ca apartinem unei specii exceptional de inzestrate ale carei puteri latente sunt ca ale zeilor. Exista in noi o constiinta universala care se gaseste in rezonanta cu constiinta universului. 

Nivelul 7 de constienta este nivelul starii normale de veghe. Este un nivel de tip creier stang, rational, analitic, legat de viziunea lumii. 

Nivelul 14 de constienta corp adormit, spirit treaz - corespunde starilor de relaxare. Creierul genereaza trenuri de unde Alpha. Acest nivel poate fi atins foarte rapid, chiar in cateva secunde pentru o persoana experimentata. Desi musculatura este relaxata, suntem pe deplin constienti de zgomotele din exterior si de locul unde ne aflam. Nivelul 14 inseamna inceputul explorarii unor nivele diferite de constienta. Lumea fizica este prezenta, dar in spatele ochilor inchisi incep sa se produca alte fenomene. Lumea exterioara incepe sa se replieze asupra ei insasi, permitand descoperirea universului interior (dupa Jean Charon acesta inglobeaza universul exterior). 

Nivelul 21 de constienta expansiunea constientei. Intre nivelele 14 si 21 se produce o senzatie de deschidere interioara. Ea poate fi provocata prin tehnici de imagerii ghidate, sau prin vizualizari mentale(sfere, cupole, bulgari), muzica adecvata, mantre, etc. 

Acest nivel este caracterizat de generarea de unde Theta. Masuratorile efectuate la Institutul Monroe au demonstrat ca imediat ce se atinge acest nivel se produce un amestec de unde Alpha si Theta, fiinta osciland intre cele doua trenuri de unde. In general se pastreaza constienta corpului si, usor, puterea de a reactiona se estompeaza. Lumea exterioara trece in planul al doilea, locul unde ne gasim capata proportii fantasmagorice, impresiile senzoriale si kinestezice se modifica. 



Nivelele inferioare Alpha si nivelele superioare Theta devin campuri de activitate cerebrala extrem de interesante. Atunci se poate citi o chakra, se decodifica un camp eteric sau astral. Acest nivel poate fi generat voluntar in orice pozitie. Aici incep sa se produca stari vizionare, flash-uri de mediumnitate. 

Nivelul 28 de constienta. Intre nivelele 21 si 28 apare senzatia de a iesi din timpul obisnuit, liniar. Timpul capata dimensiune de spatiu. Se deschid porti spre dimensiuni aflate in afara timpului. In acest camp, constienta isi afla intreaga dimensiune reala. Apare sentimentul de uniune, sentimentul inefabil. Corpul este perceput ca si o coaja, ca un vehicol. Pe masura ce urca nivele de constienta, se resimte o senzatie de globalitate in sine si in afara sinelui. Procesul de imbatranire a celulelor este stopat, persoana intinereste (se cunosc practic cazuri de reintinerire cu pana la 10 ani). Nivelul 28 reprezinta o zona de frontiera intre aceasta lume, acest univers si universurile non-fizice (no man's land). Dincolo, se afla lumea de dupa viata, ghizii, arhietipurile. 

Dincolo de nivelul 28 constienta se depliaza. In speranta ca pana maine veti reusi fara nici un efort sa constientizati cele 4 nivele de constienta(este suficient sa va doriti cu toata puterea voastra) le voi prezenta si pe celelalte trei. 

Nivelul 35 de constienta. Dincolo de nivelul 28 constienta se depliaza, se desface; senzatiea de uniune devine extrem de intensa ca o fuziune cu spiritul universal si ai impresia ca te simti in toate lucrurile. Aceasta senzatie se va amplifica mai ales dincolo de 35. 

Primele nivele care depasesc nivelul 28 sunt cele ale defunctilor. La acest nivel este posibil sa contactam fiintele disparute. In ceace ma priveste nu am recomandat niciodata aceasta practica. Sa ii lasam pe morti acolo unde sunt. Trimiteti-le iubire, lumina, rugaciuni care le vor inlesni ascensiunea intr-un nivel de constienta proprie. 
Nivelele 28 si 35 reprezinta o interfata intre lumile superioare ale cauzelor si lumile manifestarii, o lume intermediara, spatiul in cadrul careia poate avea loc creatia, lumea care exprima posibilitatea de a fi si de a exprima gandirea. Imediat ce gandul este capabil sa creeze, el poate da nastere oricarui vector prin care omul va atinge dimensiuni neexplorate de fiinta sa. 

Nivelele 30-32 sunt nivelele ghizilor, ale maestrilor spirituali - aparitii magnifice, inteligente care se fac si se desfac. 

Incepand de la nivelul 32/34 intram in ceea ce John Lily neuropshiatru, parintele cutiilor de izolare senzoriala, numeste un "metaprogram". 

Nivelul 35 contureaza o noua zona-frontiera care se deschide nu spre lumea avatarurilor umanitatii, ci spre lumea avatarurilor universului (de aceea marii profeti nu au fost neaparat niste eruditi). Acolo, trecutul, prezentul, viitorul nu exista (pot fi percepute informatii de la "mii de ani departare" sau dintr-un "viitor posibil

. Doar din acest punct traim posibilitatea de a primii informatii din viitor. 

Nivelul 42 de constienta. De la 35 la 42 clasificarea devine dificila. Cuvintele nu mai ajung pentru a descrie fenomenele traite, viziuni ale unor orase titanice pe un fond de spatiu negru, cetati incomensurabile pierdute in noaptea timpurilor... orasele unui trecut indepartat al unui univers precedent, ale unui viitor imprevizibil, orase ridicate pe aceasta planeta, sau intr-un alt univers. Depasind nivelul 35 intram in ceea ce am putea numi planurile cosmice. Dincolo de 35 nu mai sunt ghizi, fiinte, zei. Este numai lumina care straluceste, nivelele de frecventa inteligenta si luminile creatiei.
                        



La acest nivel am contactat o rasa compusa din miliarde de fiinte care se contopisera intr-un singur punct din univers (denumit de mistici Kriya-Bindu, punct final). 

Se cunosc patru trenuri de unde clasice: Beta, Alpha, Theta si Delta. In timpul experientelor realizate (Raport 8 august 1989 Monroe Institute) s-a dovedit ca apar anumite frecvente de mare amplitudine denumite trenuri, de unde Gamma care sunt cheia starilor vizionare (she's connected to somethig else). Aceasta eruptie gamma este reprezentata pe cartografia activitatii cerebrale ca o pata galbena spre lobul frontal adica spre fontanela (58 Hertzi). Exista in noi ceva care se joaca de-a timpul si spatiul, capabil sa se deplaseze prin dimensiuni. Eruptiile Gamma sunt ca niste gauri negre aflate in rotatie, care contin punti capabile sa ne conecteze cu universuri, lumi, etc. 

Portile Gamma sunt ca un vartej a unor energii inteligente si sunt cheile spre alte lumi. Ele separa un univers de altul si o dimensiune de alta. Intrarea prin portile Gamma este insotita de o senzatie de armonie si bunastare totala, o stare de constienta imensa, infinita, o senzatie de caldura racoroasa, de putere imanenta, de generozitate, de caldura si aur. Persista senzatia de putere nelimitata in sensul in care te simti indestructibil, in care poti sa te transformi, dar nu sa dispari. Aceste valuri energetice nu sunt nici fluide nici solide, ci seamana cu niste pulberi energetice. 

Portile Gamma sunt efectiv micro-gauri negre care pot fi generate in mod constient de catre creier si se gasesc la un nivel de constiinta aflat intre 32 si 37/38, la o alta etapa de evolutie a omului, astfel constienta se dovedeste un camp de energie relativista capabila sa influenteze tesutul subdiacent al universului. 

Singura experienta pe care am trait-o m-a imbolnavit nu fizic, nici moral, ci spiritual. 

Marturisesc ca nu am inteles ce se petrecuse. Exista acolo ceva interzis pe care nu l-as putea depasi. Stiu ca apartin unei familii de constienta a carei origine se gaseste undeva intre 35 si 42. Niciodata nu voi putea urca mai sus. 


Nivele de contienta 42-49. Acolo se afla sursa, unul, vidul, acolo constienta se topeste in sursa, ca apa care se amesteca cu apa. 

Toate fiintele pe care le-am intalnit si care au trecut prin stari superioare de constienta fara a-i mai pune la socoteala pe intelepti si sfinti, s-au eliberat de iluziile lumii (cauza suferintei omului) au emanat o detasare de lucrurile vietii si o omenie iradianta. 

Problema reala a celor ce trec de bariera celor 5 simturi este traducerea in cuvinte simple a experientei traite. Intram aici in domeniul interior al limbajului si al semanticii. Primul principiu al filozofiei perene este conceptul de ierarhie. Aceasta cartografie este la prima vedere o structura in gardene, o serie de planuri, de dimensiuni si nivele. Totusi nivelele nu sunt concepute ca dimensiuni separate, ci mai de graba ca un ansamblu de papusi rusesti. Fiecare nivel superior cuprinde toate nivelele inferioare si se regaseste aici ideea intregului in parte si partii in intreg (Bootstrap). 


Extras din "Vindecare spirituala si nemurire" de Patrick Drouo

Deplasarea instantanee în spaţiu este pefect posibilă. Cazuri uluitoare de teleportare


de Lidia Teodorescu
Teleportarea este numele dat de către oamenii de ştiinţă fenomenului prin care un obiect sau o persoană dispare brusc dintr-un anumit loc pentru a apare aproape simultan în cu totul alt loc. Ştiinţa modernă nu poate explica fenomenele de teleportare instantanee; aceasta însă nu împiedică producerea lor. De multe ori, asemenea fenomene nu sunt doar miraculoase, dar pot crea situaţii amuzante.


Fricosul care se teleportează instantaneu.
Primele fenomene de teleportare spontană a lui Brian Jones, cercetător la NASA, au apărut în anul 1974, cu ocazia testării unor avioane supersofisticate. În primăvara acelui an, Brian Jones trebuia să urce la bordul acelor avioane pentru a testa câteva dispozitive inventate de el. Se ştia de multă vreme că Jones era foarte fricos, dar nimeni nu credea că va fi nevoie de ameninţarea cu şomajul pentru a-l obliga să se urce în avion. După săptămâni de încercări, în care tot personalul NASA care lucra cu el a dus o îndelungată muncă de convingere, Brian Jones s-a urcat în avion în martie 1974. Dar degeaba.

Încă din primele zile ale experimentului, s-au petrecut fenomene extrem de ciudate. În fiecare dimineaţă, după tergiversări care durau ore întregi, până la urmă Jones se suia la bordul avionului. După ce se instala în scaun, închidea ochii şi îşi astupa urechile. În câteva momente incredibilul se petrecea: colegii lui se trezeau cu Brian Jones în birou. Acesta avea o puternică stare emoţională cauzată de frică şi era într-o poziţie chircită.

Imediat în monitoare se auzea vocea speriată a pilotului: „ Domnul Jones a dispărut din avion”. Lucrurile s-au repetat de mai multe ori într-un mod absolut identic. De fiecare dată când revenea în birou, Brian prezenta stări grave de ameţeală şi nu putea explica ce se petrecea: „Închid ochii, mă cuprinde o frică de moarte, aud un vâjâit şi apoi mă trezesc aici. De fiecare dată mi-e cam rău.”


Evidenţa fenomenelor de teleportare nu a mai putut fi negată de oamenii de ştiinţă, iar explicaţia cea mai plauzibilă pe care au găsit-o era legată de puternica frică de zbor a cercetătorului. Aceasta ar fi activat anumiţi centri nervoşi de pe creier şi ar fi condus la teleportarea lui Jones înapoi în biroul său. 


Teleportat de dorul soţiei Brick Dealon era un individ absolut obişnuit, care a trăit nebăgat în seamă până la vârsta de 27 de ani, când s-a căsătorit. El locuia în Los Angeles şi era şofer de taxi. În luna mai a anului 1982 a cunoscut-o pe Luise Brandeville, o fată de care s-a îndrăgostit nebuneşte. După trei luni, cei doi s-au căsătorit şi ciudăţenile au început să se manifeste. Astfel, el apare brusc alături de soţia sa în momentul în care ar fi trebuit să se afle la serviciu. De fiecare dată, la aceste bruşte întâlniri, singurul lucru pe care-l putea spune Brick era: „Mi s-a făcut dor de tine şi am apărut aici”. La început, soţia a bănuit că el o urmăreşte, dar s-a convins repede că lucrurile nu stăteau chiar aşa, atunci când a observat că soţul său nu-şi găsea maşina. Prima dată când s-a petrecut acest lucru, au găsit maşina la o distanţă de peste 20 de minute de mers faţă de locul în care se întâlniseră. Clientul din taxi era leşinat. Întrebat ulterior ce s-a întâmplat, pasagerul a spus: „Eram la un stop. Şoferul a început brusc să plângă şi să-mi spună că-i este foarte dor de soţia sa. Apoi a dispărut brusc. Atunci cred că am leşinat.” Fenomenul s-a petrecut de mai multe ori şi, din cauza reclamaţiilor făcute de clienţi, firma a fost nevoită să-l concedieze pe Brick. Speriaţi, soţii Dealon s-au prezentat la un medic psihiatru. S-a descoperit că Brick Dealon nu putea să stea departe de soţia sa, deoarece la un moment dat avea stări de prăbuşire sufletească nejustificate şi i se făcea brusc dor de Luise. În acele momente îl apuca plânsul şi dispărea brusc, ca peste câteva zecimi de secundă să apară lângă soţia sa, indiferent de locul în care se afla aceasta. Există şi alte relatări despre asemenea teleportări miraculoase.



Se pare că acest fenomen a fost consemnat şi în secolele trecute şi chiar au existat cazuri de oameni care erau consideraţi vrăjitori de către Inchiziţie şi arşi pe rug din cauza inexplicabilelor teleportări. O călugăriţă printre indieni La începutul secolului al XVII-lea, Maria, o călugăriţă spaniolă, a povestit superiorilor săi în timpul unei adunări din oraşul Agreda că zburase deasupra Americii Centrale. Cât timp ea se aflase acolo, convertise la creştinism un trib numit Jumano. Spusele Mariei păreau a fi erezii curate, de aceea superiorii i-au cerut să retracteze tot ceea ce afirmase, lucru pe care călugăriţa l-a refuzat categoric. În anul 1622, Papa Urban al VIII-lea şi Regele Filip al IV-lea al Spaniei au primit o serie de scrisori pline de indignare din partea Părintelui Alonzo de Benavides, un misionar trimis în Mexic pentru a-i creştina pe localnici. El dorea să afle de ce fusese trimis să facă un lucru deja înfăptuit. Indienii aveau rozarii şi cruci şi ştiau tot ceea ce era necesar de la o femeie în albastru, spuneau ei. 


În anul 1630, Părintele de Benavides s-a întors în Europa şi, auzind despre călătoriile Surorii Maria, s-a deplasat la Agreda pentru a vorbi cu tânara călugăriţă. Incredibil, ea a descris cu lux de amănunte locurile, oamenii şi obiceiurile pe care el le întâlnise în Mexic. Ea i-a povestit Părintelui uluit întâmplări pe care foarte puţini le-ar fi putut cunoaşte. Iar când misionarul a scos o icoană pe care o foloseau indienii, superiorii Surorii Maria au recunoscut-o ca fiind una dintre cele dispărute de la adunarea din urmă cu câţiva ani. Dar trebuie remarcat că asemenea fenomene nu sunt întotdeauna necontrolate.

În data de 7 noiembrie 1975, doi doctori din Olanda, Karlis Osis şi Erlendur Haraldsson au înregistrat pe peliculă, în cadrul unui experiment televizat, teleportarea unui yoghin indian pe nume Dadaja a fost declarată veritabilă de către Institutul de Ştiinţe Oculte din Paris. Fenomenele de teleportare nu mai pot fi trecute cu vederea de către oamenii de ştiinţă. Ce spune ştiinţa? Orice acţiune care se desfăşoară în timpul real este, conform fizicii moderne, o secvenţă indefinită de procese de materializare şi de dematerializare ce se manifestă la nivel cuantic. Aceste materializări şi dematerializări succesive au întotdeauna loc cu o viteză care este mai mare decât viteza luminii şi ele se produc într-un număr atât de mare, încât percepţia acestui proces de către fiinţa umană obişnuită este atunci aproape continuă, la fel ca în cazul fotogramelor care alcătuiesc un film la cinematograf.


Însă atunci când intervin energii adecvate foarte mari, se poate produce o deplasare instantanee la distanţe extraordinar de mari, printr-un salt cuantic gigantic. Acest misterios fenomen poartă numele de teleportare. 

Fizica cuantică explică teleportarea particulelor. Până nu demult, teleportarea era un fenomen negat de fizica clasică, dar în 1993, un grup de şase oameni de ştiinţă au demonstrat pentru prima oară că fenomenul este perfect posibil din perspectiva fizicii cuantice. Ei nu au putut explica încă fenomenele de teleportare instantanee care se produc cu o viteză mai mare decât viteza luminii şi nici procesul de teleportare a unei fiinţe vii. Până în prezent, ei au descoperit doar modalitatea creării unei copii fidele a unei anumite particule, care va putea fi apoi teleportată oriunde se doreşte. În explicaţia lor, ei au utilizat ceea ce se numeşte în fizică „perechea EPR”.


În anumite condiţii un atom excitat îşi degaja surplusul de energie emiţând simultan doi fotoni (foton=particulă, cuantă de lumină). Aceşti fotoni, fiind atunci creaţi împreună, vor avea absolut toate proprietăţile perfect corelate; chiar după ce sunt separaţi, ei rămân pentru totdeauna într-o intimă legătură, aşa încât proprietăţile unuia se transmit şi asupra celuilalt, indiferent de distanţa care-i separă. Aceste experimente sunt un punct de plecare pentru o posibilă viitoare explicaţie completă a teleportării.

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...