vineri, 12 august 2016

Un barbat fascinant? Da, un barbat continent


Unii bărbaţi par a avea un magnetism special prin care atrag atenţia. Ei par că umplu întreg spaţiul în care intră şi magnetizează toate privirile. Ei manifestă o stare de fascinaţie. Bărbaţii puternici îi privesc cu admiraţie şi respect, în timp ce bărbaţii cu personalitate slabă îi privesc cu invidie sau sunt intimidaţi.

Femeile sunt răvăşite de un asemenea bărbat. Îi recunosc puterea, indiferent dacă sunt conştiente sau nu de aceasta. Sunt atrase de el din punct de vedere fizic, chiar dacă trăsăturile sale nu sunt de actor de televiziune, dar el emană prin toată fiinţa sa o forţă şi o masculinitate care sunt de-a dreptul irezistibile pentru femei. El este cel care inspiră imaginaţia femeilor. Aceşti bărbaţi au o charisma specială care fascinează.

Dar să vedem ce înseamnă de fapt a fascina.

"A fascina" înseamnă a avea o mare putere de atracţie, charisma, seducţie exercitată asupra altor fiinţe umane cu ajutorul unei energii subtile gigantice. Aceasta are drept consecinţă imediată atracţia irezistibilă a unei alte persoane şi chiar captivarea, seducerea celuilalt, care uneori se manifestă printr-o stare limită în care câmpul conştiinţei sale se îngustează foarte mult. Fiinţa umană în cauză fiind literalmente absorbită de o altă persoană, fără a fi hipnotizată în mod direct, este profund impresionată şi ajunge să fie aproape incapabilă să se desprindă de fiinţa umană de a cărei prezenţă este copleşită. În aceste cazuri avem de-a face cu o energie uriaşă care o dată manifestată, generează în alte fiinţe umane o stare de fascinaţie, de seducţie. Aceste aspecte au fost evidenţiate de ştiinţa modernă prin fotografierea aurei energetice şi prin corelarea mărimii acesteia cu fenomenele de fascinaţie ce apar la anumite persoane. Persoanele cu o aură energetică mare vor exercita în mod instantaneu fenomene de fascinaţie asupra altor persoane.

În momentul în care se manifestă această fascinaţie rezultă o suspendare aproape totală, sau chiar totală, a activităţii mentalului la fiinţa care este fascinată. Continenţa amoroasă este una dintre modalităţile cele mai eficiente prin care un bărbat îşi poate mări charisma, deoarece în loc să se descarce şi să piardă energia erotică el o transmută şi o sublimează pe nivelele superioare ale fiinţei sale, ceea ce conduce la o mărire a stării de energizare a întregii sale fiinţe la nivel fizic şi subtil. Prin practica continenţei amoroase bărbatul dispune de energii subtile gigantice care apoi le orientează către domeniile în care are nevoie să le folosească, dar în jurul său se va manifesta un câmp de forţă virilă de o frecvenţă electrizantă, prezent în mod spontan şi continuu în jurul său, care dă senzaţia de focar lăuntric centrifug. De asemenea, aceşti bărbaţi se pot recunoaşte după intensitatea şi puterea cu totul excepţională a privirii care, în cazul lor, electrizează şi hipnotizează spontan. Ei posedă un echilibru emoţional foarte mare şi sunt realişti. Atracţia lor este datorată şi trăirilor pozitive şi a unei bune imagini despre sine şi despre proiectele lor de viaţă. Acceptându-se aşa cum sunt, pe ei înşişi, dar şi pe ceilalţi, din punctul de vedere al trăirilor emoţionale libere, necenzurate şi realiste, atunci, în mod automat, devin atractivi. Există foate mulţi bărbaţi care sunt armonioşi din punct de vedere fizic, care satisfac toate criteriile estetice, dar care nu trezesc atenţia, care nu sunt cu adevărat charismatici. Nu ajunge ca un bărbat să arate bine doar în exterior, pentru a fascina femeile el trebuie să aibă acea forţă masculină care să atragă în mod inelucabil.

Continenţa sexuală conduce la ceea ce în psihologia modernă a fost denumită superpotenţă, iar aceasta nu ţine decât de controlul energiei erotice. Bărbatul care manifestă asemenea stare are succes în domeniul de activitate pe care şi l-a ales deoarece are o încredere desăvârşită în capacităţile sale şi suficientă energie subtilă cu ajutorul căreia să poată împlini ceea ce şi-a propus.

Svetlana Sauciuc



Sper ca v-am atras atentia. Cu siguranta orgoliul nostru masculin nu va accepta atat de usor faptul ca nu suntem noi acest barbat,sau nu in totalitate conform articolului. Continenta sexuala merge mana in mana cu atractia pentru simplul fapt ca odata ce ti-ai transmutat si sublimat energia de baza, sexuala, se amplifica energii ca tejas, ojas, energii care sporesc considerabil campul de masculinitate. Dimpotriva atunci cand nu suntem continenti si actul erotic este insotit de ejaculare,campul partenerei tinde sa acapareze campul barbatului, datorita diminuari tejasului masculin, rezultand de aici o vlaguire si efeminare a barbatului. Evident par notiuni tehnice, dar cu sigurant veti avea nevoie si de aceste notiuni pentru a va spori enorm masculinitatea.Si numai odata cu practica si intelegerea unor notiuni,va vati intoarce unii dintre voi varsta,putand ca intr-un an de zile sa va intoarceti varsta biologica cu 10 ani.

Dar ce spuneti de convingerea ca nu aratati nicium bine, ca nimic din ce aveti nu va avantajeaza. Nici nu se pune problema acelui fizic aratos, desi evident nu strica sa lucram si corpul, oricat am parea de dezavantajati. De ce eu nu i-au in considerare prea mult fizicul ? Fiindca noi lucram direct cu fortele subconstiente arhetipale care impacteaza psihicul unei femei mult mai puternic decat  felul in care arati, atat timp cat nu ne referim la disproprtionare grava a fetei sau corpului.


Va spun toate aceste lucruri in calitate practicant tantric,yoghin si de chi kung.Am parcurs multe curente spirituale pentru a intelege aceste cunostinte si a mi le insusi.Curente ca alchimie tantrica,Shivaism,tai chi,chi kung.Uneori aceste informatii mi le-am completat cu carti ca Biotransformari sub influenta psihicului.Alteori am inteles ca si un script de hipnoza bine intocmit te poate duce pe aproape de aceasta zona a fascinarii masculine.Am inteles ca sunt tehnici parapsihologice care pot scurta enorm drumul spre fascinatia masculina,sau ca exista o runa nordica care iti poate amplifica masculinitatea.
Insa acum doar incercati sa va imaginati cumulul acestor informatii puse cap la cap si insusite,respectiv lucrate.

Poete ai peste 50 de ani si tu crezi ai iesit din uz. Depinde,daca corporal inca te pastrezi bine, sunt destule sanse sa rivalizezi chiar cu un asa zis machoman care este in puterea varstei.De ce ? Simplu,informatia inseamna putere,plus ca am zis ca la un moment dat iti poti intoarce varsta cu ceva timp.

Acest drum imi este extrem de cunoscut intrucat sunt 25 de ani de cand acest lucru m-a interesat maxim.
Am rezultate minunate cu cei care au avut indrazneala sa ia taurulul de coarne si sa porneasca si pe acest drum atat de fascinant pentru a fascina.

Cu siguranta si eu am avut enorm de invatat si mai am de invatat de la toti cei cu care lucrez.Si va pot spune ca atunci cand mai multi barbati fac exercitii de respiratie la unison,Salutul soarelui la unison,energia masculina se multiplica.Insa la fel de bine se poate lucra si individual si se pot creea energii puternice prin rezonanta.Aici totul depinde de afinitatea si preferinta fiecaruia.Energiie vor fi diferite ca nuanta in ambele cazuri, dar la fel de puternice.

De asemenea nu va ganditi ca eu as incerca sa va fiu vreun model de masculinitate. Acest lucru nu ma intereseaza si nu mi l-am propus. Eu pur si simplu detin un bagaj de informatii care va pot fi extrem de utile si care sunt functionale, probate..Altfel fiecare se raporteaza la ce model vrea, sau pur si simplu se gandeste la versiunea lui cea mai buna, adica chiar propria persoana
unde ar putea avea toate aceste calitati.




Cine vrea să îngenuncheze sau să distrugă o societate, distruge înainte de toate arhetipul masculin divin. Acest arhetip constituie germenele de dumnezeire care a fost dat fiinţei umane, pentru a duce, dintr-o etapă istorică în alta, modelul celest.

Capacitatea de a te transfigura si a te raporta ia supremul arhetip masculin SHIVA,va atrage cu sine efecte nebanuite ale masculinitatii.

Pentru cei care simt,au inteles si cred ca au afinitate cu cele spuse de mine si isi doresc acest gen de antrenament imi pot trimite scrie pe adresa de email tudor.cornel.iosub@gmail.com

vezi si;http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/2016/08/de-unde-izvoraste-cu-adevarat-forta.html

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. 
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

joi, 11 august 2016

5 semne ca ati gasit cu siguranta marea iubire

Cum sa fim siguri ca am intalnit cu adevarat Marea Iubire? Este in mod sigur Ea cea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna? Este o iubire trecatoare sau cu adevarat o iubire cum ati intalnit numai in povesti? Iata semnele sigure care va vor face sa intelegeti, atunci cand apar, ca este vorba exact de acel"AMOR TOTAL":

1. Esti continuu fascinat de tot ceea ce face, spune sau gandeste ea si traiesti fericirea pe care o asteptai de mult. Intotdeauna cand sunteti impreuna simti o mare placere, bucurie, fericire, iar atunci cand inchizi ochii, simti ca nu este nici o diferenta intre voi doi, de parca ati fi o singura fiinta. Cand sunteti numai voi doi, este ca si cum ai fi singur, caci nimic nu te incomodeaza, nimic nu e in plus sau in minus: parca totul ar fi perfect. Dar asa si este: perfect! 
2. Chiar daca nu este cu tine, ii simti prezenta, oriunde ai fi. Este ca si cand intre voi doi s-a nascut o legatura invizibila prin intermediul careia puteti comunica permanent. Acum spatiul si timpul nu mai conteaza pentru voi doi, fie ca sunteti impreuna sau nu; acesta este sentimentul libertatii pe care o ofera iubirea adevarat. Simti daca ii este bine sau ii este greu, simti cand se bucura sau cand plange, la fel cum ai simti propriile tale stari si sentimente. Iti doresti fericirea numai pentru ca astfel si ea ar putea fi fericita. Ii simti dragostea cum te invaluie mereu si mereu… 
  
3. Ceva din tine iti spune mereu ca esti indragostit. Iti vine sa iti strigi fericirea pe strazi, iti vine sa canti si sa dansezi. Simti ca tu ai un cu totul alt ritm decat ceilalti oameni. Nu mai esti la fel ca ei, esti cu mult diferit… dar si cu mult mai fericit. Caci acum traiesti in ritmul iubirii. Si de aceea esti fericit. 
4. Faci dragoste si aceasta iti da o stare de fericire. Te simti in largul tau. Orice grija a disparut, orice problema sau suparare a incetat. Simti ca esti aici si acum, numai tu cu ea… si Iubirea! In rest, ai uitat de tot. Pentru tine nu mai exista nici trecut si nici viitor. De aceea, in tine apare o efervescenta pe care nici nu o poti exprima. 
5. Inainte aveai impresia ca fericirea vine de la Ea. Dar acum stii ca NU vine de la ea, fericirea a existat, exista si va exista dintotdeauna prin ea insasi. De fapt, fericirea pe care o traiesti se afla dintotdeauna in sufletul tau. Fiinta pe care o iubesti nu a facut decat sa te ajute sa fii atent la prezent. Sa uiti de trecut si de viitor, sa traiesti eternitatea fericirii prin iubire. Numai asa poti afla cu adevarat iubirea. Prezenta ei in viata ta te umple de fericire si te face sa simti ca tot ce ai cautat dintotdeauna ai gasit aici si acum. Cu siguranta iti vei da seama ca este ea! Sentimentul pe care il ai este unic!
Este si un mesaj totodata,pentru cea,care poate simti la fel. 

Yoga si amplificarea potentialitatilor


Se spune ca la acumulari cantitative se produc salturi calitative.Putini stiu ca de fapti acumularea unei bune vitalitati si reditribuirea energiei acumulate in mod armonios poate sa duca la activarea unor potentialitati latente.In domeniul yoga gasim poate cea mai bogata paleta in acest sens.In acest articol ne vom referi la una din posturile cele mai apreciate in yoga pentru calitatile si implicatiile benefice care deriva din ea,avand si un grad redus de dificultate.


Ugrasana (Pascimottanasana)

Intindeti in afara ambele picioare si tineti-le departate;luati ferm capul intre brate si plasati-le pe genunchi..Aceasta este numita Ugrasana (pozitia ferma,rigida) ; aceasta pozitie activeaza miscarea Pranei ,distruge tulburarile mintii si ale corpului si este numita de asemenea Paschimothanasana (pozitia posterioara incrucisata ). Acel om intelept care practica zilnic aceasta nobila pozitie poate sa determine cu siguranta curgerea Pranei pe calea posterioara.

Cei care practica aceasta pozitie obtin toate siddhis-urile;de aceea cei doritori de a atinge(puterile paranormale,psihice),trebuie sa o practice zilnic aceasta asana.

Aceasta utilizare speciala trebuie sa fie tinuta secreta cu mare grija si sa nu fie data oricui si oriunde.
Prin aceasta vayu-siddhi este obtinut si sunt distruse o multime de obstacole (dificultati).
Da chestia cu secretul nu mai este valabila,acum secretele se protejeaza de la sine.In aceasta perioada digitalizata sunt extrem de putini aceaia care acorda atentie corpului in modul acesta si ciulesc urechile.

Pentru efecte mult mai la indemana si rapide,va pot spune ca aceasta asana Pschimottanasana confera un lucru extrem de dorit tuturor.

Sterge mirosurile neplacute si confera un parfum plcut ceea ce va poate duce cu gandul in mod sigur si la cuvantul sexy.

Textul e luat din cartea lui Mirahorian;- cartea secretelor SHIVA SAMHITA

Pentru foarte multe persoane care lucreaza si interactioneza cu oamenii, un miros sanatos frumos,natural, dublat de o buna vitalitate care cu siguranta va face de remarcat, este un aspect deosebit de important in profesia practicata.. Tu cât investeşti în imaginea ta?

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

Cand oamenii au superputeri.Iata sase dintre acestia

Indiferent dacă sunt savanţi care pot să picteze o capodoperă legaţi la ochi, genii care pot să efectueze calcule complicate pe care doar computerele pot să le realizeze sau persoane care îşi amintesc fiecare detaliu din vieţile lor, oamenii cu abilităţi speciale par să fie numeroşi în societate.
Însă puterile speciale pe care le deţin şase persoane, ale căror poveşti de viaţă sunt descrise într-un articol publicat pe site-ul collective-evolution.com, depăşesc cu mult puterea de înţelegere a savanţilor din zilele noastre, deşi cercetătorii au studiat astfel de abilităţi în ultimele decenii.
Ingo Swann şi vederea la distanţă
Vederea la distanţă se referă la capacitatea unei persoane de a descrie cu mare precizie un obiect aflat din punct de vedere geografic la sute de mii de kilometri de locul în care se află aceasta. Este vorba despre o putere specială care nu este deţinută de un singur om, ci de mai mulţi, iar acest lucru reprezintă un fapt verificat. CIA, NSA şi Universitatea Stanford au colaborat în cadrul unui studiu ce a vizat fenomenele parapsihologice. Experimentul, întins pe durata a peste două decenii, a inclus şi vederea la distanţă.
În acele experimente, mai multe persoane au fost capabile să descrie obiecte distincte, aflate în încăperi separate, dar şi obiecte îndepărtate, aflate în zone în care acele persoane nu au călătorit niciodată.
Specialiştii spun că această "super-putere" constă în proiecţia conştiinţei în afara trupului şi trimiterea ei într-un loc aflat la mare depărtare de locul în care se află trupul persoanei respective.
Ingo Swann
Aşa cum a descris un articol apărut în Journal Scientific Exploration, unul dintre participanţii la experiment, Ingo Swann, a fost capabil să "vadă" şi să descrie un inel din jurul planetei Jupiter despre care oamenii de ştiinţă nu ştiau că exista la acea vreme. Ingo a reuşit apoi să "vadă" şi Luna, dar şi alte fenomene ciudate, cu ajutorul puterii sale din domeniul parapsihologiei.
Vederea la distanţă este şi a fost folosită de-a lungul ultimelor decenii de agenţiile de spionaj, care au alocat mulţi bani, timp şi resurse în programele de cercetare a acestei "super-puteri".
Uri Geller şi telechinezia
Un alt exemplu impresionant provine din cercetările întreprinse de fizicianul şi inginerul din domeniul aerospaţial Jack Houck. Alături de colonelul J.B. Alexander, Houck a întreprins o serie de experimente pentru a testa validitatea telechineziei (mişcarea obiectelor cu puterea minţii, n.r.). În acele experimente, participanţii erau învăţaţi cum să îşi iniţieze puterile telechinezice, folosind diverse obiecte din metal. Ei au putut astfel să îndoaie acele obiecte din metal doar prin puterea minţii, fără să aplice niciun fel de forţă manuală asupra lor. Au existat şi o serie de rapoarte despre mai mulţi indivizi (cei mai mulţi fiind copii) care erau capabili să "teleporteze" obiecte fizice întregi, dintr-un loc în altul.
Un caz notabil este cel al lui Uri Geller, care, în timp ce ţinea o prelegere în clădirea Capitoliului din Washington, a reuşit să curbeze o lingură în faţa invitaţilor săi, fără să aplice nicio forţă de ordin mecanic asupra ei. Lingura a continuat să se îndoaie şi după ce Uri Geller a "lăsat-o" să cadă pe masă şi şi-a reluat discursul.
Uri Geller
Indiferent dacă unii au crezut că a fost o farsă, iar alţii au pus sub semnul întrebării validitatea experimentului condus de Uri Geller, faptul că fluxul conştiinţei are anumite efecte măsurabile asupra lumii materiale a fost deja stabilit cu fermitate, potrivit multor savanţi, în literatura ştiinţifică.
Experimentul celor două fante cuantice este doar un exemplu în acest sens, dintre multe altele. Deşi savanţii au observat aceste tipuri de fenomene, nu au putut deocamdată să le explice.
Stephen Wiltshire
Stephen Wiltshire, diagnosticat cu autism la vârsta de trei ani, este un artist care desenează şi pictează peisaje urbane extrem de detaliate. El are capacitatea de a observa timp de doar câteva secunde fotografii ale unor oraşe şi apoi le reproduce în desenele sale cu o precizie extraordinară. Astfel, Stephen Wiltshire a reuşit să deseneze, din memorie, o imagine aeriană a oraşului Singapore, în cele mai mici detalii.
Stephen Wiltshire
Wim Hof, supranumit "Iceman"
Wim Hof a stârnit nedumerire în rândul comunităţii ştiinţifice atunci când, folosindu-se doar de meditaţie, a reuşit să stea scufundat în gheaţă timp de aproape două ore, fără ca temperatura internă a corpului său să se modifice în vreun fel. Reuşita sa este remarcabilă şi se înscrie în seria de dovezi care atestă importanţa rolului pe care conştiinţa îl joacă asupra felului în care corpul uman reacţionează la diverşi stimuli sau la diverse situaţii.
Wim Hoff
După ce a reuşit să îşi menţină neschimbată temperatura internă a corpului în acel experiment, Wim Hoff a escaladat Muntele Everest în pantaloni scurţi, a rezistat cu brio răului de altitudine, a alergat maratonul din deşertul Namib fără să bea apă şi a demonstrat, într-un laborator medical specializat, faptul că este capabil să îşi influenţeze la comandă propriul sistem nervos vegetativ şi sistem imunitar.
Călugării budişti
În timpul unei vizite într-o mănăstire îndepărtată în anii 1980, Herbert Benson, profesor de medicină la Universitatea Harvard, şi colegii săi au studiat un grup de călugări din Munţii Himalaya care puteau, prin Tum-mo (o tehnică yoga), să îşi mărească temperatura la nivelul degetelor de la mâini şi de la picioare cu aproximativ 17 grade Celsius. Este o diferenţă de temperatură considerabilă, iar cercetătorii nu ştiu nici până la acest moment cum puteau acei călugări să genereze o astfel de căldură.
Lucrurile nu se opresc aici, pentru că aceiaşi cercetători au studiat un grup de călugări budişti iniţiaţi în tehnici avansate de meditaţie, în Sikkim, în India, şi au constatat, cu mare uimire, că acei călugări puteau să îşi reducă metabolismul cu 64%.
În 1985, cercetătorii de la Universitatea Harvard au realizat o înregistrare video în care acei călugări budişti reuşesc să usuce cearşafuri ude şi reci doar cu ajutorul căldurii generate de corpurile lor. Călugări care îşi petrec nopţile reci de iarnă dormind afară, la altitudinea de peste 4.500 de metri, în Munţii Himalaya, nu reprezintă nici ei ceva neobişnuit pentru locuitorii din acele zone.
"Pot oare yoga, meditaţia şi alte practici similare să declanşeze super-puterile mintale, inerente, ale oamenilor?", se întreabă Arjun Walia, autorul acestui articol apărut pe site-ul collective-evolution.com.
Daniel Tammet
În 2004, Daniel Tammet a devenit cunoscut publicului larg după ce a "recitat" din memorie primele 22.414 zecimale ale constantei matematice Pi (3,141592...), în 5 ore şi 9 minute, fără să comită nicio eroare. Performanţa sa a avut loc la Muzeul de Istorie a Ştiinţei din Oxford şi a determinat stabilirea unui record european.
În acelaşi an, Daniel Tammet a fost diagnosticat cu sindromul savantului autist. El poate să realizeze o serie de sarcini mintale complexe şi să înveţe cu o rapiditate de care minţile "normale" nu sunt capabile.
Daniel Tammet
Astfel de cazuri sunt comune în rândul persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, iar Daniel Tammet spune că diferenţele dintre minţile savante şi minţile non-savante au fost exagerate de reprezentanţii industriei medicale. Potrivit spuselor sale, acele capacităţi uluitoare nu reprezintă rezultatul unui "capriciu" genetic, ci mai degrabă rezultatul unei forme bogate şi complexe de gândire asociativă şi imaginaţie. El mai spune că gândirea autistă este de fapt o variaţie extremă a genului de gândire al tuturor oamenilor, indiferent dacă este vorba de visarea cu ochii deschişi în timpul zilei sau de folosirea în vorbire a calambururilor şi a metaforelor.
Sursa: Mediafax

marți, 9 august 2016

Flirtul - arta si iscusinta


Flirtul e indemanarea limbajului trupesc, a fost si este practicat de femei din toate categoriile socio-culturale, de la americancele sofisticate pana la cea mai simpla femeie. Antropologul David B. Givens precizeaza diferenta fundamentala dintre flirt si sexualitate, cu deosebirea ca "flirtul poate fi mai timid si mai putin serios decat curtea propriu-zisa, in timp ce seducerea constituie o curte concentrata, intensa, o modalitate rapida de a cuceri pe cineva".

Multi dintre cei cu care am discutat au sesizat diferente intre feluritele moduri de a flirta. De exemplu, exista flirt obisnuit si "flirt serios".

"Atunci cand sunt dispusa sa flirtez serios", imi spunea o femeie, "e cu totul altfel. Orice barbat poate sa-ti spuna. Totul porneste din mine. Nu pot sa precizez, dar simt ca sunt mai timida atunci cand flirtez serios".

O alta femeie mi-a precizat ca flirtul neserios se petrece atunci cand unei femei "nu-i prea pasa". "Acest lucru l-am observant mai ales in timpul dansului", mi-a sps ea. "Cand femeile se dau la barbati in forta, folosind tot arsenalul, flirteaza scandalos, pentru ca nu le intereseaza decat placerea de o noapte. Nedorind nimic mai mult isi pot permite sa dea la o parte orice bariera, sa mearga oricat de departe. Cand incepe sa-ti pese, cand barbatul te intereseaza, procedezi cu mai multa discretie atunci cand flirtezi".

La o discutie in grup, s-a ajuns la urmatoarea concluzie: genurile de flirt variaza in concordanta cu gradele de "securitate". Barbatii flirteaza pastrandu-si o marja de siguranta.

"Imi place sa cochetez", imi marturisea o femeie maritata, foarte atragatoare. "Mai ales cand cel in cauza stie ca e doar un simplu amuzament; daca mi-ar propune sa merg mai departe, l-as refuza. Exceptie face doctoral mamei, din Cleveland".

Mai multe femei mi-au spus ca isi permiteau sa flirteze mai mult cand erau maritate pentru ca o faceau intr-un mod nevinovat. Acum, fiind singure, au devenit mai precaute.

Barbatii reactioneaza la flirt in mod diferit. Daca se afla intr-un bar si este interesat si intrigat, se apropie de femeie, ii vorbeste, o invita la dans, o strange in brate si o saruta chiar. Daca barbatul nu este interesat, "pretinde" ca n-a observat si se mentine in rezerva. Uneori agresivitatea femeii il sperie si paraseste scena.

Referitor la aceasta problema s-au facut multe cercetari care au dus la concluzii deosebit de interesante. O femeie care preda cursuri de cochetarie in Seatle, Washington, preocupata de subiect, a colindat piscinele si restaurantele din oras ca sa-si puna in aplicare teoriile. "Cel mai surprinzator lucru pe care l-am descoperit", i-a declarat mai tarziu unui ziarist, "n-a fost faptul ca majoritatea barbatilor nu stie sa flirteze, ma asteptam la asa ceva. Socul a urmat cand mi-am dat seama ca cei mai multi dintre ei nu observa cand o femeie flirteaza cu ei. Barbatii intre 20 si 40 de ani se uita la femeia care emite cele mai evidente semnale cu putinta, mai trag un gat si-si coboara din nou privirile in paharul pe care il au in fata".

Barbatii in jur de 50 de ani si mai mult sunt cei care receptioneaza mai repede asemenea semnale.

Text preluat si adaptat din cartea "Secretele atractiei feminine" de Julia Grice, Editura Orizonturi, 1998

duminică, 7 august 2016

Orgasmul masculin


MOTTO: "A fi lipsit de virilitate înseamnă a fi lipsit de viaţă, înseamnă a fi lipsit de capacitatea de a te minuna." 
Abhinavagupta

Dacă ar fi să-i credem pe sexologi şi psihologi, majoritatea femeilor ignoră orgasmul; literatura sexologică a făcut din "orgasmul cu orice preţ" o problemă, lăsându-ne să credem că un contact fără orgasm este ratat. Iar dacă Tantra ignoră obsesia orgasmului obligatoriu, propus ca ideal pentru cuplul "modern", totuşi problema orgasmului feminin există. Rajneesh, un tantric de referinţă, scria în Book of Secrets, vol.I, pag. 397: " Iată de ce femeile sunt supărate, iritate (nervoase) şi vor rămâne aşa. Nici o meditaţie nu le poate aduce pacea; nici o filosofie, religie sau etică nu le poate face să trăiască în armonie cu bărbaţii lor. Ele trăiesc frustrate, căci aşa cum afirmă Tantra, ca şi ştiinţa modernă, dacă femeia nu e într-adevăr satisfăcută de orgasm, ea va crea probleme în familie." 

Această privare îi va întreţine iritabilitatea iar ea va fi în permanenţă într-o dispoziţie de ceartă. 

Dacă femeia dvs. este morocănoasă, trebuie să reconsideraţi situaţia, căci numai femeia poate fi cauza." Când femeile nu ating orgasmul, ele devin "antisex" şi indisponibile pentru sexualitate. Şi de ce ar fie ele dispuse dacă nu experimentează vreodată fericirea profundă? După act, ele au un sentiment de a fi fost folosite. 

Majoritatea femeilor nu ating vreodată acel punct culminant, acea convulsie a corpului în care fiecare fisură a corpului vibrează şi fiecare celulă devine vie, freamătă de viaţă. Ele nu ajung la aceasta datorită atitudinii antisexuale a societăţii. Mentalul femeii devine iritabil şi aceasta, astfel deprimată, devine frigidă. 

Pentru a completa acest tablou, citez această frază teribilă extrasă din Rapport Hite, pag. 275: "Da, femeile trebuie adesea să înveţe să se bucure în pofida partenerului şi nu graţie lui." 

În general, se admite că problema orgasmului există, dar numai pentru femei: bărbatul ejaculează, deci are un orgasm. Acest "deci" este destul. 

Ejacularea este un fapt, orgasmul este un alt fapt. Câţiva sexologi moderni o ştiu, publicul ignoră aceasta, iar omul "normal" holbează ochii când îi spui că cel puţin 90% din bărbaţi ignoră orgasmul. Cum ejacularea şi cele câteva secunde care o preced sunt punctul culminant al experienţei sale sexuale, bărbatul e convins că acesta este orgasmul masculin. Din contră, Tantra ştie de milenii că tocmai ejacularea este ceea ce-l separă pe bărbat de adevăratul orgasm, de extazul sexual care conduce fiinţa la nivelele de conştiinţă superioare, cosmice. Ejacularea stopează brusc experienţa, pentru el ca şi pentru ea. Să o spunem direct: dacă 90% din femei nu experimentează orgasmul, aceasta este deoarece 65% din bărbaţi ejaculează precoce.

Definiţie: ejacularea precoce este atunci când bărbatul este incapabil să întârzie ejacularea cel puţin până când femeia este satisfăcută, după unul sau mai multe orgasme. Numai faptul de a întârzia ejacularea nu implică totuşi că se ajunge la veritabilul orgasm, chiar dacă experienţa sexului este intensă şi satisfăcătoare, dar este deja un progres. Ejacularea întrerupe brusc ascensiunea către orgasmul masculin şi omoară dorinţa, acest magnetism încântător care într-un cuplu ar trebui să fie o muzică ambientală, chiar în afara contactelor sexuale concrete. Odată cu ieşirea din erecţie a penisului, acest magnetism şi feeria uniunii bărbat-femeie dispare: cuplul se separă pentru a se regăsi în banalitatea cotidiană, ceea ce e profund regretabil. 

Tantra promite bărbatului potenţă sexuală nelimitată, erecţii atât de prelungite cât doreşte el şi iubita sa, capacitatea de a avea două-trei raporturi sexuale pe zi sau chiar mai multe, conform filosofiei taoiste!, fără a înceta vreodată s-o dorească pe iubita sa. 

Acest program îl seduce... ca şi pe iubita sa, dar la anunţarea preţului - renunţarea la ejaculare - surâsul îi dispare şi faţa i se alungeşte. 


Într-adevăr, scenariul clasic: săruturi, drăgălăşenii mai puţin savante, penetrarea, du-te-vino, ejacularea, ieşirea din erecţie. Ni se pare aşa de natural, intangibil, ineluctabil iar reflexul ejaculator ce vine din adâncul vremurilor este puternic. Impulsul sexual îşi are rădăcina în irezistibila pulsaţie a speciei care vrea să supravieţuiască, deci să procreeze, deci să ejaculeze. Acest comportament, implantat în genele noastre, este consolidat de educaţia pe care o primim. Pentru Tantra, cu excepţia evidentă a cazului când vrem să procreăm, ejacularea este superfluă. Totuşi, sunt de înţeles reticenţele bărbatului căruia i se propune să se decondiţioneze şi să evite ejacularea, proclamată inoportună. Ori, chiar numai din simplul punct de vedere al vieţii în cuplu fără ca măcar să se intenţioneze spiritualizarea sexului vizată de Tantra ... aceasta merită osteneala. 

Tao, care este un fel de Tantra chinezească, împărtăşeşte acest punct de vedere. De altfel, Jolan Chang, scrie în cartea sa "Tao-arta de a iubi": "Învăţătura vechilor taoişti susţine că orgasmul masculin şi ejacularea nu sunt deloc unul şi acelaşi lucru; ejaculări foarte rare care nu înseamnă în nici un caz că bărbatul are un potenţial sexual diminuat şi nici că ar resimţi mai puţin plăcerea fizică. Numai din obişnuinţă calificăm ejacularea drept punctul culminant al plăcerii." Iar acesta este un obicei nefast. 

Am fost adesea întrebat ce plăcere pot resimţi dacă nu ejaculez decât o dată la o sută de relaţii sexuale (aproximativ). Eu le răspund în general astfel: "În mod cert nu voi schimba plăcerea intensă pe care am resimţit-o pentru tipul vostru de plăcere. Cei 12 ani de-a lungul cărora am fost dependent de plăcerea legată de momentul ejaculării sunt pentru mine tot atâţia ani irosiţi”. Dacă interlocutorul meu este un bărbat, el nu poate pune la îndoială sinceritatea mea; mă vede calm, netulburat, fericit, sănătos şi plăcându-mi indiscutabil să fac dragoste. Dacă este vorba de o femeie şi dacă ea regretă atitudinea mea - pentru mine - la începutul relaţiei noastre, înflăcărarea mea îi risipeşte rapid orice urmă de îndoială în ceea ce priveşte intensitatea plăcerii pe care o resimt împreună cu ea. Îi vor fi suficiente câteva ore pentru a constata că experimentează o modalitate cu totul nouă de a face dragoste şi va recunoaşte probabil că niciodată relaţiile amoroase nu i-au generat o asemenea bucurie. De fapt, numeroase femei au avut generozitatea de a recunoaşte că au ignorat până atunci bucuria profundă pe care le-o putea aduce actul sexual." 

Astfel, timp de 12 ani m-am complăcut să ejaculez, sau să mă masturbez într-un vagin (căci aşa văd eu lucrurile astăzi)... 

Acum pot spune că actul sexual fără ejaculare reprezintă el însuşi o relaxare a unei tensiuni, dar fără explozie. Este o plăcere care se traduce printr-o liniştire, calmare şi nu prin violenţă, o fuziune voluptoasă, senzuală prelungită în ceva mult mai vast şi mai transcendent. Este un sentiment de comuniune într-un tot, nu o separare; un sentiment de uniune perfectă şi de împărtăşire, iar nu de spasm individual şi solitar ce-l exclude pe celălalt iubit. Nici un cuvânt nu-l poate exprima." 

Totodată, înainte de a aborda practica, trebuie să precizăm că nu este vorba de o renunţare imediată, totală şi definitivă, la ejaculare. 

Aceasta se va face în etape progresive. Raţionamentul următor a convins un mare număr de cupluri să facă o încercare sinceră. 

Primo, potenţialul sexual masculin este foarte variabil, mergând de la un raport pe săptămână (duminica dimineaţa la opt şi un sfert) până la contacte zilnicee, dar este în mod obligatoriu limitat. 

Femeia în schimb dispune de un potenţial sexual nelimitat. 

Secundo: la bărbat atâta timp cât există dorinţă, fiziologia nu limitează nici numărul şi nici durata erecţiilor. A nu ejacula înseamnă păstrarea spermei şi întreţinerea dorinţei, menţine puterea de erecţie intactă şi permite contacte sexuale nelimitate ca număr şi durată. 

Deci: orice raport sexual fără ejaculare este un beneficiu erotic net pentru cuplu! Cu cât bărbatul îşi economiseşte "muniţiile" ejaculatorii, cu atât mai mult potenţialul său de dorinţă şi puterea sa sexuală se ridică la nivelul femeii şi acest echilibru este un factor de armonie pentru cuplu. 

Atunci, de ce n-am încerca? 

Bineînţeles, eu ştiu că noi "zburăm la firul ierbii" adică nivelul nostru este cel al simplei plăceri sexuale, dar înainte de a vrea să-l depăşim trebuie mai întâi să-l atingem, să ajungem la el. 

În experienţa comună, ultimele secunde dinaintea unicului moment "de vârf" care declanşează spasmul ejaculator constituie zona de maximă fericire masculină. Apoi survine spasmul care răstoarnă totul spre decepţia cuplului. Ori, scurta plăcere ejaculatorie este deja mai mică decât cea din punctul limită. Soluţia tantrică este de o genială simplitate: a prelungi faza finală dinaintea ejaculării, cea mai intensă şi cea mai interesantă, şi, pentru aceasta, a inhiba spasmul. 

Suprema artă pentru un bărbat tantric constă în a rămâne un timp nedefinit în punctul limită, ceea ce îi facilitează accesul la " paradisul sexual cerebral" şi la veritabilul orgasm masculin. 

Experienţa cuplului nu mai este în acest fel limitată, nici întreruptă de slăbiciunea "pierderii puterii" masculine. Tantra oferă această experienţă tuturor cuplurilor, căci aceasta nu este o acrobaţie sexuală. Aceasta permite trecerea de la genital pur la sexual şi apoi la spiritual. 

În punctul limită, bărbatul debutant trebuie să rămână imobil (să se oprească imediat), la fel ca şi femeia, pentru a evita ejacularea, căci această porţiune este la fel de îngustă ca lama briciului. Numai un tantric experimentat poate, după o practică îndelungată, să rămână total activ în punctul limită fără a eşua. Totuşi, orice bărbat poate, cu puţină practică şi cu ajutorul iubitei, să rămână din ce în ce mai mult timp în echilibru pe această lamă de cuţit. În punctul limită imobilitatea recomandată debutanţilor devine repede relativă: un uşor du-te-vino devine posibil, amplificându-se gradat fără a bascula către spasm. 


Tantra - le culte de la Feminite, autor Andre Van Lysebeth, Ed. Flammarion, ed.I, 1988

De la placere la fericire: Tehnici de respiratie


Bhagwan Shree Rajneesh, personaj discutat şi discutabil, a scris: "Când există anxietate, ejacularea se produce repede. Dar când nu există, ejacularea poate fi întârziată ore întregi sau chiar mai multe zile, pentru că nu este necesară. Când dragostea este profundă, cei doi parteneri pot să se susţină energetic unul pe altul. Atunci ejacularea încetează complet şi iubiţii se pot întâlni astfel timp de ani fără nici o ejaculare, deci fără risipă de energie. Ei se relaxează unul într-altul.corpurile se întâlnesc şi se destind.

Mai devreme sau mai târziu, sexualitatea va înceta să se bazeze pe excitaţie, cum este acum; ea va deveni o detentă, o profundă "cedare". Dar aceasta nu se poate produce decât dacă vă veţi abandona energiei vitale care rezidă în voi - puterii vieţii -. Atunci, şi numai atunci vă veţi putea abandona iubitei sau iubitului dvs. Tantra afirmă că acest lucru se produce: ea ne învaţă chiar mai mult, cum să îl realizăm" (The Book of Secrets, pag. 398). 

Aici Rajneesh are dreptate: anxietatea şi tensiunea sunt obstacole majore în domeniul sexualităţii în general, pentru că ele sunt cauza ejaculărilor precoce sau a impotenţei. 

Pe lângă acestea, este sigur că anxietatea este cea care împiedică controlul ejaculării, dar aceasta nu este de ajuns! În acest caz trebuie recurs la procedeele tantrice însuşite; faptul că ele există şi că sunt transmise spre învăţare şi altora dovedeşte necesitatea lor! 

Înainte de a aborda acest subiect să-l cităm pe S.B. Dasgupta, în "Introduction to Tantric Buddhism", pag. 142: "După adepţii lui Vajra-yana şi Sahaja-yana, plăcerea pe care o procură ejacularea este cu mult inferioară, în intensitate şi calitate, fericirii ce se poate atinge controlând această materie (sperma), stopându-i fluxul descendent cu ajutorul procedeelor yoghine subtile, şi imprimându-i o mişcare ascensională care o face să urce la nivelul creştetului capului, pentru a se fixa aici. Fericirea obţinută prin mobilizarea spermei se numeşte Mahasukha."(etimologie: Maha=mare, măreţ, Sukha=fericire) 

În spatele acestui text puţin sibilin, să vedem despre ce este vorba. Pentru aceasta trebuie să ştim că, conform fiziologiei subtile yoghine şi tantrice, energia vitală globală se diversifică în 5 tipuri de energii principale, adică specializarea energiei vitale care administrează diverse funcţii organice. În privinţa controlului ejaculării, ne vom opri la 2 tipuri de energie vitală numite Prana Vayu şi Apana Vayu. 

Prima, Prana Vayu este responsabilă cu absorbţia energiei şi a materiei, în timp ce Apana Vayureprezintă energia excretorie. În total, în bugetul total al , dacă Prana se ocupă de intrări, Apana este responsabilă cu ieşirile, iar sănătatea corpului uman rezultă din echilibrul şi armonia lor. O lipsă de Prana înseamnă lipsă de vitalitate, dar, dacă Apana nu evacuează tot ceea ce trebuie să iasă din corp, mai ales deşeurile rezultate în urma metabolismului, corpul "se murdăreşte" şi sănătatea este ameninţată. Energia excretorie este cea care evacuează fecalele, urina, transpiraţia etc. În plus, Apana controlează şi naşterea şi ejacularea, pentru că sperma iese din corp. În sfârşit, Apana acţionează către în jos, către diversele porţi de ieşire. 

Tehnica tantrică subtilă pentru inhibarea ejaculării este logica. Ea constă în inversarea cursului energiei excretorii, cea care duce la ejaculare. Aceasta face lumină celebrului text sibilin al lui Dasgupta: "Trebuie stocat fluxul către în jos, către ieşire (Apana). Apoi trebuie dirijat înspre în sus, spre creier." Este evident că nu sperma este cea care urcă spre creier ci energia subtilă Apana, cea care controlează ejacularea. Acest lucru ne va permite să adăugăm o armă anti-ejaculare foarte puternică: respiraţia. Respiraţia ţine de resortul lui Apana: toxinele gazoase sunt la fel de nocive ca şi urina, de exemplu. Ori, respiraţia este singura cu funcţie dublă: ea depinde de Prana Vayu în timpul inspiraţiei şi de Apana Vayu în timpul expiraţiei. Devine clar: pentru a acţiona asupra lui Apana, deci asupra ejaculării, trebuie să stăpânim respiraţia (inspiraţia şi expiraţia), pentru că energia vitală este unitară. În plus, respiraţiaeste puntea între viaţa vegetativă, involuntară, deci inconştientă şi viaţa voluntară, conştientă. La un om obişnuit, respiraţia este automată şi nu trebuie să se preocupe de ea, dar, în orice moment (şi este suficient doar să vrei) poţi deveni conştient de ea şi poţi acţiona asupra ei, deci poţi controla Prana şi Apana. Aceasta permite, într-o mare măsură, să fie inhibată ejacularea. Cum? 

Mai întâi, în timpul întregului act sexual, dar mai ales către punctul limită, trebuie să rămâneţi foarte calm şi să vă concentraţi asupra a ceea ce trăiţi alături de iubită dar fiind foarte conştient de respiraţie. În unirea obişnuită, ritmul respiraţiei şi mişcările coitale se sincronizează în mod spontan după cum urmează: împingere=respiraţie, retragere=inspiraţie. Atâta timp cât "navigaţi" prin ape calme, departe de punctul limită, această secvenţpă poate fi menţinută. Dar, 

1. în apropierea punctului limită, trebuie să inversaţi acest ritm spontan în timpul du-te-vino, adică expiraţie la fiecare retragere a penisului şi inspiraţie la fiecare împingere. 
2. sau, în timpul întregului contact trebuie să aveţi o respiraţie lentă, profundă, raportând fiecare ispiraţie sau expiraţie lungă cu mai multe du-te-vino succesive. 

Aceste opţiuni pot să alterneze: respiraţii lente şi profunde încă de la intrarea penisului şi în timpul întregului act până la apropierea punctului limită când se inversează ritmul aşa cum am spus mai sus. Dacă cuplul trebuie să se imobilizeze un timp pentru a evita ejacularea, se trece la punctul 2 de mai sus. După "alerta" du-te-vino", se poate relua cu o respiraţie profundă şi lentă. De fapt, fiecare cuplu trebuie să experimenteze şi să înveţe să se cunoască reciproc. 

Iată acum altă tehnică foarte eficace: 

Inspiraţi pe nas, dar expiraţi pe gură. Astfel spus, impingere cu inspiraţie parţială-retragere cu retenţia aerului - din nou impingere cu inspiraţie parţială - din nou retragere cu retenţia aerului şi tot aşa până când plămânii sunt umpluţi (de la 5 la 9 cicluri). Când plămânii sunt plini, după o scurtă reţinere şi pe un recul al penisului, expiraţi dintr-o dată pe gură tot aerul cu un sunet: "HA", totul ritmat pe du-te-vino. Citind, totul pare complicat dar când ajungem la punctul limită, în care cea mai mică mişcare poate declanşa ejacularea, fără să vă mişcaţi, respiraţi lent şi profund, imaginaţi-va că vă reţineţi urina sau chiar o reaspiraţi, ce în exemplificarea lui Dalai-Lama. 

Respiraţia trebuie să fie profundă încât să aveţi impresia că trimiteţi aerul până la baza abdomenului. În acelaşi timp, aveţi grijă la relaxarea chingii abdominale şi a feselor pentru că dacă la punctul limită vom bloca respiraţia strângând fesele şi întărind chinga abdominală - ca în cazul obişnuit - vom risca ejacularea. Tantra spune: "Cel care controlează mentalul, controlează respiraţia şi sperma". 

Aceasta este adevărat dar bărbatul nu este singur iar femeia are şi ea un rol în acest joc amoros. O femeie experimentată ştie şi simte când bărbatul se găseşte la punctul limită şi îl ajută nemişcând deloc şi concentrându-şi toată atenţia la jocul amoros. De fapt, de femeie depind multe căci bărbaţii pot să rezite la "asaltul" unei femei pasionale care îi vrea sperma. Este adevărat, la început unirea amoroasă va părea mai puţin satisfăcătoare dar, curând, cuplul va descoperi că a câştigat pe toate planurile. Doar o femeie care are şansa de a face dragoste cu un bărbat tantric, care stăpâneşte toate tehnicile la perfecţie, poate să se abandoneze fără restricţii şi fără a-i provoca o ejaculare intempestivă. 

Totodată, maituna tantrică nu ne condamnă la imobilitate totală; trebuie să ţinem cont de muşchii care intră în joc în timpul mişcărilor coitale. Ca şi pentru respiraţie, trebuie decondiţionat jocul muscular reflex al actului, deci mai întâi trebuie cunoscut. Pentru aceasta, în timpul actului amoros şi mai ales la punctul limită, bărbatul va observa care muşchi participă la jocul instinctiv şi ritmat la bazinului. Se poate observa şi în timpul unei ejaculări accidentale. 

El va simţi muşchii lombari responsabili de zona rinichilor, ca şi fesierii şi centura abdominală acţionând şi crispându-se în faza ultimă obişnuită la bărbatul non-tantric. 

Dacă nu vrea să derapeze, el va trebuie să se relaxeze, să înlăture toate mişcările sacadate, spastice, nearmonioase, du-te-vino trebuind să rezulte dintr-o mişcare ondulatorie suplă a întregii coloane vertebrale şi nu trebuie făcută cu mişcări de şale (din zona rinichilor). Ne controlăm mai bine când relaxăm muşchii reflex ai ejaculării. Din contră, trebuie să strângem cât mai bine inelul muscular de la baza penisului care intensifică erecţia. Cu cât este mai strâns, cu atât mai puţin riscăm ejacularea, cu excepţia ultimei secunde, acest tăiş al briciului, când trebuie să-l relaxăm şi pe el. 

Tot în legătură cu mişcările, la început Tao propune "3 mişcări superficiale, 1 profundă", set de 81 de mişcări (pentru tao-işti, 81 este numărul perfect: este pătratul lui 9 care este pătratul lui 3, numărul perfect). Progresând, trecem la 9 mişcări superficiale, 1 profundă. La punctul limită, dacă bărbatul taoist se teme de ejaculare, el retrage penisul, nelăsând decât glandul angajat. După 20-30 secunde de nemişcare, el le va putea relua. La punctul limită, bărbatul îşi blochează suflul cu plămânii plini, îşi ridică diafragma deschizând toracele şi contractă partea de jos a abdomenului. Pentru Tao, bărbatul nu trebuie să ejaculeze înaintea celor 5000 de mişcări. 

Jolan Chang, în cartea "Tao-arta iubirii" precizează că, cu timpul, retragerea penisului devine din ce în ce mai puţin necesară şi că vom sfârşi prin a recurge la acest procedeu foarte rar. În China antică, chiar înainte de ejaculare, se presa puternic cu indexul şi degetul mare al mâinii stângi, timp de 3-4 secunde, zona dintre scrot şi anus (bulb), totul pe inspiraţie profundă. Acest procedeu poate împiedica ejacularea dar, dacă ea totuşi are loc, sperma nu părăseşte penisul, ea este refulată către interior. Unde? 

Fiziologic, ea nu poate să ajungă decât în vezică şi va fi eliminată în timpul primei micţiuni pentru că nu se poate întoarce de unde a venit, adică din prostată! 

Spre deosebire de bărbatul taoist, bărbatul tantric când nu-şi poate inhiba ejacularea, acceptă ca ea să se producă în vagin. Singurul lucru pe care îl regretă este întreruperea amorului înaintea termenului şi faptul că s-a produs o micşorare a dorinţei un timp mai mult sau mai puţin scurt. 

Tantra - le culte de la Feminite, autor Andre Van Lysebeth, Ed. Flammarion, ed.I, 1988

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...