luni, 1 februarie 2016

Sursa Vitalitatii-H-500

INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELOR




Н-500 completează linia de produse cu acţiune antioxidantă. Asigurând protecţia împotriva radicalilor liberi, produsul ajută la refacerea capacităţii normale de muncă a organismului. Pentru o eficienţă mai bună, se recomandă dizolvarea conţinutului unei capsule într-un pahar cu apă plată, imediat înainte de consum. Datorită «Н-500», problema îmbătrânirii premature sau a unei stări generale proaste de sănătate va înceta să existe pentru dumneavoastră. 

«Н-500» reprezinta o sursă de vitalitate, rezistenţă şi refacere, asigurând capacitatea de efort fizic şi intelectual. 

«Н-500» creşte rezistenţa în timpul oricărui efort fizic, în timpul orelor de sport sau efortului fizic prelungit. Contribuie la reducerea nivelului de acid lactic şi la utilizarea rapidă din muşchi a acestuia, accelerând refacerea muşchilor după efort. Efectul benefic permite utilizarea produsului de către persoanele care depun un efort intelectual intens, efort fizic, sportivilor, precum şi acelor persoane 
care preferă odihnă activă, întrucât permite suportarea cu uşurinţă a supra-efortului, combate tensionarea excesivă, creşte fermitatea şi tonusul muscular. 

Acest produs creşte potenţialul energetic al organismului, datorită stimulării producţiei de energie celulară, care se formează în momentul scindării hranei pe bază de proteine şi carbohidraţi, aspect extrem de important pentru sănătate în ansamblu, întrucât o rezervă suficientă de energie asigură o bună capacitate de efort fizic şi intelectual, îmbunătăţeşte schimbul de substanţe şi permite contracararea multor factori nefavorabili. 

«Н-500» împiedică oxidarea celulelor sănătoase şi reface în organism un mediu alcalin favorabil, contribuind la îmbunătăţirea nutriţiei celulare şi a schimbului de substanţe.

Compoziție
  • Citrat de magneziu, citrat de potasiu, ascorbat de potasiu, dioxid de siliciu, borat de sodiu.
200.00 RON- 120 capsule

80 de utilizari ale uleiului esential de Tea Tree

80 de utilizari ale uleiului esential de Tea Tree

Uleiul esential de Tea Tree (arbore de ceai) este preferatul meu - nu ca miros ci ca utilitate, avand multiple utilizari la care nici nu m-as fi gandit. Este, dintre toate uleiurile esentiale, cel mai "medicament", avand proprietati antibacteriene, antifungice, antivirale si decongestionante. Practic, se poate folosi la orice, dupa cum veti vedea mai jos. Personal recomand sa aveti o sticluta de ulei de tea tree in casa chiar daca nu aveti niciuna din problemele de mai jos, pentru ca va poate rezolva multe probleme aparute pe parcurs.


Abcese pe piele: Puneti o picatura sau doua de ulei pe un betisor de urechi si aplicati direct pe abces. Repetati de doua ori pe zi. 
Acnee: Puneti o picatura de ulei pe discheta cu care va curatati fata sau aplicati o cantitate foarte mica de ulei direct pe zonele afectate. Puteti de asemenea pune 20-40 de picaturi de ulei in solutia cu care va spalati fata de obicei.
Afte bucale: Aplicati de 2 ori pe zi una sau doua picaturi pe zona infectata folosind un betisor pentru urechi. Puteti de asemenea sa clatiti gura cu 30 ml de apa in care ati pus o picatura de ulei esential. Nu inghititi! 
Alergii: Masati pieptul, abdomenul si zonele reflexe ale picioarelor cu ulei de tea tree pus intr-un ulei purtator.
Amigdalita:  Inhalati apa fierbinte cu tea tree, faceti gargara si masati gatul si talpile cu ulei.
Apa de gura homemade: Puteti sa va faceti singuri o apa de gura simpla din apa purificata si ulei de tea tree.
Arsuri: Turnati apa rece gheata pe zona. Dupa cateva minute puneti un amestec din 5 picaturi de ulei si o lingura de miere. Repetati de 3-5 ori pe zi. Atentie! folositi aceasta metoda pentru arsurile superficiale. Daca aveti arsuri serioase prezentati-va la spital!
Arsuri solare: Amestecati o lingura de ulei de cocos cu o picatura de tea tree si o picatura de ulei esential de lavanda si aplicati cu grija pe zonele arse de soare.
Artrita: Pentru a ajuta la reducerea durerii, puneti 20 de picaturi de ulei de tea tree in 4 linguri de ulei cosmetic (numit si ulei purtator - puteti folosi ulei de cocosulei de migdale rafinatulei de jojoba, dar si ulei de struguri si de masline). Masati zonele afectate de 2-3 ori pe zi.
Astm: Puneti cateva picaturi de ulei intr-o oala cu apa si incalziti-o, apoi faceti inhalatii timp de cateva minute deasupra vasului, cu un prosop in cap.
Basici: Spalati zona cu grija, apoi aplicati direct pe zona afectata cateva picaturi de ulei esential. Daca este nevoie sa bandajati basica, puneti cateva picaturi de ulei pe putina vata, asezati vata pe basica si puneti bandajul deasupra.
Bronsita:  Puneti cateva picaturi de ulei intr-o oala cu apa si incalziti-o, apoi faceti inhalatii timp de cateva minute deasupra vasului. Masati tot pieptul cu ulei esential de tea tree pus in ulei purtator (5-10 picaturi de ulei esential in doua linguri de ulei purtator).
Buze crapate: Adaugati 1-2 picaturi de ulei in balsamul de buze. Aplicati pe buze dupa nevoie.
Calusuri si bataturi: Masati zona cu un amestec de 5 picaturi de ulei de tea tree si o lingura de ulei purtator. Repetati de 2 ori pe zi. Cand batatura sau calusul devine moale folositi o penseta pentru a o indeparta, sau aplicati cateva picaturi de ulei esential si acoperiti cu un bandaj.
Candidoza bucala: Faceti gargara cu un amestec de sare de mare, apa calda si o picatura de tea tree.
Capuse: Aplicati una-doua picaturi direct pe capusa si pe zona din jur.
Carcei. Umpleti cada cu apa calda si adaugati cateva picaturi de tea tree in apa.
Congestia bronhiilor: Puneti cateva picaturi de ulei intr-o oala cu apa si incalziti-o, apoi faceti inhalatii timp de cateva minute deasupra vasului, cu un prosop in cap. De asemenea, puteti pune 5-10 picaturi de ulei in doua linguri de ulei purtator si sa masati pieptul si gatul de 2-3 ori pe zi.
Curatarea periutei de dinti: Aplicati uleiul direct pe periuta de 1-2 ori pe saptamana pentru a neutraliza bacteriile. 
Curatenia casei:  Uleiul de tea tree poate fi utilizat pentru aromatizarea casei sau poate fi pus in produsele de curatenie facute in casa pentru a ucide germenii si a preveni raspandirea bolilor gen raceala si gripa. Puteti face o solutie pentru curatenie generala combinand intr-un recipient spray doua lingurite de tea tree cu doua cesti de apa. Agitati pentru a se omogeniza si folositi pentru curatenia casei. Solutia aceasta este foarte buna in special pentru baie si toaleta.
Dermatita: Puneti 10 picaturi de ulei de tea tree intr-o lingura de ulei purtator si masati zona afectata. Repetati de 2-3 ori pe zi.
Dermatofitie: Aplicati 1-2 picaturi nediluate de doua ori pe zi. Puteti de asemenea folosi o picatura de tea tree si una de ulei de lavanda.
Dureri musculare: Adaugati 10-15 picaturi de ulei de tea tree la jumatate de ceasca de sare Epsom si dizolvati amestecul in cada. Puteti de asemenea adauga 10 picaturi de tea tree in 2 linguri de ulei de cocos sau alt ulei purtator si masati bine pielea.
Eczeme: Puneti 10 picaturi de ulei intr-o lingura de ulei de cocos sau alt purtator si masati zonele afectate. Repetati de 2-3 ori pe zi. Se poate aplica si nediluat.
Emfizem: Puneti cateva picaturi de ulei intr-o oala cu apa si incalziti-o, apoi faceti inhalatii timp de cateva minute deasupra vasului, cu un prosop in cap. De asemenea, puteti pune 5-10 picaturi de ulei in doua linguri de ulei purtator si sa masati pieptul si gatul de 2-3 ori pe zi. Pentru vaporizator, adaugati 10 picaturi si lasati 5-10 minute.
Fire de par crescute sub piele: Puneti 1-2 picaturi de ulei direct pe zona. Repetati o data la doua ore sau pana semnele infectiei dispar.
Fungi ai unghiei mainii: Puneti 1-2 picaturi de ulei direct pe unghie si tesutul inconjurator. Asteptati sa se usuce complet pe unghie inainte de a atinge altceva. Repetati dimineata si seara timp de o saptamana.
Fungi ai unghiilor de la picioare: Frecati direct unghia afectata cu ulei de tea tree deasupra si dedesubt. Aplicati 1-2 picaturi de ulei. Aplicati uleiul o data pe zi, preferabil inainte de culcare.
Furunculi: Aplicati un prosop cald cateva minute, dupa care picurati pe zona una sau doua picaturi de ulei - infectia ar trebui sa iasa la suprafata.
Gat dureros: Puneti 2 picaturi de ulei si un varf de cutit de sare de mare intr-o ceasca de apa si faceti gargara cu acest amestec de 2-3 ori pe zi. Nu inghititi!
Guta: Puneti 10 picaturi de ulei in 2 linguri de ulei purtator si masati zonele afectate de 2-3 ori pe zi.
Gingivita: Faceti-va singuri o apa de gura din apa purificata, o picatura de ulei esential de menta si o picatura de ulei esential de tea tree.
Herpes: Aplicati o picatura sau doua direct pe herpes cu ajutorul unui betisor de urechi. Reaplicati de 2-3 ori pe zi.
Imunitate:  Pentru a stimula sistemul imunitar difuzati prin camere ulei de tea tree in mod regulat. De asemenea, masati talpile picioarelor cu el pentru a creste raspunsul imunitar.
Infectii bacteriene: Folositi ori prin masarea punctelor de reflex ale picioarelor, ori adaugand cateva picaturi in apa de baie sau aplicand cu grija pe zona afectata.
Infectie stafilococica: Masati cu ulei talpile picioarelor pentru a creste raspunsul imunitar al organismului.
Infectii urinare: Puneti 10-15 picaturi de ulei intr-un vas putin adanc (lighean), asezati-va in el si spalati zona cu grija.
Infectii vaginale: Puneti cate picaturi de ulei esential de tea tree in apa de baie.
Infectii virale: Difuzati uleiul esential de tea tree prin casa sau inhalati-l cu vapori de apa.
Infectii si dureri ale urechii: Puneti 2-3 picaturi de ulei in 2 linguri de ulei de masline cald. Cu o pipeta, picurati o cantitate mica in urechea care doare si tineti capul inclinat cateva secunde. Folositi apoi un betisor pentru ureche pentru a absorbi uleiul. Repetati de 2-3 ori pe zi. Atentie! este recomandat sa mergeti mai intai la doctor pentru stabilirea cauzei durerii, deoarece in cazul unui timpan fisurat utilizarea uleiului nu este recomandata.
Inflamatii: Masati zonele inflamate cu ulei, usor si intotdeauna inspre inima, sau difuzati si inhalati uleiul de tea tree direct sau indirect.
Invazie de insecte:  Furnicilor si altor insecte nu le place uleiul de tea tree, asa ca daca puneti cateva picaturi in zonele pe unde intra in casa le veti alunga. Stergeti dulapurile din bucatarie si camara cu o solutie din apa si tea tree pentru a tine furnicile departe.
Ingrijirea bebelusilor:  Mentineti cosul pentru scutece murdare curat si frumos mirositor cu un spray de tea tree amestecat cu apa.
Iritatii: Amestecati cu ulei de cocos si masati zonele afectate. 
Laringita: Puneti 5-10 picaturi de ulei si un varf de cutit de sare de mare intr-o ceasca de apa calda si faceti gargara cu acest amestec de 2-3 ori pe zi. Nu inghititi! 
Matreata: Adaugati 20-30 de picaturi in sampon (orice fel de sampon aveti). Dupa ce spalati parul aplicati cateva picaturi de ulei pe scalp si masati.
Micoza genitala: Puneti 10-15 picaturi de ulei in doua linguri de ulei purtator. Aplicati de doua ori pe zi. Curatati cu amidon de porumb pentru a reduce riscul de crapare a zonei.
Monturi: Masati zona cu 5 picaturi de ulei de tea tree puse intr-o lingura de ulei purtator.
Mucegai:  Faceti o solutie din 2 lingurite de ulei de tea tree si 2 cesti de apa si stropiti cu un recipient tip spray zonele cu mucegai. Agitati bine inainte de folosire si nu stergeti dupa aceea.
Muscaturi de acarieni: Aplicati o picatura de ulei direct pe muscatura.
Muscaturi de purice: Aplicati o picatura de ulei direct pe muscatura.
Negi: Aplicati uleiul nediluat direct pe neg. Repetati in fiecare seara si dimineata pana negul incepe sa dispara. Daca aveti pielea sensibila puteti dilua uleiul.
Negi plantari: Aplicati uleiul nediluat pe zonele afectate de 2-3 ori pe zi.
Odorizant: Inmuiati cateva bucati de vata in ulei de tea tree si pastrati-le intr-o punga sau cutie bine inchisa. Cand doriti sa eliminati un miros dintr-o incapere (miros de mancare, de gunoi, de medicamente etc) scoateti cateva din bucatile de vata si amplasati-le prin camera.
Oreion: Masati tot corpul si picioarele si difuzati prin casa. 
Paduchi: Puneti 20 de picaturi de ulei esential de tea tree in doua linguri de sampon. Masati pe par si scalp si lasati asa pentru 10 minute, dupa care clatiti cu apa. Repetati de 3-4 ori pe zi, pana cand ouale dispar.
Picior de atlet (infectie): Curatati tot piciorul, in special intre degete. Puneti ulei direct pe picioare o data la doua saptamani si indepartati-l apoi cu amidon de porumb. O alta varianta este sa adaugati 10 picaturi de ulei de tea tree intr-o lingura de ulei de struguri sau alt ulei purtator si masati picioarele si zona dintre degete in fiecare zi.
Piele uscata: Puneti 5 picaturi de ulei intr-o lingura de ulei de migdale si masati pe piele.
Piscaturi de tantari: Aplicati o picatura de ulei direct pe intepatura. 
Psoriasis: Puneti 10 picaturi de ulei intr-o lingura de ulei purtator si masati zonele afectate. Repetati de 2-3 ori pe zi. Se poate aplica si nediluat. 
Rani: Spalati zona ranita cu apa cu ulei de tea tree sau pulverizati apa cu cateva picaturi de ulei pe ea. In functie de natura ranii si de sensibilitatea pielii puteti aplica si direct uleiul.
Rani infectate:  Puneti uleiul in apa fierbinte si tineti zona infectata deasupra aburului. De asemenea, puteti dilua o picatura de ulei intr-o ceasca de apa si sa clatiti zona infectata o data sau de doua ori pe zi, dupa cum este necesar.
Repelent de insecte: Puneti 15 picaturi de tea tree intr-un litru de apa si utilizati amestecul ca repelent. 
Respiratie mirositoare: Clatiti gura cu 30 ml de apa in care ati pus o picatura de ulei esential. Nu inghititi!
Reumatism: Pentru a ajuta la diminuarea durerilor reumatice, puneti 20 de picaturi de tea tree in 60 de grame de ulei purtator si masati zonele afectate de 2-3 ori pe zi. 
Rubeola:  Diluati dupa nevoie si masati zonele afectate.
Scabie: Aplicati 1-2 picaturi de ulei direct pe zona dimineata si seara.
Sciatica: Puneti 10 picaturi de ulei intr-o lingura de ulei purtator si masati zonele afectate. Repetati de 2-3 ori pe zi. Se poate aplica si nediluat.
Seboree: Pentru piele: puneti 10 picaturi de ulei intr-o lingura de ulei purtator si masati zonele afectate. Repetati de 2-3 ori pe zi. Pentru scalp: puneti 10 picaturi de ulei in doua linguri de sampon. Masati scalpul si parul, asteptati 10 minute si clatiti. Repetati de 3-4 or pe zi. Pentru baie: puneti 10-15 picaturi de ulei in apa de baie.
Sinuzita: Puneti cateva picaturi de ulei intr-o oala cu apa si incalziti-o, apoi faceti inhalatii timp de cateva minute deasupra vasului, cu un prosop in cap. Daca folositi vaporizatorul, puneti 10 picaturi si lasati 5-10 minute. Punteti pune 2 picaturi si in aparatul pentru curatat nasul.
Spalatul rufelor:  Puneti jumatate de lingurita de ulei de tea tree in masina de spalat pentru prosoapele si alte textile care au tendinta sa mucegaiasca. 
Soc (din cadere): Masati talpile picioarelor cu ulei. 
Tatuaje: Aplicati dupa ce va faceti un tatuaj pentru evitarea infectarii. Puteti sa il folositi nediluat, diluat in ulei de cocos sau ca spray cu apa purificata. 
Taieturi minore si julituri: Dupa ce curatati bine zona, aplicati direct pe zona afectata cateva picaturi de ulei esential. Daca este nevoie sa bandajati rana, puneti cateva picaturi de ulei pe putina vata, asezati vata pe rana si puneti bandajul deasupra.
Tuse: Puneti cateva picaturi de ulei intr-o oala cu apa si incalziti-o, apoi faceti inhalatii timp de cateva minute deasupra vasului, cu un prosop in cap. De asemenea, puteti pune 5-10 picaturi de ulei in doua linguri de ulei purtator si sa masati pieptul si gatul de 2-3 ori pe zi. Pentru vaporizator, adaugati 10 picaturi si lasati 5-10 minute.
Ulcior: Puneti 5 picaturi de ulei intr-o oala de apa firebinte. Puneti-va un prosop pe cap si inhalati timp de 5 minute. Aplicati comprese calde direct pe ulcior. 
Urticarie: Puneti 10 picaturi de ulei in 4 linguri de apa de hamamelis. Aplicati cu o bila de vata. De asemenea, puteti amesteca cu ulei de cocos (care este in sine reparator si calmant) si sa aplicati delicat pe zonele afectate.
Varicela: Aplicati o picatura de ulei direct pe bubite. Lasati sa se usuce, apoi indepartati cu amidon de porumb. Repetati o data la cateva ore sau pana dispar bubitele.
Vanatai: Puneti o bucata de gheata pe vanataie, apoi puneti 20 de picaturi deulei de tea tree in 4 linguri de ulei cosmetic (numit si ulei purtator - puteti folosiulei de cocosulei de migdale rafinatulei de jojoba, dar si ulei de struguri si de masline). Masati zonele afectate de 2-3 ori pe zi.
Zona Zoster: Adaugati 10-15 picaturi de ulei la jumatate de ceasca de sare Epsom si dizolvati amestecul in cada. Puteti de asemenea adauga 10 picaturi de tea tree in 2 linguri de ulei de cocos sau ulei de struguri si masati pielea.

Sursa articolului este aici. Ulei esential de tea tree puteti gasi aici, iar uleiuri purtatoare aici.

In cazul in care doriti sa va faceti un chit de uleiuri esentiale de prim-ajutor, va recomand sa achizitionati de asemenea ulei de citronella (impotriva tantarilor si altor insecte, aveti aici o reteta de repelent), ulei de lavandaulei de mentaulei de rozmarinulei de eucalipt si ulei de lamaie.

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...