marți, 11 octombrie 2016

Soma-Regenerarea creierului prin absorbirea nectarului divin


Soma Chakra nu este atat de cunoscuta, “ascunsa in umbra celui de-al treilea ochi”, insa aici sunt pozitionate importante si pretioase forte distinctive.

Fiind guvernata de catre ce a mai ramas din fosta planeta Rahu, Soma Chakra este ignorata de multi dintre vindecatori, cu toate ca aceasta este una dintre cele mai puternice. Soma Chakra indruma intregul corp, corespunzand fiecarui organ. Aceasta are 12 petale de culoare ultraviolet, cu energia masculina reprezentata de Shiva si cea feminina de Shakti. Concentrandu-ne asupra Chakrei Soma in timpul meditatiei, curatam negativismul si vom gasi puteri nebanuite de a vizualiza creativ si de a transmuta.

Tehnica de activare a somei (absortia nectarului divin)

Aceasta energie, acest nectar coboara in chacra Manipura unde Soarele din acel loc de manifestare arde aceasta energie pe timpul zilei,insa scopul nostru pentru a ne regenera si reantineri este sa sa pastram intact si sa acumulam acest nectar soma sau amrita cum i se mai spune.

Aceasta energie acest nectar face parte din energiile lunii cele regeneratoare,de aceea se spune ca noaptea suntem incarcati.

Scopul nostru este sa readucem acest nectar in mod constient in Lalana-centrul mangaierilor-deasupra zonei palatului langa omusor - care mai este considerata iesirea lui Indra in cazul fiintelor evoluate.
De aici din acest focar initiatii spun ca izvoreste nectarul nemuririi amrita.Radacina palatului este zona de proiectie in plan fiziologic a lui Lalana,una din cele 18 marmauri.

Atentie este foarte important ca inainte de a face acest exercitiu sa beneficiati macar de trei luni de yoga clasica care include cunoasterea chacrelor, pentru purificarea unor circuite si structurilor energetice si pentru a face in deplina siguranta exercitiul.

EFECTE:Activeaza foarte mult acest nectar amrita,acest fluid care duce la o regenerare a creierului si echilibrarea unor procese mentale.Aceasta tehnica poate fi realizata oricand si se recomanda sa fie asociata oricand in carul unor exercitii dar acest lucru dupa ce v-ati purificat in prealabil structurile prin asane si pranayama..
Foarte puternica atunci cand se urmareste accesul in lumi subtile si genereaza o stare de purificare mentala.

Adeseori putem sesiza o energizare globala in zona posterioara a craniului,o senzatie dulceaga,o expansiune a constiintei datorita acumularii acestui elixir in zona capului.Este o tehnica deosebita si puternica care ajuta la dinamizarea unor capacitati deosebite.Adeseori va fi asociata cu o salivatie puternica.

Aceasta tehnica pe langa altele cu sop regenerativ le vom dezvolta in cadrul sedintelor de yoga de sambata dimineata la ora ora 8  unde va puteti programa si unde va astept cu drag adica la  www.centrulshakti.ro  


YOGA REGENERATIVA - Cum sa devii mai tanar cu 10 ani.


Daca v-as putea demonstra un mod de a arata efectiv cu 10 ani mai tineri, ati face-o? 
Sunt Tudor instructor yoga, am absolvit la Scoala Scandinavia Fitness si, din pasiune, practic yoga clasica de 14 ani. Am urmarit sa ma perfectionez continuu si astfel am dobandit cunostintele necesare unei practici superioare atat la nivel mental, cat si fizic. Am competente si in alte discipline legate de regenerare si amplificarea vitalitatii. Acestea vin in concordanta cu sistemul yoga si pot crea in felul acesta o sinergie care se va simti in scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sanatate, reintinerire, vitalitate, putere interioara si capacitate de a te reface rapid dupa un efort de orice natura. Veti avea surpriza sa constatati ca, prin practica consecventa, veti fi perceputi mai tineri decat varsta reala.

Sunteti gata sa intoarceti ceasul biologic in favoarea d-vstra ?
Va astept cu drag in fiecare sambata la ora 8 dimineata la Centru Shakti din str Cristofor Columb nr 3,sect 1 pentru o ora si jumatate de yoga regenerativa.Pentru programari la yoga regenerativa instructor Cornel Tudor Iosub www.centrulshakti.ro

Un comentariu:

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...