joi, 6 octombrie 2016

Ce este transa ?



Transa inseamna sa te deconectezi de la programele automate de reactie.Te-ai mutat din neocortex in creierul mijlociu.Asta e inceputul calatoriei Maestrului care creeaza o noua realitate.Daca nu parasim niciodata neocortexul,atunci suntem supusi realitatilor programelor sale existente.In creierul mijlociu ne concentram permanent pe acest nou potential.Daca ne pastram concentrarea fara intrerupere ,acest concept se va deplasa in cerebelul inferior si va urma legile fizicii cuantice.

Fizica cuantica spune ca fiecare dintre noi este un Observator,ca observam un camp de potentiale infinite si ca apoi colapsam realitatea care se potriveste cu gandurile si cu convingerile noastre.Daca acest concept nou este prezentat acestei parti din creier,atunci acesta va fi conceptul care se va colapsa in experienta noastra de viata.

Aceste programe neurologice sunt atat de puternice,incat ele pot sa treaca peste circumstantele din viata care,in mod normal,ar avea un efect de schimbare.

Nu cream situatii artificiale;toate situatiile sunt artificiale.Toate realitatile sunt iluzorii,daca ele pot fi visate-si dupa cum vedem ,toate realitatile pot sa fie visate. 

 Ce mai poate fi transa ?

Daca iti folosesti creierul cum trebuie si te concentrezi pe o imagine care reprezinta ceea ce vrei sa creezi,atunci ai cea mai puternica unealta pentru a manifesta o noua realitate.Trebuie sa fii capabil sa iti muti constiinta(constienta) in partea creierului care este in afara timpului liniar(creierul mijlociu).Cand ajungi intr-o stare de transa,te afli dincolo de partea din creier care ar obiecta la aceasta noua realitate.O activitate care seamana cel mai indeaproape cu aceasta stare de transa este ca atunci cand conduci pe autostrada si iti dai seama ca,in ultimele minute,nu mai erai constient de condus,ai ratat toate semnele de circulatie,ai ratat cateva iesiri si nu poti sa iti amintesti la ce te gandeai.Aceasta stare se numeste stare analogica si inseamna ,pur si simplu,ca esti suta la suta concentrat pe lucrul la care te gandeai si nimic altceva din mediu nu iti distrage atentia.

Mintea analogica este secretul pentru creearea realitatii.

Greg Simmons-Fizica Schimbarii


YOGA REGENERATIVA - Cum sa devii mai tanar cu 10 ani.


Daca v-as putea demonstra un mod de a arata efectiv cu 10 ani mai tineri, ati face-o? 

Sunt instructor yoga, am absolvit Scoala Scandinavia Fitness si, din pasiune, practic yoga clasica de 14 ani. Am urmarit sa ma perfectionez continuu si astfel am dobandit cunostintele necesare unei practici superioare atat la nivel mental, cat si fizic. Am competente si in alte discipline legate de regenerare si amplificarea vitalitatii. Acestea vin in concordanta cu sistemul yoga si pot crea in felul acesta o sinergie care se va simti in scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sanatate, reintinerire, vitalitate, putere interioara si capacitate de a te reface rapid dupa un efort de orice natura. Veti avea surpriza sa constatati ca, prin practica consecventa, veti fi perceputi mai tineri decat varsta reala.

Sunteti gata sa intoarceti ceasul biologic in favoarea d-vstra ?
Va astept cu drag in fiecare sambata la ora 8 dimineata la Centru Shakti din str Cristofor Columb nr 3,sect 1 pentru o ora si jumatate de yoga regenerativa.Pentru programari la yoga regenerativa instructor Cornel Tudor Iosub www.centrulshakti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...