marți, 27 septembrie 2016

Zece beneficii deosebite ale terapiei prin hipnoza


Hipnoterapia reprezinta un instrument puternic si eficient prin care va puteti imbunatati starea generala de sanatatea, bunastarea psihica si in cazul in care puteti gasi un hipnoterapeut grijuliu, indragostit de profesia sa, sedintele de hipnoterapie pot deveni extrem de relaxante si revigorante, actionand precum un masaj aplicat mintii tale.
Hipnoterapia a parcurs un drum lung de la “Starea Hipnotica”, scenele in care oamenii se comporta ca niste animele, acestea fiind motivul pentru care acest domeniu a capatat o reputatie extrem de proasta. Cu toate acestea, starea hipnotica presupune relaxarea, o stare de transa usoara, la fel ca in cazurile in care privim captivati un film interesant. De asemenea, pentru foarte multe persoane, ideea de a fi “hipnotizat”, sugereaza ca cineva are control asupra lor, fapt ce-i poate face sa se simta vulnerabili. Cu toate acestea, nu este cazul, deoarece dintr-o stare hipnotica poti iesi oricand vrei, la fel de simplu precum deschisul ochilor.



Hipnoterapia lucreaza in mod direct cu mintea subconstienta, depozitul tuturor experientelor din viata noastra, depozitul tuturor credintelor, amintirilor si obiceiurilor noastre. Prin intermediul unei comunicari directe cu mintea subconstienta se pot produce schimbari uimitoare in modul in care gandim si in care simtim. Acum ca am clarificat cateva dintre miturile care se invartesc in jurul acestui domeniu al hipnoterapiei, haideti sa afla impreuna cum ne poate ajuta:




10. Obiceiuri

Eliberarea de vicii, de pofte si de comportamentele care nu va mai servesc la nimic poate fi o sarcina destul de dificila. Hipnoterapia va poate ajuta sa faceti asta, mai ales in cazul in care incercati sa va adaptati la cerintele unui nou stil de viata, mai sanatos.

9. Emotii

Hipnoterapia va poate ajuta sa depasiti blocajele emotionale, precum temerile personale, furia, fobiile si poate vindeca cu succes traumele emotionale ale trecutului.

8. Vindeca-ti corpul

Gandeste sanatos si vibrant si organismul tau va urma acele vibratii, toate acestea datorita minunatei conexiuni dintre minte si corp. Tot mai multi oameni devin constienti de aceasta stransa legatura.

7. Fericire

O simpla sesiune de hipnoterapie va poate ajuta sa va simtiti optimisti, plini de viata si plini de speranta pentru viitor.

6. Stapanirea mintii

Hipnoterapia va ofera puterea de a va schimba gandirea si implicit viata. Toate tehnicile de hipnoza sunt de fapt tehnici de auto-hipnoza.

5. Relaxare profunda

Sesiunile de hipnoterapie sunt profund relaxante si revigorante, in special in cazul in care puteti gasi un terapeut in jurul caruia va puteti simti confortabil.

4. Un viitor luminos

Prin intermediul sesiunilor de hipnoza puteti planta noi seminte care vor crea un viitor mult mai frumos pentru tine.

3. Rescrie-ti viata, orice este posibil

Tot ceea ce poti sa creezi in mintea ta poate deveni realitate. Depaseste limitarile si nu accepta chiar asa de usor status quo-ul.

2. “Ommm”

Hipnoterapia poate deschide calea catre o profunda relaxare si catre o stare meditativa profunda. Chiar mai mult, te poate conduce catre o trezire spirituala, in cazul in care crezi ca acesta este drumul potrivit pentru tine.

1. Vei arata extraordinar

Hipnoterapia nu numai ca te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus, dar aceasta te poate ajuta sa-ti dezvolti stima de sine si sa te simti mai frumos, adanc in interiorul fiintei tale. Aceste sentimente pozitive vor radia mai apoi in corpul fizic si spre lumea din jurul tau. Astfel vei contribui cu o energie pozitiva lumii din jurul tau.


Pentru consultatii si sedinte

Tudor Cornel Iosub- tel 0767948273 

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)


tudor.cornel.iosub@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...