joi, 1 septembrie 2016

Neurogimnastica

Neurogimnastica este o metoda pentru imbunatatirea functionarii sistemului nervos prin intermediul corpului, a miscarii, in scopul cresterii capacitatii de comunicare. Directia Neurogimnasticii este aceea de imbunatatire continua legata de ideea de excelenta, raspunzand nevoii umane de autoperfectionare. 
 


Prin imbunatatirea capacitatii de comunicare dintre creier si corp apare asa numita inteligenta emotionala care presupune folosirea emotiilor intr-un mod constructiv pentru a obtine ceea ce ne dorim.
Neurogimnastica se invata intr-un timp scurt si are efecte foarte rapide. Miscarile sunt accesibile, elastice, estetice si pot fi realizate indiferent de varsta si de conditia fizica.

Neurogimnastica este direct orientata pe comunicare iar abilitatile dobandite sunt indisolubil legate de imbunatatirea calitatii vietii in plan relational. Ea reprezinta baza antrenamentului in comunicare.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...