miercuri, 31 august 2016

Reprogramarea biocomputerului uman si arta de a devenii...SEMIZEU






Suntem la inceputul erei informaticii. John face parte dintre acei profesori universitari americani care au sansa de a putea lucra pe primele calculatoare din anii 50. Ca om de stiinta tipic pentru acele vremuri, Lilly este frapat de o analogie:mintea noastra pare a functiona ca un urias calculator. El o numeste biocomputer uman(human biocomputer).Totul se petrece ca si cum lumile noastre "interioare '' ar fi programate,partial din exterior (prin programe genetice sociale,familiale etc.) dar si partial autoprogramabile cu ajutorul altor programe, pe care eul nostru constient le poate crea si modifica la vointa. Lilly descopera ca programele create "din interior" de catre subiectul inzestrat cu vointa sunt nelimitate. El numeste partea "reprogramatoare" a fiintei noastre, eu-l nostru autonom (care poate deveni constient si voluntar in urma practicii introspectiei), autometa-programator.





Cu adevarat aceasta asertiune poate fi dusa mult mai departe.Spre exemplu cati dintre d-voastra ati auzit de halucinatia pozitiva.Este foarte des intalnita in viata de zi cu zi si este folosita pentru a descrie o stare adanca in hipnoza.Interesant este ca ea se poate reproduce si in stari mai putin adanci cu ajutorul unui hipnotist specializat.Hai sa vedem cand apare halucinatia pozitiva in viata de zi cu zi ? Va aduceti aminte de momentele cand nu mai gasiti cheile si ele erau totusi in fata dvs.Sau aveti senzatia ca va striga cineva fara sa va strige totusi nimeni.Cu cate astfel de exemple mai puteti continua dvs ?




Dar nu v-am spus ceva de domeniul sf-ului.Apropo nu exista SF in adevaratul sens al cuvantului fiindca SF nu inseamna decat o alta realitate la care mai devreme sau mai tarziu vom ajunge.


Insa ceea ce am sa va spun eu este cat se poate de actualitate.Imaginati-va ca aveti capacitatea de a va creea halucinatii pozitive.Ce ati face in afara de faptul ca ati putea creea veritabile holograme cu modele playboy ?

Va amintiti de medicina star-treck care apropo este cat se poate de actuala ? V-ati prins.Puteti sa recreati acea tehnologia cu ajutorul mintii dvoastra,fara sa fie nevoie de niciun aparat in afara mintii dvs care poate crea imaginea aparaturi.Dar tineti minte asta fara sa fiti cyborgy si fara sa ai nevoie de vreun gadget. Asta ar fi viitorul cel mai fascinant al omului decat acela de a fi subjugat de inteligenta artificiala. Da stiu, multi chiar nu stiati ca mintea umana are aceste capacitati. Uitati-va la aceste poze pentru a intelege mai bine ideea.

ciodata nu a existat vreo tehnologie creata care sa fie mai mareata decat mintea care a creat-o. Tehnologia a duplicat mecanismele corpului omenesc ,pentru a crea dispozitive antigravitationale,masini ale timpului si alte tehnologii exotice.Toate tehnologiile sunt inginerie inversa,pe baza capacitatilor omenesti.

Fiecare curs de-al meu ca este de yoga,sau de dezvoltarea capacitatilor acolo duce catre aceste sistem de gandire.De aceea bun la venit la bord exploratorilor constiintei oamenii cu un curaj exceptional carora le fac aceasta urare.Va doresc Putere nelimitata de acceptare.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga

In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. 
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti la;
  tudor.cornel.iosub@gmai.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...