luni, 15 august 2016

ECHILIBRAREA CREIERULUI





Echilibrarea creierului este o tehnică simplă şi eficientă, care permite armonizarea energiilor dintre cele doua emisfere ale creierului. 

Echilibrarea creierului a fost folosită pentru a ajuta uşurarea sau înlăturarea durerilor de cap sau a migrenelor, în controlul epilepsiei şi în cazuri de dislexie. Tehnica poate fi utilizată şi la echilibrarea altor părţi ale corpului, pentru a ajuta la uşurarea durerilor şi la înlăturarea blocajelor. Când lucraţi la echilibrarea creierului cuiva, sunteţi şi dumneavoastră echilibraţi în acelaşi timp. 

1. Lucraţi cu un partener / pacient. Puteţi sta confortabil pe pat / podea, cu spatele sprijinit, iar partenerul îşi poate sprijini capul în poala dumneavoastră. Sau, dacă lucraţi pe o masă de masaj, pacientul poate sta întins pe spate, iar dumneavoastră puteţi sta (în picioare sau aşezat) la căpătâiul lui. Mai există posibilitatea ca pacientul să stea în picioare, iar dumneavoastră să staţi, în picioare, în spatele scaunului. 

2. Conectaţi-vă cu pământul şi lăsaţi energia pământului să vă pătrundă prin picioare, corp şi mâini. 

3. Aşezaţi uşor mâinile pe tâmplele pacientului, deasupra urechilor. 

4. Apoi canalizaţi energia pământului printr-o singură mână, trecând-o prin creierul pacientului spre cealaltă mană. Permiteţi celei de-a doua mâini să fie neutră şi receptivă, ca să simtă energia ajunsă de la mâna care trimite energie. Sesizaţi cât de uşor sau dificil se realizează curgerea energiei prin creierul pacientului. 

5. Continuaţi canalizarea energiei într-un singur sens până când simţiţi energia în mâna receptoare, după care schimbaţi sensul. 

6. Continuaţi alternanţa trimiterii de energie prin creierul pacientului până când rezistenţa pe care o percepeţi între mâini va fi aceeaşi din ambele sensuri. 

7. Echilibrarea creierului ia cam 3-5 minute şi poate fi repetată zilnic, sau la fiecare două zile diferenţă. 

Atunci când lucraţi la echilibrarea creierului cuiva, deveniţi şi dvs. echilibraţi, aşa că nu este nevoie să vi se facă separat echilibrarea. 

Procedura se poate aplica şi ca o metodă de autotratament, lucrându-se cu energie.

SURSA;UNIUNESPIRITUALABLOGSPOT.COM

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga

In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. 
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti la;
  tudor.cornel.iosub@gmai.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...