duminică, 21 august 2016

Criteriile masculine de apreciere a trupului de femeie


Prima femeie de care se indragosteste un tanar,este desigur,propria mama.Mai tarziu,pe parcursul vietii,multi barbati sunt atrasi in mod inconstient de femei al caror trup semana cat de cat cu cel al mamei lor.Stim cu totii ca mamaele - mai ales cele ce apartin epocii ne-aerobice -sunt caracterizate,ca orice femeie obisnuita,mai degraba de linii curbe,au forme durdulii si nu linia sportiva proprie femei zilelor noastre.

Unul din barbatii chestionati mi-a raspuns ca genul de femeie spre care se simte atras arata cam asa: ,,rotunjoara,nu prea zvelta,o idee,cu un posterior bombat,sanii ca pepenii si o privire care spune: Imi place sa fac dragoste''.Ceva mai tarziu,dintr-un motiv lipsit de importanta,conversatia noastra a deviat spre mame in general,si a recunoscut ca si a lui avea o silueta. voluptoasa,pieptul era plin si era asa cum s-a exprimat - ,,deschisa,cu vederi largi in privinta vietii sexuale''.Descrierea tipului de femeie pe care si-o dorea corespundea propriei sale mame.

Nici o femeie nu e surprinsa de faptul ca,intr-o legatura eminamente sexuala,barbatii sunt preocupati in primul rand de aspectul fizic.Poate ca una din cauzele perpetuarii rasei umane,consta tocmai in asta,intrucat o femeie tentanta,sexy,este in acelasi timp mai sanatoasa,capabila sa dea nastere mai multor copii. 

Cercetarile au aratat ca muncitorii sunt atrasi de femei planturoase.Extravertiti prefera femei cu sanii mari.Barbatii de origine europeana sau araba se simt atrasi de femei ceva mai plinute.Unele triburi primitive prefera sanii care atarna,probabil pentru ca reprezinta femeia in etate,acre este respectata.In alte triburi,africane,este cautata femeia cu posterior rotund si proeminent,pentru a-si alege miresele,membri tineri ai tribului aliniaza toate fetele disponibile intr-un singur sir,cu spatele,si le aleg pe cele cu fundul cel mai bombat! 

Un grup de cercetatori a testa un lot de studenti in privinta primelor insusiri dupa care isi aleg partenera,fie pentru o aventura de o noapte,fie pentru o legatura mai de durata. 

Atunci cand doresc o legatura de durata,atat barbatii cat si femeile pun pe primul loc ,,frumusetea interioara''' insusiri ca fidelitatea,onestitatea si sensibilitatea.Dar cand e vorba de o realtie pur sexuala,barbatii o vireaza brusc.Primele zece insusiri pe care si le doresc sunt aproape de ordin fizic,si vizeaza trupul femei respective.In ordinea enumerarii,acestea sunt: greutatea,sexualitatea,atractivitatea,trasaturile fetei,fundul,silueta,picioarele,respiratia,pielea si sanii. 

De altfel un barbat mi-a marturisit;,,Cand privesti o femeie pentru prima oara observi nu numai datele ei fizice,atat si nimc mai mult.Restul se intampla mai tarziu.Cand deschide gura pentru prima oara,ei atunci e atunci - testul adevarului. 

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga , si nu putin lucru,initieri in sexualitatea magica.
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...