joi, 25 august 2016

Activarea energiilor paranormale subconștiente – o necesitate pentru specia umană


rudan - Tue, 06/05/2014 - 21:41
Cursul pe care îl predau pentru activarea energiilor paranormale ale omului, are în vedere un spectru larg al problemelor ce stau în prezent în fața speciei umane. Din cauza unor fenomene cosmice și terestre, care se desfășoară implacabil în zilele din urmă, viața omului va fi pusă în viitorul apropiat în grea cumpănă. Printre fenomenele nefaste ce se desfășoară în zilele noastre, amintim: inversarea polarității magnetice terestre, cu inducerea unor fenomene negative asupra vieții de pe Terra; bulversarea magnetismul solar și terestru, care influențează și componenta magnetică din biocâmpul tuturor viețuitoarelor de pe Pământ, inducând stări de dezorganizare psihică în tiparele comportamentale ale ființelor vii, deci ale ale omului; evoluția fără precedent a focarelor geopatogene, cu urmări negative asupra sănătății noastre; cutremure devastatoare, erupții vulcanice și inundații catastrofale în care pier sute de mii de pământeni.

La aceste calamități se vor adăuga viitoarele bomdardamente cu asteroizi, ce vor face milioane de victime umane. Impactul asteorizilor cu planeta noastră va fi provocat de ruperea echilibrului energetic cosmic, fenomen ce va fi produs și de energiile emise de miliarde de instalații electromangnetice de pe Terra și din spațiul extraterestru apropiat, de instalații tehnice pentru spionaj militar și economic aflate pe orbite terestre, de experimente militare cu armamente nucleare, etc. Potrivit oamenilor de știință, impactul asterorizilor cu planeta noastră va avea loc sigur, poate începând chiar din clipa următoare.

Trebuie totodată, să prevenim - în limita posibilităților - efectele generate de relații secrete între anumite guverne și ființe extraterstre, ce și-au stabilit bazele pe Pământ și în sistemul nostru solar. Omul trebuie să fie conștient de faptul că nu este singur în Univers, că există în spațiul cosmic miliarde de civilizații tehnologice mai avansate decât pe planeta noastră. Și că anumite guverne colaborează cu extratereștrii, oferindu-le în schimbul unor tenologii extraterestre efemere o contravaloare biologică, ce ar zdruncina din temelii încrederea omenirii în politicienii pe care i-a ales să conducă destinele Terrei.

Competiția pentru resurse geologice și pentru habitat este asemănătoare pe orice planetă, care oferă condiții de dezvoltare a civilizației tehnologice. Implacabil, civilizațiile tehnologice secătuiesc resursele minerale ale subsolului planetelor de baștină, le poluează din punct de vedere chimic, radioactiv, electromagnetic și bacteriologic. Și atunci nu le rămâne extratereștrilor decât să caute pentru habitat alte planete, mai puțin poluate; și preferabil cu dezvoltarea tehnologică inferioară, ca să nu aibă indigenii mijloace adecvate de apărare împotriva forțelor extraterestre.

Omul a pierdut de-a lungul evoluției sale tehnologice, abilități senzoriale și extrasenzoriale importante, asemănătoare cu cele existente la regnul animal, ce îi asigurau existența pe o planetă supusă fenomenelor geodinamice violente, meteorologice și cosmice. Asfel a întrerupt legătura dintre ființa sa, mediul ambiant și energiile subtile ale universului în care trăim. A venit timpul să activăm energiile extrasenzoriale, existente în stare latentă în subconștientul nostru. Detecția și teledetecția extrasenzorială, telepatia, premoniția pericolului sunt abilități ancestrale ale omului, ce se transmit pe cale genetică din generație în generație și pot fi activate. Vom avea nevoie mai curând decât ne imaginăm de aptitudini paranormale, ce există în stare latentă în subconștientul nostru.

Cursul intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială pe care îl predau, nu intră în contradicție cu legile fizicii cuantice, cu teoriile creaționistă sau evolutivă a specilor biologice. Dacă aveţi îndoieli cu privire la supersimţurile aflate în “adormire” în subconștientul vostru, citiţi cele ce urmează:

Dacă credeţi că omul a fost creat de Dumnezeu după chipul şi asemănarea sa, în conformitate cu preceptele biblice, să vă gândiţi că în actul creaţiei omului, Dumnezeu i-a transmis şi abilităţi extrasezoriale de provenienţă divină, pentru a putea supravieţui pe o planetă frământată de fenomene telurice, meteorologice, cosmice şi de altă natură, cum era Pământul la începuturile sale. Creaţia lui Dumnezeu nu se poate măsura decât în unităţi divine. Aceste abilităţi subconştiente se trasmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri.

Dacă credeţi că omul este un produs aleatoriu al evoluţiei speciilor, să vă gândiţi la abilităţile senzoriale şi extrasenzoriale excepționale ale animalelor din care proveniți. Obligatoriu trebuie să aveţi stocate în subconştient, în stare latentă, abilităţi senzoriale și extrasenzoriale comparabile cu ale animalelor, conform teoriei evoluţiei speciilor. Aceste abilităţi se transmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi să exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri.

Foto: Vasile Rudan, în timpul predării Cursului intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială

sursa;jurnal paranormal

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...