sâmbătă, 7 martie 2015

Cum ne cream realitatea



Cum ne cream realitatea - stiintific – cine stie deja ce inseamna rugaciunea si cui se adreseaza, sigur va sti “Ce va semana si ce va culege” …dar idea articolului e o confirmare a exact ceea ce inseamna A CREDE…asa cum ne-a invatat Iisus!…ai grija ce gandesti ca s-ar putea sa ti se intample :) Doamne ajuta!

Daca putem sa ne mentinem concentrarea asupra unui gand, timp de 17 secunde, fara sa-l contrazicem cu alt gand, langa gandul nostru initial se va alatura prin legea atractiei un altul de exact acceasi forma, marime, ton, vibratie. Si la precis 17 secunde aceste doua ganduri identice se vor alatura si se vor combina, iar cheltuiala de energie a punctului lor de combustie se manifesta in noi sub forma de entuziasm, sau interes. In momentul respectiv, care a durat 17 secunde, aceste doua ganduri care erau doua ganduri de acelasi fel au devenit unul, mai mare, mai evoluat, si cu o vibratie mai rapida si mai energica.

Daca putem sa stam concentrati pe acelasi subiect inca 17 secunde, in momentul in care se face trecerea la secunda nr.34, avem de doua ori 17, si gandul nostru va atrage din nou un gand asemanator, sau putem sa spunem ca doua ganduri care se aseamana se atrag una pe alta.

Asa cum gandul tau atrage un altul, si altul poate atrage gandul tau, pentru ca ganduri care au natura asemanatoare au tendinta de a se atrage reciproc, de a cauta sa fie impreuna. Si la punctul in care s-a atins limita de 34 de secunde, aceste doua ganduri care au evoluat impreuna se combina intr-unul, si apare un alt punct de combustie. In momentul respectiv, aceste doua ganduri devin iarasi unul, iar vibratia lor creste si se intensifica.

Daca putem in continuare sa mentinem in atentia noastra acest gand evoluat si crescut, pana la limita de 51 de secunde, care este de trei ori 17, se va produce mai departe o noua combinare si un alt punct de combustie. La fel se intampla la limita de 68 de secunde, si atunci gandul este suficient de mare ca sa aiba efect asupra manifestarii fizice.

Putem sa luam cateva comparatii fizice: 17 secunde de gand pur, sunt echivalente cu 2000 de ore de actiune. Daca avem o meserie in care lucram 40 de ore pe saptamana, orele respective sunt cele pe care le prestam intr-un an intreg. 17 secunde de gandire concentrata echivaleaza 2000 de ore de actiune. Daca trecem de limita de 34 de secunde, putem sa ne multiplicam actiunea cu 10, deci avem 20.000 de ore de actiune. Daca putem sa trecem de limita de 51 de secunde, de trei ori 17, putem sa inmultim din nou cu 10, si rezulta echivalentul de 200.000 de ore de actiune. Daca reusim sa trecem de limita de 68 de secunde – adica doar un minut de gandire pura, fara contradictie, nediluat, obtinem echivalentul a doua milioane de ore de actiune.

Ca ilustrare, se poate imagina cum o familie cumpara un teren unde exista niste blocuri care au intrat in demolare, o gramada enorma de beton, otel si sticla. Timp de doua zile, diverse masini, camioane si echipe de constructori au carat muntele de gunoi de pe locul respectiv, si l-au lasat curat pentru noii proprietari. Noii proprietari, care isi demolasera fosta proprietate lucrand cu tarnacopul si roaba, s-au gandit ca ar dura efectiv o viata ca ei sa curete locul respectiv cu roaba si tarnacopul. Acesta este un exemplu clasic. Atunci cand iti aliniezi energia la energiile creatoare de lumi si civilizatii, atunci nu mai esti in contradictie cu centrul tau creator, cu ESENTA ta, si se intampla lucruri care pot fi considerate de domeniul miracolului.

17 secunde nu par sa fie cine stie ce, insa daca ne observam cu atentie, vedem cum in general incepem pe la secunda a 8-a sa emanam vibratii contrare. Majoritatea oamenilor nu reusesc sa termine un gand, o dorinta, fara sa creeze – foarte de timpuriu, vibratii contrare dorintei initiale.

Sunt oameni care spun: “vreau mai multi bani, am obosit de atata efort”.sau “vreau sa ma fac bine, boala aceasta ma inspaimanta”.Ni s-a imprimat insa in caracter sa fim atat de obiectivi, incat de cele mai multe ori ne dam singuri cu piciorul in celalalt picior. E intr-un fel ca si cum am spune: “vreau o cana de ceai fierbinte”, si punem ceaiul la fiert, dar inainte de a incepe sa fiarba stingem focul si ne apucam de altceva, si apoi iarasi il aprindem, si iarasi il stingem chiar cand era gata sa se incalzeasca, si tot asa, pana cand ajungem sa spunem ceva de genul: “de 15 ani incerc sa beau o cana de ceai fierbinte, si nu reusesc”. La asa ceva, solutia este – bineinteles – sa lasam ceainicul pe foc un timp mai lung, pana reuseste cu adevarat sa fiarba. Daca putem sa rezistam tentatiei de autosabotare, reactiei de a merge in directie opusa inainte de a ne fi indeplinit scopul, atunci putem cu adevarat sa obtinem o modificare a realitatii.


Motivul pentru care este dificil sa nu ne lasam prada atat de repede gandului contrar, este pentru ca am fost educati sa fim obiectivi, sa cantarim cu atentie ceea ce este pro si contra, avantajul si dezavantajul. Ni s-a spus ca asa ceva este corect si bine. Si este. Dar ca la orice, a duce la extrem aceasta actiune iarasi nu este bine, pentru ca contrastele ele insele te pot stimula in fond ca sa obtii o claritate mai mare a dorintei, si acesta este si motivul pentru care formatul fizic prezent este asa cum este. Contrastul este esential pentru luarea de decizii, insa odata ce o decizie a fost luata, odata ce iti concentrezi atentia asupra deciziei tale si te straduiesti sa obtii gandul pereche pentru vibratia gandului tau, Universul se va alinia in asa fel incat sa iti ofere sansa si ajutorul de a obtine ceea ce doresti.

Pentru persoanele care sunt obisnuite sa gandeasca sporadic, lasand doar sa le treaca prin minte diverse ganduri ca un flash, acest concept poate parea dificil de acceptat sau inteles. Este mult mai usor sa privesti viata ca la televizor, sa observi, sa receptionezi ceea ce ti se ofera, decat sa iti oferi in mod determinat propria ta proiectie, a propriilor tale ganduri.


De exemplu avem o persoana care are trei probleme principale – una – o problema financiara, a doua – probleme cu sanatatea, si a treia – o problema sentimentala.
Primul pas este sa sfatuim persoana respectiva sa renunte sa se gandeasca o perioada la aceste trei probleme, pentru ca ea s-a concentrat deja prea mult pe aceste probleme, dar la modul gresit. Ea poate pentru inceput sa ia alte subiecte noi, la care nu a creat un pattern gresit de gandire. Este greu pentru ea sa iasa din pattern-ul gresit si din problemele care au devenit obsesie, si atunci o sfatuim sa se gandeasca la ceva inedit, de exemplu la …sticla albastra. Ea nu pricepe desigur de ce trebuie sa discutam despre sticla albastra, dar noi insistam: hai sa discutam despre sticla albastra. Se poate sa fie sticla mata, sticla transparenta, sticla cu desene sau incrustatii, sticla folosita la vitralii, sticla de la muzeul Tiffany, orice. Se pot face din ea vaze de flori, candelabre, pahare. Apoi vorbim despre penajul pasarilor, apoi despre fluturi, tot la fel, mentinand atentia asupra fiecarui subiect timp de 17 secunde.

Apoi persoana respectiva pleaca acasa, se urca in masina, si se intalneste cu niste prieteni, care o iau la masa la un restaurant, si apoi se duc impreuna la cumparaturi. Ea constata cu surpriza ca magazinul unde a ajuns din intamplare are o colectie superba de sticla albastra, rafturi intregi de bibelouri de sticla albastra. Nimeni nu a cumparat nimic, dar toata lumea s-a simtit foarte bine admirand colectiile respective, de sticla albastra – pur si simplu Extraordinara!

In continuare, toti merg in parc, si observa ca parcul este plin de fluturi, care zboara printre flori si copaci. Femeia respectiva, sa-i spunem Esther, inca nu face corelatia cu discutia despre creatia realitatii, dar constata ca se simte bine, foarte relaxata. Dupa vreo 15 minute, apare in fuga un baietel, de vreo trei-patru ani, care tine in manuta niste pene de porumbel, pe care le-a adunat de pe jos, si intinzand mana, el le ofera razand lui Esther. Abia atunci “se prinde” Esther ca in decurs de mai putin de o ora ea a trait toate cele trei subiecte asupra carora si-a concentrat gandul timp de 17 secunde, datorita faptului ca Universul a actionat in mod dramatic pentru a-i asigura implinirea gandului ei.

Bineinteles, oricine poate sa se joace si sa vada cum se poate imbunatati acest joc. O metoda foarte buna este atunci cand jocul se joaca in trei, pentru ca in doi exista sanse mai mari de a uita – cum a facut Esther – anumite detalii asupra carora ne-am concentrat atentia in decursul zilei, sau de a nu observa CUM gandurile si dorintele noastre prind forma in fata ochilor nostri. Daca se poate, este recomandat sa se inceapa jocul luand la inceput subiecte de interes minor, subiecte pure, simple, asupra carora nu avem idei contradictorii, si vom vedea cum in decurs de doua-trei zile, absolut intotdeauna Universul va raspunde oferind sprijin vibratiei noastre creatoare.

Motivul pentru care multi nu-si dau seama cum raspunde Universul vibratiei noastre, este pentru ca ei isi spun ceva de genul: “vreau o masina noua, una rosie, dar este prea scumpa”, si cum Universul raspunde absolut la orice vibratie, gandul care se indoieste pe undeva de ceea ce doreste va neutraliza el insusi dorinta respectiva.

Deci, daca noi oferim vibratii pure, si privim cu atentie cum Universul ne raspunde la ele, putem, dupa doua-trei zile de joc cu subiecte usoare sa trecem la subiecte pe care le consideram dificile. In acelasi timp, in viata noastra se vor produce niste schimbari cu totul speciale. In primul rand, ne vom obisnui sa ne mentinem concentrarea asupra unui subiect timp de 17 secunde. Cine poate sa o faca timp de 17 secunde, poate invata sa o faca in continuare, doua, trei sau mai multe perioade de 17 secunde. In al doilea rand, facand acest lucru vom oferi Universului sansa de a raspunde vibratiei noastre, si dovada ca nu suntem deloc rupti de energiile creative, ci ca suntem noi insine fiinte creatoare, asa cum este particula de lumina in relatie cu unda de lumina.

Putem in acest fel sa observam faptul ca fiecare dintre noi este in realitate ca o energie care emite, si careia i se raspunde in consecinta. Putem sa vedem cum, incetul cu incetul, de la mic la mare, fiecare dintre noi invata la scoala Pamant sa creeze in mod deliberat si responsabil.

De aceea este fiecare aici, pentru a crea. Fiecare este creator in sensul ca fiecare este un focalizator de energie. Cine nu poate sa-si mentina concentrarea asupra unui gand, nu poate sa fie creator. Nu suntem doar observatori care receptioneaza pasiv, ci suntem noi insine cei care indreptam energia cu puterea mintii noastre, catre scopul pe care il concepem noi insine. In timp ce focalizam energia, noi MENTINEM gandul si il crestem pana la manifestarea fizica.


Deci este foarte important ca fiecare sa stie exact ce face, la asa ceva se refera termenul “awareness”(constientizare), dar mai sunt cateva detalii. In primul rand, cum isi da cineva seama ca si-a mentinut gandul pur o anumita perioada, si cum isi da omul seama daca si-a mentinut gandul pur? La asa ceva serveste “sensibilitatea”, sensibilitatea la propriile senzatii, pentru ca sensibilitatea este indicatorul care iti spune despre fluctuatiile din propria vibratie. Sistemul emotional de ghidare este cel care iti spune fara gres, fara dubiu, daca esti pe calea buna, sau pe o cale gresita, si tot prin sistemul emotional afli exact la ce stadiu te afli.

Sa ne imaginam un ventilator, un ventilator mare, de camera, cu palete care se invirtesc cu putere. Ventilatorul este indreptat catre noi. Nu bagam in seama in mod deosebit zgomotul pe care il face, si nici nu ne preocupam de aerul care se indreapta catre noi din directia lui. E ca si cum ar fi intr-un fel inexistent, desi stim ca este acolo ca sa ne faca un serviciu. Dar daca bagam un creion in el in timp ce el se invarteste, putem noi insine provoca probleme serioase sistemului. Emotiile distructive actioneaza ca si creionul respectiv, si ele sunt rezultatul unei actiuni distructive, care este rezultatul unui gand sau dorinte distructive.


Atunci cand avem o dorinta, cand ne-am gandit la ceva si am ajuns sa dorim ceva, in momentul in care introducem ideea “nu se poate”, atunci ideea “nu se poate” se angreneaza la randul ei frecventei rapide a dorintei/ideeii initiale, si dezamagirea care rezulta ca urmare a ideii ca “nu se poate” lucreaza la fel ca si creionul in ventilator. Este asa pentru ca noi insine am introdus o vibratie mai scazuta, mai inceata, intr-una mai rapida, mai inalta.


Se poate observa ca exista persoane cu care atunci cand stai de vorba, te simti bine. Cu cat mai mult stai alaturi de persoana respectiva, cu atat mai bine te simti, si te gandesti: acest om este un prieten bun, un prieten adevarat. Alaturi de asemenea prieteni, poti sa discuti tot felul de lucruri fara sa-ti fie frica de ridiculizare sau agresivitate sau rautate, poti sa te joci si sa faci tot felul de lucruri faine si traznite, poti chiar sa nu vorbesti nimic daca n-ai chef. Si orice ai face, e ok, pentru ca pur si simplu te simti bine alaturi de persoanele respective. Este mai greu de gasit asa ceva intre adulti, dar copiii si adolescentii au asemenea prieteni si simt asemenea bucurie in mod obisnuit.

Senzatia acesta de bunatate si prietenie este ceea ce se cere pentru a fi capabil sa mentii cu usurinta un gand, timp de 17 secunde, si chiar mentinerea gandului despre o asemenea prietenie iti poate asigura atragerea unui asemenea grup de prieteni in viata ta, ca si Combustia care sa iti asigure entuziasmul necesar.
Pe masura ce putem sa facem asemenea lucru in mod deliberat, putem sa vedem cum Universul ne raspunde si cum devenim fiinte aliniate cu Forta Creatoare, deci chiar ceea ce am venit aici sa constientizam.

Fiecare si-a spus in viata ceva de genul: “Voi intra in aceasta mare a contrastelor, si observand un contrast aici, un contrast acolo, voi putea cu usurinta sa ajung la o concluzie”. Odata ce ajungem la o concluzie, tot ce avem de facut este sa mentinem aceasta vibratie in gand, pana cand vom obtine suficienta forta de a ne manifesta vibratia ideii noastre, pe care Universul va face tot posibilul sa o manifeste de dragul nostru.


Deci in acest sens, fiecare om este un creator in aceasta lume, si dezvoltarea capacitatii noastre mentale este un lucru de dorit, avand grija sa folosim intotdeauna ca monitor, corpul emotional .

Eu am constatat acest lucru prin faptul ca traiesc viata ca pe un miracol. Am mare grija ce gandesc, pentru ca INTOTDEAUNA gandul meu se indeplineste, bineinteles, in viata mea. Nu sunt de acord sa iau nimanui liberul arbitru si sansa de a deveni creator, pentru ca asa cum este un Univers, tot la fel pot sa (co)existe o infinitate de Universuri, si fiecare om, fiecare creator, are de fapt in stapanirea sa o lume – lumea sa interioara, in care tot ce este, este efectiv creat chiar din substanta gandurilor sale.

AUTORI-Esther Hicks si Abraham Hicks

Sursa;http://astrodeva.wordpress.com/2014/05/24/cum-ne-cream-realitatea/

CE ESTE GANDUL


Manifestarea Spiritului sub forma percepţiei umane o constituie gândul!In lumea spirituală orice acţiune se realizează prin gând. Din perspectiva lumii materiale gândul pare ceva lipsit de consistenţă, ceva iluzoriu, care nu poate fi realizat. Aceasta deoarece, gândul nu are o compoziţie materială ci, doar una substanţială, energetică. Substanţa din care este format gândul se comportă în tranzitul energetic ca şi substanţa din care este formată materia dar, diferit structurată.

Gândul reprezintă o formă de energie necondensată care circulă prin emiţătorul-receptor situat în chakra Ajna, pe frecvenţă telepatică. Intrând în rezonanţă cu un alt receptor-emiţător prin antena cheakrică, gândul-undă va transmite acestuia un concept, o idee. Conceptul reprezintă o structură tot atât de temeinică precum este şi structura materială. Un arhitect gândeşte o casă şi o construieşte mental, în totalitatea ei, mai înainte de a converti această construcţie din substanţa spirituală în substanţă materială. Putem vorbi deci de existenţa a două case identice, construite din substanţe diferit structurate şi situate în planuri diferite (spiritual şi material). Trebuie să înţelegem astfel că lumea spirituală este tot atât de concretă ca şi lumea materială, dar total diferite din punctul de vedere al conceptului substanţial. Suntem tentaţi să gândim că substanţa spirituală este cu mult mai efemeră decât cea materială. Realitatea este cu totul inversă. O casă materială poate exista de la câteva sute de ani până la câteva mii de ani, dacă este din piatră. În schimb, o casă construită din substanţă spirituală, durează veşnic. Un concept nu poate fi distrus; nici chiar modificat. Orice aparentă modificare a acestuia reprezintă, de fapt, un alt concept!

În construcţiile mentale gândul operează cu elemente de informaţie pe care le abstrage din Universul informaţional (planul akaşic) Putem să ne imaginăm că preluăm din akaşa informaţie/informaţii (în stare brută) pe care le prelucrăm şi le finisăm mental, creând raţional o nouă structură . În realitate nu este de loc aşa. Noi nu creem nimic. Totul este creat, deja, de Providenţă şi se află în Universul Informaţional. Nouă nu ne rămâne decât să ne conformăm imperativului Divin şi să descoperim creaţia. Învăţătura spirituală transmisă oamenilor prin Biblie,vorbeşte despre existenţa pomului vieţii şi cel cu pricina, al cunoaşterii. Nu se vorbeşte nicăieri despre vreun dat omului care ar fi putut fi pomul creaţiei. În Întreg, în Marele Univers nu există decât un singur creator şi acela este Dumnezeu. Toate celelalte fiinţe, chiar şi cele din vecinătatea lui Dumnezeu, sunt creaţii ale acestuia, având doar putinţa de a cunoaşte prin cercetare şi descoperire. Această aserţiune ar putea prefigura caracterul lui Dumnezeu ca fiind egoist, deoarece nu permite creaţiilor Sale să fie la rându-le creatoare. Acest concept este lipsit de sens fiindcă ne trimite în situaţia de a accepta posibilitatea ca suma părţilor unui întreg să fie mai mare decât întregul. Este ca şi cum ne-am imagina că o pâine tăiată în 20 de felii pe care apoi le adunăm la un loc, să ne dea două pâini. Dumnezeu reprezintă Întregul. Toate fiinţele create aparţin Întregului. Aşa cum am mai spus, Dumnezeu nu mai creează nimic, deoarece El s-a creat, deja, pe Sine,terminându-şi întreaga lucrare, deoarece El este Total, Fundamental şi Absolut. Dacă Dumnezeu nu mai creează nimic, atunci cum ar putea crea ceva una din părţile create de Dumnezeu? În acest caz totalul nu ar mai fi total, iar conceptul ar conduce la o fundătură numită paradox (acela că partea este mai mare decât întregul).

Antena receptoare/emiţătoare a gândului (chakra Ajna) se află scufundată în Universul Informaţional, fapt ce face ca mintea omeneasca fie „asaltată”, în permanenţă, de o infinitate de gânduri. Marea majoritate a acestora nu este conştientizată, deoarece asupra minţii acţionează un filtru care face legătura între corpul fizic şi corpul spiritual, acest filtru fiind cunoscut sub numele de corpul eteric. Orice modificare (spărtură) în structura acestuia, conduce automat la o alterare a percepţiilor informaţiilor, alterare care este cunoscută sub denumirea de nebunie.

Dintr-un studiu elaborat de Sabina Tudor desprindem următoarele: „ Cu toţii înotăm într-un ocean de gânduri. Electroaurogramele făcute de fizicienii de la Universitatea din Leningrad s-au finalizat cu desenarea unei „hărţi” a principalelor câmpuri electrice umane. Creierul, organul sexual,genunchii, inima şi palmele prezintă câmpurile cele mai importante. Câmpul musculaturii umane are o configuraţie complicată şi se deformează la cea mai mică mişcare a corpului, iar câmpul emis de creier este de asemenea uşor deformabil sub acţiunea gândurilor (receptate n.n.) şi a… câmpului de microunde al telefoanelor mobile. Cum curentul electric se propagă (teoretic) cu viteza luminii, se poate extinde ideea de interferenţă a câmpurilor, până la a susţine că toţi oamenii de pe Pământ sunt strâns legaţi unii de alţii printr-un „ocean” de idei şi de sentimente… electrice. Experienţele efectuate în regiunea Novgorod au reliefat importanţa sistemului pilos (păros) al omului: barbă,mustaţă, plete, zona pubiană, sistem care în integralitatea lui, joacă rol de radioemiţător, rol, care la păsări este îndeplinit de penaj. Din acest motiv, vrăjitorii nu-şi tăiau niciodată părul, mustaţă sau barba şi, se deghizau îmbrăcându-se în piei de animale. Din acelaşi motiv, indienii din America, în funcţie de importanţa lor tribală, purtau pe cap podoabe din pene. Ei cunoşteau instinctiv acest secret de telecomunicaţie.

Între om şi pământ există o legătură electrică. Faptul că metalele disipă energia electrostatică a omului nu trebuie să ne facă să considerăm că ele au un rol nociv în plan biologic. Dimpotrivă,această descărcare este, de cele mai multe ori, extrem de bine venită. “Există o strânsă legătură între activitatea sexuală şi cea electrică a corpului uman”,afirmă Zoia Marinskaia, specialist în aurografie. Un om dinamizat de pulsiunile sexuale (dorinţele amoroase) se află într-o stare de supravoltare, adică are o sarcină electrică negativă, de tipul Yn, suplimentară şi, pentru a-şi recăpăta calmul şi echilibrul (a-şi recircula energiile) el aspiră să se descarce de înalta sa energie potenţială.

Cu alte cuvinte, chiar dacă actul sexual pare, din acest punct de vedere, o necesitate, el poate fi evitat prin simplul contact cu pământul, priza de pământ fiind ideală când omul merge descălţat prin nisip, iarbă sau… noroi. La nenumărate popoare africane femeile căsătorite sunt obligate să umble desculţe şi să poarte bijuterii de aramă, comportament garant al fidelităţii lor, ceea ce arată că acest fenomen al disipării încărcăturii erotice nu este chiar o descoperire recentă.
Tendinţele erotice sunt influenţate electric. Tot electricitatea corpului stă şi la baza armoniei sexuale. Fiecare om îşi caută un partener compatibil din punct de vedere electric, astfel încât, atunci când sunt împreună, cei doi parteneri să se echilibreze reciproc. Acest misterios schimb de sarcini electrice nu este deloc neglijabil. El explică aproape toate problemele ce apar într-un cuplu şi, mai mult decât atât, explică şi tendinţe homosexuale ale unor indivizi care se nasc cu afinităţi electrice proprii celuilalt sex. Pentru a-şi găsi echilibrul (şi deci liniştea), un individ este capabil să încalce orice norme sociale, de multe ori, cu orice risc. Desigur, nu întâmplător în Occident astfel de relaţii,aparent normale, au fost legalizate de multă vreme. Cei care au avut ghinionul să se nască cu tendinţe de acumulare a energiei electrice, caracteristice (în general) celuilalt sex, sunt ca nişte bombe cu efect întârziat ce pot fi dezamorsate prin această „îngăduinţă” a societăţii faţă de viaţa lor sexuală. Dar, chiar dacă societatea îşi poate permite sa nu-i prigonească, ea trebuie să fie (şi este)extrem de dură atunci când ei încearcă să pervertească sufletul curat al copiilor, al căror echilibru,perfect până la vârsta pubertăţii, îl dereglează iremediabil obligându-i să practice sexul înainte de soroc.

Cercetările în ritm alert efectuate în toate colţurile lumii progresează însă în fiecare zi şi,poate că nu mai este mult până când se va cunoaşte de către cei mai mulţi care sunt secretele electrice ale fiinţei umane. Cursa pentru supremaţie asupra „oceanului de gânduri” este, în mod cert,în plină desfăşurare”.

4. Cum se comportă gândul
În exprimarea obişnuită vorbim despre gând formulând sintagme diferite care conţin ideea corectă, de altfel, că omul gândeşte. Dar sunt foarte puţini cei care s-au întrebat vreodată, ce este gândul şi cum funcţionează el, pentru a percepe definirea spiritului. Pentru a lămuri aceste întrebări,aparent retorice, vom face o scurtă incursiune în fizica energiilor radiante. Pentru aceasta să lămurim, mai întâi, ce este ENERGIA dincolo de comportamentul strict fizic, al acesteia, privind-o din perspectiva celui de al doilea univers component al Marelui Univers (ÎNTREGUL), cel Energetic sau Informaţional (simbol focul).
Informaţia este energie! Energia, ca orice fel de existenţă, se află şi ea, situată în două stări:potenţialul şi dinamica. Imperativul care hotărăşte în ce moment Energia iese din potenţial şi trece în dinamică constituie, în exclusivitate, voinţa Divină şi se manifestǎ prin Cuvânt! Această voinţă a hotărât şi legile care guvernează formele de voinţă atribuite creaturilor Sale. Orice creatură îşi poate manifesta propria-i voinţă doar în starea de dinamică, fără a putea accede în vreun fel sau vreodată la starea de potenţial absolut, deoarece acesta, reprezintă în integralitatea sa, pe însuşi CREATORUL. Atunci când o persoană doreşte să facă ceva anume, acel ceva se află, în acel moment, în starea de potenţial relativ şi nu absolut, fiindcă intenţiile persoanei sunt iniţializate de experienţa sa dinamică, aflată la timpul trecut. Posibilitatea unei acţiuni viitoare, considerată a se situa în potenţial, conţine integral acţiuni dinamice trecute, dar cu proiecţie virtuală într-un timp ce va să vie, din perspectiva planului Fizic. Se poate spune astfel că, orice fenomen trecut se află în potenţialul relativ şi nu în cel absolut.

 

Fiinţa umană poate gândi gândirea numai prin procesare, care este, în exclusivitate, o manifestare. Prin structurarea sa, acesta, se află în starea de dinamică, fapt ce nu-i permite percepţia conştientă a stării de potenţial. Gândirea dinamică stimulează conceperea unui fenomen aflat în starea de potenţial ca fiind un fenomen ce nu există, ci doar, posibil de a exista. Cu toate acestea,dicţionarele s-au exprimat, intuitiv, extrem de corect asupra acestei existenţe, impunând identitatea potenţialului astfel: „Care există ca posibilitate de manifestare, de realizare”. Ca să înţelegem exprimarea trebuie să reţinem că vocabula manifestare înseamnă starea de dinamică. Din acest raţionament rezultă că un fenomen există, în mod categoric şi în starea de potenţial, dar nu se manifestă. Ca să evităm o confuzie frecventă, facem precizarea că dinamica este formată din două stări subincluse: statica şi cinematica. Un obiect aflat în stare de repaus există în dinamică prin faptul că poate fi perceput cu cele cinci simţuri, dar nu se mişcă. În potenţialul absolut sau virtual simţurile nu au acces pentru că aparţin corpului fizic. De fapt acolo nu poate accede nici o formă structurată, ci doar spiritul şi acesta numai după ce s-a eliberat de aspectul cuantificabil.Orice creatură poate privi (cu privirea fizică şi/sau cea spirituală) şi înţelege energia doar în manifestare. Toată gândirea umană, sub orice formă de raţionament, concepe şi precizează energia doar în exprimarea sa dinamică. De aceea, pornim gândirea fiinţării din acest moment de referinţă, moment care este configurat şi acceptat sub forma teoriei exploziei primordiale – teoria big bangului. Astfel că definim energia (W, E, ε) ca fiind mărimea ce caracterizează posibilitatea unui sistem de a efectua lucru mecanic. În dinamică, se măsoară ca şi lucrul mecanic, în jouli (în SI) şi în unităţi tolerate: kilowatt-oră, erg, kilogram-forţă-metru, electronvolt. Pentru toate fiinţele create, aparţinătoare Universului Material, explozia primordială constituie momentul zero. Dincolo de acest moment se află Marele Univers, Dumnezeu cel nemanifestat, adică existenţa potenţială.Spiritul uman care se manifestă, deci este în dinamică nu are acces în Potenţial, deoarece trecerea în această stare l-ar trimite dincolo de momentul creaţiei, dincolo de toate începuturile. Acolo numai Dumnezeu are acces, ca să folosim o vocabulă cu semantică dinamică pentru a reprezentarea antonimul acesteia.Naşterea unui gând este motivatǎ de douǎ condiţii: percepţia directǎ şi percepţia analogicǎ.Cea directǎ este consecinţa acordului rezonant al centrului gândirii cu un alt gând perceput pe cale telepaticǎ; iar percepţia analogicǎ se produce prin recepţia semnalelor primite şi transmise în creier,de cele cinci simţuri. Întotdeauna gândul devine o entitate de sine stătătoare, o formă-gând. Aceasta este suma unor alte forme-gând receptate de ochiul Pineal şi decodate întotdeauna de către formaţiunea reticulară din talamus. În acest punct se face conversia energetică între planul fizic şi cel astral.
 Tehnica de transfer energetic a formelor-gând se dobândeşte după lungi şi sistematice antrenamente cu un caracter foarte complex din punct de vedere ezoteric. Pentru că acest fapt stârneşte o undă de interes voi face următoarea precizare: pentru a percepe „înţelesul” unui gând receptat de la un anumit subiect observat, se cere ca mintea observatorului să intre într-o linişte absolută. Aceasta se realizează prin încetarea oricărei forme de interogare mentală, de cenzură şi de admitere sau respingere a ceea ce conţine semnalul perceput (la început prin vorbirea emiţătorului).Întreaga atenţie a receptorului se canalizează în a urmări cu atenţie ce spune şi cum spune emiţătorul fără a-l suspecta de vre-o anumită intenţie. Tăcerea absolută a creierului (minţii) receptorului îi asigură acestuia posibilitatea de recepţie integrală a semnalului primit. Totodată permite emiţătorului să-şi golească întreaga cantitate de energie alocată emisiuni şi permite în acest fel receptorului să-i transmită ulterior, pe un potenţial golit, un alt potenţial care este reprezentat de conţinutul energetic al mesajului transmis de cel care fusese iniţial receptor. Emiţătorul excită simultan bulbii parietali, moment în care aceştia produc o energie specifică de contact, de o anumită frecvenţă, (Beta 14 – 60 Hz) energie care este polarizată prin chakra Ajna a emiţătorului către chakra Ajna a receptorului. Prin această locaţie se efectuează scanarea minţii receptorului, scanare care se face la nivelul spaţiului interstiţial dintre meninge şi creier, loc unde concentraţia de unde cerebrale de frecvenţă telepatică au concentraţia cea mai mare. Intruziunea energiei în chakra Ajna a receptorului trebuie să fie acordată armonic cu energia emiţătorului şi având sensul de rotaţie al chakrei receptorului. Aşa se procedează, de către supraconştient în cadrul hipnozei.Un gând se transmite în două forme: a). sub formă de radiaţie sau câmp energetic [energie vibratorie] . sub formă de cuantă [scintilaţie sau pulsaţie]


Un gând-undă parcurge toate planurile: fizic, astral şi spiritual sub formă de radiaţie.Aceasta înseamnă că propagarea sa nu se face unidirecţional ci în întregul câmp. În momentul în care se emite gândul, acesta excită46 câmpul fiecăruia din cele cinci universuri constitutive ale Marelui Univers (ÎNTREGUL),47 şi se potenţează energetic sub acţiunea permanent-stimulativă a forţei din Universul Energetic (Informaţional). Dar trebuie ţinut cont că potenţarea se face numai pe frecvenţa specifică a gândului respectiv. Aceasta permite ca un gând benefic sau un gând malefic să se asocieze cu gânduri asemănătoare fiecăruia în parte. Gândurile antagonice, din punct de vedere al frecvenţei, nu se pot uni. Atunci când două sau mai multe gânduri cu sorginte diferită se unesc, de fapt, se contopesc, pierzându-şi individualitatea iniţială (dar nu şi identitatea) şi dau naştere unei noi construcţii mult mai potentă energetic, care se numeşte elemental, elementar sau egregor, în funcţie de capacitatea energetică pe care o posedă. Două gânduri bune sau două gânduri rele nu sunt identice ca „personalitate” ci doar ca frecvenţă, dacă nu se deosebesc după nuanţa culorii specifice caracterului lor reprezentativ. Spre exemplu, dacă pornim de la alb şi negru, vom constata că între cele două extreme există o infinitate de nuanţe. Numai două nuanţe identice pot constitui aceeaşi culoare de frecvenţă care dă naştere unor gânduri asemănătoare. Astfel că şi gândul are nivele de comparaţie pe nuanţă. Gândul, în afară de nuanţă mai posedă un atribut strict individual, care se numeşte timbrul frecvenţei sau temperatura de culoare. Această caracteristică nu se mai regăseşte la nici un alt gând, indiferent de asemănarea de nuanţă. Din această perspectivă raţională, putem spune că: în Întregul Univers nu sunt gânduri identice ci doar gânduri asemănătoare, care pot coabita în frecvenţă, dacă au nuanţe identice de culoare. Această relevare ne conduce la ideea că orice gând produs de un creier are identitatea sa exclusivă si constituie deci, gândul-amprentă al persoanei respective.

Prin gând, atât sub formǎ de undǎ cât şi sub formǎ de cuantǎ (corpuscul) spiritul coroborează cu sufletul printr-un ceremonial format din ritualurile ritmice. Gândul este ritm şi se transferǎ sufletului tot sub formǎ de ritm, astfel cǎ emoţia nu poate fi decât ritmicǎ. Muzica, tobele şi dansul sunt manifestări ale cuantificării emoţiei; de asemenea vorbirea, gestica, etc., toate reprezintă forme ale ritmului gândirii transpuse în trǎire emoţionalǎ.
Ideile se percep ca pulsiuni energetice emoţionale şi se formatează ca structuri prin cuvinte,iar pentru a structura uşor o propoziţie sau o frază care să exprime în întreaga sa plenitudine o idee,trebuie să simţi forma ideii cu spiritul şi nu doar să o doreşti sufleteşte. Modalitatea de a formula gândurile – ideile – în scopul exprimării (transmiterii) lor fie prin vorbire fie prin scris se realizează cu ajutorul limbajului, al cuvintelor. O minte antrenată prin educaţie şi cultură va structura mental ideea pe care, tot mental, o va aşeza în cuvinte, abia apoi o va transmite prin exprimare. De obicei,orice cuvântător mediocru îşi caută ideile şi le ordonează într-o succesiune logică folosind cuvintele exprimate, mai înainte de a şi le ordona mental. Aceasta este cauza pentru care manifestările dialogale sunt atât de încâlcite în topica formatată de majoritatea transmiţătorilor de idei. Regula este clară şi precisă: Emitentul trebuie să-şi construiască ideile (gândurile) folosind cuvintele în prealabil transmiterii lor. Exemplul elocvent de concepere a ideilor în timpul vorbirii îl constituie modul de a intercala între vocabule multe onomatopee de genul: „În timp ce ,ăăăăăăăăăăă, am fost la ,eeeeeeăăăăăăăă, mi-am adus aminte că ,ăăăăăăăăăăăăăăăăă” etc., etc., etc. Un mijloc eficient,poate cel mai eficient de a înlătura acest neajuns în formularea mentală a ideilor şi transmiterea lor coerentă, îl constituie scrisul. Este evidentă uşurinţa în exprimarea coerentă şi succesiv-logică a unui complex de idei, celor care au exerciţiul scrisului. Mai înainte de a aşterne pe hârtie o formulare, aceştia sunt obligaţi să o structureze mental.


REVISTA ORTOONTICA

CLUJ - TRAININGUL PARINTILOR EFICACE IN MARTIE

Vrei sa participi la un curs pentru parinti nominalizat la premiul Nobel pentru pace ? Hai la Cluj !
De ce ? Pentru ca iti poate schimba viata si te poate ajuta sa ai o relatie extraordinara cu copilul tau.
Cand ? In 14-15 martie, si 28-29 martie. Mai multe informatii despre “Trainingul Parintilor Eficace “ pe www.parentime.ro sau la telefon 0723416888.
Mai sunt doar 8 locuri.


CLUJ - TRAININGUL PARINTILOR EFICACE IN MARTIE


Trainingul parintilor eficace vine din nou in Cluj

Datele cursului:

Cusul este un curs de weekend, construit pe module, desfasurandu-se de-a lungul a 2 weekenduri

14 - 15 respectiv

28 - 29 martie, astfel:


Sambata, Duminica 10:00 - 17:00
200 Ron / sesiune / persoana

o sesiune este o zi.



Sambata 14 Martie


Subiect: 
 Instrumente de ascultare pasiva si activa

Durata: 6 ore

Cost : 200 ron/pers



Duminica 15 Martie


Subiect :
Instrumente de construire de relatie cu copiii
Instrumente de confruntare


Durata: 6 ore

Cost: 200 ron/pers

Weekendul 28 - 29 Martie - doar pentru cei care au participat la primul modul
Instrumente de rezolvare de conflict cu castig de ambele parti
Exersare aptitudini dobandite de-a lungul cursului

6 ore pe zi/200 lei de persoana

Participantii la toate sesiunile cursului vor primi suport de curs - Manualul Parintele eficient si caietul de exercitii

Locatia cursului:

str. Brasov 33, Cluj-Napoca



Mai multe informatii despre Trainingul Parintilor eficace puteti afla aici sau

sunand la noi (021 330 33 85 ) sau

din testimonialele participantilor la curs

Va asteptam cu drag!

Va puteti inscrie online aici

Despre tinerete fara batranete,telomeri si telomeraza

                       
Dorinta de a supravietui este esentiala pentru “misiunea” noastra genetica de propagare a speciei. Ca specie ne petrecem mult timp incercand sa fugim de propria noastra mortalitate. Indraznim chiar sa visam nemurirea. De ce murim? Ce-ar fi daca am putea trai etern?

In timp ce aspectele filozofice ridicate de aceste intrebari sunt dezbatute de secole si vor ramane motiv de dezbateri viitoare, stiinta face progrese. Daca specia umana va cunoaste vreodata nemurirea, aceast lucru va fi posibil numai pe cale stiintifica. Anul acesta, premiul Nobel pentru Medicina si Fiziologie a fost acordat unui grup de cercetatori pentru studiul telomerilor si a telomerazei.

Hayflick spunea (1961) ca senescenta corespunde unui stadiu insotit de semne de alterare morfologica si biochimica in care celulele corpului inceteaza sa mai prolifereze pentru ca au depasit o limita - cea a vietii replicative. James Watson observa ceea ce el numea “problema replicatiei terminale”, adica incapacitatea ADN polimerazei de a copia corect tot ADN-ul linear ramanand necopiat un mic fragment aflat la capatul acestuia. In aceeasi perioada, Olovnikov gasea legatura intre problema replicatiei terminale si senescenta celulara descrisa de Hayflick. Pentru Olovnikov "problema replicatiei terminale" era cauza scurtarii progresive a capetelor cromozomilor (telomeri) si functioneaza ca un “ceas molecular” care stabileste numarul maxim de diviziuni celulare de-a lungul vietii controland deci in mod direct procesul imbatranirii. Astazi s-a demonstrat ca acest model este corect - se accepta faptul ca scurtarea telomerilor este cauza principala a imbatranirii celulare.


Telomerii - secvente de ADN aflate la capetele cromozomilor - au un rol protector al acestora. Au fost comparati cu micile bucati de plastic care protejeaza capetele sireturilor impiedicand destramarea lor. La fiecare diviziune celulara, telomerii se scurteaza. Daca ajung sa fie prea scurti, ating limita lui Hayflick, punct in care nu mai protejeaza. Corpul imbatraneste si in final, moare. Celule cultivate in laborator care provin de la bebelusi se divid de 80-90 de ori iar cele care provin de la adulti se divid de 20-30 de ori. Celulele au insa mecanisme de compensare care incearca sa mentina constanta lungimea telomerilor. O enzima abundenta in celulele care se divid frecvent (embrionare, imunitare etc) -telomeraza - poate repara telomerii dupa fiecare diviziune. Dupa formarea completa a corpului, telomeraza este inhibata in multe celule somatice, asa ca telomerii acestora se vor scurta cu fiecare diviziune celulara.

 

Ne poate dezvalui cercetarea telomerilor si a telomerazei secretul nemuririi? Posibil, dar cautarea eternitatii nu este lipsita de probleme. Inducand o celula sa produca telomeraza, ea va supravietui indefinit, dar…la fel de bine poate deveni o celula canceroasa. O fi batranetea pretul pe care-l platim pentru protectia impotriva cancerului? Cancerul este in esenta multiplicarea necontrolata a celulelor. In 1951 Henrietta Lacks si-a facut o biopsie de rutina in Baltimore. O parte din celulele sale tumorale a fost trimisa (fara aprobarea sa) pentru cercetare la John Hopkins Universit Medical School. Lacks a murit in acelasi an de cancer de col uterin dar celulele sale - faimoasele celule HeLa - traiesc si azi si se reproduc indefinit in laboratoare din toata lumea. Daca s-ar gasi o terapie care sa inhibe telomeraza in celulele canceroase, probabil s-ar gasi o forma de a lupta impotriva cancerului. 95% din celulele canceroase au telomeraze active. Realitatea este insa mai complexa.

In anii ’80 cercetatorii inca nu identificasera potentialul terapiilor anticancer in cercetarea privind mentinerea integritatii telomerilor. Ceea ce arata ca in stiinta de multe ori nu se stie cand descoperirea unei pietre banale se dovedeste a fi descoperirea unei minunate pietre pretioase.

Si totusi… Kyron spune ca organismul trebuie sa se supuna vointei noastre. Draga corp, al meu,du-te la Matricea mea Originara Divina si reprodu-o






You might also like

vineri, 6 martie 2015

42 de sfaturi pentru 100 de ani


Sa traiesti cat mai mult, in stare de sanatate si multumire, nu este prea complicat.
E suficient sa aplici consecvent cateva retete simple. Si longevitatea se invata, ca orice lucru de pe pamant...
SANATATE
1. Mizati pe verde
Ceaiul verde este o bautura traditionala in China , tara care numara o multime de persoane trecute de 100 de ani.
Cercetatorii de la "Medical College of Ohio" au descoperit, in 1997, ca pe langa antioxidantii pe care-i contine,ceaiul verde inhiba formarea si dezvoltarea celulelor canceroase.
2. Adoptati o pisica
Karen Allen, cercetator in medicina la Universitatea Buffalo (Statele Unite), afirma ca "pisica joaca rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului".
O pisica in casa inseamna, deci, scaderea tensiunii arteriale si - ca urmare - si a riscurilor unei boli cardiace...
3. Descoperiti algele tineretii vesnice
Spirulina constituie, realmente, o sursa unica de oligoelemente si de acizi grasi esentiali, ale caror proprietati in prevenirea imbatranirii nu mai trebuie demonstrate. ..
Rezultatul: o cura cu spirulina (capsule) aduce un surplus de tonus si de vitalitate.
4. Luati aspirina !
Aspirina nu mai este doar o arma impotriva febrei si a durerilor de cap. Conform studiilor efectuate de dr. Mary Beth Terry de la Universitatea Columbia din New York,folosirea regulata a acestui medicament in doze minime (exista in farmacii aspirina ASPENTER de 75 mg) scade simtitor pericolul imbolnavirii de cancer mamar.
5. Imitati albinele
Si convertiti-va la... miere si polen. Un studiu recent efectuat intr-un spital din New York a demonstrat ca ele actioneaza pozitiv asupra colesterolului si a trigliceridelor.
Este de retinut faptul ca speranta de viata la apicultori este superioara celei a populatiei in general.
6. Crutati-va partenerul (partenera) de viata 5% din cazurile de cancer pulmonar nu se datoreaza fumatului activ, ci celui pasiv,cand fumator este tovarasul de viata sau colegii de birou. Un studiu american a constatat o crestere cu 23% a mortalitatii coronariene la barbatii nefumatori, casatoriti cu femei fumatoare.
7. Tineti sub control tensiunea arteriala
Odata cu trecerea anilor, tensiunea arteriala afecteaza tot mai grav speranta de viata.
Prevenirea ei se bazeaza pe punerea in practica a unor reguli de viata bine cunoscute:exercitiile fizice, regimul alimentar echilibrat, sare cu masura si - daca e necesar -reducerea excesului de greutate.
8. Beti apa cu paharul mare 
Cercetatorii americani au demonstrat ca peste 5 pahare cu apa baute zi de zi reduc cu 60% riscul afectiunilor cardiace.
9. Atentie la insulina !
Hormon-cheie al metabolismului - adica al utilizarii energiei alimentare - insulina accelereaza procesul de imbatranire, atunci cand este produsa in cantitate prea mare.Morala: zaharul putin va mentine tineri. Mancati miere!
10. Supravegheati- va ereditatea
Fiecare dintre noi este dotat cu o mostenire genetica pe care ar trebui sa o studiem indeaproape,pentru ca - adeseori - prezentam aceleasi predispozitii la o boala sau alta ca si parintii sau bunicii nostri.
11. Spalati-va pe maini
O igiena ireprosabila a mainilor (4 spalari pe zi) va permite sa contractati cu 25% mai putine guturaiuri si cu 50% mai putine gastroenterite, comparativ cu persoanele care se spala pe maini o singura data pe zi.
12. Faceti siesta
O echipa de cercetatori de la Universitatea din Boston a demonstrat ca o siesta facuta la mijlocul zilei poate face sa dispara semnele de oboseala a creierului si sa sporeasca performantele de memorie. Ei au constatat, de asemenea, o ameliorare cu 20% a capacitatii de invatare la persoanele care pot sa doarma in orele de pranz...
13. Evitati medicamentele combinate 
Cardiacii care iau medicamente pentru inima, dar si aspirina, prezinta un risc de criza cardiaca cu 75% mai mare decat cei care evita aceasta combinatie - arata un studiu efectuat recent in Scotia pe 7000 de subiecti.
14. Inveliti-va
Conform unui studiu realizat la Universitatea din Lille , scaderea brusca de temperatura sporeste cu aproape 13% riscul unei crize cardiace.
15. Curatati tastatura calculatorului
Bacteriologii de la Universitatea Arizona au constatat ca aceasta contine - in medie - 25.000 de germeni microbieni, adica de 300 de ori mai mult decat colacul toaletei de la o institutie publica.
16. Testati unul dintre secretele sanatatii detinute de Kneipp: mergeti cu picioarele goale prin iarba udata de roua (atentie la viespi!). Acest pastor din secolul 19, precursor al terapiilor alternative,o facea in fiecare dimineata, pentru antrenarea rezistentei fizice...
17. Incercati Homeopatia
Studiile tind sa demonstreze tot mai mult ca homeopatia face sa dispara numeroase simptome,mai ales cele ale fibromyalgiei, adica oboseala cronica, de care sufera 1-2% din totalul populatiei de  pe glob.

ALIMENTATIE
18. Ciocniti paharele
Pentru dr. Leonard Guarant de la Institutul de tehnologie din Massachusetts ,consumul zilnic de vin (maximum 3 pahare) prelungeste speranta de viata cu aproape 30%.
19. Limitati consumul de carne
De aproape 50 de ani, studiile epidemiologice atrag atentia oamenilor de stiinta asupra anumitor patologii cronice asociate consumului de carne. La modul ideal, un adult n-ar trebui sa ingereze mai mult de 120 g de carne de vita pe saptamana.
20. Votati cu otetul de mere
Utilizarea ca remediu a otetului de mere a fost popularizata de un medic american din Vermont ,dr. Jarvis. Acesta a constatat longevitatea exceptionala a persoanelor care-l consumau si a inceput sa il prescrie pacientilor sai (in doze moderate) datorita virtutilor sale drenante.
21. Mancati ciocolata
Prestigiosul "British Medical Journal" a publicat recent un studiu efectuat pe 8000 de subiecti,demonstrand ca la cei care consumau o cantitate modesta de ciocolata (intre 1-3 tablete pe luna),riscul mortalitatii era mai scazut cu 36% decat la cei care nu consumau ciocolata deloc.
22. Nu neglijati usturoiul !
Dupa ce-au descoperit un numar foarte mare de centenari in comitatul Jinshan,specializat in cultura usturoiului, cercetatorii chinezi au ajuns la concluzia ca acesta prelungeste viata. Usturoiul are capacitatea de a reduce tensiunea arteriala.
23. Nuci, tofu si fasole
Cercetatorii din Toronto au descoperit faptul ca la persoanele care au introdus -timp de o luna -, in alimentatia lor obisnuita, nuci, tofu si fasole, nivelul colesterolului a scazut cu 30%.
24. Nu sariti peste micul dejun !
La persoanele care obisnuiesc sa manance dimineata, cazurile de obezitate sunt cu 44% mai putine decat la cele care se abtin.
25. Banane in fiecare zi
O banana pe zi aduce 400 mg de potasiu, care permite reducerea cu aproape 40% a riscului unui atac cardiac!
26. Nu uitati merele
La persoanele care cedeaza in mod regulat tentatiei de a musca dintr-un mar,riscurile unor boli cardiace sunt cu 30% mai mici decat la persoanele care rezista acestei tentatii.
27. Salata la ordinea zilei
Foile de salata verde contin luteina, o substanta din familia carotenoidelor, niste antioxidanti puternici. Luteina pare - astfel - sa joace un rol benefic pentru sanatatea inimii si pentru sistemul imunitar.
28. Savurati desertul "anti-varsta"
Luati doi pumni de fructe rosii (cirese, capsuni, zmeura, coacaze etc.) si stropiti-le cu lapte acru. Indulciti desertul - dupa gust - cu miere si veti obtine un adevarat regal de flavonoide, substante care combat oxidarea, cea care ne imbatraneste celulele.

PSIHOLOGIE
29. Plangeti !
Lacrimile permit evacuarea unui exces de tensiuni daunatoare sanatatii. Unii afirma chiar ca longevitatea femeilor s-ar datora capacitatii lor de a elimina toxinele plangand...
30. Vorbiti cu copacii
Conform invataturii taoiste, copacii au efecte benefice asupra longevitatii:transforma energiile negative
in energii pozitive. Strangand in brate un copac, va reincarcati de energie vitala.
31. Iesiti din cochilie
Activitatile sociale si relationale imbunatatesc speranta de viata: persoanele mai active social fumeaza mai putin, mananca mai sanatos, fac regulat exercitii fizice si stiu sa vorbeasca despre problemele lor.
32. Priviti partea buna a lucrurilor
Optimistii traiesc mai mult decat pesimistii si prezinta mai putine riscuri de deces prematur. Fericirea si optimismul par, de asemenea, sa sporeasca numarul celulelor noastre imunitare, armele cele mai eficiente ale organismului impotriva bolilor.
33. Traiti momente de adrenalina
Cercetatorii israelieni afirma ca tot ceea ce este susceptibil sa ne faca inima sa bata mai tare, deci sa-i relanseze din cand in cand activitatea, este in favoarea longevitatii.Amatori de filme de actiune, la treaba!
34. Recitati poezii
Cercetatorii elvetieni au demonstrat ca persoanele care recita poezii, cate o jumatate de ora in fiecare zi, isi reduc considerabil nivelul de stres si deci si riscurile unor maladii cardiace.
35. Studiati
Cercetatorii californieni au descoperit faptul ca femeile care au luat un bacalaureat sau o diploma de studii superioare sunt mai putin predispuse la bolile de inima decat tovarasele lor mai putin instruite.
36. Bizuiti-va pe inteligenta
De curand, oamenii de stiinta englezi au publicat un studiu legat de relatia dintre coeficientul de inteligenta (IQ) si longevitate. Conform rezultatelor prezentate pentru o perioada de 60 de ani, indivizii cei mai inteligenti au cele mai mari sanse sa moara ultimii...
37. Oferiti-va o planta verde
Persoanele care locuiesc in zona rurala au o speranta de viata superioara celei a orasenilor. Un studiu al Centrului medical din Tokio a demonstrat ca populatia urbana care traieste in apropierea spatiilor verzi imbatraneste mai greu.
38. Raporturile cu mama
Un studiu al Scolii medicale de la Harvard a demonstrat ca persoanele aflate in relatii "reci" cu mamele lor sunt expuse unor riscuri mult mai mari (cu 91%) de a contracta o boala grava, in perioada vietii adulte.
39. Fiti credinciosi
Mersul regulat la biserica sporeste speranta de viata, conchide "Jurnalul international de psihiatrie si medicina". Deosebit de eficienta pentru destresarea organismului si deculpabilizarea sufletului, frecventarea lacasurilor de cult protejeaza de asemenea, digestia si respiratia.
40. Asterneti-va sentimentele pe hartie
Dr. Pamela Peeke de la Universitatea din Baltimore va informeaza: "Trei minute pentru a exprima cateva ganduri intr-un jurnal sau cateva cuvinte adresate in scris unui prieten sunt suficiente pentru a calma starile de stres". Dovada? Dupa 4 luni de incitare la scris, 47% din pacientii astmatici aflati in tratamentul ei au manifestat o ameliorare a simptomelor.
41. Mergeti la cinema
Vizionarea unui film sau a unui spectacol de teatru sau prezenta in sala de concerte ne ajuta sa traim mai mult - acestea sunt concluziile unui studiu suedez realizat pe 12.000 de persoane. 36% dintre pasionatii de manifestari culturale au atins, efectiv, suta de ani, fiind inca in putere, pentru ca aceste distractii stimuleaza
functionarea sistemului imunitar!
42. Visati
Conform neurologilor, visele servesc la stabilirea unor legaturi intre amintirile inmagazinate de creier pe parcursul zilei si amintirile mai vechi. Pentru psihanalisti,visele permit exprimarea unor aspecte neglijate ale personalitatii noastre. In ambele cazuri, visarea este o cale de a fi in armonie cu noi insine, deci de a evita irascibilitatea si tulburarile de comportament care pandesc persoanele private de somn.

Tehnica de vindecare a amintirilor constiente si subconstiente



Lauren C. Gorgo este persoana telepatica, intuitiva, interdimensionala, scriitoare, antrenoare de co-creatie constienta, Practician IET™ si creatoare a site-ului ThinkWithYourHeart.com 
Bine cunoscuta pentru capacitatea ei de a intelege detaliile ezoterice venite din alte planuri, Lauren se pricepe foarte bine sa transmita idei si concepte spirituale complexe, intr-un stil practic, plin de umor, usor de inteles si clar. 

Dupa o calatorie de trezire, ce a durat zece ani – prin darul unei boli cronice – Lauren a devenit specialista în a-i inspira pe altii sa capete putere de sine, sa-si atinga potentialul cel mai inalt – prin arta co-creatiei constiente – si sa creasca gradul de constientizare a acestor vremuri magice de transformare planetara, la o constiinta mai mareata. 

Ce anume si de ce?

Cateva informatii generale

Daca cititi aceste randuri, e posibil sa treceti printr-un disconfort emotional si, exact din acest motiv, a aparut acest instrument. 

Asadar, mai întai de toate… va simt. 

De fapt, aceasta tehnica de vindecare a luat nastere intr-o noapte, în urma unei dureroase purificari emotionale personale… care a fost atat de coplesitoare, incat efectiv nu am putut gasi forta de a o infrunta. În realitate, nu voiam sa o infrunt, dar stiam ca, daca ma impotriveam fricii si nu ma lasam sa SIMT durerea, amprenta ei va ramane cu mine, pana cand as fi reusit sa o simt. 


Aceasta amintire traumatizanta era atat de adanc intiparita în celulele mele, incat de ani de zile cream (în mod inconstient) în continuu scenarii similare… un tipar (karmic) de a le crea din nou, ce ma chinuia inca din copilarie si care pur si simplu a ajuns sa fie un monstru, pe care nu l-am putut privi în fata, nici macar 30 de ani mai tarziu! 

Stiam ca am nevoie de ajutor, asa ca am apelat la ajutorul celor din lumea nevazuta, fiind atat de multumita de rezultatele pe care mi le-a adus calauzirea lor, incat, intr-un tarziu, dupa ce mi-am vindecat ranile, mi-am dat seama ca vi le pot impartasi.

Adevarul este ca The Memory Replacement Program™ (Programul de inlocuire a memoriei™), primit în dar de la Consiliul Suprem Pleiadian, acum cativa ani, a fost intotdeauna metoda de baza pentru amintirile dureroase… asa cum s-a dovedit a fi de multe ori la rand, în situatii stresante, in care simteam ca nu puteam face fata sa le analizez din nou; pentru aceasta amintire anume, simteam insa ca aveam nevoie de o arma MULT mai puternica, din arsenalul dimensiunilor si mai inalte. 

Amintirea de care imi aduceam aminte era atat de devastatoare, incat stiam ca daca o lasam sa apara, ca sa o analizez (mental), imi va face mai mult rau, decat bine. Astfel ca, total hotarata sa ma vindec, m-am auto-convins destul de mult ca trebuia sa existe o cale de a elimina cauza suferintei mele, fara sa imi reexaminez, in mod constient, trauma. 

Printr-un noroc, sunt fericita sa spun ca am avut dreptate

Pana în acel moment, cred ca nu ma gandisem niciodata ca exista o optiune nedureroasa de auto-purificare – sau poate ca m-am gandit ca exista, dar nu credeam total în ea. Chiar si în calitate de Practician de Terapie a Energiei Integrate©, cunosteam posibilitatea de a trece printr-o trauma, fara a o retrai – ca sa stii ca exista – si ca ea a fost eficienta pentru multe persoane, insa eu nu am cunoscut niciodata astfel de rezultate, cel putin nu la fel de rapide, ca prin folosirea acestei tehnici.


În aceasta situatie insa, nu am avut alta alegere decat sa cred – deoarece am refuzat total sa trec prin tortura mentala de a mi-o reaminti sau analiza. 

Poate ca, avand în vedere o alta optiune, nu numai ca am facut-o sa apara, dar am si deschis o usa spre un nou nivel de vindecare pentru mine insami – si sper ca si pentru altii – astfel incat abia incep sa inteleg amploarea unei… cai de vindecare, ce nu necesita nimic altceva decat intentie si un strop de imaginatie. 

Acest lucru nu inseamna neaparat ca vindecarea cu ajutorul mintii e ceva nou, ci ca frecventa de pe Pamant a crescut atat de mult, intr-un interval de timp atat de scurt, incat energiile de transmutare sunt mai puternice ca oricand… fapt ce face ca acest gen de vindecare sa se petreaca mai rapid, mai profund si mai complet. 

Pleiadienii spun, de fapt, ca aceste informatii sunt disponibile acum, ca sa ne ajute pe toti sa ne debarasam de bagajul toxic, mai rapid, mai eficient si mai elegant decat în trecut, deoarece: 
1) în sfarsit, acum suntem pregatiti (în plan colectiv) sa facem acest lucru; si 
2) cu cat e mai mare numarul de oameni care se elibereaza de suferinta lor, cu atat mai usor va fi acest lucru pentru toti ceilalti. 
(Ganditi: rezonanta morfogenetica) 

Speranta mea este ca, folosind tehnica Vindecarea centrifuga™, experienta voastra de vindecare va fi la fel de rapida, profunda si completa ca a mea – astfel incat sa puteti intra, usor si nestingheriti, în fluxul tuturor lucrurilor bune.

Implanturile emotionale si amprentele memoriei celulare

„Manifestarea exteriora a suferintei este doar o reflexie exterioara, a zbuciumului vostru interior.” – Consiliul Suprem Pleiadian 

Cele Sapte Surori din Pleiade mi-au spus candva, ca suferinta emotionala reprezinta o manifestare a stagnarii; o energie nemiscata, mentinuta de o amintire traumatizanta, ce ajunge în final sa se intepeneasca sau sa se implanteze în corpul nostru energetic subtil – si, în final, în celulele corpului fizic. 

De fapt, în MRP™ (Programul de Inlocuire a Memoriei) spun ca: 

E-motia este energie în miscare. Ea are functia de a aduce descarcarea fizica a energiei acumulate, stocate în interiorul organismului. Atunci cand aceasta functie primordiala este reprimata, apare boala. Cand e-motia este pusa în libertate cum se cuvine/curge, se reface starea de armonie. 

Uneori, durerea e-motionala, provocata de o experienta traumatica, este prea greu de gestionat la un moment dat si, astfel, în incercarea de a nu ne distruge structura, de obicei o evitam si/sau o reprimam, pana cand suntem pregatiti (cititi: apti din punct de vedere spiritual si emotional) sa o infruntam. 

Daca nu infruntam sau nu vindecam niciodata, pe deplin, o rana, în cele din urma, dezechilibrul produs de reprimarea emotionala va patrunde în straturile mai dense ale structurii fizice inferioare, unde va fi stocat în celule, pentru a produce ceea ce se numeste, în mod obisnuit, amprente ale memoriei celulare.
Aceste amprente stanjenesc curgerea fortei vitale/vitalitatii prin corpul fizic si, într-un tarziu, daca raman neverificate, produc boala si decadere fizica (imbatranire). 

Ciclul se desfasoara cam asa: 

Trauma ➔ Implant emotional ➔ Amprenta memoriei celulare ➔ Boala fizica 

Memoria celulara este un termen folosit în general, pentru a descrie felul în care corpul vostru fizic se agata de experientele traumatice din trecut, insa ea este pentru voi si o cale de a intelege felul în care celulele au inteligenta si comunica cu voi si cu toate celelalte celule. Ea este un proces prin care refacerea celulara a corpului vostru fizic retine si stocheaza informatii care sunt utile si bazate pe toate experientele din viata voastra, ca suflet intrupat. – Cele Sapte Surori in Cell Speak™ 

Rana de baza originala 

Rana de baza – sau ceea ce pleiadienii numesc „rana de baza originala” – se trage dintr-o trauma de baza, care lasa o amprenta asupra corpului auric si care e repetata/reciclata iarasi si iarasi, prin rani ulterioare, ce se trag din aceeasi „amintire samanta”. 

Nu stiu sigur de ce, insa mi se da analogia similaritatii dintre rana de baza initiala si procesul de fermentatie, prezent în toate lucrurile.

Banuiesc ca mi se arata faptul ca o rana de baza initiala sta, de multe ori, la baza multor rani – la fel cum dintr-o cultura mama ies multe sticle de otet. Mai mult de atat, cultura mama poate fi scindata în repetate randuri, continuand sa se dezvolte din nou, ca si cand ar fi hranita. 

În mod similar, rana originala (daca ramane nevindecata) va produce un subansamblu de traume, ce vor continua sa se dezvolte si sa sangereze, în fiecare domeniu din viata voastra. Din cauza acestei raspandiri, rana de baza trebuie inlaturata total – altfel, vor urma reproduceri continue de variante ale traumei originale.

„Dorim sa spunem ca rana de baza initiala reprezinta 95% din toate ranile ulterioare. Cu alte cuvinte, un suflet intrupat poate crea foarte multa discordanta, din cauza unui singur eveniment – sau traume – dizarmonios, ce poate duce la o intreaga viata de aliniere incorecta si suferinta. – Consiliul Suprem Pleiadian 

Consecinta karmica 

Odata ce un implant emotional, rezultat dintr-o amintire traumatizanta, se inradacineaza în campul nostru auric, suntem susceptibili… potrivit legilor fizice ale universului/creatiei… sa atragem/cream în continuu, acelasi tip de experiente sau experiente similare (vibrational) cu trauma ranii de baza primare. 

Acest lucru se produce prin intermediul a ceea ce eu numesc „filtrul de frecventa”, ce se comporta ca o sita vibrationala, care indeparteaza frecventa lucrurilor pe care chiar le dorim, lasand sa treaca doar vibratia suferintei noastre – pana cand ne vindecam sau eliminam implantul. 

Cu alte cuvinte, rezonanta pe care o avem la nivelul implanturilor emotionale si celulare este cea care atrage rezonante/experiente similare. Ca sa ajungem la frecventele pe care le dorim, trebuie sa ne schimbam rezonanta campului energetic… in miezul fiintei noastre… ca sa atragem energiile ce se armonizeaza perfect, precis si ferm cu acea schimbare de rezonanta. 

Pentru a ne schimba sau a ne intoarce la rezonanta noastra divina originara, este necesar sa eliminam toate implanturile emotionale (si, prin urmare, amprentele memoriei celulare), ce stanjenesc caracterul fluent al starii noastre naturale de a fi. 

Vindecarea centrifuga™: explicatie

„Singura modalitate de a va elibera total de o rana de baza originala este sa eliminati implantul ei, din campul auric.” – Cele Sapte Surori 

Tehnica de Vindecare Centrifuga™ se foloseste pentru a elimina ceea ce pleiadienii numesc „rana originara (de baza)”… din cauza careia implantul emotional, rezultat dintr-o amintire traumatizanta 
(constienta sau inconstienta), a prins radacini în campul nostru auric. 

Asta inseamna ca acest exercitiu va va elibera de filtrele de frecventa „ranita” (care mai e numita si corpul de suferinta), pentru a inceta sa creati din nou/atrageti scenarii aflate în rezonanta cu acea rana. 

Pentru ca rana originala sta la baza multor rani ulterioare, ce rezulta din aceeasi „amintire samanta”, aceasta tehnica va va elibera si de faptul de a provoca raspandirea altor traume în fiecare aspect al vietii. 

Ce inseamna centrifuga? 

Daca va intrebati ce este o centrifuga si cum e folosita în aceasta tehnica, sa stiti ca nu sunteti singurii. Atunci cand mi-au fost date aceste informatii, pentru prima oara, am fost convinsa ca eu eram cea care le nascocea… pana în clipa în care mi-au fost explicate, NU am avut NICIO IDEE cum se aplica centrifuga, în vindecare. 

Mai intai de toate, potrivit Dictionarului Google, iata definitia standard: 

centrifuga centrifuge, la plural

Substantiv: 1. O masina avand un recipient ce se invarte rapid si care exercita o forta centrifuga asupra continutului sau, ca sa separeu, în general, diferitele densitati sau lichide (de exemplu, smantana de lapte), din substantele solide.

Asadar, una dintre utilizarile cele mai obisnuite ale centrifugei consta în separarea amestecurilor de lucruri, cu ajutorul fortei centrifuge. 

Si, potrivit Dictionarului Google, 
Forta centrifuga este:
Substantiv:
O forta aparenta, ce actioneaza asupra unui corp ce se invarte în jurul unui centru, indepartandu-l de axa de rotatie – forta ce se manifesta din cauza inertiei corpului respectiv.

Pleiadienii spun ca termenul cheie de aici este „centru”, dat fiind ca o centrifuga se invarte dinspre interior spre exterior. Si se pare ca radacina etimologica din latina vine din centrum, care inseamna „centru” si fugere, care inseamna „a fugi".

Un bun exemplu despre centrifuga este masina de spalat… invartirea tamburului separa, practic, amestecul de rufe si apa, în ciclul de rotatie.
Centrifugele din laboratoare sunt si ele folosite ca sa separe substante cum e sangele, care e alcatuit din celule rosii, ce plutesc în plasma. Daca pui niste sange intr-un tub de testare si il invarti la viteza mare, cele doua componente se vor separa foarte repede… plasma se va ridica la suprafata tubului, iar celulele rosii se vor lasa la fund, intrucat au o greutate sau o densitate mai mare. 

Particularitatile alchimice 

La nivel alchimic, o centrifuga lucreaza în mare parte la fel. Pleiadienii m-au invatat ca forta centrifuga, produsa de energia de rotatie din centrifuga, provoaca separarea continutului ei, la fel ca o centrifuga fizica – numai ca într-un plan cu o densitate mai mica. 

Cu alte cuvinte, o centrifuga (vizualizata) la nivelul eteric este capabila sa invarta în afara axului sau sa separe energia (emotionala) – la fel ca o centrifuga mecanica, ce separa materia fizica. 

De pilda, atunci cand folosesti centrifuga, ca pe un instrument de vindecare, energiile mai dense (frica) sunt separate de energiile mai usoare (iubirea). Centrifuga nu numai ca separa energiile, dar face ca elementele de densitate mai joasa sa se invarta spre Lumina (IUBIRE), astfel incat sa te eliberezi, în mod responsabil… si sa eliberezi si planeta… de energiile nedorite, transmutandu-le.

În esenta, Vindecarea centrifuga™ foloseste alchimia divina, pentru a modifica (transmuta) densitatea amintirilor dureroase si grele, în luminozitatea IUBIRII! 

Foarte tare, nu-i asa?

Vindecarea centrifuga™: tehnica 

NOTA: Cu toate ca, tehnic vorbind, am primit aceasta tehnica de vindecare ca sa o folosesc, în timp ce lucram cu cateva amintiri provocatoare (a se citi: traumatizante), Consiliul Suprem Pleiadian mi-a explicat clar ca acest exercitiu poate fi folosit oricand, pentru vindecarea amintirilor constiente si chiar subconstiente. 

Mai intai de toate, inainte sa incepeti sa faceti acest exercitiu, cei din lumea nevazuta va cer sa fiti linistiti si siguri ca acest proces nu va va cere sa evocati mintal, nicio trauma. 

Cei 3 pasi: 

PASUL 1 

Ø Faceti cateva respiratii de curatare, expirati profund si lasati-va mintea sa se relaxeze intr-o stare de prezenta totala. Stabiliti intentia de a elimina – în siguranta si în mod responsabil – o anume rana originara de baza, daca sunteti constienti de ea. Daca nu sunteti constienti de originea suferintei voastre, puteti stabili intentia de a elimina orice fel de rana – sau toate ranile de baza si implanturile memoriei celulare. 

Acum, incepeti usurel sa va scanati corpul fizic, indreptandu-va atentia asupra oricarui punct în care simtiti vreo jena, incordare sau disconfort. (Considerati aceste senzatii ca pe o harta rutiera biologica, ce va ghideaza spre locurile în care implanturile voastre emotionale au produs amintiri celulare.) 

NOTA: Daca nu sunteti constienti de senzatia fizica asociata unei amintiri – sau daca disconfortul se manifesta la nivel emotional – concentrati-va în schimb asupra centrului inimii… inima (superioara) are rolul de inteligenta centrala a intregului corp, avand capacitatea de a comunica direct cu celulele si cu toate celelalte corpuri (energetice). 

PASUL 2

Ø Acum, ca v-ati concentrat pe senzatia fizica sau pe zona în care se afla rana originara/amintirea celulara, o puteti elimina din campul auric. Pentru a face acest lucru, indreptati-va mai intai atentia asupra corpului eteric – straturile subtile (aurice), care exista în si în jurul corpului vostru fizic. 

Odata ce atentia voastra este pe corpul eteric, imaginati-va ca o centrifuga cuprinde acea zona din corpul fizic si eteric, în care simtiti senzatia de disconfort. Aceasta centrifuga va ingloba în ea dimensiunile fizice si non-fizice si va contine toata suferinta din trecut, plus amintirea initiala ce provoaca deformarea campului vostru energetic.

NOTA: Daca, la inceput, senzatia de disconfort este în planul emotional sau daca nu sunteti inca constienti de originea ei, puteti vizualiza centrifuga în jurul centrului inimii.

PASUL 3

Ø Acum are loc magia (alchimia). Si, repet, amintiti-va ca nu e necesar sa evocati amintirea… pur si simplu, folositi alchimia divina, ca sa indepartati implantul emotional din trauma unei rani de baza, ce s-a cuibarit în campul vostru auric si care, în unele cazuri, se poate sa fi produs o amprenta a memoriei celulare corespunzatoare. Odata ce este indepartat implantul emotional din rana originala, amprenta memoriei celulare se va dizolva. 

Avand atentia concentrata pe senzatiile fizice – si/sau pe centrul inimii, observati orice sentimente care se ivesc. În timp ce asistati la aparitia acestor energii emotionale, lasati-va sa simtiti trairile, pe masura ce le asezati în centrul centrifugei si incepeti sa invartiti continutul. 

NOTA: Daca va este greu sa vizualizati o centrifuga, va poate fi de folos sa va imaginati ca va puneti sentimentele intr-o masina de spalat si ca o puneti pe ciclul de invartire. 

In ochiul mintii voastre, imaginati-va ca centrifuga arunca în afara, cu rapiditate, toate energiile nedorite din centru, in care ramane doar IUBIRE.

Nu are importanta în ce directie invartiti centrifuga, important este ca ea se invarte înspre in afara centrului… insemnand ca energiile discordante vor fi obligate sa iasa din centru (IUBIRE), prin miscarea de rotire. 

Pe masura ce energiile dizarmonioase sunt scoase din centrul centrifugii (campul vostru energetic), ele sunt transmutate de miscarea de rotire, fiind reintegrate în Lumina.

Asta e tot! 

Elemente de retinut:

o Scopul tehnicii de Vindecare Centrifuga™ este sa va purifice campul auric, asa ca repetati-o de cate ori simtiti ca e nevoie, ca sa va indepartati toate implanturile emotionale. 

o Odata ce exercitiul s-a incheiat cu succes… – fapt ce ar putea necesita sa-l faceti de cateva ori… – nu e nevoie sa va mai asociati cu aceste energii, din moment ce ele nu mai fac parte din voi. Altfel spus, s-ar putea sa observati ca, desi sentimentele asociate traumei incep sa dispara, amintirea (daca sunteti constienti de ea) nu se va putea estompa. E posibil sa vi-o amintiti vag – dar veti putea totusi sa va aduceti aminte de ea, cand vreti. Atunci cand ati indepartat implantul emotional, impactul sau incarcatura emotionala a amintirii se diminueaza, dar nu se sterge amintirea în sine. A fi în stare sa-ti amintesti de ceva, fara incarcatura emotionala a acelui lucru, este un indiciu ca rana a fost vindecata… adica a fost eliberata din corpul vostru emotional, comparativ cu reprimarea emotionala, care în realitate poate bloca complet amintirea sau trauma. 

o Vindecarea traumei fizice si emotionale, prin folosirea tehnicii centrifuge, se face cunoscuta în timp, pas cu pas, iar uneori la intamplare si fara a sti de unde provine eliberarea. Nu e nevoie sa i se cunoasca originea, necesara fiind eliberarea si eliminarea implantului emotional. Atunci cand aveti indoieli, simtiti sentimentele, atunci cand apar. Daca ele devin coplesitoare la un moment dat, folositi din nou tehnica Vindecarii centrifugale™, ca sa antrenati densitatile mai joase, în IUBIRE. 

o Retineti: 

Trauma ➔ Implant emotional ➔ Amprenta memoriei celulare ➔ Boala fizica 

Odata ce este indepartat implantul emotional, produs de rana originara, amprenta memoriei celulare dispare. 

o Retineti ca rana de baza initiala are multe versiuni si deghizari… insemnand ca se poate manifesta în mai multe feluri. Rana originara va avea puncte comune cu toate celelalte rani… adica, vor exista energii similare, ce vor adeveri natura ranii… dar acest lucru nu va fi mereu limpede. Daca nu sunteti constienti de originea traumei… de pilda, daca implantul provine din alta viata… Consiliul Suprem Pleiadian recomanda folosirea tehnicii pentru indepartarea TUTUROR traumelor emotionale ce vor conduce, în final, la rana de baza originara. Acest lucru este util, indeosebi daca nu simtiti fizic nicio durere asociata cu o amprenta a memoriei celulare. 

o În final, aflati ca nu va puteti face rau, cu tehnica aceasta. Ceea ce conteaza este intentia din spatele ei si nu tehnica în sine, prin urmare, daca simtiti ca va e greu sa vizualizati perfect sau daca va intrebati daca o faceti prost, puteti lasa deoparte toate aceste griji. La inceput, HABAR NU am avut ce faceam – si, cu toate acestea, rezultatele au fost excelente. 


Ghid rapid de referinta 

PASUL 1 

Ø Faceti cateva respiratii de curatire, expirati profund si lasati-va mintea sa se relaxeze, în starea de prezenta totala. Stabiliti intentia de a elimina, în siguranta si în mod responsabil, o anumita rana de baza originara sau toate ranile de baza si implanturile memoriei celulare. Incepeti usurel sa va scanati corpul fizic, concentrandu-va atentia în orice loc în care simtiti o senzatie de jena, incordare sau disconfort. 

PASUL 2

Ø Indreptati-va atentia asupra corpului energetic si imaginati-va ca centrifuga cuprinde zona specifica din corpul vostru fizic si energetic, în care simtiti disconfortul, sau centrul inimii. 

PASUL 3

Ø Cu atentia concentrata pe senzatiile fizice si/sau pe centrul inimii, fiti atenti la orice fel de sentimente care apar. În timp ce asistati la aparitia acestor energii emotionale, dati-va voie sa simtiti trairile, pe masura ce le puneti în centrul centrifugei si incepeti sa invartiti ceea ce se afla in ea. Cu ochiul mintii, imaginati-va cum centrifuga invarte rapid toate energiile indezirabile din centru, unde se afla doar IUBIRE. Pe masura ce toate energiile dizarmonioase sunt indepartate din centrul centrifugei, ele sunt transmutate de rotire si reintegrate în Lumina.

Sursa;http://eulinterior.blogspot.ro/2012/08/tehnica-de-vindecare-amintirilor.html

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...