sâmbătă, 28 februarie 2015

Energia hrana desavarsirii


Sănătatea oamenilor este fundamentul de care depinde
intreaga lor fericire şi toate puterile lor ca stat.”- Benjamin Disraeli

Am văzut că fiziologia este calea spre desăvarşire. Unul din felurile in care fiziologia poate fi afectată este schimbarea modului in care vă folosiţi sistemul muscular- vă puteţi schimba ţinuta, expresia facială şi respiraţia.Tot despre ce vorbesc in această carte depinde şi de nivelul de sănătate a funcţionării biochimice. 

Acest lucru presupune că vă curăţaţi şi vă hrăniţi corpul, şi nu vi-l imbacsiţi şi nu vi-l intoxicaţi. In acest capitol, vom arunca o privire la temelia fiziologiei – ce mancaţi şi ce beţi, şi cum respiraţi.Eu numesc energia – hrana desăvarşirii.

Puteţi să vă schimbaţi reprezentările interioare cat e ziua de lungă, dacă biochimia este dată peste cap, ea va determina creierul să creeze reprezentări distorsionate.



Intregul sistem va fi dat peste cap. De fapt, este chiar foarte puţin probabil să aveţi dispoziţie să folosiţi ceea ce aţi invăţat.

Puteţi avea cea mai frumoasă maşină de curse din lume, dar dacă incercaţi s-o faceţi să meargă cu bere, nu va funcţiona. Puteţi avea maşina potrivită şi combustibilul potrivit, dar dacă bujiile nu se aprind bine, nu veţi realiza cea mai bună performanţă. In acest capitol vă voi impărtăşi cateva ganduri despre energie şi cum să faceţi s-o ridicaţi la niveluri de varf.

Cu cat nivelul energiei va fi mai ridicat, cu atat corpul va fi mai eficient. Cu cat va fi corpul mai eficient, cu atat vă veţi simţi mai bine şi vă veţi folosi mai bine talentul pentru a obţine rezultate remarcabile.Ştiu din proprie experienţă despre cat de importantă este energia şi farmecul pe care belşugul ei il poate slobozi.

Sursa...cartea-Putere nemarginita-Anthony Robbins.

Vezi si;Nutritie Coralclub- produse pentru reglarea fiziologiei si amplificarea vitalitatii


INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELOR

vineri, 27 februarie 2015

Radiestezia mentala


Pentru cel care practică autocontrolul, radiestezia poate căpăta o formă specifică deoarece se află mai aproape cu un pas de sursa informaţională. Nu mai ai nevoie de un instrument, de un intermediar, de o extindere a ta.Tocmai de aceea, iată ce-ţi recomand: 

Deasupra ecranului mental, confecţionează-ţi un pupitru de comandă.Adică, situează-ţi acolo o ansă, ori un ac indicator cu poziţia pe „zero” într-un capăt de scală, iar la extremitatea cealaltă să aibă valoarea 100. Scala „gradeaz-o” apoi între aceste valori. Nu va trece mult şi ai nevoie de o informaţie. De exemplu, în cazul unui ulcer pe care l-ai vizualizat în stomac şi vrei să afli cât de avansat este. Fă o convenţie, un stomac perfect sănătos va prezenta valoarea 0% iar un ulcer perforat cu peritonită, 100%. Urmăreşte acul indicator şi vei avea direct valoarea ce o reprezintă stadiul în care se află organul respectiv. Cineva te întreabă dacă un anume ceai, primit de la altcineva, este bun sau nu în maladia ce o are? Instrumentul acesta ţi-ar putea spune în acest caz, faţă de un caz ipotetic, unde eficacitatea ar fi 100%, cât ar fi de eficient ceaiul respectiv. Nu îţi dă însă răspuns în caz de efect negativ. Tocmai de aceea, alături de primul „instrument”, plasează un al doilea, de tip galvanometru. Aici, poziţia de zero a acului să fie pe mijloc, iar la celelalte două extreme ale scalei să se găsească cifrele +100 şi -100. Acum, cu acest al doilea „instrument” poţi cuantifica atât beneficitatea, cât şi maleficitatea cuiva sau a ceva faţă de cineva (subiectul tău etalon). Tot pe pupitrul ataşat ecranului mental poţi să iţi pui şi un contor de 2-3 cifre care să îţi dea anumite numere de care ai nevoie, cum ar fi: care chakră (sau chakre) trebuie activate, câte energizări trebuie efectuate, la câte zile interval între ele etc. 
Punându-ţi două LED-uri, unul roşu şi unul verde, poţi obţine imediat răspunsuri de tipul Da/Nu. De exemplu: „Am voie să ajut persoana asta? Verde=Da; roşu = Nu. Are entităţi malefice pe ea? Roşu = Da”. In acest caz, continuând cu întrebarea: „Câte?”, răspunsul îl obţii pe contor. „Are influenţe malefice asupra sa (gânduri negative, magie neagră etc.)?” Răspunsul iţi vine la fel. Şi exemplele pot să continue la nesfârşit. 
Cauţi pe cineva, nu ştii unde se găseşte, proiectează-ţi pe ecranul mental harta ţării şi urmăreşte-o cu „degetul”. Aprinderea LED-ului verde indică prezenţa lui (ei). Schimbă pasul hărţii şi continuă până când ai răspunsul cel mai detaliat posibil.In general, folosind acest „pupitru de control”, dotat cu orice ai nevoie (nu uita mantra de ajutor: "Am tot ce-mi trebuie ca să fac tot ce vreau şi am tot ce vreau ca să fac tot ce trebuie") îţi poate da orice informaţie obţinută cu ansa radiestezică pe cale „clasică”, ba chiar mai multe!

autor;Dan Seracu

Simbolistica si limbajul subconstientului


Omenirea are    o sensibilitate incredibila pentru perceptia subconstienta care, într-adevăr, poate fi uşor de manipulat şi derutat..
Umanitatea utilizeaza fluxurile pure de energie de energie cosmica pentru a le transforma in date senzoriale care permit un sistem de interpretare. .
Vechii magicieni au numit acest sistem " forma umană", în interpretarea care ii face pe oameni sa creada prin perceptia lor,ca asa exista adevarul..
Aceasta arată că perceptia activitatii umane consta aproape numai in interpretari de date senzoriale,creand in felul asta o imagine tangibila a lumii.
O fotografie, reflectă în ochii ca o explicaţie a modului în care lumea pare a fi.

Un colectiv a creat holograme care sa vibreze pe frecventa subconstientului.. Traducem gândurile, emoţiile şi impresiile din undele electromagnetice sau din sunet şi înapoi.
S-au cum spun pleiadienii au fost create inserturi holografice cu anumite perioade istorice care de fapt nu au fost reale.Intocmai cum vedeti un film la cinema in trei dimensiuni si aveti senzatia ca va aflati aievea in acel loc,insa se termina filmul si apoi intrati in realitatea adevarata.Se pare ca noua ne-au fost amestecate realitatile,prin aceasta tehnologie de influentare a subconstientului,prin intermediul simbolurilor adeseori.
Simboluri şi imagini din cele mai accesibile sunt cheile folosite de conştiinţa umană. Subconstientul vede si creeaza holografic iluzia in 3 dimensiuni si face o conversie a materiei si valurilor de energie percepute in date cum ar fi de sunet, lumina, miros, tactil, conceptul de spaţiu şi trecerea timpului liniar .
Înţelegerea principiilor da o perceptie asupra modului in care poate invata subconstientulInvăţa limbajul subconstientului.. Acest limbaj este numit simbologia. Mii de ani, simboluri si imagini au fost folosite pentru a consolida, a reţine şi a marca anumite idei, ganduri sau evenimente. Unele legate de un sentiment de fericire,altele binecunoscute,sa inoculeze frica..
Culori, forme, numere şi litere vibreza pe o frecvenţă în afara noastră 3-D ca o holograma .
O frecvenţă care permite de a atinge mult mai profund si percepe decat o faci in mod superficial..

Simbologia este o limbă care fie poate ajuta omenirea fie poate determina cea mai mare trauma in conştiinţa umană,prin ceea ce ne-a fost programat în gene şi transmis de generaţii.
Subconstientul si vederrea sunt conectate cu ADN-ului şi se pare că tot corpul uman, si fiecare celulă, este alcătuita din forme geometrice create de impulsuri electrice.
Sunetul este o vibraţie care conectează fluxurile între aceste componente.


Subconstientul tau comunica foarte bine prin intermediul simbolurilor, adeseori mai bine decat prin cuvinte sau amintiri. Ca sa folosesti aceasta metoda, trebuie sa iti indrepti atentia in interior si sa te gandesti la o problema sau la o zona de interes din viata ta despre care vrei sa stii mai multe. Apoi spune: �da-mi o imagine sau da-mi un simbol pentru lucrurile despre care intrebi. Prima imagine care-ti vine in minte, indiferent de cat de bizara sau deplasata ti se pare, este un mesaj simbolic despre punctul de vedere al subconstientului tau vizavi de chestiunea in cauza. Ca exemplu, poti sa te concentrezi pe o situatie de la serviciu si sa obtii o imagine a unei camere de tortura, ceea ce poate reprezenta ceea ce simte subconstientul tau despre serviciu. Este la latitudinea ta sa interpretezi simbolurile, iar unora li se pare mai usor decat altoraTotusipoti sa-i ceri subconstientului sa-ti mai dea un simbol daca primul nu este destul de limpede. Un lucru important de retinut este ca aceste simboluri iti dau doar niste sentimente si convingeri comune pastrate in subconstient. Te rog sa nu faci greseala de a crede ca ele sunt predictive, altfel risti sa te sperii singur in incercarea de a face schimbari pozitive.

Apropo,bogatia lucreaza tot prin simboluri.La ora actuala,bogatia este asociata cu o casa meseriasa,o masina bengoasa,si aproape nelipsit o tipa traznet.Insa etalonul universal al bogatiei este natura,care este imbelsugata si ne da din plin de toate si nu ne cere nimic in schimb,poate doar bun simt.

joi, 26 februarie 2015

Meditatia Arhanghelilor

Ingerii transcend orice religie,orice filozofie,orice principiu.De fapt,Ingerii nu au nicio religie in intelesul nostru...existenta lor precede orice sistem religios ce a existat vreodata pe pamant...-Sf.Toma de Aquino

Nu cu mult timp in urma am auzit de la un prieten drag ca propriul lui fiu,a fost victima unui accident stupid.El a fost lovit in partea din spate a capului de o minge de golf.Recuperarea nu a mers bine,si un cheag de sange in creier a fost cauza presiunii  care l-ar fi putut paraliza pe intreaga viata.Baiatul a fost la terapie intensiva intr-o stare de semi-coma timp de zece zile.Si in continuare prognoza nu se anunta buna,iar o eventuala interventie chirurgicala iesea din discutie datorita riscului ridicat,de a produce leziuni cerebrale.In acest timp am primit un telefon din partea mamei lui.Aceasta mi-a cerut o practica meditativa/rugaciune, si eu i-am sugerat meditatia numita Meditatia Arhanghelilor.In ea,ne inconjuram pe noi insine sau pe cineva drag cu energia angelica in scopul vindecarii si protectiei.


Din acel moment procedurile medicale au inceput sa dea roade.I s-a pus un sunt pentru a atrage fluidele cerebrale,si presiunea s-a stabilizat.Datorita medicinii moderne,baiatul este in viata si este bine.Cu toate acestea si Doctorii si Asistentele si-au dat seama ca este vorba de un miracol.Mama lui si tatal,cred si ei cu tarie,ca aici a fost interventia ingerilor.

În fiecare seară, înainte de culcare rugaciunile evreiesti includ urmatoarea invocatie..''In partea mea dreapta se afla Mihail,in stanga Gabriel,Uriel este in fata mea,Rafael in spate ,iar deasupra capului meu,se afla Sheckina-Prezenta Divina" Aceasta este una din meditatiile congregației mele preferate, ea funcționează bine atat pentru adulți cat  și pentru copii. Ca meditație, ea poate fi folosita pentru a dezvolta un sentiment de protectie, confort, vindecare și de securitate. Acesta este unul dintre cele câteva exerciții meditative care este recomandat inainte de culcare.

Când noi apelam  îngerii pentru a fi cu noi, ne conectam la o resursă infinită de bunăvoință. Este ca și cum am fost conectați în miezul magnetic al pământului pentru a ne mentine centrati. Arhanghelii reprezintă pe Dumnezeu-centrul universului, ei ne pot hranii sufletul din resursele infinite.Impedimentele la conectarea cu această energie sunt doar îndoială și cinismul. Daca stim sa trecem de sentimentele de indoiala si facem aceasta meditatie, noi vom beneficia mai tot timpul de o prezenta angelica protectoare si vindecatoare.. 


Incercați să găsiți un loc liniștit unde nu vei fi deranjat de 20-30 de minute. Această meditație se poate face in pat pe  timp de noapte, inainte de a adormii . Închideti ochii, relaxați-vă corpul, si respirati normal. Permiteți atenției să se concentreze asupra experienței corpului dumneavoastră și mișcărilor pieptului și stomacului pe timpul respiratiei.. 

2. Imaginați-va că puteți simți o prezență de-a lungul partii dreapte a corpului dumneavoastră și pe partea dreaptă a feței. Se poate simti ca o presiune subtilă, o furnicături, o vibratie, căldură, răcoare, sau o altă senzație. Dacă nu poți simți nimic, pur și simplu, inchipuieste-ti  doar ca simti aceasta prezenta divina langa tine, aproape atingându-te pe partea dreapta. 

3. Dă acestei  experiențe de pe partea dreaptă numele de Mihail. Arhanghelul Mihail este adesea văzut ca mesager al lui Dumnezeu. Oricum ai simtii acest lucru  , pretinde că mesagerul lui Dumnezeu este total prezent pe partea dreapta. Fii cu această experiență pentru un timp. 

4. Când sunteți gata,  imaginati-va o alta prezența pe partea stanga. Simțiți presiunea, la fel ca și pe dreapta. Aceasta este Arhanghelul Gavriil, care este cunoscut pentru ca reprezentand puterea lui Dumnezeu. Puteți experimenta ambele părți simultan. Mesagerul lui Dumnezeu pe dreapta, puterea lui Dumnezeu, pe partea stanga. Ramai cu această experiență pentru un timp. 

5. Permiteti-va sa simtiti ceva in spatele tau, oriunde de-a lungul partea din spate, în special pe partea cu care te sprijini în timpul ședinței sau cand esti culcat. Imaginați-vă acest lucru . Acesta este Arhanghelul Rafael, în general, cunoscut sub numele de puterea vindecatoare a lui Dumnezeu. Acum poți să simti prezenta celor trei simultan Mihaill mesagerul pe dreapta, Gabriel puterea pe partea stanga, Rafael, vindecatorul sustinandu-va in spate. 

6. În continuare, cu ochii încă închiși, imaginați-vă o lumină ce strălucește în fața ta.. Lăsați  aceasta lumina sa fie cat se poate de stralucitoare. Aceasta este arhanghelul Uriel, lumina lui Dumnezeu. Acum ești înconjurat pe patru laturi: un mesager, putere, vindecare și lumină. 



7. În cele din urmă, imaginați-vă un nor imens, binevoitor de lumină plutind deasupra corpului tau. Este Shekhina, prezența feminină a lui Dumnezeu. Se lasă aceasta lumina să coboare încet  incadrandu- te cu dragoste, invaluindu-va cu o dulce si blanda protectie,creandu-va starea de spirit cea mai plina de pace si serenitate pe care ati avut-o vreodata.  Înconjurat de îngeri vă aflați, de asemenea, în brațele bunătatii infinite, de securitate și siguranță absolută. 

8. Dacă vă aflați în pat, acesta este un mod minunat de a adormiți. Dacă sunteți in pozitie de meditatie, stați atâta timp cât doriți, în această stare de spirit. Când sunteți gata să se încheiati meditația,nu te ridica prea brusc. Este mult mai bine, de asmenea să inversati procesul, încet permitind Shekhinei sa se ​​ridice din nou mult deaspra capului vostru . Apoi, dati drumul  Arhanghelilor, unul câte unul, asigurându-vă că nu merg prea departe, dar oferindu-vă libertatea de mișcare.Veti simti cat de curand efectele acestei meditatii,si energiile remanente dupa ea. 

Puteți practica această meditație la fel de des cum doriți.Nu va puteti supraîncărca cu energia angelica,ia este întotdeauna benefică. Aceasta este o meditație foarte bună de a împărtăși  copiiilor, mai ales înainte de culcare. Cei mai mulți oameni care sunt bolnavi pot obține beneficii enorme din această meditație ghidată, puteți face acest lucru în casele lor sau în spital. Am făcut acest lucru chiar și  prin telefon. Dar asigurați-vă că persoana care mediteaza nu va fi deranjata cel puțin douăzeci de minute, si cel mai important, ar trebui să fie bine practicată în primul rand de tine înainte de a oferi altora.


Rabinul David Cooper-Meditatia Arhanghelilor



Am instalat în salonul ei un aparat encefalograf, pentru a vedea ce se întâmplă în creierul ei în momentul tranziţiei de la viaţă la moarte. Am instalat de asemenea un microfon minuscul, de mărimea unei monede de un shilling, pentru a afla dacă are ceva de comentat în acest moment apoteotic. Eu mă aflam într-o cameră alăturată, împreună cu alţi patru colegi şi cu instrumentele pregătite pentru a înregistra tot ce se întâmplă. Aparatul nostru avea acul îndreptat către zero, aflat chiar în centrul scalei. În cele două părţi laterale, scala avea câte 500 de gradaţii, pozitive în partea dreaptă şi negative în partea stângă. Ceva mai devreme am folosit acest aparat pentru a înregistra puterea folosită de o staţie de emisie de 50 KW pentru a trimite un mesaj în jurul lumii. Acul aparatului a înregistrat cu această ocazie 9 gradaţii în partea pozitivă (dreaptă).

Am reuşit să măsurăm cu ajutorul aceluiaşi aparat puterea pozitivă a lui Dumnezeu şi puterea negativă a adversarului său. Am descoperit astfel că adevărul benefic este pozitiv, iar toate gândurile nebenefice descrise perfect de Cele Zece Porunci biblice sunt negative.
Dacă aceste unde cerebrale pot fi înregistrate chiar şi cu ajutorul aparatelor noastre obiective de măsurat, cu atât mai evident este faptul că ele pot fi înregistrate inclusiv de Dumnezeu din ceruri.
În mod evident, frecvenţele de vibraţie ale sentimentelor, gândurilor şi cuvintelor pozitive ale femeii bolnave din povestea de mai sus au apropiat-o pe aceasta de Sursa ei divină, în timp ce frecvenţele de vibraţie ale sentimentelor, gândurilor şi cuvintelor negative ale bărbatului bolnav l-au îndepărtat pe acesta de Sursă.

Extras din cartea.Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată...
vezi si; formarea corpului haric

Cum poti sa ai mai multa incredere in sine

1. Gaseste un loc linistit si in care sa nu te deranjeze nimeni pentru 10-15 minute

2. Stai confortabil acolo pe un scaun si inchide ochii. Relaxeaza-te incet si fi doar atent la respiratia ta.

3. Dupa 1-2 minute de relaxare, confortabila, calma, linistita - imagineaza-ti in fata ta o oglinda uriasa.

4. Priveste oglinda si observa-i rama stralucitoare. Creaza in mintea ta o rama din cel mai pretios si valoros material la care te gandesti, poate sa fie aur, diamant, orice.

5. Imagineaza-ti apoi cum pasesti prin aceea oglinda magica si imagineaza-ti ca poti trece dincolo de oglinda uriasa. Pe masura ce te imaginezi apropiindu-te de oglinda imagineaza-ti cum cresti.

6.Cand ajungi in dreptul oglinzii esti mare cat oglinda. Priveste-te in oglinda ca fiind urias, priveste-i rama, observa ce frumos sclipeste, observa luminozitatea frumoasa a imaginii si a ramei.

7. Observa in tine sentimentul de crestere, de inaltare, de putere. Priveste-te in oglinda ca si cum tu ai fi mult mai mare si mai puternic.
Repeta aceasta tehnica de minim 2-3 ori pe zi timp de o luna si o sa ramai uimit de cata incredere in tine o sa ai.
Iti doresc mult succes si te invit sa vizitezi si pagina unde am descris in detaliu si programul cu cele 27 de tehnici de dezvoltare personala si control al emotiilor.
sursa;http://www.nlpmania.ro/cum-poti-sa-ai-mai-multa-incredere-in-sine/#.VO71MHyUcp0

Meditatie de intrare in unde alfa













Începe să-ţi imaginezi că inspiri o stare de relaxare şi o senzaţie de bine şi că expiri toate tensiunile şi gândurile inutile care îţi încarcă mintea.Inspir relaxarea... expir încordarea. Inspir calmul  şi liniştea...expiră zgomotul şi neplăcerile. Inspiră relaxarea şi simte cum ea curge în mod natural prin tine. Observă cum toţi muşchii tăi încep să se relaxeze, pe măsură ce elimină tensiunea şi încordarea. Observă cum relaxarea curge prin tot corpul tău... fiecare muşchi se relaxează...fiecare nerv se relaxează... fiecare parte a corpului devine complet relaxată şi liniştită. Te simţi atât de bine şi de calm... relaxat şi liniştit.Pe măsură ce continui să respiri liniştit şi natural, simţindu-te din ce în ce mai calm şi mai relaxat, într-o profundă pace interioară,imaginează-ţi deasupra ta un imens şi splendid curcubeu. Curcubeul a apărut după o ploaie de dimineață de vară şi razele soarelui se filtrează printre norii pufoşi. Culorile sunt pure şi vibrează... un spectru de culori strălucitoare care se topesc unele în altele.Este cel mai frumos curcubeu pe care l-ai văzut vreodată. Te înconjoară ca o arcadă perfectă ridicată între cer şi pământ. Ai impresia că ai putea să-l atingi.





Pe când inspiri galbenul, poţi să simţi culoarea pătrunzându-ţi în minte. Simţi cum mintea ţi se deschide mai mult şi mai mult şi cum devii din ce în ce mai conştient. Simţi că înţelegi calitatea şi natura curcubeului şi înţelegi calitatea şi natura adevărului interior şi ale cunoaşterii. Pe masura ce mintea se las patrunsa de galben, simţi cum conștienţa se manifestă din ce în ce mai pregnant în interiorul tău...deschizându-ţi mintea din ce în ce mai mult.Începi să te mişti cu mai multă uşurinţă printre culori acum,simţindu-le energia şi vibrând pe frecvenţa unică a fiecărei culori.Poţi face o înregistrare a acestei meditaţii pe care să o asculţi în 










Trăirea stării Alfa constituie o parte extrem de importantă pentru accesul la amintirile tale. Cu fiecare nouă intrare în Alfa, cu relaxarea şi cu vizualizarea curcubeului, devii şi mai liniştit şi mai conştient. Când termini meditaţia, încearcă să simţi alunecarea uşoară în jos prin culorile curcubeului. Aceasta te va readuce în nivelul Beta.Poţi face o înregistrare a acestei meditaţii pe care să o asculţi în timp ce practici relaxarea şi deschiderea subconştientului. Când te vei obişnui să intri şi să rămâi în Alfa cu ușurință şi o vei putea realiza repede şi fără efort, îţi poţi scurta meditaţia cu ajutorul câtorva respira ii adânci pe care le executi în timp ce simţi şi vezi culorile curcubeului. Urmează calea liniştii interioare şi rămâi în meditaţie cât consideri necesar.
vezi si;sa devii mai bun cu ajutorul undelor alfa 

O nouă iluzie optică ne permite să ne observăm propriile unde cerebrale

O nouă cercetare publicată în „Journal of Neuroscience” dezvăluie o iluzie optică neştiută până acum ce oferă o metodă nouă prin care ne putem percepe propria activitate cerebrală.
Cercetarea este realizată de doi specialişti în neuroştiinţe, Rodika Sokoliuk şi Rufin VanRullen, şi poartă numele „The Flickering Wheel Illusion: When α Rhythms Make a Static Wheel Flicker”. Iluzia optică poate fi văzută mai jos:
              
La prima privire, desenul de mai sus nu reprezintă decât nişte linii albe şi negre. Dacă o priviţi cum trebuie, însă, veţi observa că imaginea începe să tremure. Nu este vorba despre o iluzie optică obişnuită, căci „tremuratul” pe care îl percepeţi este generat de propriile unde cerebrale.

Pentru a vedea iluzia optică este nevoie de puţin efort. Mai întâi trebuie să priviţi imaginea, iar apoi să vă uitaţi într-o zonă aflată la câţiva centimetri depărtare de ea. Atunci când imaginea este în zona vederii periferice, ar trebui ca centrul imaginii să începe să pâlpâie, aşa cum pâlpâie o stea foarte luminoasă. De asemenea, efectul funcţionează şi sub forma de „persistenţă a imaginii” (imagine ce rămâne chiar şi când nu o mai priviţi). Aşadar, dacă reuşiţi să faceţi imaginea să „pâlpâie”, priviţi în acel punct preţ de un minut, iar apoi priviţi un perete alb. Veţi reuşi să vedeţi imaginea inversă, inclusiv efectul „pâlpâitor”.

În noua cercetare, specialiştii Rodika Sokoliuk şi Rufin VanRullen afirmă că acest „tremurat” perceput de ochii noştri este, de fapt, o manifestare fizică a undelor alpha ale creierului nostru. Undele alpha au fost primele oscilaţii neuronale detectate de Hans Berger, inventatorul electroencefalografiei (EEG), motiv pentru care au primit numele de „alpha”. Ele reprezintă o schimbare ritmică a activităţii creierului. În mod normal, ele se schimbă într-un ritm de aproximativ 10 Hz, adică de 10 ori pe secundă.

Undele cerebrale(Foto: Shutterstock.com)

Această frecvenţă este ceea ce le-a permis celor doi cercetători să facă legătura între efectul „pâlpâitor” şi undele alpha. Atunci când au cerut participanţilor la studiu să selecteze un „pâlpâit artificial” care se aseamănă cel mai mult cu cel pe care îl percepeau de la iluzia optică, majoritatea alegeau unul cu o frecvenţă de 9,1 Hz.
Asemănarea dintre cele două frecvenţe ar putea fi o coincidenţă, însă cei doi cercetători au identificat totodată o corelare directă între activitatea undelor alpha din creierul participanţilor la studiu şi prezenţa „pâlpâitului”. Cei doi cercetători explică în cadrul cercetării: „ritmul occipital alpha era singura oscilaţie care prezenta o legătură cu iluzia raportată de subiecţi: atunci când amplitudinea alpha era puternică, probabilitatea perceperii «pâlpâitului» creştea”. surse Gizmodo,Discovery 
-vezi si Neurobright- A trai mai bine cu ajutorul neurochimiei

miercuri, 25 februarie 2015

Formarea corpului haric- Yantra celor 72 de ingeri
























Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...