sâmbătă, 15 august 2015

Vegan Shake cu aromă de fructe tropicale Vegan Shake Tropical Fruits

INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELOR




Cod
91896
Forma de prezentare
pulbere 646 g
“Vegan Shake Tropical Fruits” reprezintă un beneficiu savuros pentru silueta dvs., având o aromă și un gust plăcut de fructe proaspete și care nu conține lactoză. Shake-ul conține doar proteine vegetale care contribuie la reglarea masei corporale, ajută la procesul de normalizare a schimbului de substanțe și stării generale a organismului.


Produsul “Vegan Shake Tropical Fruits” conține proteine din orez, mazăre și lucernă. Ele sunt ușor asimilabile de către organism și îi sporește potențialul energetic al acestuia. Orezul, mazărea și lucerna asigură organismului necesarul de vitamine, aminoacizi, micro- și macroelemente. Normalizează metabolismul lipidelor și colesterolului, îmbunătățește digestia și contribuie la prevenirea procesului de îmbătrânire.
Spirulina asigură proprietățile de detoxifiere ale produsului, chlorofila elimină eficient toxinele și deșeurile din organism.
Mango și ananasul oferă produsului un gust rafinat și reprezintă o sursă benefică de vitamine. Fructele exercită acțiune benefică asupra activității tractului gastrointestinal și metabolismului prin normalizarea proceselor care au loc la nivelul acestora. Fibrele din mango contribuie la eliminarea colesterolului, iar ananasul la descompunerea și eliminarea grăsimilor în exces.
“Vegan Shake Tropical Fruits” este benefic pentru întărirea imunității și mărește balanța energetică a organismului.

http://coral-club.com/ro/catalog/health/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...