joi, 4 iunie 2015

Fi seducator/e-Tehnici frugale de centrare si relaxare,


Un workshop ce isi propune sa va reaminteasca despre capacitatea de a va relaxa , recentra si de a trai viata intr-un mod mai senzual.In ziua de azi este de mare ajutor sa te poti relaxa cat de cat in situatii solicitante.Insa a te centra aduce cu sine o gama si mai importanta de beneficii.Acesta sunt; relaxare,o mai buna capacitate de a lua decizii,si o mai buna aliniere cu obiectivele noastre. A putea sa te relaxezi din ce in ce mai des,duce la o expansiune a constiintei care atrage dupa sine,bucurie,dragoste de viata,trairea mai imbogatita prin simturi,sau altfel spus senzualitate,acest din urma cuvant ingloband mult mai multi factori decat simpla sa asociere de altfel pozitiva cu sexualitatea,si poate avea legatura si cu sfera libidoului de care vorbeste si Freud si Reich.


Va puteti intreba ce legatura au relaxarea ,vitalitatea, centrarea,respiratia celulara cu seductia? Eu personal stiu,insa va las si pe d-voastra sa descoperiti singuri,iar unii deja  ati intuit sau dedus.

Daca beneficiati de mai multa vitalitate,sunteti mai relaxati si respirati entuziasm prin toti porii,atunci credeti ca puteti avea mai mult farmec personal ?

În timpul exilului în Statele Unite ale Americii, Reich a dezvoltat o pseudoștiință mistică despre “terapia Reichian”, unde conceptul lui Freud despre libidou a fost transformat în orgon, o formă de putere universală (un “câmp energetic”, similar cu qi sau alte concepte energetice semi-mistice). Orgon a fost o formă nedovedită de energie descrisă pentru prima data de Reich la sfârșitul anilor 1930. Reich a caracterizat orgonul ca un tip de energie cosmică primordală, de culoare albastră, care este omniprezentă și responsabilă pentru diverse aspecte, precum:

  1. vremea,
  2. culoarea cerului,
  3. gravitaţia,
  4. formarea galaxiilor,
  5. orgasmul pozitiv (plăcerea de după orgasm era considerată de Reich ca datorându-se optimizării de către orgasm a fluxului de energie orgonică din tot corpul.
Tehnicile vor fi simple,si cu efecte rapide si vom incepe cu cateva notiuni extrem de scurte despre nutritie,din urmatorul motiv.

Puteţi avea cea mai frumoasă maşină de curse din lume, dar dacă incercaţi s-o faceţi să meargă cu bere, nu va funcţiona. Puteţi avea maşina potrivită şi combustibilul potrivit, dar dacă bujiile nu se aprind bine, nu veţi realiza cea mai bună performanţă.Cu cat nivelul energiei va fi mai ridicat, cu atat corpul va fi mai eficient. Cu cat va fi corpul mai eficient, cu atat vă veţi simţi mai bine şi vă veţi folosi mai bine talentul pentru a obţine rezultate remarcabile.Anthony Robbins


1.Tehnica de ancorare a undelor cerebrale theta.Asta insemnand un somn mai odihnitor,relaxare mai buna,mai multa creativitate in viata,o toleranta mai buna fata de ceilalti,empatie si in functie de persoana chiar dezvoltarea intuitiei sau telepatiei.

2.Tehnica de centrare in tantien(zona ombilicului);-Efecte;Linistire a mintii,reconectare interioara

3.Tehnica de respiratie celulara;-Efecte;O redistribuire armonioasa a energiei in tot organismul,avand ca beneficiu principal, amplificarea vitalitatii,si deblocarea unor zone cu energie stagnanta

4.Tehnica de inducere a transei prin relaxare si imagerie dirijata;Efecte;Abandon fata de aspectele superioare divine,efect profund de transa superioara.

5.Tehnica de acumulare a nectarului divin,la nivelul unui centru pe care yoghini il numesc lalana.Efecte;regenerarea creierului,o improspatare a mintii,si un gust extraordinar de placut pe care il veti simti.Acesta mai este numit nectarul zeilor.Noi vom gusta putin din el.

5.Tehnica foarte simpla de amplificare a vitalitatii.Efecte; O stare de fresh,de plenitudine,de imbujorare ca si cum,am fi luat o gura proaspata de aer de munte.


Cum ar fi ca de numele d-voastra sa fie asociate,o parte din aceste resurse? Numele d-voastra poate deveni o ancora valoroasa.Sa zicem ca eu te salut.Salut Marius,si imediat te vei simti mai centrat,mai improspatat si mai vitalizat,poate mai seducator sau seducatoare, daca esti femeie,fiindca incheiem cu o tehnica jucausa dar provocatoare de ancorare a ''seductiei paranormale''.Sau ce mai faci Maria? si dintr-o data te vei simti mai fermecatoare si feminina ? Nu crezi ? Nu ma provoca ?



Insa nu toti vor sa fie neaparat provocatori,fiindca poate sunt deja,sau pur si simplu,acest aspect nu face parte din obiectivul lor.Deci aceasta din urma tehnica ,este doar o optiune.Un fel de bonus Pentru cei care vor sa experimenteze.


Workshopul va dura 4 ore,si va fi peste trei saptamani;Locatia o vom specifica cat de curand.

Este necesar un echipament ,lejer si  un izopren,pentru relaxarile la sol.


                         

Si acest curs se poate transforma in 
Calea barbatului superior

.Insa continuarea poate veni in intampinarea barbatilor care si-au dorit sa ofere mult mai mult din potentialul pe care simteau ca il au, dar nu stiau cum sa si-l exploateze.


Si acum tehnicile pe care am sa vi le descriu,sunt doar o parte dintr-un proiect care se va numi Calea barbatului superior si sunt la confluenta dintre paranormal si ceea ce numim noi normal.Aceste tehnici pot face dintr-un barbat un veritabil seducator intr-un sens mult mai comprehensibil,decat ce stiam la modul obisnuit referitor la ceea ce inseamna a fi un barbat.




Cine vrea să îngenuncheze sau să distrugă o societate, distruge înainte de toate arhetipul masculin divin. Acest arhetip constituie germenele de dumnezeire care a fost dat fiinţei umane, pentru a duce, dintr-o etapă istorică în alta, modelul celest.

La acest aspect vom lucra impreuna,atat eu cat si d-voastra fiindca de-a lungul anilor am adunat logistica care sa duca macar pe jumatate la ceea ce s-ar numi  un barbat adevarat.Sa nu vi se para ca jumatate este putin.Un barbat adevarat poate fi numit si un erou cu o constiinta treaza,cu verticalitate.Aceasta specie a disparut demult,insa noi putem cat de cat recreea o mica parte.Aceasta mica parte va parea enorm fata de un barbat obisnuit.

Vom invata cum sa creeam un raport instantaneu cu o persoana de gen feminin.Vom invata cum sa ne raportam la esenta feminina.
Vom accesa esenta unei carti prin trairea starii care este in spiritul  acelei carti.Acest lucru mi-a reusit intamplator,si este inca in faza de experiment,insa cu siguranta va veti putea infrupta din aceasta ''idee'' care mi-a venit atunci cand un amic mi-a relatat ca o prietena i-a spus ca citind o carte spirituala adresata bartilor,a plans si si-ar fi dorit mult ca barbatii din viata ei,sa fi putut sa inteleaga comportamentul feminin pentru o comunicare cu adevarat sufleteasca.

Vom invata sa ne folosim de plante si unele posturi de yoga simple,pentru amplificarea virilitatii.Ne vom folosi de plante,atat pentru amplificarea vitalitatii si virilitatii cat si pentru inlesnirea comunicarii la nivel emotional.

Ne vom amplifica masculinitatea intr-un mod neobisnuit prin intermediul unei rune nordice.



Veti afla rolul oxitocinei in comunicare si cum sa o accesati.

Vom invata cum sa folosim transfigurarea fata de o femeie sau o potentiala iubita.Unele lucruri vor parea teribil de simple,dar cu efecte incredibil de mari.O sa va intrebati cum de nu v-a trecut prin minte.Nu avea cum pentru multi dintre d-voastra,deoarece societatea nu ofera asa ceva,si aceste informatii desi par simple,nu le gasesti la tot pasul.

Veti invata care este rolul vocii in comunicare,si cum sa o antrenati si sa o modulati,pentru a obtine acel efect de voce sexy,masculina,si hotaratoare.



Veti invata cum sa va folositi centrul iubirii pentru a emite iubire,si chiar a vindeca prin intermediul iubirii.

Veti primi un script(text de autohipnoza) care odata lucrat cu el,pentru cei mai rabdatori, va va transforma intr-un seducator fara echivalent.Beneficiile acestei autohipnoze va va genera oportunitati pe mult mai multe planuri decat cele ale seductiei masculine.

Veti invata cum sa va amplificati vitalitatea si va creati o aura magnetica,de asa natura incat atunci cand veti atinge o femeie,fioruri placute ii vor strabate corpul.

Desi este doar o parte a unui proiect unic si datator de excelenta in planul masculinitatii,chiar si asa veti constata cum veti castiga atentia femeilor,veti fi mai increzatori in masculinitatea d-voastra,veti fructifica mai usor oportunitatile,practic viata isi va arata cu aceasta ocazie laturile ei mai placute si delicioase.

Aceste tehnici si exercitii sunt rodul a ani de cautari pe acest plan,si va va duce cu mult peste  nivelul omului obisnuit,deoarece veti emana prin toti porii''feromoni si o aura charismatica de masculinitate''.Si nu are legatura cu muschii pe care ii aveti ,are legatura mai degraba cu atitudinea.Evident ca si modul in care am avut grija de corp,poate sa arate cate ceva despre noi,si eu personal tin ca un barbat sa faca si putin sport ,poate si yoga pentru ati potenta sarmul.Insa in mod paradoxal aceste tehnici pot sa aiba efect spectaculos chiar si cand fizicul tau,nu reprezinta un atu.

Asadar,corelat cu tot ce am spus referitor la tehnici frugale de centrare si relaxare ,totul se poate transforma intr-un worshop de 2 zile ,cate 4 ore pe zi.
Aceste tehnici sunt studiate,practicate si verificate unele pe teren cu rezultate notabile.Depinde doar de flexibilitatea d-voastra de a va permite luxul, de a va infrupta din beneficiile lor,insa esential de retinut este faptul ca odata ce inveti sa rezonezi cu  arhetipul masculinitatii,de aici nu mai ai nevoie de nicio tehnica de seductie,intrucat seductia se produce de la sine.

Costul unui astfel de workshop va fi de 200 Euro.


Parapsiholog; Cornel Iosub

Tel;0767948273


PS;Astept de asemenea  sugestii sau colaborari.

Un comentariu:

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...