luni, 22 iunie 2015

B-lurom-Produs revolutionar pentru refacerea articulatilor


B-Luron reprezintă un produs clasic ale cărui componente şi mecanism de acţiune corespund principiului de bază al medicinei ortomoleculare: „refacerea şi menţinerea sănătăţii prin modificarea concentraţiei substanţelor care se regăsesc, în mod normal, în organismul uman, fiind responsabile de sănătatea acestuia”

 

B-Luron reprezintă un produs clasic ale cărui componente şi mecanism de acţiune corespund principiului de bază al medicinei ortomoleculare: „refacerea şi menţinerea sănătăţii prin modificarea concentraţiei substanţelor care se regăsesc, în mod normal, în organismul uman, fiind responsabile de sănătatea acestuia”. Rezumând: „moleculele potrivite în cantităţile potrivite”. B-Luron este un supliment alimentar activ ce are la baza structurii sale complexul hialuron-condroitinic (CHC), fiind un produs tehnologic inovaţional, dezvoltat de compania germană Gramme-Revit GmbH, şi este destinat atât pentru stimularea producţiei de lichid sinovial propriu, cât și pentru asigurarea hrănirii şi refacerii ţesutului cartilaginos. În urma cercetărilor, observaţiilor şi experimentelor desfăşurate pe parcursul anilor, dezvoltatorii au reuşit să îmbine într-o combinaţie sinergică unică cele două elemente structurale de bază pentru refacerea funcţionării cartilajului: condroitina şi acidul hialuronic. Eficiența complexului obținut este similară cu injecțiile intraarticulare cu acid hialuronic, mai mult decât atât, acționează simultan asupra tuturor articulațiilor.

Pret catalog 984,38 lei 

INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELOR
https://www.coralorder.com/ro/registration/?REF_CODE=923878225561 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...