luni, 16 martie 2015

Dumnezei uitati


Sunteti iubiti mai mult decat v-ati imaginat vreodata, caci indiferent de ce faceti, veti continua sa traiti. Atunci, de ce v-ati facut griji? De ce v-ati luptat? De ce v-ati imbolnavit? De ce v-ati inecat in tristete? De ce v-ati autolimitat? De ce nu v-ati bucurat de splendoarea rasaritului de soare, de libertatea vantului si de rasetele copiilor?

 

De ce nu ati trait si ati preferat sa va zbuciumati? Voi veti trai viata vesnica, Samanta voastra este vesnica; este pentru totdeauna. In pofida tuturor indoielilor voastre - indiferent de cat de mult va ingraditi imparatia, de cat de mult va ingrijorati si disperati - exista un singur lucru pe care nu-l puteti inlatura, si acesta este viata. Oricat de orbi si reticenti ati fi, veti avea intotdeauna viata, caci aceasta este valoare numita Dumnezeu, si asta sunteti voi.

Viata pe care o traiti este un vis - un mare vis - o fatada, daca vreti. Este gandul ce se joaca cu materia care creeaza realitati profunde, ce va leaga trairile de acest plan, pana cand voi, cel care viseaza , va treziti. N-ati stiut niciodata cat sunteti de frumosi, pentru ca niciodata nu v-ati privit cu adevarat. Nu v-ati uitat niciodata la cine sunteti si la ce sunteti


RAMTHA-MAESTRU NEMURITOR CARE CREEAZA MARETIE

Vreti sa vedeti cum arata Dumnezeu? Mergeti si uitati-va in oglinda. Il veti privi direct in fata. aflati ca sunteti valorosi. 



Nu exista masura prin care sa va estimati valoarea. Si nu exista imagine prin care sa va estimati frumusetea, iar imparatia voastra este nelimitata. Cea mai insemnata predica ce a fost tinuta vreodata a fost aceea a unui maestru, pe un varf de munte. In fata maselor de oameni care au venit sa il asculte, El a spus: "Iata Dumnezeul" . A fost tot ce avea nevoie sa spuna - iata Dumnezeul - ca fiecare si-a creat proprille limite, dorinte si boli, avere sau saracie, bucurie sau tristete, viata sau moarte. Iata Dumnezeul. Retineti aceasta, caci voi sunteti cel ce traieste in tot. Intr-o zi il veti privi pe Dumnezeu. Intrati in contact cu sinele - este tot ceea ce trebuie sa faceti."

RAMTHA Cartea Alba

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...