duminică, 15 martie 2015

Cei care citesc in suflete

 Multe Suflete Luminoase, traind in dimensiunile paradisiace ale Creatiei, auzind despre drama traita de umanitate pe Pamant, simtind chemarea Divinitatii, s-au oferit voluntare sa isi scada vibratiile, scufundand Lumina lor in lumea dualitatii.. Sunt Lucratorii Luminii pe care ii vedem in jurul si in interiorul nostru, trecand la randul lor prin propriul proces de trezire, uneori dureros, la adevaratele lor identitati celeste.
Printre ei exista un grup de o sensibilitate exceptionala, ingemanata uneori, din fericire, cu un mental de fier.. Ei sunt cei care citesc in suflete.. Nascuti demult, demult, de Creator, si-au dezvoltat conexiunea intima cu Divinitatea intr-un asemenea grad incat o pot vedea in fiecare suflet, citind-o ca pe o Carte Sfanta.
Prezenta lor nu poate lasa pe nimeni indiferent decat daca diferenta de vibratie este atat de mare incat invizibilitatea psihologica isi spune cuvantul. Au o abilitate extraordinara de a comunica direct cu sufletele oamenilor, trecand peste barierele ego-ului. S-a dovedit insa ca in aceasta lume, abilitatea lor parea uneori sa se manifeste ca un blestem.. De ce oare ?
Cand comunica direct cu sufletele, ego-ul celorlalti se va simti fie binecuvantat, la oamenii care au aspectul uman aliniat cu cel sufletesc, fie constrans si presat in cazul oamenilor care nu au toate aspectele umane aliniate cu cele spirituale.
Comunicarea la nivel de suflet se manifesta uneori sub forma de miracole, fapte greu explicabile ce par a incalca “legile” fizicii sau, atunci cand se poate gasi o explicatie, ramane totusi sincronicitatea extraordinara.
Cititorii in suflete au de obicei putini prieteni adevarati, chiar daca pot fi sociabili si sa aiba multa lume in jur. Cu toate acestea, prieteniile care se leaga depasesc granitele spatiului si timpului.
Daca cei din jurul lor nu au toate aspectele umane aliniate cu cele sufletesti (si se intampla chiar si cu suflete luminoase), prezenta cititorilor de suflete va crea conflicte interioare celor cu care comunica la nivel de suflet, in vise si viziuni. Poate avea loc un dans sufletesc extraordinar care sa fie insa incheiat de catre ego intr-un mod trivial, ce e posibil sa aduca tristete si dezamagire. De aceea, de multe ori se intampla ca cititorii de suflete sa fie respinsi chiar de catre oameni luminosi, cu care au o conexiune deosebita.
Sau, daca interlocutorii isi neaga si reprima aspecte ale Sinelui, cititorii de suflete le pot provoca o stare accentuata de disconfort, insotita de respingere.
In cazul in care sunt suficient de “norocosi”, cititorii de suflete isi pot gasi o pereche in aceasta lume. Daca se va inchega o relatie iluminata, mai mult ca sigur ca perechea este si ea o cititoare de suflete. Daca macar unul dintre ei are mentalul foarte puternic, pentru a proteja sensibilitatea, perspectivele benefice se amplifica intr-o floare minunata si misterioasa a destinului, fiecare zi impreuna devenind o petala de culoarea Paradisului, adaugandu-se la o forma perfecta a Iubirii..
Cititorii de suflete par oarecum singuratici, indiferent cata lume e in jurul lor, dar cei care pot vedea in lumile sufletului vor deveni uimiti de grupurile mari de ingeri si arhangheli care le populeaza spatiile si de fortele universale din spatele lor.. In adevar, nu sunt singuri niciodata.. Nimeni nu este singur..
Dragi cititori, daca rezonati si va recunoasteti in randurile de mai sus, este foarte probabil sa fiti cititori de suflete. Cititi cu simturile si nu cu mintea. Sunteti foarte empatici si sensibili si este necesar sa va dezvoltati mintea pentru a adauga sensibilitatii puterea. Folositi clarsimtul, atribut al sufletului, mai degraba decat clarviziunea, instrument al mintii.
Da, daca aveti putini prieteni adevarati, dar va puteti baza oricand pe ei, daca stiti sufletul inainte de a comunica cu omul, daca sunteti deseori respinsi de cei care is neaga Sinele, daca puteti manifesta relatii interumane profunde in cateva secunde, daca aveti cunostinte mai vechi care va suna in fiecare an de ziua voastra dar evita sa se intalneasca fizic cu voi, daca o floare va face sa plangeti si un agresor sa zambiti, daca… atunci probabil ca aveti darul de a citi Cartea Sfanta a Sufletelor.
Nu renuntati la acest dar de dragul altora.. Altfel nu va avea cine sa il ofere tuturor celor care, intr-o buna zi, vor fi gata sa il primeasca. Atunci, toti oamenii vor citi Divinitatea de pretutindeni si vor realiza ca numai Ea exista..
http://auraaurie.ro/component/content/article.html?id=37:ce-care-citesc-in-suflete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...