sâmbătă, 21 martie 2015

Ce plante iti pot alunga rapid insectele din casa


În loc să cheltuieşti o avere pe produse care să le îndepărteze, îţi spunem ce plante îţi pot alunga rapid insectele din casă, potrivit libertatea.ro. 

Busuiocul alungă muştele. Pune bucheţele de busuioc în dreptul ferestrelor. În acest mod, nici o muscă nu-ţi va mai intra în casă. 

Cum vine vara, ne trezim în casă cu furnici care mişună, cel mai adesea, lângă uşa de la balcon. Menta are puterea de a le alunga, deoarece aceste insecte nu suportă nici mirosul, nici gustul acestei plante. 

Atunci când intră în casă, fluturii de noapte pot fi extrem de deranjanţi. Frunzele de pelin te pot ajuta însă să scapi de ei. 

Gândacii de bucătărie se înmulţesc foarte repede, iar dacă nu iei măsuri urgente, îţi vor invada spaţiul. Un remediu excelent împotriva acestora e dafinul. Presară foi de laur prin colţurile bucătăriei. Ar fi bine să mai pui câteva şi pe dulapuri. Gândacii nu suportă mirosul dafinului. 

Frunzele de nuc ţin ţânţarii la distanţă, iar moliile nu suportă levănţica.

Un comentariu:

  1. Din experienta mea, soarecii urasc mirosul de menta, puricii fug de mirosul de lavanda iar capusele nu suporta vanilia

    RăspundețiȘtergere

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...