joi, 5 februarie 2015

Un excelent remediu antidepresiv


Sunatoare;(hypericum perforatum)-este una dintre plantele cele mai renumite in lume pentru efectul de combatere a depresiilor nervoase.

Busuioc;(Occcimum basillicum)-planta considerata sacra in popor,are puternice efecte de combatere a anxietatii,de eliminare a tendintelor psihomentale nefaste,de ocrotire impotriva influentelor nefaste,de ocrotire impotriva influentelor negative din exterior.Busuiocul este fortifiant,reda apetitul si pofta de viata.

Calomfir(Tanacetum balsamita)-produce o crestere a tonusului psihic,elimina inhibitiile si ajuta considerabil la amplificarea bunei dispozitii.

Obligeana(Acorus calamus)-elimina depresiile,creste apetitul diminueaza si poate face sa dispara starile de anxietate,este un excelent normalizant al activitatii psihice.
Plantele se amesteca in proprtii egale si se macina fin cu ajutorul unei rasnite electrice.Pulberea obtinuta se amesteca in proportii egale si se macina fin cu ajutorul unei rasnite electrice.Pulberea obtinute se administreaza in doze de cate 1 lingurita de 4 ori pe zi,pe stomacul gol(cu minimum 20 de minute inainte de a manca).Plantele se tin sub limba timp de 10-15 minute dupa care inghit cu putina apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...