joi, 5 februarie 2015

TIENS Super Calciu Nutritiv, pulbere

$23.00


Forma de prezentare: cutie cu 10 plicuri a cate 10g, continand 400mg de calciu fiecare
Gradul de absorbtie in organism: 95-98%, in aprox. 20 min, cu proprietatea de a nu se depune.


Sase caracteristici principale ale TIENS Calciu Nutritiv, pulbere:
 1. Doar ingrediente naturale: contine pulbere enzimolitica de calciu din oase, proteine, aminoazici, minerale, vitamine etc.
 2. Pulbere enzimolitica de calciu din oase, cu un continut ridicat de calciu, de 4.000mg/hectogram.
 3. Proportie calciu/fosfor de 2:1, in conformitate cu standardele internationale.
 4. Grad ridicat de absorbtie, de 95% - in aprox. 20 min.
 5. Are gust placut si este disponibil in mai multe arome
 6. Efecte vizibile de reglare a functiilor vitale

Caracteristici speciale ale produsului
    Acest produs este potrivit ca supliment cu calciu pentru adulti si contribuie la recuperare. Aceasta pulbere de calciu contine ingrediente naturale pure, nu contine conservanti si are un gust discret, pur. Se folosesc numai vertebre naturale proaspete de bovine. 10 g (un pliculet) de produs contin peste 400 mg de pulbere enzimolitica de calciu din oase. Este un supliment foarte eficace, ce contine proteine valoroase, bogate in aminoacizi, minerale si vitamine. Are valoare nutritiva ridicata si o proportie calciu-fosfor ajustata cu atentie, pe baze stiintifice, grad ridicat de absorbtie (95%, in aprox. 20 min), nivel redus de zahar si grasimi si un continut ridicat de proteine ce pot stimula multiplicarea bifidobacteriilor din tractul intestinal si pot intari imunitatea.

   TIENS Super Calciu Nutritiv, pulbere a fost rasplatit cu multe premii. Merita mentionat in mod particular faptul ca acest produs a primit atat Premiul pentru Sanatate, cat si Premiul pentru Contributia la Sanatate, acordate in cadrul celui de-al doilea Simpozion pe tema Metabolismului Calciului din China, precum si Marele premiu al Comitetului special al Simpozionului pe tema Metabolismului Calciului din China, la cea de-a treia Asociatie a femeilor si Copiilor din China pe tema Optimizarii Alimentatiei (noiembrie 2003). Acest produs a fost recunoscut drept cel mai bun produs cu calciu dintre sute de astfel de produse si a fost recomandat tuturor cetatenilor tarii. In anul 1993 la Targul de la New York a obtinut medalia de aur.

    Tianshi TIENS Super Calciu Nutritiv contine un amestec echilibrat de calciu si vitaminele A si D. Aceasta combinatie de minerale si vitamine sprijina intr-un mod deosebit de eficient metabolismul osos.
    Calciul este unul dintre cele mai importante minerale esentiale. El joaca un rol major in formarea si dezvoltarea oaselor si dintilor, ajuta la coagularea sangelui, la contractia muschilor si chiar la transmiterea impulsurilor nervoase.
    Vitamina A regleaza cresterea si dezvoltarea oaselor, a dintilor si a membranelor celulare, contribuind la multiplicarea acestora. Este cunoscuta ca vitamina care protejeaza sanatatea ochilor si asigura o vedere cat mai buna, protejand in acelasi timp organismul impotriva infectiilor.
    Vitamina D este, de asemenea, vitala pentru dezvoltarea tesutului osos si pentru metabolism. Participa la integrarea sarurilor de calciu in matricea osoasa organica.

Compozitie: praf de calciu - obtinut din oasele vitelor cornute mari; acetat de calciu, vitamine (B1, B2, B5, B6, B9, B12, A, E, C, D), microelemente (Mg, Fe, I, Cu, Cr, F, Zn, Se), oligozaharide, cacao, lapte praf degresat, cluvki, aromatizator natural de vanilie.

    Deficitul de calciu este caracterizat prin: dureri de coaste, amortire la incheieturi, carcei in timpul somnului, ticuri nervoase sau musculare, carii, paradontoza, insomnie, oboseala, memorie slaba, ameteli, piele uscata, unghii si par fragil, dereglari ale glandei tiroide, dereglarea ritmului cardiac, imbatranire prematura, reumatism, artrita, bolile sistemului cardiovascular, boli oncologice.

Calciul nutritiv este indicat in:
- osteoporoza;
- podagra, artrite, artroze, reumatism;
- boli alergice;
- deficit de greutate corporala;
- diabet;
- boli ale glandei tiroide;
- boli ale sistemului nervos;
- boli cardiovasculare (aritmie, stenocardie, ateroscleroza,
 hipertonie);
- profilaxia cariesului;
- dereglarea ciclului menstrual, impotenta;
- perioada sarcinii;
- oboseala cronica;
- sport de performanta.

Mod de administrare: Continutul unui plic de calciu se dizolva in 100-150 ml apa (60-70 grade C) sau amestecat in mancare, de 1-2 ori pe zi. Se bea intre orele 13-15, 17-19 sau/si 21-23. Se recomanda adultilor de varsta medie si peste.

Dozaj: Copii: 12-14 ani, cate 1/4 plic calciu, o data pe zi.
             Adulti: 1/3 plic calciu, de 1-2 ori pe zi

inf comenzi;0767948273

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...