marți, 10 februarie 2015

Tehnici de amplificare a vitalitatii


Exista mai multe procedee de dobandire a unei bune sanatati fizice sau de mentinere a acesteia in stare perfecta.Cel care va recurge in mod foarte regulat,in fiecare zi,la aceeasi ora,la unul dintre aceste procedee,va avea mari sanse sa ajunga in mod normal la o varsta foarte avansata pastrandu-si toate facultatile vitale.Viata este un tot,asa cum am mai spus.In ceea ce priveste sistemul nostru planetar,vitalitatea provine de la soare.Acesta''incarca'' cu putere vitala anumiti atomi;acestia se grupeaza in ''globule ale vitalitatii''.Aceste globule se sustrag oricarei investigatii de ordin pur fizic,insa este cert faptul ca intr-o buna zi stiinta oficiala le va descoperi si le va adopta,sub un alt nume.

Deocamdata sunteti perfect liberi sa acceptati sau sa respingeti aceasta asertiune;cel mai bine este sa o adoptati in mod provizoriu drept ipoteza explicativa.Aceste ''globule ale vitalitatii''sunt emanate cu o forta cu atat mai mare cu cat Soarele este mai stralucitor,mai luminos;ele ajung la noi in numar mult mai mic cu ocazia perioadelor de maxim ale petelor solare,ale eclipselor,si chiar si atunci cand Soarele este acoperit de ceata,de exemplu.Probabil ati remarcat faptul ca vremea urata ne face sa devenim mai posomorati.Aceste ''globule'' sunt atrase de catre toate corpurile vii si sunt absorbite de catre ele;mai ales fructele sunt saturate de ele (in special cele de culoare galbena).

Aceste globule sunt cele care constituie originrea vitaminelor.Acestea fiind spuse,stati la soare,in fiecare zi,la aceeasi ora;dac soarele este ascuns,nu conteza.El ''fabrica'' ,,globule ale vitalitatii'' in cantitati mai mult decat industriale,asa ca se gasesc din belsug,ba chiar cu prisosinta,si pentru d-voastra.Urmariti sa traiti profund,sa realizati ceea ce urmeaza sa rostiti;ganditi-va doar la aceasta si la nimic altceva:
,,Absorb globulele vitalitatii;le asimilez si le distribui in tot trupul meu''.
Modificati formula,variati-o sapatmanal,pastrand in minte acelasi sens:
''Absorb Viata Cosmica;o simt vibrand in mine;ea imi aduce sanatate,echilibru,fericirea Vietii traite la unison cu Unicul Dumnezeu''.

Iata un alt procedeu;

Pamantul este strabatut de diversi curenti vitali.Unul dintre ei poate fi reprezentat ca un flux neincetat de Viata care emana din dimensiunile superioare ale  spatiului.Acest flux le apare fiintelor inzestrate cu clarviziune ca un torent de lumina portocalie,care insufleteste toate fiintele.Cum il putem folos in mod constient ?
''Vizualizati'' acest curent ! Ganditi-va ca va scaldati in acest flux de Viata Cosmica,intocmai asa cum faceti cand va imbaiati in mare.Realizati cateva respiratii complete,''inghitind''acest curent portocaliu;constientizati forta vitala in toata fiinta d-voastra.Acest exercitiu trebuie efectuat dimineata,in aer liber,pe cat posibil la soare.

In sfarsit,iata si un ultim procedeu.

Unii copaci absorb atat de multe ''globule ale vitalitatii,, incat detin un surplus.Acesti copaci,,radiaza'',ca sa spunem asa,energie vitala modulata distinct,in functie de soiul lor.In general,este vorba despre copacii care raman mereu verzi,chiar si iarna:de exemplu pinii si brazii.Profitati de acest lucru!Asezati-va la sol,cu spatele sprijinit de un brad frumos;lasati-va gandurile sa hoinareasca,far a le urmari,dar si fara a le opri.Ele vor haladui suficient,apoi se vor calma,vazand ca nu le acordati atentie;in acel moment veti simti ca va cuprinde un fel de liniste,de toropeala.Atunci,fara a face nici un efort,indreptati-va gandul,in mod constient,catre interiorul fiintei dumneavoastra:,,Trupul meu se impregneaza cu puternica vitalitate a acestui copac;ele se indestuleaza cu aceasta vitalitate cu totul noua;aceasta vitalitate alunga din trupul meu particulele reziduale;aceasta vitalitate ii aduce trupului meu tinerete,virilitate,vigoare,sanatate,armonia Vietii traite la unison cu Unicul Dumnezeu''.

Acest exercitiu poate fi realizat in mod regulat,insa trebuie sa va hotarati,sa va pregatiti cu cateva zile inainte.Cu alte cuvinte,trebuie sa anticipati,sa va ganditi ca in ziua cutare,la ora cutare,veti face o baie de sanatate.Nu va fie teama sa stati mai multe ore;luati-va o carte ca sa nu va plictisiti,si efectuati acest exercitiu,care va dura doua minute,din 15 in 15 minute.Efluviile vitale de culoare roz care tasnesc in mod constant din copac va vor ,,imbiba'' cu vitalitate,asa cum un burete se umfla cu apa.Iar asta va va face bine.Ramane doar sa alegeti care procedeu va este cel mai potrivit.Daca trebuie sa faceti o cura intr-o statiune balneoclimaterica sau dac mergeti in vacanta la tara,obisnuiti-va sa faceti unul dintre aceste exercitii in fiecare zi;veti fi surprins cat de eficiente sunt aceste apeluri la viata.

extras carte;Puteri paranormale care se trezesc in fiinta prin practica yoga.

Din punct de vedere biodinamic şi constructiv, dr. BARANSKI crede că experienţele în curs vor  duce chiar şi la dublarea timpului vieţii omului. Aceasta se va realiza, spune el, prin folosirea unor frecvenţe rezonante identice care stimulează o zonă de un deget mărime care se află la capătul (vârful) măduvei spinării. În acest punct este situat un organ cunoscut ca mitocondria medulară,care produce o substanţă numită adenozină trifosfat (ATP pe scurt) care este răspândită în tot corpul. Moleculele acestei substanţe au o abilitate specifică să absoarbă fotoni (globulele de  vitalitate despre care am discutat mai înainte) din soare şi să -i  strângă în provizii necesare. Prin folosirea unor frecvente adecvate ale sunetului concentrate în acest punct, dr. BARANSKI crede că moleculele de ATP vor elibera o cantitate mai mare de energie liberă decât o fac acum. "Eliberarea controlată a energiei ATP-ului, prin bombardarea cu scurte cascade de vibraţii sonore, poate să însemne o incredibilă vigoare şi regenerare a minţii şi corpului pentru a veni în întâmpinarea perioadelor critice", spunea el.

Centrul energetic din zona gâtului, unde se află glanda tiroidă, influenţează, prin deschiderea lui, ceilalţi centri. Dacă vocea devine mai înaltă şi mai stridentă, se depune efort pentru a o schimba cu o tonalitate mai jos. Acest lucru are influenţă de stimulare şi asupra centrului de energie sexuală. Tinerii coborând nivelul vocii vor fi ajutaţi în păstrarea virilităţii, iar bătrânii să şi-o redobândească. Iata, de exemplu, o posibilitate de exerciţiu pentru a rezolva problemele de mai sus.
Se exersează cu voce mică, parţial pe nas, pronunţând sunetele minn – mimm – minn. Se repetă coborând vocea pe ton cât mai scăzut, până la cel mai grav sunet posibil. Este recomandată procedura în timpul dimineţii, când vocea este mai gravă.


O voce mai intensă, ca vibraţie, va ajuta la o încărcare intensă a centrilor energetici, în special al celui corespunzător sexului.Femeile e bine sa lucreze in avea totusi o voce mai cristalina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...