marți, 3 februarie 2015

Supă de fasole stimulează nivelurile de HGH(hormonul de crestere) și IGF-1

Supă de fasole largSupa Hormonul de crestere este un declansator care creste nivelurile de HGH și oferă o alternativă sigură și naturală a stimula Hormonul uman de crestere.
Cercetatorii au gasit un nou mod de a stimula HGH (Hormonul uman de crestere)sa ofere o metoda de cladire a muschilor si de reducere a grasimilor dar intr-un mod natural si in conditii de maxima siguranta.Ei bine ei au gasit-o.
Se numește dopamina ... o substanță produsă în mod natural de către propriul corp. (Este de fapt un neuro-transmițător  fabricat de creier) Dar  a fost o problemă cu asta ... corpul nostru nu poate digera dopamina pe care o mânca. Si atunci s-au ganiti la precursorii dopamninei cei care folosesc materiile prime pentru a construi doamina.

Iar cei mai buni precursori sunt aminocizi L-dopa care este continuta in Vicia Faba...cunoscut mai popolur la noi ca bob.Si da bobul are continut mare de L-DOPA.

Un studiu eficient in Australia ,la Centrul Medical Monash a demonstrat ca intr-o supa cu  100 gr de bob se afla un continut suficient de l-dopa  stimulator al hormonului de crestere,acest L-dopa foarte util in tratamentele celor cu boala Parkinson.
Cercetatorii au ajuns la un studiu concludent si anuma hormonul de crestere a fost stimulat de supa cu Vicia faba.Iar aceste lucruri au fost constate dupa multe studii a sangelui si repaus alimentar,sufiecient deci ca L-dopa sa se califice in puternic in farmacologie.
Astfel o supa din bob Vicia Faba poate oferi un tratament eficient si ieftin de l-DOPA pe care corpul o transforma in dopamina....apoi in agonist B2 baza de ardere de grasime in muschi.Aceasta este partea cea mai buna...Dopamina este unul dintre cei mai puternici secretori de HGH.
Nu numai ca avem o mancare (Bob) care poate actiona ca un agonist B2,dar ea stimuleaza de asemenea ,HGH.Si cresterea HGH,stimuleaza de asemenea IGH-1 si testoteron...doi hormoni anabolici puternic.De ce sa nu iei o ceasca de supa de Bob inante de antrenament.Iar pentru cei care vor sa-si restaureze tineretea,sa ia o ceasca de hormon de crestere inainte de culcare,pentru ca acesta este un lat moment cand corpul elibereaza in mod natural HGH,in sange.
Vă sugerez să urmați rețeta de mai jos punct de punct ...fiindca nu e o obișnuita reteta supa de fasole ... această supă specială include păstăile. Acest lucru este important, deoarece cercetarea care a furnizat dovada ca boabe mari conțin activ L-dopa  folosit in acest ameste cu pastaile de fasole bob Vicia Faba.
De asemenea, asigurați-vă că boabe mari pe care le cumpărați sunt tinere ... pentru că cele fragede  contin cantitati mari de L-dopa.Uneori puteti stimula crema producatoare de HG   si prin combinarea cu grasime animala,fiindca atunci organismul va produce si colesterol care avjuta stimularea testoteronului.La suprafat arata ca o reteta obisnuita de supa...si cu toate acestea in spatele scenei se ascunde o farmacologie inteligenta.
Deci, nu schimba reteta! :)
Ingrediente
  • 32 de boabe tinere de Vicia FABA
  • 1 ceapa mica, decojitA și tocate
  • 4 căței de usturoi, decojit și tăiat
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 1 litru de apă (aprox)
  • 6 linguri frișcă
  • 1 mic buchet de mentă, ales și feliat
Metodă
  • Scoateți păstăile din fasole larg, păstrând păstăi. Se spală apoi taie în bucăți mici.
  • Puneti ceapa tocata si usturoiul în ulei de măsline timp de aproximativ două minute.
  • Adauga păstăile de fasole, apoi opariti-le timp de încă 3 minute sau până se înmoaie.
  • Acoperiti cu apa, apoi se aduce la punctul de fierbere.
  • Fierbeti la foc mic timp de aproximativ cinci minute, apoi se adaugă o jumătate de fasole.
  • Se fierbe timp de o alte cinci minute, apoi se fac piure și tulpina se da printr-o sită fină.
  • Se fierbe restul de fasole timp de 1 minute, apoi se adauga la supa piure cu crema.
  • Se adaugă mentă felii și se servește.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...