miercuri, 4 februarie 2015

Sisteme tip reţea de energie cu cristale pentru amplificarea vitalitatii


Geometria este o afirmare vizuală a relaţiilor matematice. Ea arată cum este energia cînd ia formă.Matematica defineşte relaţiile dintre un obiect şi alt obiect. Deoarece toate obiectele sînt în ultimă instanţă energie, se poate spune că orice energie se poate defini prin matematică. Fizica foloseşte matematica pentru a defini acţiunea energiei cînd se mişcă prin universul nostru tridimensional. Atunci ce este energia care circulă în universul cu patru sau mai multe dimensiuni? Dacă ieşim din universul formei, guvernat de trei dimensiuni şi controlat de spaţiu şi timp, trecem din corp în minte. Atunci a patra dimensiune trebuie să fie dimensiunea gîndirii pure. Energia este întotdeauna energie, indiferent de dimensiune.

Orice energie pe care o percepem în dimensiunea formei noastre trebuia să existe şi în dimensiunea gîndirii. Cea mai înaltă dimensiune a energiei trebuie să fie Dumnezeu. Cînd energia coboară în dimensiuni mai dense, fiecare dimensiune îi modifică modalitatea în care se exprimă şi în care este percepută, însă energia este întotdeauna energie.Energia gîndirii pure este de natură magnetică atunci cînd se deplasează prin cele trei dimensiuni - nu ca magnetul feros, un alt tip de energie înrudită cu gravitaţia. De aceea gîndurile pot fi reţinute de cristale,asemănător stocării magnetice din computere. Orice formă există în cele patru dimensiuni ca gînd. Acele forme de gînd sînt imaginile unor forme geometrice. Dacă dorim să aducem energie din a patra dimensiune în a treia, trebuie să creăm formele de gînd geometrice şi să le activăm mental. Cristalele ne ajută să ancorăm această a patra dimensiune, geometrică, în universul nostru. Ele pot crea o poartă prin care curge energia.

Acea energie este forţa care înseamnă viaţa pentru toate formele biologice.Reţelele de energie cu cristale oferă un fenomen foarte divers. Se poate obţine o imensă sursă de energie,aparent de nicăieri. Această energie poate fi adusă în orice zonă doriţi. Ea va genera modificări energetice în orice obiect din cîmpul respectiv. Reţelele cu cristale pot fi folosite în scopuri foarte diverse.Ele pot încărca obiectele cu energia forţei de viaţă.

Ele pot fi folosite ca să creeze puternice schimbări emoţionale în orice persoană care intră în aria lor. Gama de folosire cuprinde şi activitatea onirică conştientă din timpul somnului şi, la capătul enumerării, dar nu cel mai de pe urmă, ele pot fi folosite pentru vindecarea în absenţă.
Încărcarea Reţelele cu cristale pot fi folosite la încărcarea unui obiect sau a unei zone cu energia forţei de viaţă.Orice obiect din aceste reţele îşi va mări energia. El va absorbi şi va reţine o mare cantitate de energie vitală. Această energie poate fi transmisă oricărei forme biologice vii.

1. ÎMBRĂCĂMINTEA. Hainele sînt cel mai aproape de piele. Hainele sintetice vă slăbesc cîmpul de energie; ţesăturile naturale vă completează. Ambele tipuri de ţesături se pot încărca în cîmpurile reţelelor cu cristale. Încărcarea poate anula efectele dăunătoare ale ţesăturilor sintetice. Puneţi o reţea sub şifonier sau sub sertarele cu lenjerie şi alta lîngă dulapul cu încălţăminte. Efectul de energizare nu este blocat de majoritatea materialelor. Energia va trece prin lemn în dulapuri. Încărcarea hainelor este benefică în special pentru atleţi.
Alergătorii şi ceilalţi atleţi ar trebui să-şi încarce încălţămintea punînd-o într-o reţea de energie.Majoritatea meridianelor corpului ies prin picioare, încărcîndu-vă încălţămintea veţi oferi o nouă sursă de energie tuturor organelor şi celulelor aflate la celălalt capăt al acestor meridiane. Veţi da mai multă energie picioarelor ca să depăşească stresul mărit pe care-l suportă în timpul exerciţiului sportiv.

2. CRISTALELE. Toate cristalele şi bijuteriile ar trebui să fie ţinute în cîmpul unei reţele cu cristale.Aceasta le va curăţa de emoţiile negative şi le va încărca cu energia pe care o puteţi folosi atunci cînd le purtaţi asupra voastră. 
3. ALIMENTELE. Orice aliment pus în reţea va fi încărcat chiar prin ambalaj. Ambalate în cutii de conserve sau sticle, în hîrtie sau în cutii, în pungi sau în plastic, toate alimentele,indiferent de tipul de ambalaj, se vor încărca şi vor reţine această încărcare pînă la folosire. Pe 2 iulie 1985, o conservă cu mîncare pentru pisici a fost încărcată timp de o oră. Cîmpul de energie a fost măsurat cu baghetele: se întindea pe o distanţă de 1 metru de la cutie. Cutia a fost ţinută la distanţă de orice obiect biologic viu care i-ar fi putut lua această energie. După o săptămînă, cîmpul,de energie măsura tot 1 metru. După o lună, după şase luni şi după un an, verificările făcute n-au evidenţiat nicio schimbare.
4. LENJERIA. Cearşafurile, feţele de pernă şi prosoapele ar trebui încărcate. Puneţi o reţea de energie cu cristale în dulapul de lenjerie. Este o senzaţie extraordinară să te ştergi cu un prosop încărcat. Imaginaţi-vă somnul în cearşafuri încărcate. Energia suplimentară vă poate face viaţa nocturnă mai interesantă.
5. PLANTELE. Toate plantele de casă pot beneficia de pe urma sistemelor tip reţea. Dacă puneţi o plantă în cîmpul unei reţele se va întîmpla o minune cu plantele bolnave sau slăbite. Udîndu-le cu apă încărcată, le veţi face cu adevărat fericite, încercaţi să hrăniţi o plantă cu substanţe nutritive sau fertilizante încărcate şi cu apă încărcată. Nu faceţi nimic pentru altă plantă. Verificaţi diferenţa, dacă este vreo diferenţă,după 33 de zile. 
6. APA. Puneţi o cană de apă într-o reţea activată şi lăsaţi-o acolo 24 de ore. Măsurînd cu bagheta veţi observa o mărire a cîmpului de energie a apei de la 30 de centimetri la 6 metri sau mai mult. Folosiţi această apă pentru băut, gătit, udarea plantelor sau pentru animalele de casă. Recomandăm o reţea cu 4 sau 6 laturi.

7. VINUL. Încercaţi această experienţă: cumpăraţi 2 sticle de vin identice. Ţineţi una din sticle în reţeaua cu cristale timp de 2 zile. Ţineţi cealaltă sticlă în altă încăpere. După două zile deschideţi ambele sticle şi remarcaţi diferenţa de gust.
Zone întregi pot fi încărcate. Suprafeţele pot fi mici cît o cutie de bijuterii sau mari, ca o fermă. Iată cîteva posibilităţi:
AUTOMOBILELE. Puteţi prinde automobilul în reţea în mai multe moduri: tot vehiculul, interiorul sau numai scaunul şoferului. Veţi putea constata o eficienţă sporită a maşinii. Veţi fi cu siguranţă mai puţin obosiţi cînd conduceţi. Se va înregistra o evoluţie corespunzătoare a stării voastre afective. Forma maşinii va determina forma reţelei.
PATURILE. Prinzînd patul în reţea vă puteţi mări capacitatea de regenerare a organismului şi de
încărcare a bateriilor celulare. Nu va mai trebui să dormiţi mult. De asemenea, vi se schimbă visele. Pentru paturi, vă recomandăm o reţea cu 6 laturi.
FUNDAŢIILE CLĂDIRILOR. O întreagă clădire sau grupuri de clădiri pot fi prinse în reţele de cristale, punînd cristalele în fundaţie. Aceasta creează un cîmp de energie permanent în jurul întregii structuri.
Acum avem case cu reţele, un apartament, o clădire de birouri, un centru comercial şi un ashram, toate cu reţele de cristale.
GRĂDINILE. Întreaga zonă a grădinii poate fi prinsă în reţea sau chiar ferme întregi. Clădirile hidroponice se pretează în mod special la acest proces. În toate cazurile, plantele vor beneficia de energie.Tipurile de suprafaţă vor determina tipul de reţea care va fi folosit
.ANIMALELELE DE CASĂ. Prindeţi în reţea colivia, cuşca sau căsuţa animalelor de casă. Le veţi oferi un tratament minunat. Vă vor iubi pentru asta. Veţi observa că mergeţi mai rar la veterinar şi sănătatea lor globală va fi mai bună. Rănile li se vor vindeca mai repede.
CAMERELE. Orice încăpere poate fi prinsă în reţea şi îi creşte energia. Formele de gînduri impregnate în reţea pot provoca schimbări emoţionale. Camerele de aşteptare şi camerele de tratament pot accelera procesele de vindecare spirituală. Camerele de spital sînt cele mai bune candidate pentru acest tip de reţea.Toate camerele de spital, toate saloanele, în special saloanele de urgenţă sînt pline cu traumele emoţionale ale oamenilor bolnavi şi răniţi. Toate gîndurile şi toate sentimentele lor sînt negative şi acest negativism pătrunde în pereţii şi în ţesăturile din cameră. Orice cîmp emoţional negativ va slăbi cîmpul energiei biologice a celor care intră în zona respectivă. Acesta este un factor de stres major pentru asistentele medicale şi medici, ca şi pentru pacienţi.

MESELE DE TRATAMENT. Cîmpurile reţelei de energie cu cristale se pot adăuga meselor de
tratament pentru a amplifica efectele masajului, practicilor shiatsu, jin shin, terapiei polarităţii, chiropracticii,altor procese de manipulare a energiei şi corpului. De la un chiropractician din California: "Am observat diferenţa la clienţii mei. O rezistenţă foarte mică la corectarea subluxaţiilor şi în general o atitudine relaxată.Tensiunea din zona cefei şi din jurul ei a fost mult mai scăzută". De la o şcoală de masaj din New Hampshire: "Toate mesele noastre de tratament sînt prinse în reţele cu cristale. Cred realmente că afacerile noastre au crescut. Oamenii se dau în vînt după masajele noastre".Recomandăm reţelele cu 6 laturi pentru mesele de tratament. În scopuri terapeutice folosim numai două dintre multele tipuri de reţea de energie cu cristale. Folosim reţelele cu 4 şi cu 6 laturi.

Reţeaua cu. 4 laturi simulează piramida. Ea creează un cîmp simplu de bioenergie pură. Orice se află în acest cîmp va absorbi sau va stoca această energie.Reţeaua cu 6 laturi este ceva mai complexă. Este folosită pentru a crea şi menţine formele de gînd încărcate emoţional într-o anumită zonă. Ea reprezintă prima noastră opţiune pentru vindecarea în absenţă. Este cel mai stabil cîmp de reţea şi vă conectează la forţele naturale ale Planetei Mame.

Reţeaua cu 4 laturi modelul acestei reţele seamănă cu o piramidă. Aşezaţi cristalele în pătrat. Puneţi un al cincilea cristal în centru. Nu are importanţă direcţia în care sînt orientate vîrfurile cristalelor. Indiferent pentru ce tip de cristal optaţi, să fie toate de acelaşi fel. Din considerente practice, ele ar trebui să aparţină familiei cuarţuri fumurii sau ametiste, dar toate 5 să fie la fel, să nu fie amestecate.Număraţi cristalele de la 1 la 5. Cristalul din stînga sus va fi numărul 1. Se numără în continuare spre stînga. Numărul 5 este în centru.

Ţineţi un cristal în mîna dreaptă. Îndreptaţi-l cu vîrful spre numărul 5 din centru. Imaginaţi-vă o rază de lumină ieşind din cristalul central, spre 1, ca o tijă de lumină soildă care face legătura cu cristalul 5.Trimiteţi o altă tijă de lumină de la 1 la 2. Acum completaţi triunghiul trimiţînd o altă tijă de lumină care face legătura între 2 şi 5. Ordinea legăturii este 5-1-2-5.
În continuare, trimiteţi Lumina înapoi la 2, peste 3, şi înapoi la 5. Ordinea celui de-al doilea triunghi este 5-2-3-5.Al patrulea şi ultimul triunghi de conectare este de ia 5 la 4, la 1, la 5: 5-4-1-5 Puteţi vedea cum se formează cele 4 laturi triunghiulare ale unei piramide văzute de sus. Îndreptaţi cristalul de activare spre piatra din centru şi spuneţi Invocaţia Luminii cu voce
tare de 3 ori."Invoc Lumina Cristului, lăuntric. Sînt un canal curat şi perfect. Lumina îmi este călăuză."Puteţi folosi o baghetă pentru a măsura acest cîmp de energie activat. Veţi obţine o rază medie de 9 metri din centrul reţelei.Camerele de aşteptare şi tratament pot fi energizate construind o reţea de energie cu cristale, cu 4 laturi, în cameră. Prindeţi cîte un cristal în fiecare colţ al camerei.

Folosiţi orice bandă adezivă ca să fixaţi cristalele la o distanţă de 15 cm de la podea. Al cincilea cristal este prins în centrul tavanului. Activaţi reţeaua cum s-a arătat înainte. Cristalul din centru este numărul 5 iar fiecare din cristalele din colţuri sînt numerotate de la 1 la 4. Amintiţi-vă, de fiecare dată cînd conectaţi cristalele, că formaţi un triunghi. Fiecare triunghi este o latură a unei piramide. Conectaţi toate triunghiurile şi obţineţi o formă geometrică, o piramidă. Aceasta activează energia forţei vitale din zonă.

Energia este menţinută în locul respectiv cu cristalele.Reţeaua cu 6 laturi Luaţi 7 cristale. Aranjaţi 6 dintre ele echidistant, într-un cerc. Aţi obţinut un hexagon, o formă geometrică cu 6 laturi. Puneţi cel de-al şaptelea cristal în mijlocul hexagonului.Număraţi cristalele de la 1 la 7. Cristalul cel mai de sus este numărul 1. Se continuă numărătoarea spre stînga. Cristalul din centru este numărul 7.Activaţi reţeaua îndreptînd un cristal spre numărul 7 din centru şi trăgînd o bandă sau o tijă de lumină imaginară spre 1, de la 1 la 2 şi de la 2 înapoi la 7. Puteţi vedea acest triunghi aşa cum am făcut la reţeaua cu 4 laturi. Ordinea este 7-1-2-7.Trasaţi din nou o linie de lumină de la 7 la 2, de la 2 la 3 şi înapoi la 7. Aţi făcut deja al doilea triunghi şi ordinea lui este 7-2-3-7.Acum trimiteţi o rază de lumină de la 7 la 3, la 4 şi înapoi la 7. Această nouă ordine este 7-3-4-7.Continuaţi să faceţi triunghiuri în jurul cercului, trimiţind o rază de lumină de la 7 înapoi la 4 peste 5 şi înapoi la 7 Ordinea este 7-4-5-7.Întoarceţi-vă de la 7 la 5, peste 6 şi înapoi la 7: 7-5-6-7.Pentru completarea reţelei, întoarceţi-vă de la 7 la 6, la 1 şi înapoi la 7: 7-6-1-7.Aveţi acum o piramidă cu 6 laturi.

Ea seamănă şi cu un cristal văzut de sus. Îndreptaţi vîrful cristalului vostru de activare către cristalul numărul 7 din centru şi repetaţi Invocaţia Luminii cu voce tare, de 3 ori:"Invoc Lumina Cristului, lăuntric. Sînt un canal curat şi perfect. Lumina îmi este călăuză".Reţeaua este acum activată.
Avertisment: nu mai mişcaţi cristalele după ce le-aţi prins în reţea şi le-aţi activat. Dacă le mişcaţi, veţi întrerupe fluxul de energie. Dacă totuşi o faceţi, trebuie să reactivaţi întreaga reţea. Mesele de tratament pot fi deplasate atîta timp cît deplasarea lor nu deplasează din loc cristalele, acolo unde sînt ele prinse de masă. Odată aşezat cristalul în spaţiu-timpul lui, trebuie să nu mai fie deplasat din acel loc, ca să nu se dezactiveze reţeaua. Reactivaţi reţelele la fiecare 30 de zile pentru a fortifica formele de gînd din ele.        CARTEA CRISTALELOR- de DaEl Walker

vezi si :http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/bratara-energetica-magnetica-pentru.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...