sâmbătă, 14 februarie 2015

Sa ne programam in mod armonios prosperitatea - Frumusetea din voi


 Programarea prosperitatii reprezinta un aspect foarte important al procesului vizulaizarii creatoare.Este vorba de a intelege,de a admite in mod constient,ca in permanenta universul este un corn al abundentei absolut inepuizabil,continand tot ceea ce v-ati putea dori ,atat in plan material,cat si in plan emotional,mental sau sau spiritual.Tot ceea ce va doriti,tot ceea ce aveti nevoie este aici,la dispozitia d-voastra;este suficient doar sa CREZI,sa VREI sincer,sa urmaresti sa ACCEPTI si atunci totul se rezolva!
     Unul dintre motivele majore ale esecului in realizarea dorintelor noastre;provine din ,,programarea restrictiilor''.Aceasta expresie desemneaza o atitudine fata de viata sau un ansamblu de prejudecati de genul:

   * Este putin si nu ajunge la toata lumea...
   * Viata este suferinta...
   * Este imoral sau egoist sa ai mult cand altii nu au destul...
   * Viata este dura,dificila,cel mai adesea este o vale a plangerii...
   * Trebuie sa lucrezi din greu si sa te sacrifici neancetat pentru a obtine ceea ce vrei...
   * Este mai nobil si mai elevat sa fi foarte sarac...
si asa mai departe.

   Aici nu e vorba decat despre niste idei false,care sunt fondate pe o intelegere partiala si eronata a mecanismelor universului si a principiilor spirituale importante.Asemenea conceptii nu va sunt utile nici voua nici altora,ele nu fac decat sa ne interzica TUTUROR,accesul la realizarea starii noastre naturale de prosperitate si abundenta.
    Desigur foamea si mizeria sunt pentru multi o realitate in lumea noastra contemporana,dar noi nu suntem deloc obligati sa cream sau sa perpetuam o asemenea realitate prea mult timp.


                        Intr-adevar ,pamantul detine mai mult decat simplul necesar si aceasta pentru fiecare fiinta vie:este suficient sa vrei sa-ti deschizi constiinta la o asemenea posibilitate.Universul este cu adevarat un loc al abundentei,iar noi suntem cu totii,prin natura noastra infloritori din punct de vedere material si spiritual.Cei pentru care bogatia si abundenta lumii nu sunt o realitate sunt cei care cred,intr-un fel sau altul,mai mult in programul de restrictie decat in cel de abundenta.Ignoranta i-a determinat sa impartaseasca convingerea foarte raspandita,ca saracia si rationalizarea sunt inevitabile si ei nu realizeaza inca faptul ca puterea ultima de concretizare este in mainile noastre,ale tuturor,sau mai degraba in constiinta noastra.

        

In realitatea acest pamant este o oaza de bunastare,de frumusete si de abundenta.Singurul si unicul ''rau''provine din lipsa de intelegere a acestui adevar.Raul(ignoranta) este aidoma unei umbre care este lipsita de realitatea proprie,fiind o simpla absenta a luminii.Nu luptand impotriva unei umbre,calcand-o in picioare,insultand-o si nici opunanadu-i o oarecare rezistenta fizica sau emotionala o putem face sa dispara.Pentru a face sa dispara o umbra,este suficient sa aducem mai multa lumina.
     Analizati-va atent credintele si vedeti daca nu cumva,prin lipsa de incredere in binele universal,nu va creeati propriile voastre limite.Puteti cu adevarat,fara sa pierdeti simtul realitatii,sa concepeti ca succesul,satisfactia,prosperitatea si plenitudinea va sunt oricand la indemana? Puteti cu adevarat sa va deschideti ochii inspre bunatatea ,frumusetea si abundenta care neancetat va inconjoara ?


    Sunteti capabili sa va imaginati aceasta lume transformata intr-o gradina a Edenului,in care fiecare ar putea sa infloreasca,sa se ilumineze si sa traiasca fericit si prosper ?
    Atata vreme cat nu puteti concepe lumea ca pe un loc primitor si propice succesului pentru toti,veti avea dificultati in a realiza ceea ce a doriti in propria viata.
  Iubirea este o calitate fundamental umana si de aceea multi dintre noi nu-si dau voie sa obtina ceea ce vor,crezand ca aceasta ar insemna sa ''ia painea de la gura''altuia.
  Trebuie sa intelegem bine ca,realizandu-ne dorintele,contribuim in felul acesta la fericirea umana si ii ajutam totodata si pe ceilalti sa fie mai fericiti.
  Puneti in practica,pentru amuzament,urmatorul exercitiu,care va va stimula imaginatia si va va amplifica aptitudinea de avea totul.

 

Meditatia profund creeatoare a ,,cornului abundentei''

 Destindeti-va complet,fiind intinsi pe spate intr-o pozitie confortabila.Imaginati-va acum ca va aflati intr-un cadru natural minunat,pe o pajiste inverzita care este strabatuta de un raulet paradisiac,sau la malul malul oceanului pe o plaja de nisip alb.Imaginati-va apoi in voie frumusetea fiecarui detaliu si apreciati-l.Apoi incepeti sa mergeti pentru a va regasi dintr-o data intr-un decor total diferit; un lan unduitor de grau auriu,sau un lac cristalin in care faceti baie.Continuati sa va plimbati ,sa explorati,descoperind peisaje din ce in ce mai rafinate,mirifice si variate:munti,paduri,deserturi,tot ceea ce va farmeca fantezia.Savurati-le apoi rand pe rand...

     Imaginati-va ca va imbarcati pentru un paradis tropical luxuriant,unde fiecare arbore se inconvoaie sub povara unor fructe exotice.Mergand asa,ajungeti la un castel imens.Sunteti primit cu fanfara,in mijlocul dansurilor,apoi sunteti condus in sala tezaurului,in care descoperiti bijuterii de o stralucire inimaginabila,metale pretioase,vesminte somptuoase,toate fiind cu mult mai multe decat veti putea folosi vreodata.Jucati-va apoi cu imaginatia,plimbati-va in jurul lumii,descoperiti sau primiti in dar tot ceea ce va puteti dori si in cantitati care depasesc tot ceea ati fi indraznit vreodata sa visati.
   Imaginati-va apoi lumea ca pe un paradis fabulos in care toti cei pe care intalniti impartasesc aceeasi fericire,aceeasi plenitudine si aceeasi abundenta ca si voi.
   Savurati intens si fara rezerve aceasta experienta.vizitati alte planete,daca doriti,si descoperiti si acolo alte minunatii.Posibilitatile sunt infinite.
  In cele din urma intoarceti-va acasa,fericiti,impliniti si convinsi ca universul este intr-adevar un loc al abundentei plin de incredibile minunatii.

   

 Afirmatii
  *Acest univers abunda in imense bogatii care sunt la discretie pentru fiecare dintre noi
  *Iubire,abundenta si beatitudine,iata ceea ce sunt cu adevarat.De acum inainte,accept pe deplin si bucuros acest adevar.
  *Dumnezeu este izvorul infailibil si infinit al tuturor resurselor noastre.
  *Cu cat ma imbogatesc mai mult cu stari de fericire,cu atat am ce sa impart cu ceilalti.
  *Universul este pura abundenta pentru cel bun,iubitor si intelept.
   *Sunt gata sa accept toata bucuria si prosperitatea pe care mi le ofera viata acum.
   *Imi iau de acum inainte responsabilitatea de a face din lume o oaza de fericire si abundenta pentru toti.
   *Ating cu usurinta si fara efort succesul in tot ceea ce este bun si drept.
   *Viata este un joc divin si amuzant la care vreau si eu sa particip.
   *Mi se revarsa in viata infinite bogatii care provin de la DUMNEZEU.
   *Sunt bogat atat in interior cat si in exterior,cu ajutorul lui DUMNEZEU.
   *Fiecare zi imi aduce cat mai multa fericire si prosperitate.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...