sâmbătă, 7 februarie 2015

Resursele interne si stricaciunile produse de emotii nefaste

Organismul nostru poseda diferite feluri de combustibili necesari diferitilor centri.Centrii pot fi comparati cu masini utilizand combustibili de mai multe calitati.O masina poate lucra cu petrol ca pacura,alta necesita o esenta rafinata;o a treia poate lucra cu petrol.Substantele fine ale organismului nostru pot fi caracterizate ca substante cu diferite ''grade de inflamabilitate''in timp ce organismul in sine poate fi comparat cu un laborator in care diversi combustibili,necesari pentru diferiti centrii,sunt pregatiti plecand de la diverse materii prime. 

Dar din nefericire,ceva nu functioneaza bine in laborator.Fortele care controleaza repartitia combustibililor intre centri fac adesea greseli,si centrii primesc un combustibil fie prea slab,fie prea usor inflamabil.Mai mult,o mare cantitate din toti combustibili produsi este consumata in moduri cu totul neproductive,exista scurgeri,si este complet pierduta.In afara de aceasta,in laborator au loc deseori explozii si ele distrug dintr-o data tot combustibilul care era pregatit pentru ziua urmatoare,daca nu chiar pentru o perioada de timp mult mai lunga,si ele pot provoca distrugeri ireparabile intregii uzine. 

Trebuie notat ca organismul produce de obicei pe parcursul unei singure zile toate substantele necesare in ziua urmatoare.Si se intampla foarte adesea ca toate aceste substante sa fie risipite sau consumate prin cine stie ce emotii cu totul inutile si,de regula,total neplacute.Proastele dispozitii;tracasarile,angoasele in asteptarea a ceva dezagreabil,indoiala,teama,sentimentele ofensei,iritarea,grijile continue,fiecare dintre aceste emotii,atunci cand ating un anumit grad de intensitate,pot intr-o jumatate de ora sau chiar intr-o jumatate de minut sa arda,toate substantele care au fost preparate pentru ziua urmatoare;in acelasi timp o simpla explozie de manie,sau orice alta emotie violenta,poate sa faca dintr-o data sa explodeze toate substantele care fusesera preparate in laborator,si sa lase un om complet gol pentru mult timp. 
Orice  emoţie violentă cauzeaza perturbarea echilibrului în fluxul de forţă si de viaţă în întreagul-motor  si mecanismul senzorial şi  in bulbii  simţurilor. Este ca şi cum ai pune un curent de o-mie-volţi sa treaca  printr-o lampă de cincizeci de waţi. Aceasta ar arde lampa. În acelaşi fel,o prea mare supra stimulare afecteaza funcţionarea sistemului nervos.

Toate procesele psihice sunt materiale.Nu exista niciun proces care sa nu necesite consumul unei anumite substante corespondente.Daca aceasta substanta este prezenta,procesul se dezvolta.Dar cand substanta este terminata,procesul se opreste....

Sunt convins ca majoritatea oamenilor vor sa invete cum sa-si gestioneze resursele intr-un mod eficient si mai mult decat atat sunt unii oameni care vor sa-si sporeasca rezervele si sa-si amplifice vitalitatea si magnetsmul. Acest lucru poate deveni extrem de simplu atunci cand cunosti metodele sau algoritmul.De aceea avand la baza cunoasterea unor discipline care sa vina in intampinarea cererilor dvs prin tehnici extraordinar de simple,eficiente, dovedite si probate de-a lungul timpului de numerosi practicanti si in primul rand de mine m-am gandit sa va impartasesc din experienta acumulata de-a lungul celor 20 de ani practica..Mai jos gasiti pregatirea mea si in domenii mai tinere ca hipnoza spre exemplu care conjugate pot creea o sinergie extraordinara pentru cei mai exploratori.

Desi daca am merge doar pe metodele yoga si ar fi mai mult decat suficient acolo unde vor exista doar grupe de yoga.Yoga in sine dispune de un palmares exceptional in echilibrarea si amplificarea energiei nemaivorbind de capacitatea ei de preventie a numeroase afectiuni.


Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com


Tel;O769859509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...