vineri, 27 februarie 2015

Radiestezia mentala


Pentru cel care practică autocontrolul, radiestezia poate căpăta o formă specifică deoarece se află mai aproape cu un pas de sursa informaţională. Nu mai ai nevoie de un instrument, de un intermediar, de o extindere a ta.Tocmai de aceea, iată ce-ţi recomand: 

Deasupra ecranului mental, confecţionează-ţi un pupitru de comandă.Adică, situează-ţi acolo o ansă, ori un ac indicator cu poziţia pe „zero” într-un capăt de scală, iar la extremitatea cealaltă să aibă valoarea 100. Scala „gradeaz-o” apoi între aceste valori. Nu va trece mult şi ai nevoie de o informaţie. De exemplu, în cazul unui ulcer pe care l-ai vizualizat în stomac şi vrei să afli cât de avansat este. Fă o convenţie, un stomac perfect sănătos va prezenta valoarea 0% iar un ulcer perforat cu peritonită, 100%. Urmăreşte acul indicator şi vei avea direct valoarea ce o reprezintă stadiul în care se află organul respectiv. Cineva te întreabă dacă un anume ceai, primit de la altcineva, este bun sau nu în maladia ce o are? Instrumentul acesta ţi-ar putea spune în acest caz, faţă de un caz ipotetic, unde eficacitatea ar fi 100%, cât ar fi de eficient ceaiul respectiv. Nu îţi dă însă răspuns în caz de efect negativ. Tocmai de aceea, alături de primul „instrument”, plasează un al doilea, de tip galvanometru. Aici, poziţia de zero a acului să fie pe mijloc, iar la celelalte două extreme ale scalei să se găsească cifrele +100 şi -100. Acum, cu acest al doilea „instrument” poţi cuantifica atât beneficitatea, cât şi maleficitatea cuiva sau a ceva faţă de cineva (subiectul tău etalon). Tot pe pupitrul ataşat ecranului mental poţi să iţi pui şi un contor de 2-3 cifre care să îţi dea anumite numere de care ai nevoie, cum ar fi: care chakră (sau chakre) trebuie activate, câte energizări trebuie efectuate, la câte zile interval între ele etc. 
Punându-ţi două LED-uri, unul roşu şi unul verde, poţi obţine imediat răspunsuri de tipul Da/Nu. De exemplu: „Am voie să ajut persoana asta? Verde=Da; roşu = Nu. Are entităţi malefice pe ea? Roşu = Da”. In acest caz, continuând cu întrebarea: „Câte?”, răspunsul îl obţii pe contor. „Are influenţe malefice asupra sa (gânduri negative, magie neagră etc.)?” Răspunsul iţi vine la fel. Şi exemplele pot să continue la nesfârşit. 
Cauţi pe cineva, nu ştii unde se găseşte, proiectează-ţi pe ecranul mental harta ţării şi urmăreşte-o cu „degetul”. Aprinderea LED-ului verde indică prezenţa lui (ei). Schimbă pasul hărţii şi continuă până când ai răspunsul cel mai detaliat posibil.In general, folosind acest „pupitru de control”, dotat cu orice ai nevoie (nu uita mantra de ajutor: "Am tot ce-mi trebuie ca să fac tot ce vreau şi am tot ce vreau ca să fac tot ce trebuie") îţi poate da orice informaţie obţinută cu ansa radiestezică pe cale „clasică”, ba chiar mai multe!

autor;Dan Seracu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...