joi, 5 februarie 2015

Neurobright - A trai mai bine cu ajutorul neurochimiei (Substantele nootrope)-NEUROBRIGHT

Neurobright: gandeste, invata, amintesteti
Studiu: RBC Life Science,  brevet in curs de omologare de supliment nutritiv, Neurobright, care imbunatateste invatarea si memoria cu aproape 50%  
Irving, Texas RBC Life Science Inc, un furnizor de suplimente nutritionale proprii de tratare leziuni si managementul durerii  a anuntat astazi introducerea lui Neurobright, cu brevet in curs de omologare, care este un supliment nutritional ce imbunatateste capacitatile de invatare si memorare ale subiectilor testati cu 50% in cadrul unui recent test de laborator.
Cercetatorul veteran care a condus testele de laborator ptr Neurobright a spus ca a intalnit putine situatii in cei 25 de ani ai sai de practica in laborator in care sa se evidentieze asa imbunatatiri dramatice ale functiei cognitive.
Lucien Thompson , conducatorul programului de stiinta neurologica din cadrul Scolii Creierului si a Stiintelor Comportamentale a Universitatii Texas din Dallas, a afirmat ca in timpul studiului sau de doi  ani  al Neurobright a observat ca atat soarecii tineri cat si cei batrani au aratat o insemnata imbunatatire a sarcinilor de invatare si memorare, sarcini si probleme cu care se confrunta si polupatia umana imbatrinita.Potrivit studiului, Neurobright imbunatateste de asemenea si aptitudinile psihomotorii, inclusiv forta, rezistenta si echilibrul.
Thompson spune: ”Neurobright pare ca are mult de promis referitor la imbunatatirea memoriei si invatarii nu doar la soarecii de test ci si la oameni”. Neurobright a aratat potentialul de a spori ”abilitatea de a invata noi lucruri, de a rememora aceste lucruri si a folosi aceste informatii”.
NB este un amestec sinergetic  de plante, nutrienti alimentari si Microhydrin (produs de RBC Life Sciences), este un antioxidant unic formulat, ale carui beneficii de sanatate au fost detaliate in numeroase studii clinice si teste practice. Compania a aplicat pentru recunoasterea brevetului aferent NB ptr a proteja drepturile asupra acestei formule.
”Una dintre cele mai mari temeri ale noastre este pierderea capacitatii mentale in timpul procesului de imbatrinire” a spus presedintele si CEO-ul RBC domnul John W. Price. ”NB este primul si singurul produs al industriei  care combina Microhydrin cu ingrediente studiate si care arata imbunatatirea functiei cognitive, si totul in cadrul unui singur supliment nutritiv”.
”Noi credem ca NB va deveni unul din produsele emblematice  ale RBC si un contributor major in efortul de a ajuta oamenii sa-si infrunte temerile cu privire la declinul functiei cognitive. NB este natural, sigur si eficient in a ne ajuta sa gandim, sa invatam si sa ne amintim”.
Speciile de sobolani, alesi ptr teste dublu-orb si placebo-controlate, impart multe atribute biologice cu oamenii. In plus fata de a avea in comun aproape toate proteinele, avem in comun cea mai mare parte a genomului, modele similare de dezvoltare si multe dintre mecanismele sistemului nervos, a spus Thompson.
Partea de invatare si memorare a studiului a monitorizat animalele in timp ce acestea au navigat intr-un labirint tridimensional. Subiectii au fost hraniti cu unul dintre cele patru alimente: un placebo, Microhydrin, o formula de 11 plante antioxidante, si NB (Microhydrin combinata cu cele 11 plante antioxidante).
Thompson a spus ca de obicei 25% din orice grup de control de sobolani sunt identificati ca slabi la invatare si memorare. Microhydrina singura, precum si doar cele 11 plante oxidante, imbunatatesc invatarea si memorarea subiectilor. Cand aceste formule sunt combinate, asa cum sunt in NB, memorarea si invatarea se imbunatatesc dramatic. De fapt NB elimina complet procentul  de subiecti slabi la invatat. Fiecare animal a prezentat imbunatatiri in invatare si memorare.
Pe masura ce imbatranim, creierul nostru este devastat de radicalii liberi. In consecinta, avem nevoie de mai multi antioxidanti ptr a repara daunele provocate. Recunoscand rolul important pe care antioxidantii il reprezinta in functionarea creierului, Departamentul de Agricultura al U.S. a condus multe studii referitoare la antioxidantii care imbunatatesc functionarea creierului.
Thompson a spus ca studiile USDA asupra unora din cel mai cunoscute alimente bogate in antioxidanti cum sunt nucile, murele si sucul de struguri, pot produce o imbunatatire de 20% a memoriei. Prin comparatie, imbunatatirile observate la studiile Universitatii Texas din Dallas au indicat o sinergie a ingredientelor prezente in formula NB.
Majoritatea oamenilor nu consuma volumul optim de antioxidanti in dieta lor. Acestia pot lua suplimente nutritive care contin antioxidanti ptr a compensa. Dar acest lucru s-ar putea sa nu fie suficient a spus Thopmson.
”Studiul a demonstrat ca microhydrina combinata cu aceste plante antioxidante produce o imbunatatire superioara fata de ceea ce ofera antioxidantii separat” a spus Thompson.
Despre RBC Life Sciences
RBC  Life Sciences dezvolta, produce si comercializeaza suplimente nutritionale de inalta calitate si produse de ingrijire personala catre o piata de consumatori in crestere, oameni care cauta wellness si un stil de viata sanatos. Sub brandul MPM Medical, RBC dezvolta  si comercializeaza de asemenea catre cadrele medicale din U.S. retete proprietare precum si produse nonproprietare de ingijirea avansata a leziunilor si managementul durerii. Toate produsele sunt testate ptr asigurarea calitatii in laboratoarele proprii, precum si de catre laboratoare independente, ptr a se conforma reglementarilor U.S. precum si in cele 30 de tari unde aceste produse sunt comercializate. Ptr mai multe informatii vizitati site-ul ”rbclifesiences.com”

Declaratiile de mai sus, in afara de faptul ca pot fi privite ca fapte istorice pot fi considerate ca de viitor. Evenimentele reale  vor depinde insa de mai multi factori si riscuri dar nefiind limitate doar de acestea: schimbari de planuri ale conducerii companiei, intarzieri sau probleme in productie, schimbari de legislatie, schimbari in tendintele pietii, precum si mai multi factori si riscuri descrisi la anumite intrevale de timp de catre SEC (Securities and Exchange Commision).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...