sâmbătă, 7 februarie 2015

Magia Elixirului Tineretii.Invata cum si la 80 poti arata ca la 20 de ani


Elixirul Tineretii

Acest ritual de origine celtica , face minuni cu aspectul exterior si prin noile coincidentele placute din viata celor ce l-au practicat ,redandu-le increderea in sine , aducandu-le noi oportunitati si avantaje
.
Timpul prielnic in singura zi din luna cand ziua este insorita iar noaptea este Luna Plina, se incepe in jurul orei 12 PM

De ce aveti nevoie:un pahar sau cupa din sticla transparenta poate avea si tenta albastruie sticla o farfurioara alba lumare alba o fotografie a Dumneavoastra din tinerete

Mod de lucru :

1 Se umple un pahar cu apa si se acopera cu o farfurie.Apa poate fi din izvor, minerala dintr-o sticla special desigilata.
2.Inainte de amiaza pune paharul pe pervazul unei ferestre orientate spre sud.Ritualul se face doar cand e o zi insorita.
3.La miezul noptii cu luna plina aprinde o lumanare alba.
4.Pune paharul cu apa langa lumanarea aprinsa in partea dreapta, adica lumanarea sa fie in fata ta si paharul in dreapta.
5.Pune fotografia in fata intre tine si lumanare. Trebuie sa fie fotografie din tinerete sau din perioada pe care doresti sa reactivezi. Priveste-o crezand din toata inima ca poti sa iti recapeti stralucirea de odinoara ( in trecut se foloseau picturi, sau schite ale practicatului din tineretea sau perioada dorita)
6.Spuneti rar si cu putere:Fantana Tineretii, Elixirul Tineretii 


7.Priveste in sus si vizualizeaza o fantana cu apa curata , stralucitoare. Imagineaza-ti ca ea contine gloriosul si misticul ‘’elixir al vietii si tineretii’’. Inchipuie-ti ca stai in fata acestei fantani si vezi cum apa ei te cuprinde complet.Vei simti cum forta mistica a acestei ape spala de pe tine toata batranetea si oboseala, aducand in locul lor tineretea datatoare de energie putere si vitalitate.
8.Scalda-te in acest minunat simtamant pentru cateva minute (2-4’)
9.Pune fotografia in stanga lumanarii.
10. Tine paharul de apa in fata ochilor si spune:

O, Elixir al Tineretii, lasa-ti puterea mistica sa ma reanoiasca; am incredere in puterea ta, Beau in credinta. Beau in siguranta.Tineretea se intoarce la mine. Asa sa fie.

11. Bea apa!

12.Ritualul este acum complet Se repeta ritualul zi de zi timp de o saptamana , de 3 ori consecutiv.Va produce o transformare magica pentru tine.Executa-l bine si cu completa incredere in puterile lui si vei deveni o noua persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...