vineri, 6 februarie 2015

Furoshiki arta si utilitate

Furoshiki – 

Furoshiki – un  lucru foarte ecologic! Traistele ruse – nu sunt deloc mai rele!  Furoshiki sau furoşiki - o tehnică japoneză de pliere a ţesăturii. Putem spune – origami din ţesătură. Ceva nemaipomenit! O bucată pătrată de ţesătură cu o mişcare uşoară de mână se transformă rapid în tot felul de saci şi pungi pentru cumpărături, care sunt foarte convenabile pentru  transportarea aproape tuturor obiectelor de uz casnic şi a produselor necesare. Este o alternativă excelentă a pungilor de plastic de unică folosinţă, precum şi a tuturor pungilor din materiale poluante.
Avantajele furoshiki:

  • Ecologic
  • Convenabil
  • În formă pliată, ocupă foarte puţin loc
  • Simplitatea şi uşurinţa de utilizare
  • Puteţi reda orice formă, în funcţie de ceea ce ar trebui să fie ambalat
  • Aspect elegant şi original.





Furoshiki aminteşte traista rusă, în care străstrăbunelele şi străstrăbuneii noştri legau lucruri şi alimente pentru călătorie. Este furoshiki a la rusă. Cred că, dacă vom trezi memoria noastră strămoşească, atunci putem rezolva aproape toate problemele ecologice actuale. Următoarele sunt link-uri unde puteţi afla mai multe detalii despre furoshiki.
Aici puteţi vedea imagini de furoshiki şi diferite scheme de legare a acestora.
Aici puteţi citi discuţii referitor la furoshiki pe forumul clubului “Osinki”. 
Furoshiki – un   lucru foarte ecologic! Traistele ruse – nu sunt deloc mai rele!  Aici veţi gasi 77 de idei despre cum un orăşean ordinar, cu acţiuni, se pare, nesemnificative,  poate face Planeta - Casa noastră comună - mult mai curată. Toate ideile sunt simple, accesibile şi eficiente! Iar una dintre ele - furoshiki. Apropo, tot aici puteţi propune ideiile dvs.!
Să împărtăţim sfaturi bune şi împreună să facem ordine în Casa noastră! Numai ce am privit, am citit totul şi am rămas încântată, şi mă grăbesc să împărtăşesc cu dvs., dragi cititori, care doresc să facă o contribuţie personală în grija pentru Planeta noastră. Şi, în sfârşit - un video interesant despre furoshiki. Foarte clar, în mod concret, sunt prezentate trei moduri de legare de furoshiki. Modele profesionale demonstrează furoshiki – damele la modă, acest lucru este pentru dvs. Vedeţi cum "elegant şi frumos” puteţi salva Planeta de la pungile de plastic!
Şi la sfârşit video - o fată rezonabilă refuză sigur o pungă de plastic, pe care i-o oferă în supermarket, şi dă casierului furoshiki său.

http://www.ecology.md/md/section.php?section=ecoset&id=3867


Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...