marți, 10 februarie 2015

Dr Eric Pearl - Vindecarea reconectivă - demonstraţie, ştiinţă şi provocări

Şi comparând asta cu alte frecvenţe, prin ce anume diferă de celelalte forme de lucrare energetică folosite în prezent?

Există un lucru pe care îl trăim acum şi de care cei mai mulţi dintre voi sunteţi conştienţi, cel puţin într-o oarecare măsură. Anume, timpul pare să meargă mai repede, dar, în acelaşi timp, să se extindă. Această tranziţie are multe denumiri. "Trecerea" şi "Trecerea dintre ere" sunt doi dintre termenii pe care îi foloseşte Gregg Braden. Tranziţia aceasta a fost prezisă de maiaşi, de incaşi, de indienii Hopi, de Nostradamus, de Edgar Cayce şi de Cabala (cea iudaică şi cea creştină deopotrivă). În cartea sa, Păşind între lumi, Braden defineşte această trecere ca fiind "atât o perioadă din istoria Pământului, cât şi o experienţă a conştiinţei umane. Definită prin convergenţa dintre reducerea magnetismului şi creşterea frecvenţei planetare la un anumit punct din timp, Trecerea dintre ere -- sau, pur şi simplu, Trecerea -- reprezintă o ocazie rară de a modifica, la nivel colectiv, tiparele de expresie ale conştiinţei umane. Trecerea este termenul folosit pentru a descrie procesul prin care Pământul îşi accelerează parcurgerea unei schimbări evolutive, iar specia omenească, la alegerea sa, este conectată la câmpurile electromagnetice ale Pământului şi dă curs acestui proces printr-un proces de transformare celulară."




În domeniul vindecării, multe din tehnicile care au trecut testul timpului funcţionează la fel de bine acum ca şi întotdeauna; doar că acum avem mai mult -- şi suntem mai mult, astfel că vechile tehnici nu mai sunt suficiente. Oricât de bune ar fi fost, în contextul lărgit al noilor noştri parametri, ele nu mai sunt potrivite -- la fel cum nişte felinare nu ar fi potrivite ca faruri la o maşină, deşi erau foarte bune pentru şarete. Slăbiciunile care însoţesc aceste tehnici -- faptul că necesită îndepărtarea bijuteriilor, îndepărtarea accesoriilor din piele, credinţa din partea primitorului, ritualuri de protecţie pentru ambele părţi implicate -- nu mai sunt prezente în noile frecvenţe.

Mai amintiţi-vă şi care este motivul pentru care mulţi dintre noi, cei care practicăm tehnicile de vindecare, ne-am dedicat acestora de la bun început. Nu am făcut-o pentru a deveni adepţi fanatici ai tehnicii în sine, ci pentru a deveni vindecători. Tehnica a fost, pur şi simplu, unul din paşii noştri de început în acest proces.




Pentru programari si vindecari sunati la; 0767948273

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...