duminică, 8 februarie 2015

Antioxidanti si mineralizanti produse pentru restructurarea apei

INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELORhttps://www.coralorder.com/ro/registration/?REF_CODE=923878225561
                        Coral-Mine - secretul vieţii, sănătaţii şi tinereţii
                                
Coral Mine                                                       Preţ Catalog: 91,88 Lei
Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:atingerea unui nivel optim al pH-ului;reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac;profilaxia osteoporozei, artritelor;creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos;reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv;îmbunătăţirea aspectului tegumentelor. 

„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală.
Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine. Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente.
Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.
Acţiunea componentelor active
Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.
Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.
Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.
Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.
Compoziţie/pliculeţ: pulbere de coral - 993mg (cu 216mg calciu/27%DZR*, din 900mg carbonat de calciu; 18,4mg magneziu, din 76mg carbonat de magneziu; 4,2mg sodiu, 0,75mg potasiu, 2,5mg clor, 1,8mg fier, 7,75mg urme de alte microelemente (cupru, seleniu, molibden, etc.); vitamina C (acid ascorbic) – 5mgargint metalic – 2mg.
*DZR calculat conform H.G. 106/2002
Mod de administrare: se introduce un pliculeţ de Coral-mine într-un recipient cu 1-1,5 litri de apă (de preferat, filtrată sau apă distilată), se lasă 5 minute, apoi se poate consuma în locul apei obişnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor băuturi necarbogazoase, etc. cu scopul îmbunătăţirii proprietăţilor organoleptice şi microbiologice ale acestora. A nu se fierbe.  A nu se depăşi doza zilnică recomandata, echivalentul a 3 litri de apă pe zi (2 pliculeţe Coral-Mine)
Produsul nu are contraindicaţii şi nu dezvoltă reacţii adverse, putând fi consumat fără restricţii.

Analogia organismului cu automobilul



Microhidrina cel mai puternic antioxidant cunoscut

Plus Pret 144 RONI      
      
 Microhydrina Plus contine antioxidanti, care confera o protectie specializata: Ficatului, crescind nivelul glutationului, care este responsabil de detoxifierea tuturor organelor de substante chimice nocive, medicamnte, etc. Sistemul imunitar, imbunatatind functionarea leucocitara, sinteza de interferon si anticorpi. Elasticitatea pielii. Sistemul cardio-vascular, neutralizeaza radicalii liposolubili si hidrosolubili. Tubul digestiv, actionind asupa fermentilor astfel contribuind la o absorbtie mai buna a nutrientilor; Ca efect antibacterial, antivirotic; Incetineste procesul imbatrinirii; Imbunatateste functionarea SNC. In Microhydrina Plus se contin diversi antioxidanti care pot neutraliza diferite tipuri de radicali liberi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...