joi, 12 ianuarie 2012

Apa vie – Fa-ti singur apa vie – Fa-ti singur apa vie








Apa vie este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica de 25 ppm, sub cea a apei naturale si se obtine prin distilarea in vid a apei naturale. Se presupune ca apa vie poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale. Pentru purificarea apei se pot folosi diverse metode, de la aparate sofisticate pina la purificarea cu argila.
Alte doua metode simple pot fi aplicate cu succes: fierberea si inghetarea. Fierberea contribuie la distrugerea microorganismelor. Inghetarea apei duce la eliminarea a mare parte din substantele chimice nocive. S-a observat ca oamenii care traiesc in apropierea celor doua cercuri polare, obligati sa consume tot timpul anului apa obtinuta din gheata, sint mult mai sanatosi decit noi, cei din zonele mai calde.


Pentru purificare prin inghet, se toarna apa care in prealabil a stat la temperatura camerei aproximativ 24 de ore (pentru eliminarea clorului si decantarea impuritatilor) intr-un vas pe care il lasam 2-3 ore la congelator (pina cind se formeaza deasupra o pojghita de gheata de 1-2 mm). Se sparge gheata, se strecoara apa prin tifon si se pune apa din nou la congelator, in acelasi vas, dupa ce, in prealabil, am aruncat pojghita de gheata de la suprafata sa si de pe peretii interiori. Studii de specialitate au confirmat ca aceasta gheata nu este altceva decit apa grea (deuteriu) congelata, vatamatoare pentru organism. Ea are alt punct de inghetare, superior apei obisnuite (in jur de +3 grade C). Cercetatorii spun ca in apa potabila din reteaua publica, deuteriul se gaseste in proportie de 150 mg la litru. Prin inghetare se elimina 70-80 la suta din cantitatea lui. Apa rezultata in urma strecurarii se lasa 4-5 ore la congelator, pana cind ingheata 2/3 din volumul ei. Apa care nu a inghetat se arunca, deoarece contine impuritati: azotati, fenoli, pesticide etc. Ele coboara punctul de inghetare la circa -3 grade C. Lasam apoi vasul la temperatura camerei, pina cind gheata se topeste, iar apa rezultata este apa pura, avind efecte curative.

Actiunea terapeutica a apei purificate se bazeaza pe proprietatile ei fluidifiante ale singelui si limfei, stimulente ale metabolismului, antitoxice, usor diuretice. Aceasta apa este indicata indeosebi in afectiuni cardiovasculare si hepatobiliare, precum si in toxemii si boli renale.

Sursa: http://www.evenimentul.ro/articol/ce-fel-de-apa.html

Stiati ca cea mai buna memorie dintre toate substantele de pe Univers o are apa ?

Stiati ca apa memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca inmagazineza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecut?

Stiati ca apa este singura substanta din univers fara de care nu ar exista viata?

Stiati ca Apa propaga cel mai bine energia cosmica?

Stiati ca laboratoarele moderne din ziua de astazi fac doar analiza chimica a apei , dar niciunul nu face analiza energetica a apei ?

Stiati ca prin simpla rugaciune asupra unei ape se poate modifica gustul ei?

Stiati ca nici un postulat al chimiei nu poate explica acest lucru?

Stiati ca analiza fizica (structurala) si analiza energetica a apei este cea care conteaza cel mai mult?

Stiati ca apa filtrata cu ajutorul celor mai bune filtre este o apa moarta din punct de vedere energetic si nu stimuleaza viata in nici un fel?

Stiati ca band o apa superfiltrata expuneti corpul unei reactii asemanatoare cu cel al unui drogat intrat in sevraj?

Stiati ca daca udati o planta cu apa superfiltrata acesta moare mai repede decat daca o udati cu apa obisnuita?

Stiati ca apa superfiltrata nu inlatura acumularea de metale grele in organism?

Stiati ca 95% din acumularile de toxine din organism provin din modul de alimentare ,alimente ( surogate, conservanti , E-uri…) si aer ( esapamente si gaze )?

Stiati ca tehnica moderna prin vibratiile energetice produse conduc la modificari in campul energetic al corpului?

Stiati ca apa cea mai buna este apa care functioneaza ca si filtru al organismului?

Stiati ca apa energizata fortifica imunitatea corpului uman si nu numai?

Stiati ca Structura celulei canceroase este asematoare cu celula apei care curge la robinet?

Stiati ca Structura celulei sanatoase este asemantoare cu celula apei energizata cu ajutorul GENERATORULUI DE APA VIE (GAV)

http://uzinadeganduri.ro/pamflete/apa-vie

Revigorarea organelor sexuale cu ajutorul semintelor de susan

Vechi de cand lumea, retetele afrodisiace preparate din produse naturale au fost folosite atat de barbati, cat si de femei. Cu mult timp inaintea dinastiei Hya, al carei reprezentant, Yu cel Mare a trait in 2197 i. C., vindecatorii chinezi fierbeau radacina unei plante numita "Jen Shen" si o foloseau pentru cresterea potentei si virilitatii masculine. In Babilonul antic, femeile preparau dulciuri cu miere si seminte de susan pentru a-si stimula astfel sexualitatea si fecunditatea. Cu secole in urma, femeile consumau o bautura facuta din plante si miere pentru a-si mari puterea de atractie si pentru a-si intretine fecunditatea.

Credinta oamenilor in actiunea acestor remedii populare ce influenteaza benefic functia sexuala precum si trairile erotice, a fost considerata de multe ori de-a lungul timpului, drept superstitie sau chiar a fost incadrata in categoria vrajitoriilor. Cercetarile stiintifice ce au fost realizate asupra acestor plante si a efectelor lor, a dus la descoperiri extraordinare ce i-a determinat in acest fel pe multi sceptici sa revina asupra prejudecatilor lor. Intr-adevar, legendele despre puterea anumitor plante asupra libidoului si a potentei sexuale sunt astazi sustinute si de dovezi stiintifice.

Semintele de susan recunoscute inca din antichitate

Susanul era una dintre principalele plante cultivate in minunatele gradini suspendate ale Babilonului. De-a lungul intregii istorii a orasului, aceasta samanta a fost apreciata, iar productia sa se bucura de toata atentia regelui. Babilonienii foloseau semintele de susan pentru a prepara prajituri, dulciuri, alcool si vin. Femeile amestecau semintele cu miere si mancau aceste dulciuri pentru a-si stimula glandele sexuale.

Semintele de susan erau considerate de invatati ca aliment dar si sursa de substante pentru prepararea parfumurilor. Herodot considera uleiul din seminte de susan ca fiind singurul ulei folosit de babilonieni, aroma si proprietatile sale calmante recomandandu-l ca ulei ideal pentru piele.

Dulciuri cu susan pentru o activitate sexuala sanatoasa

Analiza dulciurior pe baza de seminte de susan si miere, folosite de femeile babiloniene, arata ca mierea este bogata in acid aspartic si ca semintele de susan sunt o excelenta sursa de potasi si de magneziu. Asociate, acestea constituie o bogata sursa de saruri de potasiu si de magneziu ale acidului aspartic. Efectele acestor doua substante au fost puse in evidenta de tratamentul doamnei dr. Formica, din Old Bridge (New Jersey) care a tratat cu succes numeroase cazuri ale asa-numitului "sindrom al femeii maritate", care este caracterizat de o stare de oboseala si de plictiseala fata de munca si de raporturile sexuale, insotite adesea de nervozitate, insomnie, dureri de cap si de spate.

Medicamentul prescris de dr. Formica este compus din sarurile de potasiu si de magneziu ale acidului aspartic, aceleasi substante pe care le foloseau femeile babiloniene prin intermediul prajiturilor cu miere si seminte de susan.

Dr. Formica a obtinut rezultate pozitive la 87% dintre pacientele sale, dupa 4-6 saptamani de tratament cu acest medicament. "Schimbarea", spunea ea, "este remarcabila". "Femeile devin vesele, vioaie si mai active, din punct de vedere sexual. Ele declara ca sunt mai odihnite dimineata, la trezire, decat inainte de inceperea tratamentului." Dr. Formica specifica totusi faptul ca acest tratament nu este adecvat in toate cazurile, oboseala cronica putand fi un simptom de boala sau avand origini psihologice.

Efectele dulciurilor afrodiziace cu susan asupra functiei sexuale

Dulciurile cu susan si miere va pot garanta un bogat aport de saruri aspartice de potasiu si magneziu. Aceste dulciuri se pot prepara usor chiar in bucataria proprie. Consumandu-le puteti beneficia de vitamina E - numita si vitamina fertilitatii - ca si de alte elemente nutritive: calciu, fosfor, acizi grasi nesaturati (vitamina F) si lecitina, indispensabile unei bune stari de sanatate. De asemenea, semintele de susan contin si proteine, cu 50% mai mult decat se afla in carne. Dr. Leathem, de la Rutgers University arata ca hipofiza secreta un hormon compus in special din proteina si ca aceste elemente nutritive sunt indispensabile dezvoltatrii sale. Hormonul hipofizar este un factor important pentru buna functionare a glandelor sexuale. Prin urmare, semintele de susan sunt recomandate atat femeilor, cat si barbatilor, avand proprietati revigorante asupra organelor sexuale.

Vitalitate şi virilitate cu pulbere din rădăcină de ginseng- CRESTEREA PARULUI


Un remediu care ajută foarte mult organismul să-şi revină în urma stresului şi chiar să prevină astfel de stări este extractul de ginseng. Acesta îmbunătăţeşte starea generală de sănătate, activitatea mentală, nivelul energetic şi vigoarea, reglează funcţiile tuturor sistemelor din organism, mai ales pe cele ale sistemului endocrin. Ginsengul măreşte volumul glandelor suprarenale, fapt care le ajută să reacţioneze mai bine, avînd capacitatea să producă un efect bidirecţional şi de normalizare a funcţiilor fiziologice confruntate cu stresul.

Ginsengul este o plantă vitalizantă de excepţie. Rădăcina acestei plante este utilizată nu numai ca afrodisiac, ci şi preventiv, contra bolilor infecţioase. Este o plantă care armonizează şi stimulează nu doar fizicul, ci şi mentalul. Studiile efectuate arată că o cură cu ginseng face să scadă timpul de formare a reflexelor condiţionate, ceea ce este foarte important în terapia contra disfuncţiilor erectile, dar şi să crească acuitatea senzorială şi capacitatea de memorare.

Se foloseşte radăcina plantei mai ales sub formă de pulbere. În comprimatele care se vînd sub numele de ginseng se găsesc doar combinaţii în care această plantă intră în proporţii foarte mici. Din acest motiv, este bine să fie procurată o rădăcină întreagă şi nu un preparat. Se iau 0,5‑1 g pulbere de ginseng, sublingual, de 3 ori/zi, în cure de cel puţin 10 zile, doza putînd fi mărită pînă la 4g/zi în cazul bărbaţilor slăbiţi sau mai în vîrstă.

Ginsengul are o încărcătură energetică foarte puternică de Yang, fiind recomandat în mod deosebit ca virilizant. Face să se dezvolte în mod deosebit anumite calităţi masculine în fiinţă, cum ar fi forţa, capacitate de control şi expansiune. Este foarte util bărbaţilor care se confrunta cu un exces de energie Yin

Cum influenteaza ginseng cresterea parului?

S-a dovedit stiintific ca ginsengul reduce caderea parului si favorizeaza regenerarea acestuia. De asemenea, s-a observat ca acesta mareste numarul celulelor de papile dermice de la nivelul scalpului, prevenind moartea naturala a celulelor. Ginsengul poate stimula scalpul, favorizand cresterea parului. De asemenea, atunci cand este administrat intern, ginsegul reduce stresul, prin urmare se elimina o posibila cauza a caderii parului.
Ginsengul se gaseste in sampoane si  balsamuri, insa eficacitatea acestora este incerta. Cele mai indicate produse pe baza de ginseg sunt mastile de par si fiolele cu extract de ginseng.

Studii de cercetare privind ginseng si crestrea parului

ginseng alopecia areataIn urma unui studiu efectuat in Coreea, s-a stabilit ca exista o legatura clara intre aceasta planta si cresterea parului. Ea previne caderea parului si ajuta la regenerarea totala in cazul persoanelor care sufera de alopecia areata. La studiu au participat 131 de persoane care sufera de alopecia areata, impartite in doua grupuri. Pe durata a 12 saptamani s-au administrat tratamente diferite celor doua grupuri. Unuia i s-a administrat tratament cu corticosteroizi, intrucat alopecia areata este o boala autoimuna, iar celuilalt i s-a administrat acelasi tratament plus ginseng.
Rezultatele celor doua grupuri au fost comparate si cercetatorii au observat diferente intre efectele tratamentelor administrate. In cazul celor care au primit si tratament cu ginseng  parul se regenerase intr-o proportie mai mare. Au concluzionat ca ginseng era eficient datorita componentelor  numite ginsenoside care au proprietati antiinflamatorii si antialergenice.

ginseng pentru parBeneficiile tratamentului cu ginseng  pentru par sunt:

  • fortifica radacina parului (foliculii) datorita aportului de nutrienti – aceasta va duce la cresterea unui par mai rezistent si mai sanatos
  • previne caderea parului – prin fortificarea radacinilor parul nu mai cade
  • previne matreata – compusii din ginseng au proprietati antibacteriene care ajuta la curatirea scalpului si inlaturarea matretei
  • protejeaza parul de factorii externi nocivi, precum soare, frig, vant, poluare sau diverse metode de styling
  • previne albirea parului –uleiul si fitosterolii din ginseng previn depigmentarea firelor
Exista numeroase produse de ingrijire a parului pe baza de ginseng care previn caderea parului si ajuta la regenerare: sampone, balsamuri, masti de par sau  fiole cu extract de ginseng.
combinat cu articol de pe ;http://tratamentcadereaparului.ro/ginseng-remediu-natural-pentru-par/

miercuri, 11 ianuarie 2012

CURENTUL PORTOCALIU-CROMOTERAPIE


Aflându-se în straturile subtile ale manifestării între galben şi roşu, portocaliul este aproape cea mai intensă dintre culori. Între auriul paradiziac, celest şi roşu negativ al abisurilor infernale, această culoare semnifică plenar punctul de echilibru dintre spiritualitate şi libido (efervescenţa pulsiunilor sexuale). Dacă în anumite situaţii acest echilibru tinde să se strice, înclinând excesiv balanţa într-un sens (+) sau altul (-), avem de-a face cu revelaţia iubirii sublime, divine într-un caz, sau cu exacerbarea desfrânării aducătoare de vlăguire şi apatie în celălalt caz.
În primul caz, este vorba, fără îndoială despre veşmintele simple de culoarea şofranului ale călugărilor budişti şi de crucea de catifea portocalie a cavalerilor Sfântului spirit.
Voalul sacru de logodnă, FLAMMEUM, este simbolul fuziunii eterne şi perfecte a aspectelor complementare (+ şi -) în cazul căsătoriei trainice. Voalul dătător de putere pe care Virgiliu i l-a dat Elenei era, după cum se ştie, de culoarea şofranului.
Muzele mitice, care sunt, după unele tradiţii milenare, fiicele sublime ale cerului şi a pământului, erau adeseori reprezentate goale şi acoperite numai cu voaluri semitransparente de culoarea şofranului. Piatra de hiacint, având nuanţe de culoare portocalie, era unanim considerată drept un simbol al iubirii trainice şi al fidelităţii. Această piatră era totodată însemnul puterii superioare în cazul unuia din cele 12 triburi mitice ale lui Israel, fiind mereu prezentă pe pieptul marelui preot din Ierusalim. Mai târziu, această piatră preţioasă o regăsim montată pe coroanele regilor Angliei, unde ea simbolizează echilibrul pe care îl conferă înţelepciunea şi sobrietatea augustă a regilor. Trecută prin foc, această piatră preţioasă se decolorează, ceea ce reprezintă după unii iniţiaţi, expresia credinţei divine, ferme, constante, care, prin transmutare şi sublimare, triumfă asupra ardorii pasiunilor josnice, instinctuale şi le transforma în sublime energii spirituale dătătoare de iluminare.
Totuşi, realizarea echilibrului dintre spiritualitate şi libido este o etapă destul de greu de atins şi de menţinut apoi constant; tocmai din această cauză uneori portocaliul devine la extrema cealaltă culoarea ce semnifică iubirile efemere şi superficiale, desfrânarea sexuală epuizantă. Acest echilibru, conform tradiţiilor secrete care foloseau tehnicile de fuziune cu Mama Pământului, era căutat şi deseori realizat prin trăiri amoroase transfigurate şi realizate în acelaşi timp (la unison), care în final conduceau fiinţele umane angrenate plenar la revelaţia unităţii divine a manifestării şi la sublimarea triumfătoare a potenţialului creator. Toate acestea făceau atunci cu putinţă apariţia şi amplificarea anumitor forme de extaz.
Din acest punct de vedere nu este deloc întâmplător că faimosul zeu DIONYSOS este adeseori reprezentat ca purtând veşminte de culoare portocalie.

CURENTUL SUBTIL COSMIC DE CULOARE PORTOCALIE

Curentul subtil portocaliu este forţa secretă a vieţii. El poate fi asimilat cu "suflul vieţii" în tradiţia Occidentală, sau cu viaţa secretă în tradiţia egipteană. Energiile sale sunt prezente permanent în întregul Univers, toate fiinţele fiind impregnate şi însufleţite de el. Tocmai din această cauză curentul subtil portocaliu este considerat forţa ascunsă a vieţii, în special procesul respiraţiei în fiinţă, atât la om cât şi la animal face să pătrundă această forţă subtilă în sânge sau în sevă prin sistemele specializate în cazul plantelor şi prin intermediul plămânilor în cazul animalelor şi al omului, deoarece această forţă este vehiculată de aerul pe care îl respirăm, fiind de fapt înmagazinată în acesta şi, nu identică cu el. Energia specifică a curentului subtil portocaliu este în întregime independentă de oxigen.
Această forţă subtilă creează, structurează şi conferă formele. Afinităţile inefabile, atracţiile şi repulsiile, chiar reacţiile atomilor grupaţi împreună, prin jocul vibraţiilor lor şi a rezonanţelor extrem de fine, toate aceste fenomene şi multe altele sunt produse în mare parte de această forţă a vieţii care este curentul subtil portocaliu.
Curentul subtil portocaliu este forţa constructivă fundamentală care menţine corpul fizic în bună stare sau, în cazul lipsei, dimpotrivă, îi cauzează dezagregarea atomilor săi.
Definită pe scurt, ea poate fi asimilată cu esenţa vitală a formei fizice. Acumularea în cantitate suficientă a forţei subtile portocalii prin intermediul respiraţiei are o influenţă mai mult decât favorabilă, mai ales asupra unei persoane în stare de armonie şi sănătate normală, deoarece ea va fi mult mai capabilă să primească, să stocheze şi să resimtă această forţă misterioasă în comparaţie cu o persoană bolnavă. La fel, o persoană trezită subtil va profita din plin de pe urma acestei forţe, în comparaţie cu o persoană a cărei stare de trezire şi evoluţie lăuntrică nu se afla decât la începutul acestui proces.

Curentul subtil portocaliu, dacă este folosit de un cunoscător avertizat va fi extrem de util creşterii şi dezvoltării rapide a forţelor fizice, aceasta fiind valabil la fel de bine atât pentru plante cât şi pentru om şi animale. De exemplu, copiii care nu sunt prea bine dezvoltaţi şi nu au încă în proporţia cerută binefăcătoarele energii portocalii în aură, sunt mult mai repede vindecaţi prin respiraţia yoghină completă, în aer proaspăt şi curat mentalizând ferm în momentul retenţiei pe plin că absorb în mod gradat şi difuzează atât în întreaga fiinţă fizică cât şi în aură, curentul portocaliu subtil al vieţii. Din acest punct de vedere, acest procedeu, deşi simplu în aparenţă, este totuşi extrem de eficient pentru vindecarea rapidă a bolilor, dacă este însoţit de o concentrare adecvată asupra zonei perturbate sau a organului afectat.

Curentul subtil portocaliu este deci fluxul secret al forţei vitale care animă plantele, animalele şi oamenii. Orice creatură care respiră, inhalează simultan cu aerul această energie. Acele creaturi care nu au plămâni se impregnează de această forţă prin aspiraţia lor sincronă, mai mult sau mai puţin conştientă, întocmai cum un burete s-ar îmbiba cu apă. De exemplu, un animal bolnav caută aproape instinctiv lumina Soarelui şi aspiră astfel mai mult forţa curentului subtil portocaliu. Yoghinii se servesc în special de acest curent subtil vital pentru a îngriji sau impulsiona dezvoltarea sau creşterea animalelor şi copiilor cât şi pentru a dinamiza revenirea şi echilibrarea vitală şi fizică a acelor fiinţe care prezintă întârzieri în dezvoltare. Curentul subtil portocaliu poate fi de asemeni folosit, cum de altfel se şi întâmplă, pentru a accelera creşterea plantelor. Anumiţi yoghini antrenaţi au chiar strania putere, prin acumularea şi stocarea unei uriaşe cantităţi din acest curent subtil în aură, să facă să germineze şi să crească diferite plante în numai câteva minute, printr-o condensare şi focalizare internă foarte precisă a acestei forţe subtile portocalii. De nenumărate ori, în India, acest fenomen a fost constatat şi verificat ca atare în cazurile unor demonstraţii publice pe care le fac mai ales fachirii. În cazul continenţei, atât la bărbat cât şi la femeie, în faza transmutării potenţialului sexual, dacă nu se urmăreşte canalizarea şi sublimarea la nivelele superioare ale fiinţei a energiei rezultante, se amplifică extraordinar de mult în aură curentul subtil portocaliu. Acest proces se declanşează spontan şi prin aceasta survine o regenerare completă a fiinţei mai ales la nivel fizic şi vital datorită rezonanţei cu curentul subtil portocaliu din MACROCOSMOS sau Univers. Curentul subtil portocaliu este energia ascunsă a vieţii fizice care menţine şi asigură vitalitatea.

Curentul subtil portocaliu este unanim considerat energia antioboseală prin excelenţă şi tocmai de aceea se potriveşte tuturor temperamentelor, fără excepţii. În general, operarea cu curentul subtil portocaliu nu are contraindicaţii.
Acest curent subtil stimulează sistemul respirator şi facilitează asimilarea calciului.

Curentul subtil portocaliu, pe lângă faptul că este un excelent stimulent sexual natural, totodată este o eficientă energie antispasmodică. Operarea sistematică individuală cu curentul subtil portocaliu, o anumită perioadă de timp, ne permite să resimţim o plenară stare de libertate interioară faţă de tot ceea ce ne limitează în mod penibil fiinţa şi ne permite astfel să devenim mult mai toleranţi. Dacă puternica dinamizare vitală pe care acest curent subtil ne-o produce va fi dublată de un constant control mental în timpul tuturor trăirilor amoroase, aceasta ne va ajuta să transmutăm cu uşurinţă potenţialul sexual făcând posibilă sublimarea acestuia în vederea unor realizări psihomentale şi spirituale extraordinare.
În plus, curentul subtil portocaliu ne ajuta să realizăm o mult mai rapidă asimilare o ideilor noi şi valoroase, facilitând prin expansiune gradată şi rafinări succesive apariţia stărilor de iluminare spirituală.
Curentul subtil portocaliu măreşte tonusul sexual (atât la bărbat cât şi la femeie) şi conferă optimism. Acest curent subtil permite să se armonizeze foarte bine vitalitatea fizică cu optimismul mental şi datorită acestei acţiuni corelate se constată efecte fortifiante la nivelul corpului energiei vitale.

CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU ESTE ÎN SPECIAL INDICAT IN:
- Abuzuri sexuale, obsesii
- Astm
- Astm cronic
- Bronşită
- Debilitate mentală
- Demenţă senilă
- Deziluzii, decepţii
- Eliminare (excreţiei defectuoasă)
- Epilepsie
- Febră cu flegmă
- Granulaţii (granulozităţi) la nivelul pleoapelor
- Gută
- Halucinaţii
- Holera
- Inflamaţia rinichilor
- Ipohondrie
- Isterie
- Manii
- Melancolie
- Otalgie (durere de urechi)
- Pietre la vezica biliară
- Prolaps
- Reumatism cronic
- Scurgeri de sânge (hemoragie) din nas
- Spasmofilie
- Stress
- Sunete supărătoare în urechi
- Suspendarea menstruaţiei (face să revine ciclul menstrual fiind emenagog)
- Tuse cu expectoraţii
- Tuse iritantă, uscată
- Ulceraţii cronice la nivelul corneei


SINTEZĂ
CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU
1. TRĂSĂTURILE CARACTERISTICE ŞI TRĂIRILE PERSONALITĂŢII LA CARE PREDOMINĂ ÎN AURĂ CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU:



- Echilibrul lăuntric ce tinde să se rupă destul de uşor
- Libidoul intensificat
- Superficialitatea
- Tentaţia aventurilor amoroase
- Amorul unificator sublim
- Euforia intimităţii amoroase
- Viciul
- Desfrâul
- Blazarea prin epuizare sexuală
- Excesul pasiunilor
- Dezinhibarea
- Magnetismul vital
- Temperanţa
- Farmecul vitalităţii fizice
- Triumful asupra ardorii
- Armonia şi controlul mentalului asupra libidoului
- Fantasmele amoroase
- Infidelitatea
- Sublimarea triumfătoare o tendinţelor abisale
- Fascinaţia trăirilor amoroase plenare
Curentul subtil portocaliu, în general, indică: senzualitatea, libidoul, lascivitatea, trăirile sexuale intense, amorul fizic sub multiplele sale aspecte, stările sexuale plenare, dorinţa de confort, vitalitatea debordantă, atracţia senzuală, trăirea frenetică a plăcerii.
2. PREFERINŢA CONSTANTĂ SPONTANĂ PENTRU CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU indică: nevoia de senzualitate, de regenerare şi conservare fizică, aspiraţia către trăiri erotice plenare, dorinţa de satisfacere a pornirilor sexuale, exacerbarea trăirilor amoroase, nevoia de linişte şi fericire, fascinaţia intimităţii fizice, nevoia de dăruire şi comuniune erotică, urmărirea bunăstării.
3. DIFICULTATEA DE A OPERA CU CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU exprimă: inhibarea, pudoarea excesivă, impotenţa sau frigiditate psihică, subordonarea exagerată faţa de convenienţe, refularea sexuală, închistarea în prejudecăţi, rigiditate, respingerea nefirească a nevoilor şi trebuinţelor elementare (naturale), frustrarea erotică, reprimarea aberantă a tendinţelor fireşti ale naturii umane.
4. EFECTE FIZIOLOGICE CE SE CONSTATĂ ÎN CAZUL AMPLIFICĂRII CONŞTIENTE A ACESTUI CURENT SUBTIL ÎN AURĂ: accelerează pulsaţiile inimii, menţine constantă presiunea sângelui, favorizează secreţia gastrică şi digestia.
5. EFECTE PSIHICE CE SE CONSTATĂ ÎN CAZUL AMPLIFICĂRI I CONŞTIENTE A ACESTUI CURENT SUBTIL ÎN AURĂ: optimism, veselie, senzualitate, intimitate caldă, stimulare emotivă, euforie amoroasă, senzaţie de apropiere spontană şi intimitate, destressare, dezinhibare, măreşte sociabilitatea, conferă o stare de sănătate radioasă şi optimism, euforizant senzual, afrodiziac.
6. SEMNIFICAŢIE PSIHOLOGICĂ ŞI REZONANŢA AFECTIVĂ A CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU
Acest curent subtil este caracterizat adeseori ca "PORTA SECRETĂ A VITALITĂŢII" care este specifică oricărei fiinţă debordând de vitalitate, curioasă, senzuale, superficial orientate, dispusă în a trăi clipa prezentă, exaltând bucuria de a trăi intens vitalismul, dezinhibarea, predispusă în a se raporta la sine prin cuplu sau prin fiinţele de sex opus; printre altele, ea exprimă: senzualitate, sociabilitate, hedonism, erotism viguros, toleranţă, inconştienţă.
7. PROPRIETĂŢILE ESENŢIALE ALE CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU: antirahitic, stimulant respirator având proprietatea de a combate spasmele şi convulsiile, revitalitent, antispasmotic, carminativ (având proprietatea de a face să fie expulzate gazele intestinale), emetic (având proprietatea de a provoca vomă atunci când este necesar), afrodiziac, galactogog (având proprietatea de a favoriza la femeie (în timpul sarcinii şi după aceea) secreţia de lapte matern).
8. EFECTELE BINEFĂCĂTOARE RAPIDE FIZICE ALE CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU ÎN URMĂTOARELE CAZURI: slăbiciune a plămânilor, capacitate respiratorie redusă (mică), astm, bronşită, hipertiroidie (prin acţiunea profund tonifiantă asupra paratiroidelor), guturai cronic, provenirea şi stoparea proliferării tumorilor maligne, suspendarea patologică a menstruaţiei, lactaţie insuficientă după naştere, prolaps anal (deplasarea în jos sau ieşirea anusului din cavitatea în care se găseşte), tulburări ale rinichilor, calculii biliari (concreţiune asemănătoare cu o pietricică, formată patologic în acest organ).
9. CONTRAINDICAŢII FERME LA OPERAREA INDIVIDUALĂ CU CURENTUL SUBTIL - Nici un fel de contraindicaţii.
10. EFECTELE CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU ASUPRA EMOŢIILOR: favorizează o foarte bună relaţie corp - minte, măreşte optimismul, senzaţia de bunăstare şi satisfacţie, euforie amoroasă, tonic sexual.

TURCOAZ SAU ALBASTRU VERZUI

de adelamarin » Joi Mar 03, 2011 6:50 pm
TURCOAZ SAU ALBASTRU VERZUI
CURENTUL SECUNDAR SUBTIL COLORAT TURCOAZ SAU ALBASTRU VERZUI

Acest curent secundar angrenează aproape în mod sinergic efectele specifice ale celor doi curenţi coloraţi subtili albastru şi verde. Proprietăţile caracteristice acestor doi curenţi subtili sunt deci prezente în cazul acestui subcurent dar se manifestă global, provocând datorită acestui melanj o gamă complexă de fenomene printre care amintim:
- acţiune tonică generală (prin operarea sistematică cu acest curent secundar şi amplificarea sa în aură ne putem reconstitui cu uşurinţă energiile subtile care coordonează procesele de asimilare ajungând astfel să imprimam organismului o foarte bună rezistenţă vitală);
- rol stimulator şi întăritor pe multiple planuri;
- activează în mod specific regenerarea pielii fiind foarte indicat în cazuri de arsuri, şocuri, traumatisme. Datorită caracteristicilor sale, curentul secundar colorat TURCOAZ este unanim apreciat ca fiind un puternic stimulator al pielii;
Datorită energiilor sale componente specifice, curentul secundar turcoaz este îndeosebi indicat mai ales în cazul unor tulburări sau boli cu o evoluţia scurtă, care se manifestă brusc şi intens prin dureri precis localizate. Din acest punct de vedere el este mai puţin indicat în cazul unor boli cronice (care durează şi se manifestă lent în timp).
Operarea preponderentă cu acest curent secundar subtil este îndeosebi indicată în toate cazurile de dureri violente şi bruşte indiferent de ce natură ar fi ele.
La nivel fizic cerebral, operarea cu acest curent subtil secundar are efecte decongestionante, care fac să dispară sau previn anumite forme de migrenă. Operarea focalizată precis, cu acest curent colorat secundar are efecte puternice, el putând chiar să cauterizeze un şancru (ulceraţie a unei mucoase sau a pielii, apărută la locul de pătrundere al unui agent patogen în organism) sau să facă cu putinţă eliminarea gradată a vegetaţiilor ce apar pe piele.
În sfera psihică, operarea cu acest curent colorat secundar are o acţiune profund calmantă, euforică şi liniştitoare, fiind mai ales indicată după o activitate intelectuală intensă şi epuizantă.

PRINCIPALELE PROPRIETĂŢI ALE CURENTUL SECUNDAR SUBTIL COLORAT TURCOAZ

Stimulant al pielii, decongestionant cerebral, tonic general, elimină tulburările sau durerile acute.

marți, 10 ianuarie 2012

Goji - fructele longevitatii




Goji este un arbust care creste in Himalaya si Tibet. Fructele de goji sunt considerate a fi ca o adevarata comoara pentru cel care le consuma. In Tibet creste si se cultiva de peste 25.000 ani, si cei care il consuma au o longevitate de invidiat, obisnuit de peste 100 de ani.


Fructele de goji sunt mici, de culoare rosie-portocalie, alungite, si au un gust dulce acrisor.




Ce contin fructele de goji ?
Secretul longevitatii pe care o confera fructul de goji consta in continutul sau ridicat de vitamine si minerale. Dintre vitaminele ce se gasesc in fructele de goji amintim:
vitamina C, in foarte cantitate mare.
vitamina A, fiind o sursa excelenta de vitamina A
vitamina E, care se gaseste mai rar in fructe, avand un puternic efect antioxidant
vitaminele B1 (tiamina), B2 (riboflavina) si B6 care sunt indispensabile proceselor metabolice si ajuta la transformarea hranei in energie


Fructele Goji contin in cantitati mari carotenoizi, care au un puternic efect antioxidant si de fotoprotectie solara. Cei mai importanti carotenoizi ce se gasesc in fructele de goji sunt:
beta carotenul din care se formeaza vitamina A. Continutul de caroten este mai ridicat decat la orice alt produs alimentar cunoscut pana in prezent;
zeaxantina care protejeaza retina;
luteina importanta pentru regenerarea ADN-ului si a tuturor celulelor din organism;


Fructele de goji au in compozitia lor importante microelemente precum: fierul, calciuul, potasiul, cuprul, magneziul, fosforul si germaniul. Sunt bogate in seleniu, element mineral care reduce toxicitatea drogurilor si are rol antioxidant. Studiile clinice au aratat ca fructele de goji, prin continutul in seleniu si germaniu sunt deosebit de utile in cazurile de cancer.


Fructele de goji contin aminoacizi si proteine, dintre care 8 aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi de catre organism cand sunt procurati din alimente.

Fructele de goji mai contin:
acizii grasi – sunt importanti deoarece genereaza o mare cantitate de energie
beta-sitosterol – cu rol antiinflamator si de scadere a colesterolului
physalin – cu rol de intarire a sistemului imunitar si antiviral. Compus activ care lupta impotriva leucemiei.
betaina – utila in tulburari nervoase si in deficiente de memorie
ciperona – cu rol in controlul tensiunii arteriale
solvetivona – are puternic efect antifungic si antibacterian



Ce efecte au fructele de goji ?
1. Antioxidant - fructul de goji este CEL MAI PUTERNIC antioxidant dintre toate produsele alimentare existente in lume. Antioxidanţii sunt substantele care apara organismul de efectele daunatoare ale unor molecule denumite "radicali liberi”, care se acumuleaza in organism. Radicalii liberi sunt adevaraţi “dusmani” ai organismului, sunt molecule instabile care deriva fie din procesele metabolice esentiale, normale care au loc in organism, fie din expunerea corpului la raze X, fum de tigare, gaze toxice rezultate din arderea combustibililor. Datorita caracterului instabil al radicalilor liberi sunt atacate celulele sanatoase ale organismului. Substantele chimice capabile sa neutralizeze radicalii liberi poarta numele de antioxidanti.


Nivelul de antioxidanti al fructelor de goji, masurat pe scara ORAC (capacitatea de absorbtie a radicalilor liberi ai oxigenului) este de 25.300 unitati, aproape de 20 ori mai mult decat al portocalelor. Antioxidantii reduc procesele de imbatranire.


Exista legende care povestesc despre calugarii din Tibet care traiau sanatosi la varsta de 80 ani, fara sa fi avut pana la acea varsta nicio problema cu dantura sau fara ca parul sa le fi incaruntit catusi de putin si aceasta tocmai datorita fructelor de goji care cadeau in fantana manastirii.


2. Sunt tonice si energizante excelente, amplificand rezistenta corpului la stres si oboseala
3. Mentin si intaresc sistemul imunitar, fiind foarte utile in cazurile afectiunilor de cancer.
4. Scad nivelul de colesterol
5. Previn bolile cardiovasculare
6. Intaresc oasele si ligamentele
7. Regleaza nivelul glicemiei
8. Protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare puternice
9. Contribuie la reducerea cantitatii de grasimi din corp si mentin greutatea normala
10. Stimuleaza apetitul sexual si libidoul, intr-un mod armonios si bland
11. Sustin si imbunatatesc functia ficatului si a rinichilor
12. Menţin sănătatea sistemului nervos, fiind foarte utile in insomnie, pentru cresterea memoriei si a capacitatii de concentrare



Cum se consuma fructele de goji ?
Cantitatea de goji recomandata zilnic este de 20-30g, adica un pumn mic, dar pot fi consumate si in cantitati mai mari, sub forma de fructe uscate, suc, sau amestecate cu iaurt sau cereale. Se poate administra si la copii, deoarece are un gust placut. Nu are efecte secundare.

Ce este Qi?




În chineză, "Qi" se traduce prin "aer respirat", dar din punctul de vedere al Qigong-ului "Qi" reprezintă mult mai mult.
Rezultatele cercetării ştiinţifice au identificat componenta "Qi"-ului extern emis de către maeştrii de Qigong, ca fiind foarte complexă (radiaţie infraroşie de mică frecvenţă, electricitate statică, flux de particule, şi altele).
Din punctul de vedere al acţiunii exercitate, "Qi"-ul extern poate fi considerat ca o informaţie împreună cu suportul ei, acest suport fiind o substanţă materială.
"Qi"-ul în Qigong desemnează nu numai oxigenul inspirat şi bioxidul de carbon expirat, ci mai ales o formă de substanţă materială compusă din energie şi informaţie. În mod tradiţional "Qi"-ul reprezintă energia internă sau energia veritabilă, pentru a o deosebi de aerul inspirat. Această energie este considerată de către medicina tradiţională chineză ca fiind forţa motrice ce întreţine activităţile vitale ale corpului uman.

Energia internă se împarte în două mari categorii, energie ancenstrală şi energie dobândită sau acumulată.

Energia ancestrală

Se împarte la rândul ei în energie esenţială şi energie originală.

Energia esenţială reprezintă energia pe care corpul uman o câştigă la începutul vieţii sale, în timpul formei sale embrionare şi provine de la părinţi, putând fi echivalată cu moştenirea genetică.
Energia originală reprezintă substanţa materială fundamentală şi puterea de activitate cu care organismul uman îşi menţine funcţiile vitale. Ea se formează tot în perioada embrionară, acumulându-se în rinichi şi întreţinând o relaţie foarte apropiată cu punctul de acupunctură (sau presopunctură) Ming Men (Poarta Vieţii).

Un tonic de exceptie al rinichilor, care poate merge pana la stimularea si chiar suplimentarea ''energiei ancestrale''(chiul ancestral) este planta Cordiceps.
Energia dobândită

Se împarte în energie celestă şi energie terestră.

Energia celestă este reprezentată de aerul pe care îl respirăm, dar şi de energia astrelor ce ne înconjoară.
Energia terestră cuprinde toate formele de energie, provenind din alimentele pe care le consumăm pentru menţinerea vieţii cât şi energia degajată de Terra.

Graţie combinării energiei celeste cu energia terestră, procesele vitale se pot derula în interiorul corpului uman, în timp ce energia ancestrală şi energia dobândită, cât şi relaţiile dintre ele, reprezintă condiţii esenţiale pentru existenţa vieţii.

EXERCIŢIUL CĂPRIOAREI ÎN VARIANTA SA PENTRU BĂRBAŢI

Reîntinerire şi creşterea perioadei de erecţie
Acest exerciţiu îndeplineşte patru obiective importante. Înainte de toate, el întăreşte ţesuturile organele sexuale. În al doilea rând, el are ca efect sublimarea (ascensionarea) energiei prin cei şase centri ele forţă, ceea ce conduce la rafinarea şi aprofundarea stărilor spirituale. Cel de-al treilea beneficiu important ce derivă din practicarea sistematică a Exerciţiului Căprioarei este capacitatea obiectivă de autoanaliză, indic\nd dac[ sunt blocaje energetice.Cel de-al patrulea beneficiu important al Exerciţiului Căprioarei este acela că sporeşte virilitatea şi disponibilitatea sexuală şi permite astfel celor doi iubiţi să prelungească oricât de mult doresc actul sexual.

Tehnica propriu-zisă de realizare a Exerciţiului Căprioarei în cazul bărbaţilor
Exerciţiul poate fi practicat stând în picioare, şezând sau culcat.

PRIMA ETAPĂ
Această etapă are drept scop stimularea manifestării fluidului vital esenţial, OJAS, şi, implicit, producerea sămânţei (spermei).
1. Frecaţi viguros palmele între ele, timp de minim 2-3 minute, până când se încălzesc datorită energizării lor puternice în plan eteric.
2. Cuprindeţi cu mâna dreaptă (făcută căuş) testiculele, fără să apăsaţi prea tare. Important este să simţiţi căldura palmei, expresie a vitalităţii în plan eteric.
3. Plasaţi palma mâinii stângi întinsă, dar relaxată, în zona pubiană, cu două degete mai jos de ombilic.
4. Presând uşor pe piele, numai atât cât să simţiţi foarte clar căldura palmei mâinii stângi, în zona pubiană, executaţi 108 mişcări de rotaţie în sensul acelor de ceasornic.
5. Frecaţi din nou, cu vigoare, palmele, exact ca la punctul 1.
6. Reluaţi etapele de mai sus, dar inversând poziţia palmelor. Acum, în timp ce palma mâinii stângi cuprinde testiculele, cele 108 rotaţii ale palmei mâinii drepte în zona pubiană se vor face în sensul invers acelor de ceasornic. Concentraţi-vă asupra efectelor subtile de profundă energizare a zonei masate şi conştientizaţi cum creşte cantitatea de căldura şi, implicit, energia eterică de natură erotică (de altfel, la fel ca şi în practica yoga, în toate exerciţiile taoiste concentrarea mentală asupra scopului subtil pentru care sunt realizate mişcările fizice este foarte importantă şi are ca efect îmbunătăţirea netă a rezultatelor). Totuşi, tradiţia taoistă recomandă ca în nici un caz să nu vă folosiţi puterea minţii pentru a vă imagina flăcările unui foc izbucnind în zona pubiană. Acest gen de operare poate fi periculos deoarece poate perturba energia subtilă a Apei (APAS TATTVA) care îşi are sediul natural în această parte a fiinţei umane. Lăsaţi procesul să-şi urmeze calea sa firească.

ETAPA A DOUA
1. Contractaţi cât mai puternic posibil muşchii sfincterului anal, aducându-i astfel cât mai în interior; veţi simţi ca şi cum întreaga zonă anală este aspirată în sus.
2. După ce simţiţi că aţi obosit practicând această contracţie, vă opriţi pentru câteva secunde şi vă relaxaţi, detensionând în special muşchii sfincterului anal.
3. Repetaţi apoi contracţiile anale, la fel de puternic. Procesul va dura atâta timp cât nu veţi simţi nici un disconfort. Pe durata acestei etape trebuie să vă concentraţi pentru a simţi senzaţia vibratorie (asemănătoare unui veritabil şoc electric) ascensionând de-a lungul coloanei vertebrale. Senzaţia apare în mod natural şi durează la început numai câteva fracţiuni de secundă. În această etapă nu este cazul să forţăm amplificarea acestui proces prin evocarea unor imagini mentale.
Prin urmare, chiar dacă nu o numesc la fel, înţelepţii taoişti au conştientizat şi e existenţa şi efectele excepţionale ale energiei fundamentale KUNDALINI, în fiinţa umană.

Sfaturi şi recomandări suplimentare
a) La începutul practicii este posibil să constataţi că nu puteţi menţine contracţia puternică a sfincterului anal decât o perioadă foarte scurtă de timp. Insistaţi, reluând cu tenacitate exerciţiul. După câteva săptămâni veţi constata că puteţi prelungi aproape nelimitat această practică excepţional de valoroasă pentru evoluţia spirituală.
b) Pentru a determina efectele Exerciţiului Căprioarei asupra glandei prostate, puteţi realiza următorul test: atunci când urinaţi, urmăriţi să opriţi complet jetul de urină numai prin contracţiile muşchilor anali. Dacă reuşiţi acest lucru, înseamnă că exerciţiul este eficient.
c) Contracţia muşchilor anali masează uşor - prin presiunea pe care o exercită - glanda prostată. Atunci când - în urma practicii Exerciţiului Căprioarei - se declanşează procesul intens de transmutare a potenţialului erotic, este posibil uneori ca prostata să se contracte spontan. Iniţiaţii taoişti afirmă că astfel ea intră în spasme şi, prin aceasta, este experimentat un mic orgasm fără ejaculare, deşi în acel moment fiinţa nu realizează o fuziune amoroasă.
d) Este recomandabil să practicaţi acest exerciţiu zilnic, dimineaţa la trezire şi seara înainte de culcare.
Exerciţiul Căprioarei poate corecta, de asemenea, numeroase tulburări sexuale, inclusiv ejacularea precoce, secreţia insuficientă de hormoni sexuali, infecţii ale testiculelor, visele erotice obsedante (urmate adesea de poluţii nocturne), precum şi impotenţa. În mod particular, el este eficace în tratarea ejaculării precoce şi, de asemenea, în amplificarea controlului asupra potenţialului erotic şi, implicit, în realizarea cu succes a continenţei sexuale, îndeosebi dacă bărbatul îl practică IMEDIAT ÎNAINTE de a face dragoste. Pornind de la practica Exerciţiului Căprioarei, un alt secret iniţiatic al sexualităţii taoiste constă în faptul că, dacă bărbatul îşi relaxează muşchi anali atunci când penetrează în vaginul femeii iubite şi îi contractă atunci când se retrage, activitatea sa erotică va fi mult îmbunătăţită atât în ceea ce priveşte controlul energiei sexuale cât şi în ceea ce priveşte plăcerea trăită. În taoism ejacularea prematură şi chiar pierderea spermei atunci când îţi propui totuşi să controlezi energia sexuală sunt considerate, de regulă, ca fiind probleme de natură psihologică, exprimând o tendinţă exagerată şi limitatoare către plăcerea lipsită de un orizont spiritual. Visele erotice obsesive sunt considerate, de către medicina actuală, ca fiind normale. Din punctul de vedere taoist însă, acestea nu sunt considerate deloc normale, ci indică, la nivel fiziologic, o slăbiciune a glandei prostate!

În timpul actului sexual, tensiunea erotică creată se amplifică pe o perioadă care durează primele circa douăzeci d e minute, după care această energie se resoarbe treptat şi spontan fără nici un efort, prin sublimare, glanda prostată jucând un rol un fundamental în acest proces spiritualizant al fiinţei umane, dar numai dacă această glandă este sănătoasă. Dacă prostata este slăbită, ea nu va putea realiza fenomenul de sublimare, tensiunea erotică se va amplifica din ce în ce mai mult şi apoi, aproape inevitabil se va declanşa ejacularea.
Exerciţiul Căprioarei este atât de eficient încât el anihilează spontan „visele umede", începând chiar din prima noapte după începerea practicii. În ceea priveşte ejacularea precoce, s-a constatat că majoritatea bărbaţilor care se confruntă cu acest fenomen sunt fie persoane tinere şi neexperimentate în ce priveşte fuziunea amoroasă, fie persoane care muncesc prea mult (pană la extenuare), persoane care au un sistem nervos mai slab, etc. Toţi aceştia suferă, aproape fără excepţie, de o debilitare şi sensibilitate extremă, la nivelul prostatei (ca de altfel şi la nivelul întregului sistem nervos) şi, din acest motiv, cel mai mic stimul erotic va declanşa mecanismul de ejaculare, fără a face posibile fenomenele benefice de transmutare a potenţialului erotic şi de sublimare a energiei rezultate în planuri superioare ale fiinţei. În ultimă instanţă funcţionarea corectă a glandei prostate nu poate fi ignorată nici măcar de către o fiinţă care s-a decis să practice abstinenta sexuală, pentru că incapacitatea de a transmuta potenţialul erotic se va resimţi, mai devreme sau mai târziu, prin stări de tensiune şi frustrare ca facere imposibilă o autentică evoluţie spirituală armonioasă şi aducătoare de beatitudine. Prin urmare, este recomandat ca toate persoanele care suferă de ejaculare precoce să desensibilizeze glanda prostată prin practicarea Exerciţiului Căprioarei care întăreşte şi îmbunătăţeşte funcţionarea acestei glande. Este important să reţinem faptul că afecţiunile prostatei pot fi nu doar vindecate, ci mai ales PREVENITE, prin Exerciţiul Căprioarei. De altfel, acesta este util chiar şi în cazul altor afecţiuni, căci, în virtutea proceselor benefice de transmutare pe care le coordonează, el întăreşte la modul general, imunitatea corpului faţă de agenţii patogeni. Spre exemplu, o răceală poate fi vindecată cu uşurinţă prin simpla practicare, timp de o oră a etapei a doua a Exerciţiului Căprioarei.
Publicat de Uniune spirituală la 08:59

Coltii babei


Numele latin al plantei ''Tribulus'' vine de la latinescul pentru incurcatura necaz,forma fructului,un fel de ancora cu trei colti foarte ascutiti,care era folosita de vechii cavaleri pentru a opri caii si ''terestris'',planta fiind una taratoare.Mai este cunoscuta si ca ''puncture'' sau viata care inteapa.

Este o planta folosita din cele mai vechi timpuri pe toata intinderea globului.In Grecia antica si India era folosita ca tonic si reintineritor si tot grecii o foloseau si pentru durerile de cap,afectiuni ale sistemului nervos,constipatie si tulburari sexuale.In China si India era recunoscuta pentru utilizarea in afectiuni hepatice,renale si ale cailor urinare,precum si in afectiuni cardiosculare,in China fiind folosita si astazi pentru aceleasi scopuri,dar si pentru tulburari imune.Dar una dintre cele mai cunoscute utilizari ale plantei,pe tot globul,este cea de tonic reintineritor si afrodisiac.

COMPOZITIE CHIMICA
*Saponine(furostanol si protodiscina-ca substante active ale plantei,iar mai recent descoperite terrestrina A si B):
*Glicozide si zaharuri
*alcaloizi
*flavonoide
*rasini
*taninuri
*substante cu structura sterolica


DESCRIERE SI RASPANDIRE
Este o planta tropicala,anuala,asemanatoare cu vita de vie,cu tulpini numeroase care ajung pana la lungimi mai mari de 1 metru cu multiple ramuri erecte si dese care formeaza un covor.Creste in soluri nsisipoase,dar si in zone desertice si solri sarace,in multe parti ale lumii:Europa.America9cu exceptia partii extrem nordice),Africa de sud,Australia,India,China,Pakistan,Sri Lanka

ACTIUNI TERAPEUTICE
*Vitalizanta
*afrodisiaca(in special pentru barbati),creste libidoul si erectia
*tonic nutritiva pentru musculatura imbunatatind forta si rezistenta
*creste nivelul testoteronului
*creste numarul si mobilitatea spermatozoizilor
*antianginoasa9scade frecventa si durata crizelor de angina pectorala;
*vasodilatatoare
*antiagreganta trombocitara scade riscul de producere a trombozelor vasculare:
*hipotensiva
*antioxidanta
*hipocolesterolemianta
*protector hepatic
*hipoglicemianat
*diuretic,reducand retentia de sodiu si lichide
*are actiune de protectie impotriva formarii de calculi renali,dar si de dizolvare a acestora
*antibiotic,antifungic,antiinflamator9inhiba COX-2,0 enzima responsabila de producerea de substante cu efect proinflamator);
*antitumoral-datorita saponinelor:
*stimulator al sistemului imun si al eritropeiezei9al celulelor rosii-antianemic):
*analgezic si antispastic

INDICATII TERAPEUTICE
O lista atat de lunga de actiuni terapeutice nu si-ar gasi expresia decat intr-o lista similara cu afectiuni in care este indicata aceasta planta.Atentie totusi,planta,d3si nu s-a dovedit a avea efete adverse. la dozele obisnuite si nici toxicitate (decat la doze extrem de mari),este mai bine sa fie administrata in dozele recomandate,iar daca aveti o problema de sanatate sa intrebati un medic cu o competenta in domeniul fitoterpaiei daca cumva va este indicata aceasta planta.

1.Este considerata printre cele mai importante remedii in cazurile de tulburari sexuale ca frigiditate,scadera libidoului,tulburari de erectie si ejaculare precoce,dar nu numai atat.Planta are ca indicatie din cele mai vechi timpuri cazurile de impotente,dar si infertilitate,in principal la barbati,dar si la femei,avand un efect de echilibrare a balantei hormonale in ambele cazuri,dar si de cresterea a numarului si mobilitatii spermatozoizilor.In acest sens exista cateva zeci de studii la ora actuala,care confirma aceste date dupa o administrare a plantei de numai 3 saptamani.

2.Planta a devenit renumita printre practicantii de body building datorita proprietatilor sale exceptionale in aceasta directie.Este cunoscut faptul ca testoteronul un hormon masculin,ajuta la cresterea masei si fortei musculare.Aceasta planta creste nivelul acestui hormon ,ea nefiind insa hormon ,ceea ce o indica in cazul de hipotrofie musculara,slabiciune si rezistenta scazuta,dar si pentru sportivii de performanta.Modul prin care se produce acest fenomen stimularea productiei proprii a organismului,prin stimularea LH(hormon luteinizant)produs de glanda hipofiza,care controleaza activitatea testicolelor de producere a hormonilor masculini.Acestia sunt produsi pe cale naturala deci nu se ajunge la o crestere a nivelului hormonal,ci mai degraba la o echilibrare a balantei,ceea ce evident nu mai expune corpul la efectele nocive ale hormonilor artificiali.

In aceasta directie este de mentionat ca in Bulgaria,guvernul a sustinut echipe de cercetari in aceasta directie,care au revelat rezultate uimitoare;o crestere cu 72% a nivelului de LH si cu 41% a testoteronului.Aceste date s-au concretizat prin castigarea medaliilor de aur la olimpiada de catre halterofili bulgari in urma cu cativa ani,uimind intreaga lume.

3.La nivel cardiovascular,planta are un efect protectiv,ceea ce este complet diferit de stimulentele sexuale actuale,care supun inima si sistemul cardiovascular la riscuri crescute.Astel,planta are efectul de a diminua durata,frecventa si intensitatea crizelor de angina pectorala,avand un efect dovedit de dilatatie la nivelul arterelor care iriga inima,ceea ce o indica astfel incat in boala cardiaca ischemica.In plus este indicata la cei cu hipertensiune si valori ridicate ale colesterolului,factor care se asociaza frecvent la bolnavii acrdiovasculari si la varstnici.Efectul de vasodilatatie se realizeaza prin stimularea producerii naturale de catre organism a unui factor similar cu oxidul de azot(N02-unul dintre cele mai puternice vasodilatatoare naturale din organism.

4.La nivelul ficatului planta are de asemenea un efect protector hepatic,stimuland in plus folosirea colesterolului pentru producerea de hormoni,ceea ce duce la scaderea acestuia in sange.

5.Este indicata in multiple tulburari ale sistemului urinar;cistita,litiaza urinara,incontinenta urinara,retentia urinara,dar si afectiuni ale prostatei,planta avand efect diuretic,antibiotic si litotriptic.

6.Este indicata in depresii si afectiuni cu substrat nervos (asa numitele afectionale),cefalee,ameteli,dar si in iritatii,urticarii si inflamatii nespicifice.Planta are un efect bun de crestere a rezistentei la stres-atat din din punct de vedere fizic,cat si psihicreste increderea in sine si starea de bine interior.

7.Planta este indicata in durerile colicative urinare,abdominale si menstruale.Fiind in plus,un bun echilibrant al balantei hormonale,planta are astfel un puternic efect de eliminare a sindromului premenstrual si menstrual.

8.Studiile efectuate cu extracte din componentele active ale plantei(in principal cele saponinice-dioscina,protodioscina si diosgenina)au revelat efecte anticanceroase.Astfel planta nu numai ca impiedica cresterea tumorala,dar ajuta si la vindecare,in special in cazurile de cancere ale prostatei,cancere hepatice,renale si de san.Se pare ca efectul se datoreaaa atat stimularii sistemului imun,cat si unui efect specific antitumoral exercitat de aceste substante,dar si prin echilibrarea hormonala(atat la barbati,cat si la femei)care duc la o predispozitie mai mica de a dezvolta cancere dependente de hormoni cum sunt cel de prostata si de san.Studii experimentale au aratat in aceasta directie un efect citotoxic(de distrugere celulara)a saponinelor asupra celulelor carcinomului renal,precum si de inhibare a cresterii celulelor tumorale si de inducere a apoptozie(moartea ''naturala''a celulelor)din tumorile renale si hepatice.

9.Infectiile virale,bacteriene si fungice sunt o alta indicatie a plantei in care actioneaza atat prin stimularea sistemului imun,dar si prin efecte diredtive antivirale,cum sunt de exemplu,asupra virusurilor herpetice si gripale,dar si asupra mai multor specii de Candida.

10.Tulburarile metabolice ca diabetul zaharat,hiperu cemia si guta,hiprglicemia(cresterea grasimilor in sange)si hipercolesterolemia sunt afectiuni destul de raspandite in ziua de astazi in care hranirea este un proces atat de deficitar.Din nou studii efectuate in aceasta directie pe loturi de animale de laborator,au aratat o scadere a nivelului glicemiei cu 26% la soarecii sanatosi si cu 40% la cei diabetici(de mentionat ca in modelele experimentale soarecii sunt cei mai asemanatori cu modelul uman,astfel incat rezultatele sunt cele mai multe ori superpozabile in cea mai mare masura).

11.Actiunea antioxidanta este un subiect la moda de la care nu se abate nici aceasta planta,efect pe care il exercita prin cresterea activitatii SOD(superoxiddismutaza),enzima implicata in procesele de epurare a radicalilor liberi.Aceasta face din planta un excelent remediu antiimbatranire.

Va recomand sa nu va abtineti de la aduce in viata d-voastra aceasta planta si efectele sale benefice,caci va va vindeca si va va proteja de multe dintre bolile majore cu care se poate confrunta,dar va va ajuta si sa traiti placerea in cel mai pur sens al cuvantului alungand pe mai tarziu gandul batranetii.

Dr.GABRIELA MIHALACHE
Medic alergologie si imunologie clinica-articol plubicat de dumneaei in revista ''mirabilys magazine''..

luni, 9 ianuarie 2012

ROŞU STACOJIU



CURENTUL SECUNDAR SUBTIL COLORAT ROŞU STACOJIU

În plan fizic acest curent subtil secundar are efecte stimulative la nivelul rinichilor, contribuind la reglarea activităţii acestora în cazul anumitor dereglări. La nivelul circulaţiei sanguine este un eficient stimulam, al circulaţiei arteriale. Energia sa subtilă are de asemenea efecte vasoconstrictive. Operarea cu acest curent secundar subtil colorat diminuează la nivel fizic calibrul vaselor datorită contracţiei fibrelor musculare pe care o provoacă. Este indicat de asemenea a se opera cu el în cazurile de VARICE (dilatarea permanentă, deformativă a venelor). Acest curent subtil are printre altele efecte afrodiziace, fiind eficient în tratarea cazurilor de impotenţă sau frigiditate determinate de absenţa dinamicii sexuale - erotice provocată de stress, şoc sau felurite inhibiţii psihice.
În cazurile de perturbare a ritmului de declanşare a ciclului menstrual, atunci când se urmăreşte redeclanşarea naturală a ciclului suspendat din anumite cauze, operarea sistematică cu acest curent subtil - secundar are efecte emenagogice. Prin urmare, acest curent secundar subtil provoacă sau reglează apariţia fluxului menstrual.
În plan psihic, operarea cu acest curent subtil colorat, secundar face să se instaleze o stare de voioşie, entuziasm şi bună dispoziţie contaminantă care anihilează inhibiţiile, complexele de inferioritate şi pesimismul.
În concluzie, putem spune c că acest curent secundar subtil colorat are următoarele efecte: stimulant general al vitalităţii fiinţei, face să crească în mod armonios tensiunea sanguină, stimulant al inimii, stimulant al activităţii rinichilor şi în special al sexualităţii atât în bărbat cât şi la femeie (din acest punct de vedere, acţiunea sa este atât de puternică încât este comparabilă cu aceea a unei cure - îndelungate cu GINSENG (rădăcina vieţii)), tratamentul natural al frigidităţii şi impotenţei, stimulent al sistemului arterial (sângele roşu), stimulent al fluxului menstrual.
PRINCIPALELE PROPRIETĂŢI CURATIVE ALE CURENTULUI SECUNDAR SUBTIL COLORAT
ROŞU STACOJIU
Stimulant arterial, afrodisiac puternic, stimulant al rinichilor, vasoconstrictor, emenagog, armonizator al fluxului menstrual.

duminică, 8 ianuarie 2012

Binaural Beats Next Generation - Trypnaural Stimulates Natur

Miracolele melatoninei




Melatonina = este o amină biogenă foarte valoroasă care este prezentă în epifiză (care este în legătură cu SAHASRARA), unde ea exercită rolul de hormon, modificând secreţia de hormon melanotrop hipofizar (hormonul melanotrop hipofizar sau MSH este hormonul care este secretat de către lobul anterior al hipofizei (care este în legătură cu AJNA CHAKRA), acţionând asupra celulelor sistemului pigmentar şi activând sinteza melaninei).
MELATONINA a fost descoperită de către Lerner (1959) şi apoi a fost studiată recent de nişte cercetători australieni din New Castle: Willes şi Parrel. Concluziile la care ei au ajuns sunt următoarele: secreţia epifizară de melatonină este influenţată, de ritmul nictemeral (zi-noapte). Tocmai din această cauză nivelul melatoninei este mult mai crescut în timpul nopţii şi mult mai scăzut în timpul zilei. Aşa se explică de ce în special prima urină de dimineaţă este cea mai eficientă, din punct de vedere terapeutic, deoarece ea are atunci un conţinut crescut de melatonină.
Printre efectele remarcabile ale acestui hormon epifizar ce se regăseşte în stare naturală în urină supt: calmarea durerilor, încetinirea considerabilă a ritmului undelor cerebrale (ceea ce facilitează starea de interiorizare şi de meditaţie), reglarea somnului şi calităţii, acestuia. Totodată se realizează o energizare şi o revitalizare suplimentară, iar la nivel mental se instalează o stare mai mare de luciditate.
Deosebit de importantă este de asemenea influenţa melatoninei asupra activităţii glandelor sexuale: la femei ea blochează ovulaţia, iar la bărbaţi împiedică ejacularea precope, facilitând în acelaşi timp continenţa sexuală. Se pare că acest efect de scădere a activităţii gonadelor (glandele endocrine sexuale) se află la baza concluziilor oamenilor de ştiinţă că melatonina joacă un rol foarte important în prelungirea duratei medii de viaţă (asigură longevitatea) şi chiar face cu putinţă dinamizarea proceselor de reîntinerire.
Cei iniţiaţi în aceste taine, care cunosc deja de milenii secretul prelungirii vieţii şi al menţinerii tinereţii, confirmă aceste descoperiri ştiinţifice, subliniind importanţa capitală a potenţialului energetic vital şi sexual care, atunci când este sistematic conservat prin continenţă sexuală, fiind astfel amplificat şi utilizat cu înţelepciune, îi conferă fiinţei umane posibilitatea de a realiza miracole. Dimpotrivă, irosirea acestui potenţial sexual grăbeşte procesul de îmbătrânire şi atrage moartea prematură, prin vlăguirea şi devitalizarea pe care o declanşează.
Valoarea terapeutică colosală a urinii mai este justificată încă o dată de o altă proprietate importantă a melatoninei: întărirea imunităţii organismului mai ales împotriva cancerului. Unele experimente recente au demonstrat deja că melatonina are certe efecte curative şi în cazul unor procese maligne.
MELATONINA este deja remediul natural cel mai eficient la ora actuală împotriva insomniei, mai ales pentru persoanele care au depăşit vârsta de 40 de ani. Peste 4000 de studii care au fost deja publicate în SUA arată că melatonina poate, de asemenea, contribui la prevenirea cancerului, a afecţiunilor cardiovasculare şi la creşterea imunităţii organismului. În studiile de laborator care au fost realizate s-a constatat că melatonina măreşte durata vieţii cu aproximativ 22%. Despre numeroasele beneficii pentru sănătate ale melatoninei s-au scris diferite articole care au apărut în mai multe publicaţii din SUA, cum ar fi, de exemplu: revista medicală a Universităţii Harvard The Harvard Medical Letter, revista doctorului Whitaker Health and Healing, cotidianul The New York Times şi de asemenea s-au realizat unele emisiuni la canalul de televiziune american CNN.
Vestea despre efectele benefice extraordinare pe care le declanşează melatonina a apărut şi s-a extins ca urmare a unor descoperiri ce au fost făcute de către unii medici. Aceste descoperiri au fost în special legate de stoparea procesului de îmbătrânire şi de blocarea evoluţiei anumitor boli.
"Întreaga presă medicală profesională a început după aceea să vorbească din ce în ce mai des despre melatonină. La ora actuală melatonina este considerată ca fiind un valoros "hormon al tinereţii" (cum este ea supranumită de către oamenii de ştiinţă). De multe ori melatonina a făcut obiectul unor dispute aprinse ce au apărut în presă şi la televiziune. În legătură cu acest subiect au fost scrise, deloc întâmplător, zeci de cărţi.
În continuare vom urmări să vedem despre ce este vorba în realitate. Această misterioasă melatonină, care este prezentă în urina de dimineaţă, este oare într-adevăr descoperirea la care toată lumea spera şi pe care majoritatea oamenilor o aştepta pentru a-şi asigura o viaţă lungă şi fericită, la adăpost de boli sau de problemele de sănătate care pentru cei mai mulţi sunt aproape inevitabile datorită îmbătrânirii?

- Ce este de fapt melatonina?
- Cum poate ea să vă ajute?
Pentru a răspunde la aceste două întrebări care se pot dovedi mai apoi esenţiale pentru sănătatea voastră, trebuie să înţelegeţi cât mai (ilar de ce îmbătrâniţi.
Poate pentru prima dată oamenii de ştiinţă sunt în mare parte categorici: dacă corpul uman îmbătrâneşte, aceasta se produce mai ales datorită faptului că o anumită glandă situată în creier şi care este în strânsă legătură cu SAHASRARA "oboseşte" şi "munceşte" din ce în ce mai puţin (în special în cazul acelora care nu practică YOGA) după vârsta de 30 de ani. Această glandă este glanda pineală (care, după cum ştim, este în legătură cu centrul esenţial de forţa SAHASRARA). Această glandă (pineală) are tocmai funcţia de a produce melatonină, care este unul dintre hormonii cei mai importanţi pentru sănătatea şi longevitatea noastră. Melatonina este de fapt hormonul esenţial al corpului fizic. El este în acelaşi timp factorul de reglare al tuturor funcţiilor hormonale, stimulând în mod constant şi armonios producerea celorlalţi hormoni în organism. Dacă avem în vedere că, la unison cu activitatea centrilor de forţă (CHAKRA-e), hormonii coordonează practic toate funcţiile organice, atunci este uşor de înţeles importanţa vitală a melatoninei.
Iată doar câteva exemple. Temperatura corpului, activitatea organelor de reproducere,
presiunea arterială, funcţiile renale, bătăile inimii - toate acestea sunt coordonate de către hormoni care acţionează PERMANENT la unison cu activitatea centrilor noştri secreţi de forţă (CHAKRA-ele). Dar care este rolul melatoninei în toate aceste funcţii? Fiind în mare măsură diferită de ceilalţi hormoni care influenţează doar un anumit organ (ficatul, de exemplu), melatonina controlează şi reglează funcţionarea tuturor celorlalţi hormoni care sunt strâns legaţi de activitatea centrilor secreţi de forţă (CHAKRA-ele). Tocmai de aceea melatonina este hormonul ESENŢIAL al organismului.
Dar oare cum putem noi să ştim dacă organismul nostru produce suficientă melatonină pentru a putea trăi perfect sănătoşi până la o vârstă înaintată?
Ştiinţific s-a constatat că organismul uman produce cea mai mare cantitate de melatonină în timpul copilăriei. După vârsta de 20 de ani, sinteza melatoninei începe deja să diminueze. După vârsta de 30 de ani ea scade în mod dramatic, iar la vârstă de 40 de ani cantitatea de melatonină ajunge să se situeze la jumătate şi aşa mai departe. Practicând în mod constant şi sistematic AMAROLI noi ne asimilăm şi reciclăm melatonina care altfel se pierde în mod definitiv şi iremediabil odată cu URINA de dimineaţă.
Pe de altă parte, numeroase studii ştiinţifice din zilele noastre demonstrează foarte clar că, dacă noi îmbătrânim, aceasta se petrece deoarece glanda noastră pineală produce din ce în ce mai puţină melatonină. Cu cât avem mai puţină melatonină cu atât mai deficitar se realizează echilibrarea şi controlul hormonilor care ne influenţează toate organele. Şi cu cât sunt mai puţin controlate organele, cu atât mai mult ele se degradează. Şi cu cât organele se degradează la rândul lor mai mult, cu atât mai deficitar îşi vor realiza ele funcţiile. Putem, în aceste condiţii, să ne imaginăm cu uşurinţă care vor fi pentru noi consecinţele:
8) se acumulează şi apoi se înmulţesc problemele de sănătate;
9) se instalează astfel bolile care ne conduc uneori chiar la infirmităţi;
10) în cele din urmă poate surveni oprirea (adeseori accidentală) a funcţiilor vitale.
Aceasta a fost până ieri. Luaţi, de exemplu, în consideraţie studiile şi experienţele care au fost realizate de doi medici: profesorul Walter Pierpaoli şi doctorul William Regelson. Ei au reuşit să demonstreze că, făcând să existe şi să se menţină mai multă melatonină în organism, se pot încetini considerabil efectele dezastruoase ale îmbătrânirii. Iată ce scrie în această direcţie profesorul Walter Pierpaoli în cartea sa "Miracolul melatoninei" (pag. 18): "După aproape 30 de ani de cercetări, suntem acum perfect convinşi că melatonina este cheia sănătăţii şi longevităţii." El chiar citează exemplul soacrei sale care, la vârsta de 74 de ani, a început să prezinte semnele bolii Parkinson (boală curentă la persoanele în vârstă, care, după cum ştim, provoacă tremurături ce perturbă în mod penibil. activităţile zilnice); Datorită melatoninei, zece ani mai târziu, această femeie era activă şi complet eliberată de simptomele parkinsoniene. În plus, se remarcă faptul că pielea ei era la fel de catifelată ca în urmă cu treizeci de ani şi, un alt aspect stupefiant, nu mai prezenta aproape deloc riduri.
Practicând în mod consecvent AMAROLI dimineaţa, ne putem astfel dubla sau chiar tripla, în corp, în mod constant melatonina, iar aceasta ne poate într-adevăr încetini sau chiar inversa efectele devastatoare ale îmbătrânirii.
Ceea ce este cel mai surprinzător urmează însă acum. La pagina 13 a cărţii sale, profesorul Pierpaoli precizează: "Melatonina, ne poate inversa sensul limbilor ceasului nostru (biologic) şi cu adevărat ea ne poate permite să începem să încetinim şi mai apoi chiar să inversăm procesul de îmbătrânire, începând chiar de astăzi. Procedând astfel în mod perseverent, facem să ne crească speranţa de viaţa - care, teoretic vorbind, este de 75 de ani - până la 120 de ani." Practicând în paralel cu aceasta, în mod perfect, continenţa sexuală, vă puteţi reîncepe pe o nouă bază viaţa sexuală (fie că aveţi 45 de arii, 60 sau 90 de ani). Totodată, practicând în mod constant AMAROLI dimineaţa, vă puteţi stimula şi întări sistemul imunitar pentru a rămâne mai mereu în formă timp de un secol sau chiar mai mult.
Oare cum au putut aceşti medici să afirme că melatonina produce întinerirea şi că în plus ea poate:
11) să împiedice corpul să îmbătrânească (să oprească sau să încetinească procesul de îmbătrânire);
12) să stimuleze constant şi durabil funcţiile sexuale fie că avem 45 de ani, 60 sau chiar 90; aceasta dacă în paralel suntem capabili să realizăm perfect continenţa sexuală;
13) să ne întărească sistemul imunitar sau, cu alte cuvinte, sa facă să crească puterea de apărare a organismului împotriva a tot felul de maladii, chiar dintre cele mai grave;
14) să ne permită să nu mai suferim niciodată de insomnie.
Primele experimente care au fost încununate de succes, cu melatonină, au fost efectuate în anul 1994 de către W. Pierpaoli şi W. Regelson. Ele au fost realizate utilizând nişte animale bătrâne (şoareci). Toate au fost în prealabil selecţionate din aceeaşi rasă, fiind toate alese de aceeaşi vârstă. Aceste animale au fost apoi împărţite în două grupe. Cele din prima grupă au primit de băut doar apă obişnuită, de la robinet iar cele din cea de-a doua grupă au băut aceeaşi apă dar au primit în plus, zilnic, şi un supliment de melatonină. După mai multe luni, diferenţa dintre cele două grupe de animale era deja frapantă. Iată ce s-a constatat:
Grupa 1. Animalele care nu au primit deloc melatonină au început să prezinte semne evidente de senescenţă (îmbătrânire): pierderea masei musculare, pierderea blănii, cataractă, digestie dificilă. Ele păreau a fi foarte extenuate, respirau greu (gâfâiau) şi îmbătrâneau pe zi ce trecea.
Grupa 2. Animalele care au primit zilnic melatonină, au început, dimpotrivă, să semene cu puii lor. Blana lor a început să se îndesească şi să devină strălucitoare, ochii lor erau limpezi, fără cataractă, digestia lor era mult ameliorată şi, în loc să slăbească şi să obosească, ele apăreau ca fiind într-o formă fizică foarte bună. Judecând după tonusul lor, ele păreau că au doar jumătate din vârsta lor reală.
Însă aspectul cel mai surprinzător a fost următorul: animalele care nu au primit deloc melatonină au murit la o vârstă obişnuită. Celelalte însă au trăit cu 6 luni mai mult (raportat la scara umană, aceasta echivalează cu aproximativ 25 de ani în plus). Animalele din cea de-a doua grupă au ajuns deci, într-un anumit fel să fie centenare.
Trecem acum la partea cea mai delicată a acestui subiect, , cea care vă priveşte personal. Dacă, mâine, cineva vă va întreba: "Aţi vrea ca organismul vostru să aibă zilnic la dispoziţie o cantitate dublă sau triplă de melatonină pentru a vă permite astfel să trăiţi fericiţi şi plini de sănătate până la o vârstă înaintată? Ce aţi răspunde dacă cineva v-ar pune o asemenea întrebare? V-ar interesa? Aţi dori să trăiţi şi voi 90 de ani ori chiar mai mult în deplinătatea vitalităţii voastre fizice şi bucurându-vă totodată de facultăţile voastre mentale nealterate?

Aţi înţeles deci că, în general, producţia personală de melatonină scade, în timp, odată cu vârsta, provocând adeseori tulburări de sănătate din ce în ce mai numeroase. Imaginativă acum că puteţi favoriza cu ajutorul lui AMAROLI (practicată în mod consecvent dimineaţa) stimularea glandei pineale (în legătură cu SAHASRARA) astfel încât ea să producă zilnic, din nou, aceeaşi cantitate de melatonină întocmai ca atunci când aveaţi 20 de ani. Dacă veţi reuşi cu adevărat aceasta, atunci veţi avea ceea ce anticii numeau o tainică fântână a tinereţii.
Glanda pineală, care este în strânsă legătură cu SAHASRARA secretă hormonul tinereţii care este melatonina. Acest hormon echilibrează sistemul biologic şi nervos, favorizează somnul, dinamizează memoria, trezeşte şi amplifică luciditatea, dinamizează intuiţia, combate stresul şi bolile: Ea reglează totodată ceasul nostru biologic.
Îmbătrânind şi prin efectul stresului, oboselii şi desigur datorită poluării, glanda pineală (care este în strânsă legătură eu SAHASRARA) secretă mai puţină melatonină. Această situaţie este un cerc vicios. Atunci, cu cât îmbătrânim mai mult, cu atât se poate spune că îmbătrânim mai repede şi mai intens. Cu alte cuvinte într-o asemenea situaţie, fenomenul de îmbătrânire este am putea spune accelerat, în timp. De aceea, după vârsta de 50 de ani, mulţi oameni au impresia că, pentru ei, anii trec mult mai repede.
Aducând astfel din nou în corpul vostru melatonina care este prezentă în URINA de dimineaţă, veţi favoriza pe o cale perfect naturală stimularea glandei pineale pentru a produce melatonină naturală. Gândiţi-va acum la ceea ce va putea însemna aceasta pentru viaţa voastră:
- se vă sfârşi cu scăderea tonusului vital (procedând în acest mod vă veţi putea menţine mai mereu un tonus vital ridicat);
- se va termina cu stările de oboseală bruscă (nu vă veţi mai confrunta aproape deloc cu stări de oboseală ciudate);
-nu-i veţi mai invidia niciodată pe cei care, deşi sunt mai în vârsta decât voi, sunt mai mereu plini de energie şi de vitalitate;
- totodată, chiar şi viaţa voastră, sexuală va deveni sau va redeveni ardentă (aceasta şi pentru că magnetismul vostru afectiv se va înzeci).


Studiile aprofundate ale doctorului Russel Reiter au demonstat deja că melatonina este una dintre substanţele polivalente cele mai importante şi cele mai puternice ale organismului uman.
Prin intermediul cercetărilor sale, care au fost realizate la Centrul de cercetări medicale de la Universitatea din San Antonio, Texas (S.U.A.), doctorul Reiter a demonstrat că în organismul uman melatonina:
- este antioxidantul polivalent cel mai eficient în neutralizarea radicalilor liberi;
- protejează împotriva riscurilor ambianţei cancerigene şi anihilează efectul toxinelor ce au fost absorbite (ingerate în mod voluntar, cum ar fi alcoolul şi tutunul;
- permite menţinerea (păstrarea) unui corp sănătos făcând să scadă cantitatea de colesterol şi tensiunea arterială; melatonina este prin urmare foarte eficientă în cazul luptei împotriva hipertensiunii;
- frânează dezvoltarea celulelor canceroase umane, în special în cazurile de cancer la sân, cancer la plămâni, cancer al creierului, cancer al pielii şi cancer al prostatei;
- îmbunătăţeşte în scurt timp calitatea somnului;
- întârzie apariţia maladiilor-handicapante cum ar fi: artrita, diabetul, boala Alzheimer sau Parkinson;
- adaugă ani sănătoşi vieţii şi viaţă fericită anilor. Unele studii de laborator au arătat că melatonina a făcut posibilă prelungirea vieţii animalelor cu aproximativ 20%;
-întârzie apariţia petelor pe mâini şi pe faţă, la bătrâneţe;
-previne cataracta şi afecţiunile sistemului neuro-vegetativ;
-inhibă creşterea în greutate (mai ales atunci când aceasta se produce peste limitele normale) şi face să nu se producă îngrăşarea corpului odată cu trecerea anilor. Ea vă ajută să vă păstraţi sau să vă recăpătaşi elasticitatea şi supleţea din tinereţe a corpului;
-inhibă apariţia şi dezvoltarea celulelor mutante;
-favorizează dezvoltarea celulelor măduvei osoase. Milioane de persoane care suferă de o deficienţă imunitară care este datorată îmbătrânirii sau unei maladii cronice pot astfel, graţie melatoninei, să beneficieze de o substanţă naturală care intervine în producerea globulelor albe;
-favorizează creşterea părului, diminuează ridurile, reîntinde şi tonifică muşchii şi pielea;
-ameliorează manifestările sindromului premenstrual şi totodată suprima durerile menstruale;
-stimulează producerea de spermatozoizi la bărbat şi face să crească vigoarea erecţiei, uneori într-un mod spectaculos;
-aduce acelora care o utilizează în mod consecvent, o stare de relaxare, de bunăstare, de calm şi de linişte. Melatonina luptă într-un mod eficient împotriva depresiei (dovada referitor la aceasta a fost adusă de către doctorul Lennart Wetterberg de la Institutul Karolinsxa din Stockholm);
-diminuează într-un mod radical durerile cronice de origine nervoasă;
-alină simptomele grave ale depresiei sezoniere;
- ameliorează calitatea vieţii la bătrâneţe;
-inhibă procesele de degradare celulară care sunt legate de îmbătrânire, stimulând în pluş activitatea hormonului, de creştere;
-protejează sistemul imunitar împotriva îmbătrânirii;
-întârzie apariţia menopauzei cu cel puţin 8 ani şi totodată menţine aproape nealterat apetitul sexual al femeii;
-stimulează refacerea celulelor normale care au fost afectate de infecţii virale.
În rezumat, după efectele pe care le-a constatat doctorul Russel Reiter, iată de ce melatonina prelungeşte viaţa bărbaţilor şi a femeilor:
1. Ea reduce considerabil deteriorările care sunt generate de radicalii liberi ce sunt responsabili de îmbătrânirea prematură.
2. Stimulează şi întăreşte sistemul imunitar.
3. Protejează sistemul cardio-vascular,
4. Stabilizează şi armonizează ritmurile biologice.
5. Restabileşte pe o cale naturală ciclul nocturn al odihnei reparatorii.
6. Stimulează în mod armonios activitatea sexuală a bărbatului şi a femeii.
7. Întinereşte corpul eliminând în mod gradat şi definitiv toate kilogramele de prisos (în plus).

Prezent cromo-Radionic grafic de melatonina, care este realizat pe hârtie A4 comune, este de a descărca gratuit de aici http://www.biolifestyle.org/melatonina.jpg prezent datorită grafice, pentru a prezenta forma de undă a decagon şi decercuri concentrice a pus în mijlocul figura, şi datorită două culori pune între cele mai mici decagon şi cel mai mare cerc, este un rezervor nesecat reală a frecvenţei de melatonina.

Două culori puse în interiorul celor trei Decagons (roşu şi violet special) şi care au fost luate de la testul de radiestetic cromoterapie, pe un eşantion fizice de melatonină, astfel încât acestea arată frecvenţa şi vibraţia de melatonina;

Notă: prin acelaşi proces este posibil să se reproduce orice remediu dorit, anulând astfel costurile cu privire la.

La sfârşitul anului să-şi asume elementele active ale frecvenţelor emise de culori, este necesar să se magnetiza fiecare dată naturale de apă într-un pahar din sticlă albă de max 20 centilitru şi cu fund plat, fără cupă şi, de asemenea, fără semne de publicitate (sticlă tipic mic restaurant), se pune timp de aproximativ o oră în mijlocul de cercuri concentrice de grafice; după care, este posibil să se bea apă magnetizată, şi va trebui să faci asta dacă este posibil, cu o burta goală şi înainte de a merge la culcare.

O altă metodă interesantă, este să se introducă apă magnetizate de ¾ într-o eprubetă sterilizate, folosind picături numărul, şi trebuie să pună restul cu brandy, ultima are proprietatea de a menţine vibraţia culori; astfel încât să puteţi asuma 5 picături de , că trebuie să pună sub limbă întotdeauna înainte de a merge la culcare (va trebui să ţină eprubetă în interiorul frigiderului sau în întuneric, departe de câmpuri electromagnetice).

Here the Radionic Vibrational Manifestation of Melatonin

http://www.biolifestyle.org/it/mkportal/modules/gallery/album/a_4.jpg to download for printing with 3 colours printer and that you have to use any time you need it, so that you will have the advantage to use it any time without buying it!!!... It looks incredible, isn’t it?! Here the reasons for trying it, to do a direct experience!!

Cautious general posology:

You have to assume n. 1 glass of natural water, which has been charged for 45 minutes on the present graphic; you have to do that orally and with an empty belly one time each day and before going to bed

or

You can assume ( orally and with the empty belly) one time each day n. 5 drops of the mix with water and brandy always before going to bed, you have to put the drops under the tongue.

The therapeutic cycle could last also one month but that depends on the necessities.

… you need all that, for regulating the biological " sleep-vigil" cycle, and for having during the night, a remedial sleep to restore the vital powers and to recover the bio- psycho- physic powers.

Note: it is necessary to use this graphic, for the charge, only in the predetermined times of magnetization, or better no more than 4 hours each day if we assume n.4 glasses, because the rest of the day will be used by the waveform of the radionic graphic circuit to restore the original magnetic charge of the colours; you have to magnetize the glass of water, of this graphic, in a room where you can find enough light and where there is a light with a white colour ( never in the dark).

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...