miercuri, 11 ianuarie 2012

TURCOAZ SAU ALBASTRU VERZUI

de adelamarin » Joi Mar 03, 2011 6:50 pm
TURCOAZ SAU ALBASTRU VERZUI
CURENTUL SECUNDAR SUBTIL COLORAT TURCOAZ SAU ALBASTRU VERZUI

Acest curent secundar angrenează aproape în mod sinergic efectele specifice ale celor doi curenţi coloraţi subtili albastru şi verde. Proprietăţile caracteristice acestor doi curenţi subtili sunt deci prezente în cazul acestui subcurent dar se manifestă global, provocând datorită acestui melanj o gamă complexă de fenomene printre care amintim:
- acţiune tonică generală (prin operarea sistematică cu acest curent secundar şi amplificarea sa în aură ne putem reconstitui cu uşurinţă energiile subtile care coordonează procesele de asimilare ajungând astfel să imprimam organismului o foarte bună rezistenţă vitală);
- rol stimulator şi întăritor pe multiple planuri;
- activează în mod specific regenerarea pielii fiind foarte indicat în cazuri de arsuri, şocuri, traumatisme. Datorită caracteristicilor sale, curentul secundar colorat TURCOAZ este unanim apreciat ca fiind un puternic stimulator al pielii;
Datorită energiilor sale componente specifice, curentul secundar turcoaz este îndeosebi indicat mai ales în cazul unor tulburări sau boli cu o evoluţia scurtă, care se manifestă brusc şi intens prin dureri precis localizate. Din acest punct de vedere el este mai puţin indicat în cazul unor boli cronice (care durează şi se manifestă lent în timp).
Operarea preponderentă cu acest curent secundar subtil este îndeosebi indicată în toate cazurile de dureri violente şi bruşte indiferent de ce natură ar fi ele.
La nivel fizic cerebral, operarea cu acest curent subtil secundar are efecte decongestionante, care fac să dispară sau previn anumite forme de migrenă. Operarea focalizată precis, cu acest curent colorat secundar are efecte puternice, el putând chiar să cauterizeze un şancru (ulceraţie a unei mucoase sau a pielii, apărută la locul de pătrundere al unui agent patogen în organism) sau să facă cu putinţă eliminarea gradată a vegetaţiilor ce apar pe piele.
În sfera psihică, operarea cu acest curent colorat secundar are o acţiune profund calmantă, euforică şi liniştitoare, fiind mai ales indicată după o activitate intelectuală intensă şi epuizantă.

PRINCIPALELE PROPRIETĂŢI ALE CURENTUL SECUNDAR SUBTIL COLORAT TURCOAZ

Stimulant al pielii, decongestionant cerebral, tonic general, elimină tulburările sau durerile acute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...