joi, 12 ianuarie 2012

Apa vie – Fa-ti singur apa vie – Fa-ti singur apa vie








Apa vie este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica de 25 ppm, sub cea a apei naturale si se obtine prin distilarea in vid a apei naturale. Se presupune ca apa vie poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale. Pentru purificarea apei se pot folosi diverse metode, de la aparate sofisticate pina la purificarea cu argila.
Alte doua metode simple pot fi aplicate cu succes: fierberea si inghetarea. Fierberea contribuie la distrugerea microorganismelor. Inghetarea apei duce la eliminarea a mare parte din substantele chimice nocive. S-a observat ca oamenii care traiesc in apropierea celor doua cercuri polare, obligati sa consume tot timpul anului apa obtinuta din gheata, sint mult mai sanatosi decit noi, cei din zonele mai calde.


Pentru purificare prin inghet, se toarna apa care in prealabil a stat la temperatura camerei aproximativ 24 de ore (pentru eliminarea clorului si decantarea impuritatilor) intr-un vas pe care il lasam 2-3 ore la congelator (pina cind se formeaza deasupra o pojghita de gheata de 1-2 mm). Se sparge gheata, se strecoara apa prin tifon si se pune apa din nou la congelator, in acelasi vas, dupa ce, in prealabil, am aruncat pojghita de gheata de la suprafata sa si de pe peretii interiori. Studii de specialitate au confirmat ca aceasta gheata nu este altceva decit apa grea (deuteriu) congelata, vatamatoare pentru organism. Ea are alt punct de inghetare, superior apei obisnuite (in jur de +3 grade C). Cercetatorii spun ca in apa potabila din reteaua publica, deuteriul se gaseste in proportie de 150 mg la litru. Prin inghetare se elimina 70-80 la suta din cantitatea lui. Apa rezultata in urma strecurarii se lasa 4-5 ore la congelator, pana cind ingheata 2/3 din volumul ei. Apa care nu a inghetat se arunca, deoarece contine impuritati: azotati, fenoli, pesticide etc. Ele coboara punctul de inghetare la circa -3 grade C. Lasam apoi vasul la temperatura camerei, pina cind gheata se topeste, iar apa rezultata este apa pura, avind efecte curative.

Actiunea terapeutica a apei purificate se bazeaza pe proprietatile ei fluidifiante ale singelui si limfei, stimulente ale metabolismului, antitoxice, usor diuretice. Aceasta apa este indicata indeosebi in afectiuni cardiovasculare si hepatobiliare, precum si in toxemii si boli renale.

Sursa: http://www.evenimentul.ro/articol/ce-fel-de-apa.html

Stiati ca cea mai buna memorie dintre toate substantele de pe Univers o are apa ?

Stiati ca apa memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca inmagazineza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecut?

Stiati ca apa este singura substanta din univers fara de care nu ar exista viata?

Stiati ca Apa propaga cel mai bine energia cosmica?

Stiati ca laboratoarele moderne din ziua de astazi fac doar analiza chimica a apei , dar niciunul nu face analiza energetica a apei ?

Stiati ca prin simpla rugaciune asupra unei ape se poate modifica gustul ei?

Stiati ca nici un postulat al chimiei nu poate explica acest lucru?

Stiati ca analiza fizica (structurala) si analiza energetica a apei este cea care conteaza cel mai mult?

Stiati ca apa filtrata cu ajutorul celor mai bune filtre este o apa moarta din punct de vedere energetic si nu stimuleaza viata in nici un fel?

Stiati ca band o apa superfiltrata expuneti corpul unei reactii asemanatoare cu cel al unui drogat intrat in sevraj?

Stiati ca daca udati o planta cu apa superfiltrata acesta moare mai repede decat daca o udati cu apa obisnuita?

Stiati ca apa superfiltrata nu inlatura acumularea de metale grele in organism?

Stiati ca 95% din acumularile de toxine din organism provin din modul de alimentare ,alimente ( surogate, conservanti , E-uri…) si aer ( esapamente si gaze )?

Stiati ca tehnica moderna prin vibratiile energetice produse conduc la modificari in campul energetic al corpului?

Stiati ca apa cea mai buna este apa care functioneaza ca si filtru al organismului?

Stiati ca apa energizata fortifica imunitatea corpului uman si nu numai?

Stiati ca Structura celulei canceroase este asematoare cu celula apei care curge la robinet?

Stiati ca Structura celulei sanatoase este asemantoare cu celula apei energizata cu ajutorul GENERATORULUI DE APA VIE (GAV)

http://uzinadeganduri.ro/pamflete/apa-vie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...